Filetkniv Test 2024 → De 9 Bedste Filetknive

Filetkniv

BedstTest.dk Anbefaler

2024

bedsttest badge 5a
67 layers of Damascus steel
Vandafvisende pakkatræ
Udbenerkniven måler 28,2 cm. bladet udgør 14,2 cm. og har en vægt på: 160 gram.
Filetkniv

Der er ingen tvivl om, at en filetkniv er et essentielt redskab i enhver kokkes arsenal. Det kan bruges til at skære fisk og kød uden alt for meget fedt på overfladen, hvilket giver en bedre smag og mere saftigt kød. I denne artikel vil vi teste 10 af de bedste filetknive på markedet lige nu – så du kan vælge det helt rigtige redskab til dit køkken!

Japansk Filetkniv fra Qknives – bedste filetkniv

Filetkniv/Udbener kniv - Original Series

Japansk filetkniv fra Qknives‘ Original Series er en af de bedste filetknive på markedet. Kniven har et blad på 28,2 cm, hvoraf selve klingen udgør 14,2 cm. Den vejer kun 157 gram, trods sin store størrelse. Kniven er smedet efter damascusmetoden og har 67 lags carbon stål. Rockwell-hårdheden på skalaen er 62 HRC. Denne type kniv er perfekt til udskæring af fisk og kød – også selvom der er ben mellem kødet. Japansk filetkniv fra Qknives’ Original Series bliver leveret i en lækker gaveæske, som gør den perfekt til en gaveidé. 

Global G-21 filetkniv

Global G-21 filetkniv 16 cm.

Denne Global G-21 filetkniv er lavet af cromova 18 stål og er meget fleksibel. Denne type filetkniv har en let stål krop, der gør det muligt at manøvrere kniven med lethed. Det ergonomiske design sikrer, at du kan have et godt greb om kniven, selv når du bruger den i våde forhold. Global G-21 filetkniven åbner nu dørene for alle fiskeelskere derude.

Lion Sabatier Fuso Nitro+ filetkniv

Lion Sabatier Fuso Nitro+ filetkniv

Lion Sabatier Fuso Nitro+ filetkniv er en eksklusiv kniv, der er lavet af et ekstremt holdbart og stærkt stål. Kniven forbliver virkelig skarp, selv når den bliver brugt til at skære kød med ben i. Denne fantastiske kniv er en del af Lion Sabatiers eksklusive knivserie, og det er tydeligt, at denne producent virkelig går op i kvalitet og design. Hvis du leder efter en professionel-grade filetkrog, kan du ikke gå galt med Lion Sabatier Fuso Nitro+.

Fiskars Norden filetkniv

Fiskars Norden Filetkniv 20 cm

Fiskars Norden filetkniv er en profesionel kvalitetsfiletkniv, der er designet til at være så smidig og fleksibel som muligt. Bladet er lavet af finsk varmebehandlet birk, der giver kniven en høj kvalitet, der sikrer lang levetid. Skaftet er ergonomisk designede for at give den bedst mulige komfort og balance i hånden, så du kan filete fisk med største præcision. Norden filetkniv er den perfekte kniv til enhver professionel eller amatør fiskefileter, der ønsker den bedst mulige kvalitet.

Victorinox Grand Maître filetkniv

Victorinox Grand Maître, 26 cm.

Denne filetkniv fra Victorinox er lavet af højkvalitetsrustfrit stål og har en sømløs overgang fra blad til skæfte. Kniven er også produktet i Schweiz og måler 26 cm.Bladeet på denne kniv er specielt designet til at skære kød med perfektion, så du kan få det helt præcist, når du fileterer fisk eller kylling. Den ergonomiske håndtag giver dig en behagelig og sikker grip, så du kan have kontrol over kniven, når du bruger den. Det elegante design af skaftet giver denne filetkniv et flot udseende, der vil pynte på ethvert køkken. Med denne kniv bliver det nemmere end nogensinde før at lave mad med perfektion.

Pallarés Pescado Filetkniv

Pallarés Pescado

Pallarés Pescado filetkniv er designet til at give dig perfekte skiver af fisk hver gang. Bladet i kniven er lavet af højkvalitets rustfrit stål, og det er stort nok til at klare selv de største fisk. Pallarés Pescado filetkniven er også en flot kniv, som du kan være stolt af at have på din køkkenbord. Kniven skal dog rengøres for blot at holde den i god stand – det anbefales, at du rengør den i hånden med varmt vand efter brug. Med Pallarés Pescado filetkniv behøver du ikke længere bekymre dig om, om du får perfekte skiver af fisk – den vil sørge for det hver gang.

Stelton Trigono filetkniv

Stelton Trigono

Stelton Trigono filetkniv er en elegant og stilfuld kniv, der er designet med functionelt dansk design i tankerne. Kniven er lavet af japansk chromium 18 stål og har en perfekt vægtbalance, der giver den en behagelig følelse at holde i hånden. Den unikke ergonomiske form giver dig en større sikkerhed og kontrol over kniven, mens du arbejder med den. Stelton Trigono filetkniv tåler ikke opvaskemaskine, så det anbefales at vaske den for hånd for at undgå skader på bladet.

Zwilling Four Star filetkniv

Zwilling Four Star 18 cm

Flot og ergonomisk filetkniv fra Zwilling. Bladet er i rustfrit stål og ishærdet, så det holder længe og kan tåle lidt af hvert. Den enkle, flotte design giver den et klassisk udseende, der passer ind i alle køkkener. Kniven har et ergonomisk skaft, der er behageligt at holde i og giver en god grip. Denne filetkniv er det perfekte redskab til at lave flotte serveringer med frisklavet fisk eller kød.

Rapala filetkniv – Den bedste filetkniv til lystfiskeren

Rapala Soft Grip

Rapala filetkniv er en lækker filetkniv til lystfiskeren. Fremstillet i kvalitets rustfri stål med en fleksibel knivs spids og blødt nubret gummi håndtag. Leveres med skede og kniv sliber. Rapala filetkniven er Rapalas bedste filetkniv. Den er velegnet til alle typer fisk, både salt- og ferskvand. Kniven har en perfekt balance mellem styrke og fleksibilitet, så du kan skære med præcision og kontrol. Gummi håndtaget er ergonomisk designet for at give den bedst mulige komfort og kontrol, selv når du har våde hænder. Med sin bløde, men holdbare spids er denne kniv ideel til både fast fisk og løs fisk. Slibekanten på skeden holder din kniv i topform, så den er altid klar til brug.

Hvad er en filetkniv?

En filetkniv er en slags kokkekniv, der typisk har en lang, smal blad. De fleste filetknive har også en fleksibel blade, hvilket gør det lettere at skære igennem bøffer og andet kød. Filetknive findes i mange forskellige størrelser og former, så det er vigtigt at vælge den type kniv, der passer bedst til det ønskede formål. For eksempel kan en mindre filetkniv være god til at skære fisk op, mens en større kniv kan være mere egnet til at skære kylling eller bryde et ben af et stykke kød. uanset hvilken type filetkniv du bruger, er det vigtigt at holde bladet skarpt og rengjort for at undgå bakterier.

❗❗ Udgåede modeller ❗❗

Nedenfor finder du en oversigt over tidligere anmeldte produkter, som ikke længere er tilgængelige på markedet. Vi har valgt at medtage dem i denne artikel, fordi vi mener, at oplysningerne om disse produkter stadig kan være værdifulde for dig som læser, når du skal træffe en informeret beslutning.

KERAMIK-STÅL-HYBRID ONYX™ UDBENERKNIV 15CM

Onyx Cookware’s filet knife er en keramik-stål hybrid, der er 15 cm lang. Den patenterede hybrid keramisk stål giver ultimativ skarphed og længere holdbarhed på knivsæggen (HRC 64). Den højkvalitative stålblade har en unik titaniumbelagt for maksimal holdbarhed. Letvægts ergonomisk antislip glasfiberhåndtag har perfekt balance. Filetkniven tåler opvaskemaskine!