Kokkeknive Test 2024 → Se De 9 Bedste Kokkeknive

Kokkeknive

En god kokkekniv er et must-have i ethvert køkken. Det er den alsidige kniv, som du kan bruge til langt de fleste opgaver. Det vil altså sige, at uanset om du skal skære i kød, hakke chokolade eller snitte grøntsager, så er kokkekniven det oplagte go-to-værktøj. Derfor er det også den første knivtype vi vil anbefale, hvis du kun skal have én kniv i dit køkken.

Du vil kunne kende kokkekniven ved at kigge på ryggen. Den vil nemlig typisk være lige. Samtidig vil en den selv knivsbladet være bredere end på de fleste andre knive. Derudover kan længden på kniven nå helt op på 30 centimeter. Dermed bliver det altså en af de længste knivtyper du kan investere i.

Der findes et bredt udvalg af kokkeknive, og det kan godt være en anelse uoverskueligt at finde ud af, hvilken man skal købe. Derfor har vi lavet denne artikel, hvor vi fremhæver de bedste kokkeknive. De fremgår af listen nedenfor, hvor du også vil kunne finde beskrivelser og billeder af hver kokkekniv, samt links til webshops, der forhandler dem.

Som du vil opdage, er listen delt op i forskellige kategorier. Det har vi gjort for, at du nemt kan finde den bedste kokkekniv til dine behov, ønsker og budget. Mens der naturligvis er forskel på knivene i både kvalitet, pris og egenskaber, så kan du være helt sikker på, at samtlige af nedenstående kokkeknive er det ypperste i deres kategori. 

Qknives Gyuto Original Series – Bedste kokkekniv

Gyuto kokkekniv - Original Series Kokkeknive

Vi starter ud med den bedste kokkekniv, som er den ret unikke Qknives Gyuto Original Series. Den er ikke kun unik i sit udseende, men også i sine egenskaber set i forhold til prisen. Det er da også årsagen til, at den får titlen som den bedste kokkekniv her på listen.

Qknives er en dansk virksomhed, der specialiserer sig i at sælge køkkenudstyr, men naturligvis med fokus på knivene qua navnet. Nu er Danmark jo ikke traditionelt set kendt for at have nogen synderlige egenskaber inden for kokkeknivsproduktion. Heldigvis er det ikke en kniv, der er lavet efter danske traditioner.

Japansk kokkekniv med 62 HRC

Nej, denne Qknives kokkekniv er lavet efter de japanske forskrifter og metoder. Det vil sige, at man har brugt den såkaldte Damaskus-metode. Denne sikrer, at man får et utroligt hårdt, holdbart og ikke mindst knivskarpt knivsblad.

Det fører til, at du her har en japansk kokkekniv med 67 lag af carbon stål. Når man tester efter med Rockwell-skalaen, som har til formål at måle hårdhed, opnår Qknives Gyuto Original Series hele 62 HRC. Det er noget højere end de typiske 50 til 55 HRC, som de fleste kokkeknive opnår, hvis de er produceret efter europæiske metoder.

Kvalitetskonstruktion og holdbare materialer

Gyuto-kokkekniven vejer 224 gram, og er således ikke for tung til at håndtere, men har samtidig en god tyngde. Knivsæggen er 15 grader og selve bladet måler 20,5 centimeter i længden. De gør det til en utrolig alsidig kniv, som du kan bruge til langt det meste.

Knivskaftet er udført i pakkatræ, som er et kompositmateriale, der er almindelig brugt i japanske knive. Det betyder, at det er en sammensætning af træ og harpiks, hvilket sikrer en modstandsdygtighed overfor især varme. Det er naturligvis essentielt, at en køkkenkniv kan tåle til at være i kontakt med varme elementer, fordi det er svært at undgå i et køkken.

100 dages returret og 4,9 ud af 5 stjerner

Hvis du vælger at købe din kokkekniv hos Qknives, så er de så sikre på, at du bliver glad for den, at de tilbyder 100 dages returret. Du kan altså modtage den og bruge den i mere end 3 måneder og først der tage stilling til, hvorvidt det er den rigtige kniv for dig.

Det er i øvrigt værd at bemærke, at de baseret på 435 anmeldelser i gennemsnit bliver vurderet til 4,9 ud af 5 stjerner på Trustpilot. Denne score baserer sig i skrivende stund på 94% femstjernede anmeldelser, 4% firestjernede anmeldelser. Dermed er de resterende 2% fordelt på henholdsvis 1-, 2- og 3-stjernede vurderinger. Det siger ikke bare noget om serviceniveauet, men i den grad også om knivene.

Satake Ame Kiritsuke – Bedste japanske kokkekniv

Satake Ame Kiritsuke kokkekniv 23 cm Kokkeknive

Drømmer du om at anskaffe dig den bedste japanske kokkekniv? Så kan du med fordel tage et nærmere kig på Satake Ame Kiritsuke. Her får du nemlig en 23 centimeter lang kniv, der er designet helt efter de japanske traditioner – ovenikøbet til en meget overkommelig pris.

En af de ting, som gør japanske kokkeknive særligt interessante er deres meget skarpe knivsblad. Her kan du nemlig vide dig sikker på, at uanset om du laver kødudskæringer, snitter løg eller hakker grøntsager, så går det fuldstændig problemfrit.

Det kommer sig blandt andet af, at bladet er fremstillet af 5 lag stål. Det sikrer en hårdhed og en resistens, der gør kniven til en, der holder mange år ud i fremtiden. Samtidig får du den her nøjagtighed og præcision, som man bare ikke finder i ret mange andre kokkeknive.

Ekspertise og status

Japan har en helt særlig kultur, hvor respekt virkelig er noget, man tager alvorligt. Det gør sig også gældende inden for kokkefaget. Her er en Kiritsuke-kniv nemlig et symbol på, at brugeren af kniven har en ekspertise og status, som ikke alle har. De ved, hvad de laver.

Af samme årsag, er det ikke alle, der ifølge kulturen må bruge en sådan kokkekniv. Den er faktisk kun tiltænkt brug af professionelle kokke, der netop har den ekspertise og status, som kniven forudsætter. Det må man om noget se som en blåstempling af kvaliteten. Og heldigvis for dig, har vi ikke de regler herhjemme, så det står dig frit for at købe denne japanske kokkeniv, og bruge det samme værktøj som de japanske kokke.

4,9 ud af 5 stjerner

Det er ikke kun os, der er begejstrede for Satake Ame Kiritsuke som den bedste japanske kokkekniv. Der er de kunder, der har købt og anmeldt den også. Faktisk er de så glade, at de hos KitchenOne i gennemsnit har vurderet den til 4,9 ud af 5 stjerner.

Udover, at den af flere bliver rost for at være en utrolig flot kniv, så fremhæves den tyngde også. Den sikrer nemlig, at kniven ligger godt i hånden – noget der er vigtigt, hvis man skal skære præcist. Dertil er det en skarp kniv, som er klar til at snitte uden problemer, når den bliver leveret.

På trods af, at vi er i den billigere ende, hvad angår priserne på de kokkeknive, som vi fremhæver i artiklen her, så får denne japanske kokkekniv også meget ros for den gode kvalitet hele vejen fra æske til skaft og blad.

Endeavour Big Chopper – Bedste all-round kokkekniv

Endeavour kokkekniv - Big Chopper - 24 cm

Endeavour Big Chopper får her titlen som den bedste all-round kokkekniv. Det gør den fordi, du her får en god blanding af de helt traditionelle kokkeknive og den lidt større chopper-version af kokkeknive. Det betyder, at uanset om du vil skær kød eller hakke store grøntsagsbunker, rodfrugter eller lignende, så kan du ordne det hele med denne model.

Damaskusstål med 60 HRC

Kniven er designet af Nikolaj Kirk og Mikkel Maarbjerg, som du muligvis kender, hvis du følger lidt med på den danske gastronomiscene. De har blandt andet vægtet knivsbladets kvalitet højt. Derfor er det produceret af Damaskus-stål, hvor der ligges lag på lag. Helt konkret er der 33 på hver side, og det er ikke bare flot, men sikrer også en utrolig lang holdbarhed.

Det er heldigvis ikke noget, som vi bare kan sige. Det er nemlig underbygget af de 59 – 60 HRC, som bladet er vurderet til på Rockwell-skalaen. Dermed kan du være helt sikker på, at den her kniv holder til det meste. Af samme årsag holder den også sin skarphed i længere tid, hvilket blot er endnu en bonus.

4,8 ud af 5 stjerner og støtte til Læger uden Grænser

Hos COOP har kunderne stort set kun pæne ting at sige om denne all-round kokkekniv. Det er da også en af de primære årsager til, at den har fundet vej ind på listen her. Den får nemlig 4,8 ud af stjerner baseret på de i alt 55 anmeldelser, som den har fået i skrivende stund.

Anmeldelserne er i langt overvejende grad femstjernede, med en enkelt trestjernet, samt 7 firestjernede. Dykker man lidt ned i dem kan man se, at der især er roser til det lækre design, størrelsen og ikke mindst de effektive skæringsevner. Generelt er der også enighed om, at kniven ligger godt i hånden, og dermed er nem at håndtere.

Det er ikke kun dig selv, du glæder, hvis du investerer i denne all-round kokkekniv. Det er også mennesker i hele verden, for hver købte Endeavour kokkekniv sikrer nemlig en donation til Læger uden Grænser på 10 kr. Det lyder ikke af alverdens, men alt gør en forskel for de hårdtydende læger og de mennesker, de hjælper.

Qknives Gyuto Black Series – Bedste carbon kokkekniv

Gyuto kokkekniv - Black Series

Vi vender for en kort stund tilbage til Qknives og deres kokkeknive, når vi skal korte den bedste carbon kokkekniv. Det er endnu engang den populære Gyuto-model, men i stdet for den Original Series, som vi præsenterede i starten, er det her den såkaldte Black Series.

Det er naturligvis en kokkekniv fremstillet i carbon stål (også kaldet for kulfiberstål), hvilket sikrer denne lethed og balancering, som er vigtig i en kniv, der skal bruges meget. Samtidig er carbon kendt for at være utroligt holdbart og resistent, hvilket da også kommer til udtryk gennem de 62 HRC, som den bliver vurderet til på Rockwell-skalaen.

Mere end bare en kniv

Udover, at det er en af de få carbon kokkeknive, man kan købe, så er Qknives Gyuto Black Series mere end bare en kniv. Det er et stykke kunst; du finder simpelthen ikke ret mange andre kokkeknive, der ser ud som denne.

Den har et helt unikt håndtag og har fået et finish, der gør, at den ikke bare er og føles lækker, men også ser sådan ud. Hvis du går lidt op i, at der gerne må være en vis stil over dine køkkenknive og dine øvrige køkkenredskaber, er denne Qknives kokkekniv således et oplagt bud.

Praktisk og holdbar

Er du fuldstændig ligeglad med udseende, og vil du bare gerne have en let kokkekniv, der potentielt kan gå i arv til dine børn, så er det også oplagt at købe Qknives Gyuto Black Series. Det er nemlig en holdbar kniv, der, qua sine materialer og den brugte produktionsmetode, kan holde til langt det meste.

Derudover så er den praktisk med sit 21 centimeter lang knivsblad. Det bliver ikke for langt og uhåndterbart, og det bliver heller ikke for kort til at være generende eller begrænsende. Samtidig kan du glæde dig til at gribe fat om håndtaget første gang; det er nemlig formet efter håndens form. Det er gjort for at sikre, at den ligger helt perfekt i hånden, og på den måde sørge for, at du har fuldt kontrol over dine udskæringer, snitninger og så videre.

Global G-2 – Bedste Global kokkekniv

Global G-2 Spids Kokkekniv

Indtil nu har vi præsenteret de bedste kokkeknive i bestemte kategorier uden hensyntagen til mærket. Men det ændrer sig; for denne og de næste to anbefalinger baseres på bestemte mærker – og vi starter med den bedste Global kokkekniv; Global G-2.

Global er uden tvivl en af de førende knivproducenter på verdensplan, og det er ikke uden grund. De er nemlig kendt for deres utrolig høje kvalitet til rimelige penge. Derfor ser man dem også i rigtig mange hjem, og du har muligvis allerede nogen selv.

Materialer der holder

Uanset, så er denne Global kokkekniv en oplagt tilføjelse til samlingen. Den er nemlig udført i stål af høj kvalitet, som sørger for ikke bare et flot design, men også et lang holdbarhed. Du kan roligt bruge den her kniv hver eneste dag, og stadig give den videre til dine børn, når du ikke længere selv skal bruge den.

Håndtaget er også lavet af stål med sorte dutter, der sørger for et bedre greb og en god skridsikkerhed. Det betyder, at selv hvis kniven bliver våd, er du sikker på at beholde kontrollen over den. Og det er netop kontrol, der er nøgleordet, hvis du vil have en kniv, der gør dig glad.

Smarte designløsninger

En af de ting, som Global også er kendt for, er deres smarte og funktionelle designløsninger. Sådanne er der også ved denne Global kokkekniv. Den har nemlig en vis bredde, der sikrer god plads til knoerne ned mod skærebrættet, når du holder på skæftet.

Derudover er den udstyret med en skarp knivshæl, som er det lille stykke, hvor kniven faktisk skråner bagud ind mod håndtaget. Det kan blandt andet bruges til at prikke hul på tomater, for at gøre dem nemmere at skære.

5 ud af 5 stjerner

Du kan roligt regne med at blive glad for din Global G-2 kokkekniv – i hvert fald, hvis du spørger en hvilken som helst af de 102 anmeldelser, der er skrevet af kniven på KitchenOnes webshop. De er nemlig alle enige om, at den fortjener 5 ud af 5 stjerner, hvilket er ret bemærkelsesværdigt.

Vi har tidligere nævnt, at det ingen smal sag er for en kniv – eller et hvilket som helst produkt for den sags skyld – at få så mange ubetinget positive anmeldelser. Det forudsætter virkelig, at der er tale om en god kniv. Derfor er vi heller ikke et sekund i tvivl om, at det her i den grad er den bedste Global kokkekniv.

Miyabi Birch 5000 MCD Gyutoh – Bedste Miyabi kokkekniv

Miyabi Birch 5000 MCD Gyutoh Kokkekniv 20 cm

I en lidt anden prisklasse end ovenstående kniv fra Global har vi denne bedste Miyabi kokkeniv. Hvis ikke du kender Miyabi, så er det et mærke, der er ejet af Zwilling. Det er under dette navn, at de sælger deres bedste og skarpeste knive, som naturligvis er lavet efter de japanske traditioner og praksisser.

Den bedste Miyabi kokkekniv er denne Miyabi Birch 5000 MCD Gyutoh, og den brillerer på praktisk talt alle fronter. Lad os forklare.

Ishærdet stål i 101 lag

Vi starter med knivsbladet. Det er nemlig fremstillet af såkaldt MC63-stål, der hærdes ved en temperatur på minus 196 grader. Det lyder helt vildt, men den er god nok. Stålet er sammensmedet således, at det består af 101 lag. Derfor er det næppe overraskende, at den bliver testet til 63 HRC på Rockwell-skalaen.

Sådan en hårdhed er guld værd i en kokkekniv, fordi du reelt set aldrig behøver at skifte den ud – og sjældent behøver at slibe den. Jo hårdere kniven er, jo mere skal der nemlig også til for at den bliver sløv. At den samtidig er slebet efter Honbazuke-metoden, når den bliver leveret, gør kun noget godt for skarpheden.

Medmindre du har en model magen til derhjemme, vil det føles som nat og dag, når du skifter over til denne Miyabi kokkekniv. Det gælder sådan set uanset om du skærer kød, hakker grøntsager eller fileterer en lækker fisk.

Ergonomisk skaft og god balance

Skaftet på Miyabi Birch 5000 MCD Gyutoh er udført i Masur-birk, som er en helt særlig type af birketræ. Man har givet det den traditionelle japanske form, hvor skaftet er fladt på toppen og runder underneden, så det ligner et D.

Denne form sikrer, at ergonomien er i orden, og dermed får du nemmere ved at kontrollere kniven. Som vi flere gange har nævnt, er det en af de vigtigste elementer ved en god kokkekniv; man skal have fuld kontrol over den – så skærer den bedre.

4,9 ud af 5 stjerner

Selvom det her er en kokkekniv, som de fleste kunne drømme om, så er det på ingen måder en kniv for alle. Hos Miyabi tager deres knivfremstilling seriøst, og det tager mindst 42 dage at fremstille bare én af slagsen. Derfor er det ikke underligt, at de også koster derefter, og det er trods alt de færreste der er klar til at smide et par tusinde kroner efter en kniv.

Men der er altså nogen, der gør det. Og de er jævnt tilfredse med deres investering. Hos KitchenOne, bliver denne Miyabi kokkekniv nemlig i gennemsnit vurderet til 4,9 ud af 5 stjerner i skrivende stund. Den bliver beskrevet som ubeskrivelig – på den positive måde. Af flere bliver den ligeledes rost for at være meget skarp, samt for at ligge godt i hånden.

Zwilling Gourmet – Bedste Zwilling kokkekniv

Zwilling kokkekniv - Gourmet

Vi bliver i Zwilling-regi, når vi skal finde den sidste kniv på listen her. Det bliver den bedste Zwilling kokkekniv, som er denne Zwilling Gourmet. Den har det klassiske Zwilling-design, med det sorte håndtag med sølvfarvede prikker, samt logoet på knivsryggen.

Når du ser det design, kan du være helt sikker på, at der er tale om en kniv af kvalitet. Som vi tidligere har været inde på, er Zwilling nemlig kendt for deres kvalitetsknive – og denne er ingen undtagelse. Den er nemlig fremstillet af stå, der gennem en særlig forabejdningsteknik er både ekstra holdbart og bestandigt overfor korrosion og rust.

Du kan således regne med, at det her er en kniv, der kommer til at følge dig i mange år. Samtidig har den et meget enkelt design, der ikke skiller sig så meget ud fra de fleste andre knive. Det kan være værd at gøre sig den overvejelse, hvis man har sine knive hængende fremme på en knivmagnet, og gerne vil beholde en vis stilrenhed i hjemmet.

4,9 ud af 5 stjerner

Det bliver endnu en kokkekniv, der vurderes til 4,9 ud af 5 stjerner af de kunder, der har købt den hos COOP. De er selvsagt begejstrede for kniven, som det fremgår af den gennemsnitlige vurdering. Faktisk er har den udelukkende fået fire- og femstjernede anmeldelser i skrivende stund.

Det bliver rost som værende utrolig skarp og tilsyneladende lige så holdbar som nogle af de dyrere modeller fra Zwilling. En anden har vitterligt givet sin anmeldelsen følgende titel: ”Den bedste kokkekniv jeg nogensinde har haft”. Hvis ikke det er en blåstempling, der er værd at runde denne bedst i test artikel af på, så ved vi ikke, hvad er.

Victorinox Kokkekniv – Bedste billige kokkekniv

Victorinox Kokkekniv med fibrox-skæfte, 22cm.

 

Man skal have et vist budget og et ønske om at investere i sine køkkenredskaber, hvis man skal købe nogle af de bedste kokkeknive, der fremgår af listen her. De er nemlig ikke altid lige billige, og selvom man regelmæssigt kan være heldig at finde en kokkekniv på tilbud, så er det ikke sikker, at det altid er helt nok.

Fordi der naturligvis skal være noget til alle budgetklasser, har vi her fundet den bedste billige kokkekniv, og det er slet ikke noget, der skal kimses af. Den bliver nemlig produceret af Victorinox, som muligvis er et af de mest kende knivmærker i Europa – de står nemlig bag den populære schweizerkniv.

Stål af høj kvalitet og produktion i Schweiz

Selvom denne billige kokkekniv måske ikke ser ud af meget i forhold til nogle af de andre knive på listen her, så skal man ikke underkende den. Vanen tro for Victorinox er den nemlig fremstillet af stål i rigtig høj kvalitet. Det er naturligvis ensbetydende med en lang holdbarhed – især, hvis du sørger for at behandle den ordentligt.

Kokkekniven bliver produceret i Schweiz, hvor Victorinox hører hjemme. Det betyder, at der faktisk ikke er ret langt fra fabrikken til dig som kunde, hvis du vælger at investere i denne model.

Praktiske designløsninger

Du kan i øvrigt glæde dig til, at den kommer med et knivskaft i fibrox. Det er måske ikke det kønneste, hvis man holder den op mod bare nogle af de oven- eller nedenstående kokkeknive, men til gengæld er det utrolig praktisk.

Du kan nemlig være sikker på, at håndtaget på kiven ikke bliver glat, når kniven bliver våd. Det gælder uanset om det så er af kødsaft eller vand, når den rengøres. Det øger sikkerheden og du reducerer således risikoen for at miste tabet og potentielt komme til skade.

5 ud af 5 stjerner

Når man kigger på anmeldelserne af denne billige kokkekniv, bliver man blot bekræftet i, at det i den grad er en kniv, der er værd at overveje. Den har nemlig fået udelukkende 5-stjernede anmeldelser hos KitchenOne.

Zwilling Gourmet Nakiri – Bedste brede kokkekniv

ZWILLING® GOURMET NAKIRI KNIV 17 CM

 

Kokkeknive er generelt brede – det er nemlig et af deres kendetegn. Men som vi så, da vi fremhævede den kinesiske kokkekniv, er der nogle, der er endnu bredere. Her har vi Zwilling Gourmet Nakiri som er lidt et mellemprodukt af en traditionel kokkekniv og en kinesisk kokkekniv; derfor bliver den her kåret som den bedste brede kokkekniv.

Du får nemlig her en kokkekniv af høj kvalitet, som har en god bredde til at hakke grøntsager med, uden at den bliver for bred til også at skær i kød eller lave nogle af de andre snit, som kan blive problematisk med en kinesisk kokkekniv.

En kokkekniv i balance

Hvis der er noget de kan hos Zwilling, så er det at lave knive. Det er også tydeligt, når først man lærer denne brede kokkekniv at kende. Den er nemlig fremstillet af lækre materialer, herunder et knivsblad i rustfrit stål.

Men det er mere end bare materialerne, der er på plads. Der er nemlig også helt styr på balancen, så det bliver en solid kokkekniv, der ligger ualmindelig godt i hånden. Det sikrer, at du nemt skærer præcist i alle situationer.

4,9 ud af 5 stjerner

Slår du Zwilling Gourmet Nakiri op på Google, bliver du præsenteret for intet mindre end 482 anmeldelser, der i gennemsnit vurderer denne brede kokkekniv til 4,9 ud af 5 stjerner. Det er særligt værd at bemærke, at ingen af de knap 500 anmeldelser er mindre end 4-stjernede.

Du har altså et halvt tusind mennesker, der er enige om, at det her er en god eller decideret fremragende bred kokkekniv. Det er ingen smal sag at opnå så flotte anmeldelser. Derfor er det heller ingen overraskelse, at kniven bliver rost for at give god valuta for pengene, være fleksibel, velbalanceret og ikke mindst utrolig holdbar og skarp.

❗❗ Udgåede modeller ❗❗

Nedenfor finder du en oversigt over tidligere anmeldte produkter, som ikke længere er tilgængelige på markedet. Vi har valgt at medtage dem i denne artikel, fordi vi mener, at oplysningerne om disse produkter stadig kan være værdifulde for dig som læser, når du skal træffe en informeret beslutning.

Tamahagane SAN Kinesisk kokkekniv 16 cm Kokkeknive

Hvis du er på udkig efter en kinesisk kokkekniv, så vil vi gerne slå et slag for denne Tamahagane SAN-model. Det er faktisk en kniv fra et japansk mærke, men den er konstrueret efter de standarder, der gælder for en kinesisk kokkekniv.

Som du kan se på billedet, er kniven nemlig udformet ret unikt med det meget brede og rektangulære knivsblad. Mange ville nok betegne det som en kødøkse, men det ville være fejlagtigt. En kinesisk kokkekniv er nemlig ikke egnet til at bruges som en sådan, da man kan risikere at knivsbladet går i stykker.

Kokkekniven til store mængder af grøntsager

Du kan selvfølgelig sagtens skære kød med en kinesisk kokkekniv som denne. Det skal bare ikke hakkes. Men der er ingen tvivl om, at det er når der skal choppes store mængder af grøntsager, at det her bliver den bedste kokkekniv.

Som du nok ved, er det kinesiske køkken (og de asiatiske køkkener generelt) rigtig god til at bruge masser af grøntsager i deres madlavning. Med den kinesiske kokkeknivs brede blad, hårde kant og bløde sider, er den oplagt til lige netop hurtigt at hakke de mange grøntsager.

Derfor er det også oplagt at købe en kinesisk kokkekniv, hvis du regelmæssigt laver wokretter eller anden asiatisk mad baseret på friske grøntsager, der skal hakkes.

5 ud af 5 stjerner

Det er ikke uden grund, at det lige netop er Tamahagane SAN, der får prisen som den bedste kinesiske kokkekniv. Den er nemlig fremstillet af holdbare materialer, den har et flot esign og sørme om ikke også, at den har fået 5 ud af 5 stjerner af de kunder, der har anmeldt den.

Det er både tilfældet på den danske webshop KitchenOne, der specialiserer sig i køkkenudstyr, og på tyske Messerspezialist. Uanset om du spørger de danske eller tyske kunder, så er der ikke andet ende roser til overs for lige netop denne kinesiske kokkekniv.

Den bliver eksempelvis kaldt for en kvalitetskniv til en attraktiv pris, og en anden skriver, at kvaliteten er god og kniven er lækker. Dertil lyder det, at bladet er meget skarpt ved levering, så den er klar til at tage direkte i brug.