Drømmeseng Test 2024 → Se De 4 Bedste Drømmesenge

Drømmeseng

En drømmeseng er uundværligt tilbehør i mange husstande. De multifunktionelle senge kan bruges i haven, og de kan fungere som praktiske gæstesenge indenfor. Der findes mange forskellige udgaver af drømmesenge. 

Hvilken én du skal vælge, afhænger af dit anvendelsesformål og dine krav til stabilitet og design. Herunder finder du et stort overblik over de 6 bedste drømmesenge på det danske marked. Sengene adskiller sig fra hinanden i forhold til egenskaber og design, og de kan vælges i flere prisklasser.

Crespo – den perfekte camping drømmeseng

Crespo drømmeseng Air Deluxe XL

Er du træt af at ligge i fastlåst stilling i sengen, fordi den er for lille? Crespo sengen er det perfekte valg for dig, der vil have maksimal bevægelsesfrihed om natten. Sengen er skabt i XL design.

Crespo egner sig til overnatning til gæster i forbindelse med camping. På ferien eller weekendopholdet skal det være muligt at få gode venner eller familie på besøg og tilbyde dem komfortabel overnatning. Når den solide drømmeseng, der er lavet med stel i aluminium, ikke er i brug, kan den foldes sammen. Den fylder ikke meget, og den er let at opbevare enten derhjemme eller i campingvognen.

Samlet har Crespo en vægt på 8,6 kg. Den kan håndteres af én person, uanset om det drejer sig om at folde den ud eller sammen igen.

Det særlige ved camping drømmesengen er, at den kan indstilles i 4 positioner. Den er lavet i et multifunktionelt design, så den også er brugbar til middagslure, afslapning, læsning og hygge. Du kan justere nakkestøtten i dén position, der matcher dine behov for komfort samt anvendelsesformålet.

Crespo kan håndtere en maksimum belastning på op til 140 kg, og den er let at rengøre med en fugtig klud.

Specifikationer

 • Maksimumbelastning på 140kg
 • Sort look
 • Kan indstilles i 4 positioner
 • Vandafvisende polyesterbetræk
 • vægt på 8,6 kg

WeCamp Calva – god drømmeseng til haven

Drømmeseng "Wecamp Calva"

WeCamp Calva er det perfekte valg for dig, der ønsker en solid og komfortabel drømmeseng, der kan bruges til afslappende stunder i haven. Det unikke ved sengen er det integrerede design med en praktisk solskygge. Du slipper for at købe parasol, når du kan skubbe solskyggen op, så du kan læse eller skåne ansigtet mod solens stråler.

En god drømmeseng til haven skal være nem at løfte, og det skal være smidigt at folde den ud og sammen igen uden problemer. WeCamp Calva vejer 7 kg, og den er simpel at håndtere for en person.

Der følger en blød nakkepude med til WeCamp Calva, som kan placeres på det øverste stykke af drømmesengen, hvor dit hoved befinder sig. Sengene er lavet med stel af aluminium, og polstringen er fremstillet af mesh. Mesh er et slidstærkt og vandafvisende materiale, som er let at rengøre.

Takket være de vejrbestandige materialer kan du se frem til at få glæde af WeCamp Calva i mange år.

Specifikationer

 • Gråt look
 • Stel af aluminium
 • vægt på 7kg
 • Mesh som betræk
 • Med nakkestøtte og solskygge
 • God pris i forhold til kvalitet og egenskaber

Lafuma Siesta L Aircomfort – moderne drømmeseng i letvægtsdesign

Lafuma Siesta L Aircomfort - Acier

For de fleste mennesker er det vægt, komfort og design, der har størst betydning, når det kommer til køb af drømmeseng. Lafuma Siesta L Aircomfort er en af de mest moderne senge til afslapning og overnatning. Den er lavet i letvægtsdesign, så du nemt kan bære rundt på den i sammenfoldet tilstand eller omplacere sengen, når den er blevet foldet ud.

Lafuma Siesta L Aircomfort er lavet med ekstra, blød og tyk polstring, så du eller din gæst kan ligge behageligt i forbindelse med afslapning eller søvn. Der er tænkt over hver en detalje i udviklingen af Lafuma Siesta L Aircomfort. Sengen har aftageligt betræk, der tåler vask i maskine.

Drømmesengen er en del af en større møbelserie, som henvender sig særligt til dig, der camperer samt til dig, der nyder livet i haven. Du kan forvente maksimal komfort i Lafuma Siesta L Aircomfort. Madrassen er lavet med patenterede systemer, der sikrer, at polstringen forbliver fast, og skummet ikke “falder sammen” efter længere tids brug.

Du skal ikke forholde dig til vedligehold af sengen. Den bedste måde at forlænge levetiden på er ved at opbevare den indenfor, når den ikke er i brug samt vaske betrækket efter behov.

Liggeunderlaget er fremstillet i justerbart design, så alle og enhver kan få dén komfort, de hver især synes om. Rygstøtten er nem at indstille, så du kan læse i sengen eller tage et hvil.

Specifikationer

 • Kan købes på tilbud
 • Ekstra, tyk polstring
 • Nem at transportere
 • Justerbar rygstøtte
 • Kræver intet vedligehold
 • Let at folde sammen

Isabella solseng – billig drømmeseng i god kvalitet

Isabella solseng

Er du på udkig efter en klassisk drømmeseng i retro design, kan denne Isabella model være det bedste valg for dig. Solsengen er (som navnet fortæller) beregnet til formålene, hvor det er ønsket at slappe af på et behageligt underlag i haven. “Isabella” er en kompakt og smal seng, som både store og små vil elske.

“Isabella” hører til de letteste solsenge på på markedet. Den vejer 5,6 kg, hvilket tillader, at boligens unge medlemmer selv kan tage sengen ud og ind fra garagen eller skuret uden hjælp. Sengen er ideel til de lune sommerdage, hvor solen skinner igennem. Der er monteret solskygge på en bøjle ved hovedgærdet, som give behagelig læ fra de blændende stråler.

Om du bruger sengen til læsning, leg eller hvil, er op til dig at bestemme. Stellet på “Isabella” er fremstillet af aluminium, der er et solidt og modstandsdygtigt materiale, der holder til stor vægt. Drømmesengen kan tåle en maksimumbelastning på 120 kg. Dette tillader, at børnene kan sidde eller ligge på sengen på samme tid og nyde spil, leg eller musik sammen.

Det anbefales, at du folder din retro drømmeseng sammen, når den ikke er i brug. I vinterhalvåret er det en god idé at pakke sengen ind i plastik eller beskytte den med en presenning.

Specifikationer

 • Budgetvenligt valg
 • Stel af aluminium
 • Lav vægt (5,6 kg)
 • Sort look
 • Kan håndtere en maksimumbelastning på op til 120 kg
 • Med integreret solskygge

Hvilken drømmeseng skal jeg vælge?

Det skal være dit anvendelsesformål, som afgør, hvilken udgave af drømmesenge du skal vælge. Du skal være opmærksom på, at der findes mange udgaver af de populære senge, og at de er designet til forskellige formål.

Den største forskel mellem sengene handler om, om de er skabt til søvn, eller om de er produceret til formålet at være solseng. Du skal være særlig opmærksom på komfort og soliditet, når det kommer til at finde en seng, der skal bruges til søvn og hvile. Her er det tykkelse af madras og størrelse af liggeunderlag, der skal være i fokus for dit valg.

Det anbefales, at du vælger en drømmeseng med tyk madras, når du vil give dig selv eller en gæst behagelig komfort til søvn. Det skal være komfortabelt at sove i drømmesengen, og derfor skal madrassen have optimal polstring, så det ikke gøre ondt at vende sig rundt i sengen i løbet af natten.

Handler det om at købe drømmeseng til haven, får du de fleste valgmuligheder. Til afslapningsformålet kan du vælge sengemodel i forhold til dine personlige ønsker. For nogle mænd og kvinder er det vigtigt med en seng, der er designet med justerbart underlag. Her kan du indstille hovedgærdet og rygstøtten i de positioner, som du kan lide at ligge i. Andre mennesker lægger vægt på egenskaber såsom soliditet eller fleksibilitet.

Du får størst sandsynlighed for at finde den bedste drømmeseng, når du sammenligner forskellige modeller og holder deres egenskaber og særlige funktioner op imod hinanden.

Hvad koster en god drømmeseng?

Når det kommer til møbler og kvalitet, skal du forvente, at du får, hvad du betaler for. Det kan svare sig at finde en af de eksklusive modeller, når du vil have en drømmeseng, som primært skal bruges til overnatning og søvn. De bedste modeller i denne kategori er designet med en madras med tyk polstring (fremfor et tyndt liggeunderlag).

Du kan finde drømme- og solsenge i alle prisklasser. Sørg for at vælge en model med stel af stål eller aluminium. Din seng skal kunne holde til utallige timers brug uden at falde sammen eller knække i ledsamlinger.

Vil du spare penge på dit køb af drømme- eller solseng, skal du gå efter sæsonens tilbud. Der kan være mange penge at spare ved at købe en af de bedste drømmesenge på udsalg. Når du handler på tilbud, er det kun prisen, du går på kompromis med. Den store fordel for dig som forbruger er, at der hele tiden lanceres nye solsenge. For at få plads på varelagrene sætter forhandlerne et udvalg af forrige års modeller ned i pris, og dette er din oplagte anledning til at spare penge.

Gode råd til at få mest værdi for pengene med din drømmeseng

Du kan selv være med til at få mest valuta for pengene, når du køber en højkvalitetsdrømmeseng. Sengene er alle fremstillet med justerbare led ved benene. Disse led kan forringes i form af rust, hvis der kommer fugt eller vand til dem. Derfor skal du sørge for at folde din seng sammen, når den ikke er i brug og opbevare den i beskyttet tilstand. Det kan være i campingteltet, garagen eller haveskuret. Det vigtigste er, at sengen ikke står udenfor hele tiden.

Har du en seng med madras, er det vigtigt, at du jævnligt tager betrækket af og vasker det. Retro drømmesengene har et fastlåst liggeunderlag. Dette skal tørres af efter behov, så det ikke falmer eller mister slidstyrke.

Find andre gæstesenge hos sengebutikker eller møbelforretninger (se en liste her).

❗❗ Udgåede modeller ❗❗

Nedenfor finder du en oversigt over tidligere anmeldte produkter, som ikke længere er tilgængelige på markedet. Vi har valgt at medtage dem i denne artikel, fordi vi mener, at oplysningerne om disse produkter stadig kan være værdifulde for dig som læser, når du skal træffe en informeret beslutning.

Bo-Camp camping solseng - Blå

Er du på udkig efter en billig drømmeseng, der skal kunne bruges i haven eller på camping? Bo-Camp solsengen er den velkendte og simple drømmeseng, som alle kan bruge. Sengen er kompakt designet med et stel af stål og et liggeunderlag af polyester.

Bo-Camp sengen vejer kun 5,2 kg, så den er let at tage med på teltturen, camping eller et smut til stranden. Det særlige ved den billige drømmeseng er, at den er udstyret med et praktisk håndtag foroven, så du ikke får problemer med at bære den rundt i sammenfoldet tilstand.

Sammenlignet med andre af de bedste drømme- og solsenge på markedet ligger Bo-Camp sengen i den lave ende af prisskalaen. Hører du til den store gruppe af danskere, der nyder at kunne ligge komfortabelt i sommersolen, kan drømmesengen tilgodese dine behov og ønsker.

Skal sommeren være fyldt med masser af timer udenfor i parken, på stranden eller i haven, kan du gøre det billigt ved at købe en solid og kompakt solseng.

Specifikationer

 • Stålstel
 • Vægt på 5,2 kg
 • Sort look
 • Med integrerede håndtag
 • Liggeunderlag af polyester
 • Mørkeblåt look

Outwell Centuple Single - Drømmeseng - Blå

 

Er det overnatning, der er det primære anvendelsesformål med din drømmeseng, skal du overveje denne Outwell Centuple Single. Outwell drømmesengen skiller sig ud fra mængden af de mange andre højkvalitetssenge som følge af sin solide madras. Den er udstyret med skummadras samt en praktisk topmadras.

Nattesøvnen bliver i top, når du eller din gæst kan ligge blødt hele natten. Betrækkene på madrasserne kan tages af og vaskes, så hygiejnen forbliver god, uanset hvor mange gæster der overnatter i sengen i løbet af året.

Som følge af den tykke madras skal du forvente, at Outwell Centuple Single optager mere plads til opbevaring end den klassiske drømmeseng, der har et tyndt liggeunderlag. Outwell Centuple Single er fremstillet med et stærkt stel af aluminium. Drømmesengen til overnatning vejer 9,2 kg, og den er lavet i et højere design end mange andre af de bedste drømmesenge. Du eller din gæst løftes op i normal sengehøjde, så det føles om som, du ligger i en almindelig enkeltmandsseng.

Den komfortable seng befinder sig i den høje ende af skalaen. Du får en praktisk drømmeseng, der er bygget op af de bedste materialer. Når du løbende sørger for at vaske betrækket, er du med til at forlænge levetiden på sengen, så den kan bruges i mange år frem.

Specifikationer

 • Designet til overnatning
 • Skummadras og topmadras
 • Aftagelige betræk (der tåler maskinvask)
 • Stel i aluminium
 • Blåt look
 • Kan håndtere en maksimumbelastning på op til 120 kg
 • Vægt på 9,2 kg