Kunstigt Juletræ Test 2024 → De 4 Bedste Kunstige Juletræer

Kunstigt Juletræ

Selvom et traditionelt og rigtigt juletræ for mange er det eneste rigtige at have stående i stuen til jul, så er der mange ulemper forbundet med det. Først og fremmest er det upraktisk; køber man det 1. december, visner det ofte inden, at det overhovedet er blevet jul, det er besværligt at komme af med efter jul og så er det ikke ligefrem bæredygtigt.

Derfor vælger flere og flere at investere i et kunstigt juletræ, som de kan bruge år efter år. Det skal ikke smides ud, hvorefter der skal købes et nyt året efter, ligesom man også slipper for løse grannåle og for bekymringen om, hvorvidt det nu stadig er grønt til juleaften. Dertil undgår man sørme også brandfaren ved at have levende lys på et tørt træ.

Der er altså meget, der taler for et kunstigt juletræ, men hvilket skal man vælge? Det kigger vi nærmere på her i denne bedst i test guide til kunstige juletræer. Nedenfor har vi udvalgt 4 af de bedste, som du kan købe lige nu. Fælles for dem alle er, at du får et træ af høj kvalitet, og som er perfekt til at erstatte det traditionelle juletræ hjemme i stuen.

Star Trading Uppsala 210 cm – Bedste kunstige juletræ

Star Trading Uppsala kunstigt juletræ

Som det bedste kunstige juletræ har vi dette Star Trading Uppsala. Det får titlen som det bedste af særligt én årsag; det er utroligt naturtro. Det er nemlig manges anke med de kunstige juletræer; de kommer hurtigt til at se meget plastikagtige ud.

Det er på ingen måder tilfældet med dette træ, hvor man skal kigge efter en ekstra gang for at sikre sig, at der ikke er tale om et ægte grantræ. Det er blandt andet noget man har opnået ved at lave meget tætte grene, som har en opadgående vinkel. Det behøver dog ikke at bekymre, for grenene kan sagtens justeres, så du kan få plads til al julepynten.

Som med ethvert kunstigt juletræ gælder det naturligvis, at Star Trading Uppsala holder sig grønt hele december måned – i alle 210 centimeters prangende højde. Du kan derfor være helt tryg ved, at det i hvert fald ikke er det halvvisne træ, der står i vejen for juleglæden, når det bliver juleaften.

Nordic Winter Aske 180 cm med lys – Bedste kunstige juletræ med lys

Nordic Winter - Aske - Plastik/metal

Drømmer du i stedet om et kunstigt juletræ med lys, så er det denne model fra Nordic Winter, som du skal have fat i. Den går under navnet Aske, hvilket på sin vis er en anelse misvisende, for der er ikke meget aske over træet her.

Nærmest tværtimod; det står knivskarpt med sine smukke, grønne imiterede grannåle, der får det til at ligne et ægte juletræ. Grenene er placeret på en meget naturlig måde, hvilket i den grad også bidrager til, at det her er et af de bedste kunstige juletræer på markedet.

Og selvfølgelig har det lys indbygget. Det betyder, at det kan lyse hyggeligt op i hele december måned uden, at du behøver at bekymre dig om brandfare. Træets lys er nemlig små LED-pære, som er sat sammen med grenene. Det betyder, at du blot skal sætte strøm til træet, hvorefter lysene automatisk tænder. Du slipper med andre ord for selv at stå og bøvle med en lang lyskæde, som på en eller anden magisk vis har filtret sig sammen i julekassen henover det forgangne år.

Med et forbrug på blot 6,0 Watt i timen, er det næppe dette kunstige juletræ med lys, der kommer til at ødelægge budgettet i december måned – heller ikke selvom strømpriserne er høje. Du kan derfor roligt tænde for træet, hvis I kunne tænke jer den ekstra hygge.

Nordic Winter 180 cm med sne – Bedste kunstige juletræ med sne

Nordic Winter Frost m/lys & "sne" - 180 x 118 cm

Når vi efterhånden så sjældent kan prale af at have hvid jul udenfor, så må man jo gøre, hvad man kan for at skabe den hvide julestemningen indenfor. Her er dette kunstige juletræ med sne fra Nordic Winter et oplagt valg.

Træet her har det samme, meget naturlige udseende, som vi kender det fra Nordic Winters øvrige kunstige juletræer. Grenene sidder på en rigtig fin vis, og under den lette hvide sne, som ligger på toppen af dem, er der ingen tvivl om, at de har den helt rigtige og meget naturtro grønne granfarve.

Men der er ikke kun sne på dette kunstige juletræ. Det kommer også med intet mindre end 240 LED-lys, der er monteret på de snedækkede grene, og som skaber den mest hyggelige belysning, når man sætter strømmen til. Det er i den grad en af fordelen ved lige netop dette kunstige juletræ; her får du nemlig både sne og lys, der kan skabe julestemning – uden, at du behøver at gøre andet, end at finde træet frem fra gemmerne.

Nordic Winter 120 cm med lys – Bedste lille kunstige juletræ

Nordic Winther m/lys - 120 cm

Sidst på listen har vi dette bedste lille kunstige juletræ, som er til dig, der gerne vil have et lille træ. Det er eksempelvis oplagt, hvis man ikke fejrer jul derhjemme, men bare gerne vil have noget, der minder om et grantræ, som man kan pynte med julepynt og kigge på i løbet af december måned.

Der er ingen tvivl om, at Nordic Winters lille kunstige juletræ her med lys på, i hvert fald er oplagt til at skabe lidt julestemning og hygge i de mørke måneder. Derfor vælger mange også at have det stående på den anden side af julen og nytåret, indtil det igen begynder at blive lysere tider.

Fordelen ved dette lille kunstige juletræ er også, at det kan stå udenfor. Derfor kan det også blive brugt som udendørs dekoration og ikke mindst belysning. Så har man noget hyggeligt at komme hjem til, når mørket har lagt sig alt for tidligt på døgnet, som det jo gør på den tid af året. Samtidig kan de udendørs kunstige juletræer være med til at sprede lidt julehygge hos naboerne, og dem der ellers passerer dit hjem i løbet af dagene og aftenener op til jul.