Sengebutikker → 8 Af De Bedste Online Sengebutikker i Danmark

Sengebutikker

Hvis du er på udkig efter en ny seng, er der mange gode sengebutikker i Danmark, som du kan tage et kig på. I denne artikel har vi samlet 11 af de bedste sengeforhandlere, så du nemt og hurtigt kan finde det rette sted at købe din nye seng fra.

Det skal du overveje inden du køber en ny seng:

Når du køber en ny seng, er der et par ting, du skal overveje. Først og fremmest skal du vælge den rigtige størrelse. Hvis du er en enkeltperson, har du brug for en mindre seng, mens du har brug for en større seng, hvis du sover to personer. Dernæst skal du overveje din madras. Du kan vælge mellem en traditionel fjedermadras eller en memory foam madras. Hvis du sover på din side, kan det være en god idé at få en blødere madras, så dine led ikke bliver belastet. Du skal også overveje, hvor meget plads du har til din seng. Hvis du har et lille rum, kan det være en god idé at få en opbevaringsseng, så du ikke skal bruge så meget plads på andre ting.

Emma Madras

Emma Madras

GÅ TIL SENGEBUTIK

Emma er en eksklusiv online butik, der forhandler senge og tilbehør i højeste kvalitet. Emma er grundlagt i Tyskland i 2015, og ekspanderet til over 20 lande på 5 kontinenter. Emma adskiller sig fra konkurrenterne ved at have et bredt udvalg af produkter, høj kvalitet og god service. Emma tilbyder 100 nætters risikofri prøveperiode, hvilket betyderat hvis ikke produktet lever op til forventningerne, refunderes det fulde beløb. Emma leverer direkte fra produktionen i Tyskland og har derfor korte leveringstider.

Emma Madras er dedikeret til at levere de bedst mulige søvnløsninger gennem deres omfattende viden om søvn- og sengetøjsprodukter. De har et team på 24 eksperter inden for søvn og sundhed, som designer alle deres produkter. Gennem intensiv forskning, test og innovative design- og produktionsprocesser har de skabt den perfekte madras.

Hver Emmamadras bliver leveret med en 10-årig garanti på dimensionsstabilitet og holdbarhed. Denne garanti er aktiv fra den dag, du modtager din nye Emma madras, og dækker de første 10 års brug. Dergælder dog vilkår og betingelser.

Hvis du har et problem med din madras, der er dækket af 10 års garantien, bedes du kontakte Emma’s kundeservice. Du skal sende dem billeder af produktet og derefter vil de ombytte madrassen med en helt ny Emma madras.

Det kan du købe hos Emma:

 • Madrasser
 • Topmadrasser
 • Senge
 • Puder
 • Dyner
 • Madrasbeskyttere

Emma forhandler følgende brands:

Emma forhandler kun deres eget brand.

NordicDream

NordicDream

GÅ TIL SENGEBUTIK

NordicDream er en dansk onlineforhandler af senge og sengetøj, der tilbyder gratis levering i hele Danmark og 100 dages tilfredshedsgaranti på alle senge. Virksomheden blev grundlagt i 2019, har oplevet en hurtig vækst og er dedikeret til at skabe skandinavisk inspirerede senge af høj kvalitet med fremragende kundeservice. NordicDream henter sine materialer fra bæredygtige svenske skove og bruger OEKO-TEX certificerede tekstiler, hvilket sikrer en ansvarlig produktion med hensyn til sociale og miljømæssige faktorer.

NordicDream planter et nyt træ i den danske natur for hver solgt seng via et samarbejde med Skov- og Naturstyrelsen. Hvis du ikke er tilfreds med en NordicDream-seng efter 100 dage, kan du enten bytte fastheden eller få den afhentet gratis og få pengene refunderet. NordicDream tilbyder også hjælp til at finde den helt rigtige seng, og det er helt uden ekstra omkostninger.

Tag en pause og nyd livet med NordicDream nu!

Det kan du købe hos NordicDream:

NordicDream forhandler følgende brands:

Nordic Dream udvikler og producerer selv alle deres senge og madrasser i Danmark.

Bedre Nætter

Bedre Nætter

GÅ TIL SENGEBUTIK

Hos Bedre Nætter mener de, at en god nats søvn er afgørende for et godt liv. Derfor tilbyder de en 100-dages prøveperiode på alle deres senge, så du kan være sikker på, at du får den bedst mulige nattesøvn. De tilbyder også gratis levering i hele Danmark.

Bedre Nætter sælger testvindende senge og madrasser, og de har masser af glade kunder. Bl.a. kan det nævnes, at Testfakta har kåret deres Haven Original seng til den bedste i test.

Til altid lave priser er Bedre Nætter det perfekte sted at finde din nye seng – og din nye bedste ven til en god nats søvn.

Mere end 2.800 brugere har givet dem en 4,7 ud af 5 stjernebedømmelse på Trustpilot.

Hos Bedre Nætter er vi overbevist om, at en god nats søvn er afgørende for et lykkeligt og tilfredsstillende liv.

Det kan du købe hos Bedre Nætter:

 • Senge
 • Madrasser
 • Sengerammer
 • Sovesofaer
 • Dyner
 • Puder
 • Sengetøj

Bedre Nætter forhandler følgende brands:

Bedre Nætter forhandler kun deres egne modeller.

Sengefabrikken

Sengefabrikken

GÅ TIL SENGEBUTIK

Sengefabrikken laver senge, der er inspireret af de nyeste trends og udviklinger på markedet, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det gode håndværk er kernen i det de laver, hvilket sikrer at du kan føle dig tryg ved at købe en seng hos Sengefabrikken.

Sengene er af højeste kvalitet og til overkommelige priser. Alle fortjener en god nats søvn, og derfor tilbyder Sengefabrikken et bredt udvalg af senge til alle typer. Alle deres senge er fremstillet i Danmark med dansk design og kvalitet, som du kan stjæle på.

Vi tilbyder også topmadrasser, latexmadrasser og andre former for tilbehør i høj kvalitet fra et af Europas bedste producenter. Disse bliver fremstillet i Belgien, og det sikrer dig den bedste nattesøvn med optimal støtte til din lænd.

Alle senge er udstyret med en fabriksgaranti på minimum 15 år, og du garanteres et produkt af højeste kvalitet og dansk design.

Derudover tilbyder Sengefabrikken gratis fragt, 100 dages ombytningsret og rentefri finansiering.

Det kan du købe hos Sengefabrikken:

 • Senge
 • Madrasser
 • Topmadrasser
 • Dyner
 • Puder
 • Lagner

Sengefabrikken forhandler følgende brands:

Hos Sengefabrikken kan du finde deres egne modeller, som alle er produceret i Danmark og lavet af FSC certificeret fyrretræ.

My Home Møbler

My Home Møbler

GÅ TIL SENGEBUTIK

My Home Møbler er et møbelfirma, der tilbyder møbler af høj kvalitet til overraskende lave priser. Virksomhedens lagerkoncept startede med salg af møbler og husholdningsartikler fra en privat adresse i Randers. Det viste sig hurtigt, at lagerkonceptet var interessant for kunderne i området, og derfor blev My Home Lagersalg i 2006 åbnet i bydelen Kristrup i Randers.

Sidenhen er der blevet åbnet flere lagersalgbutikker rundt omkring på landsplan, hvilket har medført behovet for mere plads til lager. Derfor blev My HomeLagersalg i 2009 flyttet til Sdr. Borup ved Randers, og virksomheden har siden da udvidet sig flere gange. Hovedkontoret og lageret har i dag adresse i Fårup ved Randers.

My Home Møbler sælger møbler og husholdningsartikler til både erhverv og private. Virksomheden har en webshop, 36 fysiske butikker fordelt over hele landet og et lagersalg. Kunderne kan derfor handle på deres præferencer og behov, uanset hvor de befinder sig i landet. Vi tilbyder møbler af høj kvalitet til lave priser, da vi har et skarpt fokus på at holde vores interne omkostninger så lave som muligt. Dette gøres bl.a. ved at importere direkte fra producenterne, så vi slipper for dyre mellemhandlere.

My Home Møbler har ligeledes et stort udvalg af dejlige senge til børn og voksne i alle prisklasser. Derudover har de et bredt udvalg af puder, dyner, tæpper og boligtekstiler.

Det kan du købe til soværelset hos My Home Møbler:

Skabssengen

Skabssengen

GÅ TIL SENGEBUTIK

Skabssengen er en dansk webshop, der tilbyder senge i høj kvalitet til fornuftige priser. De har altid senge på lager, og vi leverer inden for få dage. Du har 30 dages returret, og du kan finansiere din køb med AnyDay. Du modtager altid 10% rabat ved køb af 2 eller flere produkter fra Skabssengen.

Skabssengen.dk tilbyder en innovativ måde at optimere pladsen i dit hjem på. Med en skabsseng, eller vægseng, kan du bruge pladsen til andre aktiviteter i løbet af dagen i stedet for at have en traditionel seng, der optager plads. Skabssengen.dk er grundlagt af Kasper og Jacob, to iværksættere, der ønsker at tilbyde kvalitetsløsninger til fordelagtige priser. Skabssengen sælger senge direkte til forbrugerne og kan derfor holde priserne lave. På denne måde kan du få en skabsseng i høj kvalitet til en fordelagtig pris.

Det kan du købe hos Skabssengen:

 • Skabssenge
 • Murphy senge
 • Madrasser
 • Samt diverse tilbehør

SengeSegmentet

SengeSegmentet

GÅ TIL SENGEBUTIK

Hos SengeSegmentet tilbydes du de bedste danske madrasser og senge. De har et bredt udvalg, og bestræber sig på at levere kvalitetsprodukter til den bedste pris. Missionen er at hjælpe vores kunder med, at få en bedre nattesøvn, så de kan leve et sundere liv. SengeSegmentet tilbyder gratis levering og montering, samt en 30 dages ombytningsret, så du altid er 100% tilfreds med din nye seng eller madras. Du finder også et hold af kundeservicemedarbejdere, der har flere års erfaring med sengerådgivning. Kunderne kan altså altid få den bedst mulige hjælp og rådgivning, når de handler med SengeSegmentet.

Deres madrasser og senge støtter din krop hele natten pga. det innovative ergonomiske design. Madrasserne er desuden fremstillet af skum af høj kvalitet for luksuriøs komfort. De er åndbare og kølige, hvilket også er en stor fordel i forhold til traditionel skummadrasser. Hvis du vil opnå optimal søvnkomfort, er vores madrasser og senge det bedste valg.

SengeSegmentet giver dig enestående service og pleje af høj kvalitet. Virksomheden bestræber sig på at sætte sig i kundernes sted. Målet er at hjælpe den enkelte kunde med at opnå en god nattesøvn, og det gør de ved at give ekspertrådgivning og vejledning.

Kort sagt, kan du finde de bedste danske madrasser og senge hos SengeSegmentet til en fornuftig pris.

Det kan du købe hos SengeSegmentet:

 • Elevationssenge
 • Kontinentalsenge
 • Sovesofa
 • Madras
 • Topmadrasser
 • Dyner
 • Puder
 • Sengetøj

SengeSpecialisten

SengeSpecialisten

GÅ TIL SENGEBUTIK

SengeSpecialisten tilbyder gratis levering på alle ordrer, uanset størrelsen af købet. Ud over den gratis levering kan kunderne vælge mellem en række ekstra tjenester mod betaling. Tjenesterne omfatter levering til kantstenen eller en pakkeshop, levering af en pakke til kundens bopæl, levering med montering og leveringmed indbæring.

Virksomheden tilbyder kunderne mulighed for at finansiere deres senge i op til 50 måneder uden renter eller gebyrer. Dette giver kunderne mulighed for at undgå store startomkostninger og sprede betalingerne ud over tid.

Sengebutikken har et stort og varieret udbud af premium senge fra kendte mærker. De har noget, der passer til alle, og er derfor det bedste valg, hvis du vil have en ny seng.

Hos SengeSpecialisten sælger de senge, men også grundlaget for en god nattesøvn. SengeSpecialisten ved, hvilke parametre du skal tage hensyn til, når du skal finde den perfekte seng til dig. Den seng, der vil gøre forskellen mellem at føle sig lidt nede, eller vågne glad og klar optil en ny dag.

SengeSpecialistens garantier

Butikken tilbyder 50 dages prisgaranti på alle produkter fra købstidspunktet. Hvis kunden finder et identisk produkt til en lavere pris hos en dansk konkurrent, refunderes differencen straks. Garantien gælder ikke for særlige kampagner som Black Friday, åbningstilbud eller tilbud fra udenlandske butikker.

Kunden har en 50 dages prøveperiode til at teste madrassens fasthed og kan ændre den én gang inden for denne periode, hvis han/hun ikke er tilfreds. Der er også 14 dages returret ved onlinekøb.

Virksomheden tilbyder nogle af de bedste produktgarantier i branchen for deres premium senge. Dette omfatter en 25 års garanti mod ramme- og fjederbrud, mindst 5 års garanti på alle el-motorer og mindst 5 års garanti mod unormal sætning på alle madrasser. Garantien dækker ikke topmadrasser. Sætningen må ikke være over 2 cm på madrasbredden.

Det kan du købe hos SengeSpecialisten:

 • Elevationssenge
 • Kontinentalsenge
 • Boxmadrasser
 • Plansenge
 • Springmadrasser
 • Skummadrasser
 • Latexmadrasser
 • Topmadrasser
 • Rullemadrasser
 • Dyner & Hovedpuder
 • Sengetøj
 • Lagner
 • Sengegavle
 • Sengeben
 • Sengebunde
 • Sokler
 • Sengerammer
 • Sengeborde

SengeSpecialisten forhandler følgende brands:

 • Auping
 • Borås Cotton
 • Cozy Living
 • Carpe Diem
 • Dunlopillo
 • Essenza
 • I-wood
 • Jensen
 • Kaagaard
 • Lixra
 • Marc O’polo
 • PIP Studio
 • Ringsted Dun
 • RYE
 • Silvana
 • Södahl
 • Temprakon
 • Tempur
 • Turiform
 • Viking
 • Villy Nørgaard
 • Viva
 • Wonderland

Drømmeland

Drømmeland

GÅ TIL SENGEBUTIK

Drømmeland har siden åbningen været en traditionel møbelforretning. Snart flyttede den dog sit fokus til senge ogmøbler til soveværelset, og Danmark fik sit første sengeforretning. I takt med at Drømmeland voksede, blev det også til den første sengekæde i Danmark, hvor sengene blev præsenteret af fagfolk, der kunne rådgive omkringsenge og søvn.

I 2017 introducerede Drømmeland et nyt butikskoncept, hvor sengene bliver præsenteret i et skandinavisk miljø med trægulve og organiske rammer. På den måde hjælper vi vore kunder med at føle sig hjemme, så de nemmere kan træffe det rigtigemøbelvalg.

Det kan du købe hos Drømmeland:

 • Senge
 • Sovesofaer
 • Madrasser
 • Dyner & Puder
 • Sengetøj

Drømmeland forhandler følgende brands:

 • Nexus
 • Magna
 • Svane
 • Auping
 • MasterBed
 • Tempur
 • Bedding House
 • Borås
 • Casablanca
 • Clima
 • Dana Dream
 • Hovden
 • Innovation Living
 • Kaagaard
 • Nænsom
 • Riviera Maison
 • Temprakon
 • Tjørnbo
 • Unikka

BedWorld

bedworld

Bedworld er et dansk sengemærke, der blev grundlagt i 2020. Deres mission er at give alle en nattesøvn af en anden verden, uden at skulle gå på kompromis med hverken dig, din indeklimakvalitet eller vores fælles jord. De er forpligtet til at levere det bedste og står ved det!

Bedworld er en af Danmarksførende online møbelbutikker inden for senge. De tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsprodukter med fokus på høj kvalitet – uanset om det er danske eller internationale brands.Bedworld lægger vægt på kvaliteten – både i deres produkter, de materialer produkterne er lavet af, rådgivning og kundeservice. Bedworlds vigtigste egenskab er, at dusom kunde kan være sikker på at få det helt rigtige produkt, der matcher dine behov.

Bedworld er et prisbevidst møbelfirma, der blev grundlagt ud fra en frustration over den dyre pris på kvalitetsmøbler. De ønsker at levere de samme gode produkter, men til en mere overkommelig pris.

Bedworld tilbyder dig 101 nætters prøve, når du køber en seng hos dem. Du kan frit ombytte fastheden i madrasserne eller returnere sengen og få pengene tilbage.

Bedworld leverer gratis gratis direkte til din adresse, og de tilbyder også opbæring, montering af sengen samt bortskaffelse af din gamle seng.

Det kan du købe hos BedWorld:

 • Senge
 • Madrasser
 • Dyner
 • Hovedpuder
 • Sengetøj
 • Sengeben
 • Sengegavle

Bolighuset Werenberg

Bolighuset Werenberg

Bolighuset Werenberg er en dansk møbelforretning, der har specialiseret sig i senge. De tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsmærker og størrelser, samt gratis fragt ved bestillinger over 499 kroner. Deres erfarne personale hjælper gerne med at finde den perfekte seng til dine behov, uanset om du er på udkig efter et nyt soveværelsessæt eller blot en ny madras.

Bolighuset Werenberg er en familieejet dansk møbelforretning, der siden 1964 har specialiseret sig i salg af senge.

Vores faguddannede specialister står altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning, uanset om du er på udkig efter et nyt soveværelse eller en ny madras. Gå på opdagelse i vores store udvalg af senge.

Bolighuset Werenberg tilbyder konkurrencedygtige priser og god kundeservice, så du kan få det perfekte soveværelse eller den bedste madras tilpasset dine behov.

Derudover kan du hos Werenberg finde møbler til resten af huset og haven, så du kan sammensætte et hjem, der er helt unikt for dig.

Det kan du købe til soværelset hos Bolighuset Werenberg:

 • Boksmadrasser
 • Elevationssenge
 • Kontinentalseng
 • Madrasser
 • Sengerammer
 • Topmadrasser
 • Dyner
 • Og meget mere…

Bolighuset Werenberg forhandler følgende brands:

 • Auping
 • Carpe Diem
 • Dunlopillo
 • Hästens
 • Lama
 • Tempur
 • Viking Beds
 • Wonderland

ILVA

ILVA

ILVA er en af Danmarks førende online møbelbutikker. De tilbyder gratis levering, prissikkerhed og byt-i-bolighus. Hos ILVA finder du altid et bredt udvalg af kvalitetsmøbler til gode priser.

ILVA forhandler nogle af de bedste brands indenfor senge og madrasser, samt soveværelsesmøbler generelt. Du kan finde både enkeltsenge, dobbeltsenge og kontinentalsenge.

Det kan du købe til soværelset hos Ilva:

 • Boksmadrasser
 • Kontinentalsenge
 • Elevationssenge
 • Bokselevationssenge
 • Sovesofaer
 • Dobbeltsenge
 • Enkeltmandssenge
 • Trekvartsenge
 • Topmadrasser
 • Rullemadrasser
 • Springmadrasser
 • Skummadrasser
 • Dyner & Puder
 • Køjesenge
 • Børnesenge
 • Sengeben
 • Sengegavle
 • Sengerammer
 • Sengeborde
 • Sengetøj
 • Lagner
 • Sengetæpper

Ilva forhandler følgende brands:

 • Nocturne
 • Wonderland
 • Dunlopillo
 • Temprakon
 • Tempur
 • Flexa
 • Magne