Knivmagnet Test 2024 → Se De 6 Bedste Knivmagneter

Knivmagnet

Et sæt gode køkkenknive fortjener en god knivmagnet, hvor de kan hænge fremme til skue for dig og dine gæster, samt være beskyttet fra sammenstød med andre knive. Der findes et væld af knivmagneter og langt de fleste er vældig gode. Derfor handler det primært om at finde den bedste knivmagnet til dine knive og dit køkken.

Det forsøger vi at hjælpe med her i artiklen, hvor vi har fundet 6 af de bedste knivmagneter i træ, sort, bambus og fra mærkerne Zwilling og Global. Hver af disse knivmagneter kan du læse om i løbet af de nedenstående 6 underafsnit, hvor vi ikke bare præsentere magneten, men også viser billeder og linker videre til forhandlere, hvor den kan købes.

Det skulle gerne fungere som en eller anden form for inspiration til dit valg af knivmagnet. Forhåbentligt er du blevet så inspireret, når du er færdig med at læse, at du er klar til eller måske allerede har købt lige netop den magnet til dine knive, som er den helt rigtige.

Vi håber i hvert fald, at du vil læse med og forhåbentligt blive klogere på, hvilken knivmagnet du skal vælge.

Qknives Knivmagnet i valnøddetræ – Bedste knivmagnet i træ

Knivmagnet i valnøddetræ Knivholder

Hvis du er på udkig efter den bedste knivmagnet i træ, skal du tage et kig på denne model fra Qknives. Den er udført i valnøddetræ af højeste kvalitet. Valget af en knivmagnet i træ, hvor der er brugt kvalitetsmaterialer som denne, kan virke som en unødvendig dyr investering.

En verden til forskel

Faktum er dog, at det gør en verden til forskel, at der er blevet brugt ordentligt materialer til den holder, der skal holde dine knive. Den skal trods alt holde alle dine køkkenknive, og der er en overvejende sandsynlighed for, at de ikke har været billige. De bliver nemlig hurtigt meget dyre, hvis man vil have et sæt af god kvalitet.

Dermed gælder det også om at passe så godt på dem som muligt, så de holder de næste mange år. En af de vigtigste måder, hvorpå du kan gøre det, er ved at vælge en knivmagnet i træ af høj kvalitet. Dermed sikrer du dig, at du ikke får en knivmagnet, der skader eller på anden vis forringer kvaliteten af dine knive.

Alt dette får du, når du vælger denne Qknives Knivmagnet i valnøddetræ. Derfor får den også titlen som den bedste knivmagnet i træ her på listen. Samtidig er det værd at bemærke, at Qknives generelt er kendt for deres høje kvalitet, og som navnet indikerer, så specialiserer de sig i knive. Det vil også sige, at de udmærket ved, hvad der gør en kniv god, hvordan den skal opbevares rigtigt på en knivmagnet, og ikke mindst, hvad der kan skade den, så de kan undgå at bruge det i deres produkter.

Hæng nemt din nye knivmagnet op

Når du vælger en knivmagnet i træ fra Qknives, så får du den med skruer og rawlplug, samt dobbeltklæbende tape fra 3M. Det betyder, at det står dig frit for, hvor du vil hænge den op på væggen. Der er ingen tvivl om, at det er en utrolig nemt løsning lige at smide noget tape på væggen, og det fungerer også utroligt godt.

Dermed slipper du for at skulle finde bore- og skruemaskinerne frem, og der kommer i øvrigt heller ingen huller i køkkenvæggen. Det er da at foretrække, især fordi det dobbeltklæbende tape er rigeligt stærkt til at bære de op mod 7 knive, der er plads til på den 40 centimeter brede knivmagnet i træt.

Andersen Furniture Knivliste – Bedste knivmagnet i egetræ

Andersen Furniture Knivliste 32 cm.

Er valnøddetræ en tand for mørkt til dig? Så står du ikke alene; danskerne elsker de lyse farver og dermed også lyst træ. Derfor har vi også her fundet den bedste knivmagnet i egetræ, og der er ingen tvivl om, at den har et dejligt, varmt og stilrent udtryk.

Andersen Furniture kalder selv knivmagneten i eg for en knivliste, men det gør som sådan ingen forskel. Det er nemlig en stykke træ lavet til ophæng på væggen med en indbygget magnet, så knivene kan holdes oppe.

Eg er en tidløs tilføjelse til indretningen

Fordelen ved egetræ er, at man får det her tidløse udseende. Det betyder, at denne knivmagnet i egetræ typisk vil kunne blive hængende på væggen det meste af livet på trods af, at din indretning ændrer sig gennem årene.

Skal knivmagneten ikke være det eneste eg i køkkenet eller hjemmet, så er det værd at bemærke, at Andersen Furniture laver yderligere indretningselementer i samme nuance af egetræ. Det kan være interessant at kigge nærmere på, hvis der skal skabes yderligere sammenhæng i hjemmets indretning.

4,5 ud af 5 stjerner

Klikker man sig ind til KitchenOne, vil man i skrivende stund blive mødt af 20 anmeldelser, der i gennemsnit har vurderet denne knivmagnet i egetræ til 4,5 ud af 5 stjerner. Som vurderingen indikerer, er der ingen tvivl om, at kunderne i overvejende grad er tilfredse.

Flere roser den for dens flotte udseende og den effektive magnet. Der er dog lidt uenighed om, hvorvidt den kan bære store knive. De fleste skriver og viser med billeder, at det ikke er et problem, mens andre siger, at den har svært ved det.

Vores generelle opfattelse er, at det ikke er noget problem, medmindre man har ekstraordinært tunge køkkenknive. Det kan hænde, at det er tilfældet, hvis de er af ældre dato eller har været meget billige. I dag produceres de fleste køkkenknive nemlig på en måde, der sikrer, at de ikke vejer alverdens.

Endeavour Knivmagnet – Bedste knivmagnet i sort

Endeavour knivmagnet - Sort

Selvom egetræ er meget stilrent, så er det ikke i alle hjem, at det passer lige godt ind. Der vil være nogle tilfælde, hvor sort, hvid og metal er en bedre kombination. I disse boliger kan vi anbefale denne knivmagnet i sort, som produceres af Endeavour.

Lækre materialer og god plads

Du kender muligvis mærket fra deres populære knive, som virkelige er af høj kvalitet. Denne knivmagnet i sort er heldigvis ingen undtagelse. Det mærker man tydeligt, når først man har den i hånden. Her er det nemlig tydeligt, at der er brugt (FSC-certificerede) træfibre og rustfrit stål af højeste kvalitet i fremstillingen, og det er naturligvis en fornøjelse.

Derudover er det en fornøjelse at have en knivmagnet i sort, der måler hele 60 centimeter i bredden. Der giver plads til en lang række af knive, og hvis du har en spatel eller palet i metal, vil der også kunne blive plads til den.

5 ud af 5 stjerner

Det kan virke lidt snyd at sige, at denne knivmagnet i sort har fået 5 ud af 5 stjerner, fordi den i skrivende stund kun har fået en enkelt anmeldelse. Men den er jo god nok – og det er trods alt charmen ved produkter som knivmagneter; det er ikke generelt noget, som folk sætter sig for at anmelde.

Når det så er sagt, så er det en vis Arne Rohde, der har skrevet den anmeldelse af knivmagneten i sort, som er tilgængelig hos COOP. Han skriver, at han og familien er vældig glade for den nye og flotte knivmagnet, som angiveligt fungerer perfekt.

Han er således positivt stemt, og har ikke haft noget negativt at sige om den. Det tager vi som et tegn på, at du også vil blive glad for din Endeavour knivmagnet i sort, hvis du ender med at købe en sådan.

Dorre Hugo Knivholder – Bedste knivmagnet i bambus

Dorre Hugo Knivholder

Dorre Hugo skiller sig lidt ud på listen her. Det gør den såmænd ikke fordi det er en knivmagnet i bambus, men fordi det er en knivmagnet, der ikke er lavet til at hænge på væggen. I stedet minder den mest af alt om et stående skærebræt eller måske en holder til en tablet.

Mens den i teorien godt kunne bruges til at holde din tablet, vil vi anbefale, at du bruger den til at holde dine knive. Fordelen ved at have sin knivmagnet i bambus stående på bordet er naturligvis, at man kan flytte den rundt efter behov og lyst. Det er ikke umuligt med en knivmagnet på væggen, men det er immervæk noget mere besværligt.

Bambustræet, der er brugt til at fremstille denne knivmagnet, er ikke bare utrolig flot; det er også bæredygtigt. Samtidig er bambustræ kendt for sin holdbarhed og styrke, hvilket betyder, at du roligt kan regne med, at det her en knivmagnet, der holder mange år ud i fremtiden.

4,8 ud af 5 stjerner

Nu har vi lige gjort en dyd ud af at forklare, at danskerne ikke bruger deres tid på at anmelde banale køb som en knivmagnet. Men vi må jo nok erkende, at vi er nødt til at sluge vores ord igen. Der er nemlig 51 anmeldelser af denne knivmagnet i bambus hos KitchenOne i skrivende stund.

De vurderer den i gennemsnit til 4,8 ud af 5 stjerner, hvilket må siges at være ganske pænt. Den får ros for at have en god størrelse, være af høj kvalitet og have flot og stilrent design. Det er praktisk talt alle de parametre, som den skal levere på, og det gør den til en ganske fornuftig pris.

Zwilling Aluminium knivmagnet – Bedste Zwilling knivmagnet

Zwilling Alumunium knivmagnet 45 cm

Zwilling er et mærke, der er kendt for deres store udvalg af knive i høj kvalitet. Faktisk er det en større koncern, der ejer flere forskellige knivmærker og er førende indenfor produktion af diverse køkkenredskaber. Et af disse redskaber er knivmagneter, og denne model i aluminium er den bedste Zwilling knivmagnet.

Knivmagneten fra Zwilling kan købes i to forskellige størrelser; 30 centimeter og 45 centimeter. Det kan virke lidt småt sammenlignet med den sorte knivmagnet fra Endeavour, der målte 60 centimeter i bredden, men for de fleste vil 45 centimeter eller sågar 30 centimeter være tilstrækkeligt. Vores anbefaling er naturligvis, at du lige måler knivene op forud for bestilling.

Gode grunde til at vælge en knivmagnet i aluminium

Der er op til flere fordele ved at vælge en knivmagnet i aluminium. Den primære er naturligvis tidløsheden. Det er et materiale, som er så enkelt, elegant og relativt anonymt, at det kan hænge på væggen uanset, hvordan din stil ændrer sig – lidt ligesom egetræet vi snakkede om tidligere i artiklen.

Samtidig er aluminium praktisk i den forstand, at det er nemt at rengøre, og det forfalder ikke eller ændrer udtryk med årene. Det står knivskarpt både dagen efter den her Zwilling knivmagnet er købt og efter års brug.

5 ud af 5 stjerner

I skrivende stund er der 7 kunder hos KitchenOne, der har skrevet en anmeldelse af deres Zwilling knivmagnet, og de er alle meget begejstrede. Faktisk er de så begejstrede, at de i gennemsnit vurderer den til 5 ud af 5 stjerner.

Global G-42/51 – Bedste Global knivmagnet

Global G-4251 knivmagnet

Vi fortsætter med knivmagneter fra knivproducenter. Denne gang er der blot tale om en Global knivmagnet, og den er særlig interessant. Designet på den er nemlig inspireret af de populære køkkenknive fra mærket, som er kendetegnet ved at være udført i rustfrit stål og have et håndtag med sorte prikker.

Som du kan se på billedet, er det præcis sådan denne bedste Global knivmagnet ser ud. Dermed får du en klar sammenhæng mellem dine køkkenknive og din knivmagnet, hvis ellers dine knive er fra Global. Denne sammenhæng kan være med til lige at give det sidste til at fuldende køkkenindretningen.

Det er dog også en vældig fin knivmagnet, der sagtens kan kombineres med knive fra andre mærker. Det er der heldigvis ingen regler om. Det er nemlig på mange måder en knivmagnet, der er værd at investere i grundet den gode kvalitet af stålet, det elegante design og ikke mindst bredden på 51 centimeter, som er en rigtig god størrelse.

5 ud af 5 stjerner

Vi runder listen af med endnu en perfekt vurdering fra kunderne. Hos KitchenOne er denne Global knivmagnet nemlig i gennemsnit blevet vurderet til 5 ud af 5 stjerner baseret på de 13 anmeldelser, der i skrivende stund er tilgængelige.

Populære Tests