Skridttæller Test 2024 → Se De 6 Bedste Skridttællere

bedste skridttæller

Garmin Vivofit 4 – Bedste skridttæller (testvinder)

Garmin Vivofit 4 aktivitetsur med skridttæller

 

Leder du efter en skridttæller, der sporer din grundlæggende aktivitet? Garmin mener, at Vivofit 4 vil være det perfekte produkt til dit håndled, men der er hård konkurrence i dette rum fra f.eks. Moov Now, Fitbit Alta HR og utallige andre mærker, der ønsker at guide dig til forbedret fitness.

På trods af at Vivofit 4 har en farveskærm, hævder Garmin, at dens batteri – det er et almindeligt urbatteri, som du udskifter, så du behøver aldrig bekymre dig om genopladning – vil vare dig et helt år.

Det betyder, at du ikke behøver at fjerne din skridttæller om natten og bekymre dig om, at du løber tør for strøm, inden du træner i gymnastiksalen, men der er også mange andre ting, vi kan lide ved Vivofit 4.

Design og display

Vivofit 4 er mærkbart tyndere end tidligere Garmin-produkter, hvilket betyder, at den tager mindre plads på dit håndled og også er en touch lettere. Af den grund er det behageligt slid. Vi fandt, at plastremmematerialet – den eneste mulighed, du har med Vivofit 4 – var let at rengøre efter et svedigt løb.

Garmin har leveret en særlig sikker rem på Vivofit 4, der betyder, at den heller ikke skal flyve rundt om dit håndled. Der er både en stor og en lille/mellemstørrelse, og mens vi prøvede den mindre mulighed (som måske er lidt for lille til vores anmelders håndled), var det stadig en behagelig pasform.

Silikone-materialet ser muligvis ikke så højt ud og er ikke dit valg af look, der passer til noget særligt flot formelt slid, men det føles behageligt, når du træner, og når du bærer det i lange perioder.

Vivofit 4 er også attraktiv for en skridttæller, og dens mindre størrelse betyder, at den ser bedre ud end noget større, voluminøst skridttællere.

Farvemæssigt har du valget mellem almindelige sorte eller hvide stropper, mens der også er blå og lilla versioner med en plettet effekt på dem. Vi kan virkelig godt lide den plettede effekt, da den ser anderledes ud end andre skridttællere, der normalt bare har et solidt farvedesign.

Disse koster heller ikke mere, så hvis du ikke kan lide de almindelige sorte eller hvide versioner, vil vi anbefale at se efter disse snarere muligheder. Garmin leverer heller ikke andre materialer, så det er værd at bemærke, at du ikke vil kunne købe en officiel læderrem til mere formelle lejligheder som du kan med nogle smartwatches.

Der er ikke meget på selve skridttælleren – og det er en af Vivofit 4s styrker. Du kan trække Vivofit 4 ud af sin rem bagfra, så du kan skifte stropper, men bortset fra farvedisplayet og knappen foran er der ingen anden måde at interagere med den på.

Det gør dette til en stort set let enhed at bruge. Knappen under skærmen vil bladre gennem alle de muligheder, du har der, herunder ting som dit trin tæller for dagen, klokkeslættet, vejret, forbrændte kalorier og tilbagelagt afstand, men til noget mere end det skal du gå ind appen på din telefon.

Du må heller ikke forvente nogen form for kontrol over din telefon direkte fra dit håndled. Der er ingen berøringsskærm her, og i stedet holder du en knap nede for at starte en træningsrutine.

Det er en 11mm x 11mm skærm, så dette er endnu mindre end den skærm, du får på Fitbit Charge 2. Den er designet til at vise dig tiden, og om du træner, men den er ikke som et ordentligt løbende ur, hvor du kan se detaljeret live statistik.

Opløsningen er 88 x 88 pixels, men kvaliteten er klar, og det faktum, at den er i farve, betyder, at den tilføjer en lille smule vitalitet til de menuer, du kan se. Hvis du bruger urelementet om natten, skal du holde knappen nede i et sekund for at baggrundsbelysningen kan sparke ind.

Det er nyttigt til at spare på batteriet, men vi fandt det lidt irriterende, når du bare hurtigt vil se på dit håndled for at se på tidspunktet.

Det er første gang, at en Vivofit-enhed har inkluderet en altid tændt skærm, og så længe du er i klar belysning, er det meget mere nyttigt, hvis du vil bruge dette på samme måde som et ur.

Du kan også ændre urskiven her, og selvom de muligheder, du har, er begrænsede, tilføjer det et lille element af personalisering, som du ikke ofte ser på skridttællere til dette prispunkt.

Det betyder, at du kan vælge din egen urskivefarve og skræddersy den til din stil lidt mere, selvom det sandsynligvis kun er dig, der ser på urskiven på dit håndled.

Fordele ved denne skridttæller:

 • Utrolig batterilevetid
 • En farveskærm
 • Lav pris

Ulemper:

 • Ingen GPS eller pulsmåler
 • Mangler telefonbeskeder
 • Nogle gange vanskelig grænseflade

Garmin Running Dynamics Pod – Bedste skridttæller til løb

Garmin Running Dynamics Pod med skridttæller

 

Denne lille dims, omtrent på størrelse med et stykke lille slik, giver i det væsentlige de eksisterende Running Dynamics-data (dvs. lodret oscillation/jordkontakttid), der normalt kommer fra HRM-TRI/HRM-RUN-enhederne. Alt imens du gør det i noget, der ikke er meget større end en jordnød.

Vi har brugt den i cirka en måned, så masser af tid til at forstå den ind og ud. Her dækker vi alt, hvad du muligvis vil vide om den, og så meget mere ønskede du ikke at vide om det. På samme måde har den masser af funktioner, så vi vil forsøge at holde tingene så korte, som du måske forventer her omkring.

Størrelse

RD-pod’en er lille. Mindre end f.eks. en Garmin-fodpod. Faktisk er det så lille, at det ikke tager et CR2032-møntcellebatteri som næsten alle andre ANT+ enheder på denne planet. I stedet tager den et CR1632 møntcellebatteri.

Men hvor stor er enheden? Vi gik os hos købmanden for at finde noget at sammenligne den med. Faktisk er den så identisk, at du kan bytte bælgen inde i den lille bøjleholder til et stykke slik. De passer begge perfekt.

Hvad angår vægten? Den kommer kun i 12 gram.

Hvordan virker den?

Så formålet med skridttæleren er at erstatte de data, der er givet af dine HRM-TRI- eller HRM-RUN-stropper. Eller mere specifikt, Running Dynamics-data fra disse enheder. Ideen bag det er med stigningen i optiske HR-sensorer, hvilket er virkede fjollet at fortsætte med at kræve, at folk købte HR-stropper – hvilket skabte dobbeltarbejde. Alligevel var det tilfældet for alle, der ønskede yderligere data. Disse data kan ikke hentes fra håndleddet, fordi det afhænger af at have et mere afbalanceret midtpunkt. Eller i det mindste noget, der ikke svinger rundt i vinden, mens du vinker til den varme fyr over gaden.

Så pod-klip på bagsiden af ​​dine løbeshorts, på mange måder som den oprindelige prototype, som Stryd Running Power Meter gjorde, eller hvordan Lumo-pod’en gør. Den klemmer ikke på dine løbesko. Den har ikke en fodstativ.

Enheden har et accelerometer indeni, ligesom HRM-TRI/HRM-RUN-stropperne gjorde. Med dette accelerometer er den i stand til at måle følgende metrics:

 • Kører kadence
 • Lodret svingning
 • Lodret forhold
 • Jordkontakttid
 • Jordbalance

Ligesom HRM-TRI/HRM-RUN måler den ikke i tempo. I modsætning til disse stropper måler den dog ikke din puls. Bemærk, at din bærbare Garmin allerede måler kadence via håndleddet, så dette fordobles. Det giver, hvad der generelt betragtes som kadensdata med højere troskab (som en fodpod ville), da den ikke er tilbøjeligt til fejl baseret på håndledsbevægelser (dvs. at holde en vandflaske eller et kamera).

Fordele ved denne skridttæller:

 • Lille og praktisk
 • Avancerede funktioner
 • Kan synkroniseres med en computer

Garmin Forerunner 45 – Den bedste skridttæller til prisen

Garmin Forerunner 45 L sportsur

 

Garmin Forerunner 45 er et af de bedst kørende skridttællere i sin prisgruppe, der kun kan være billetten, hvis du er på udkig efter en GPS-tracker på indgangsniveau.

Garmin Forerunner 45 er en opgradering til den budgetvenlige Forerunner 35, og denne nye model tilbyder stadig enkel sparsommelig kørselssporing i et pared-back-ur. Men den kommer nu med nogle af de trænings- og wellnessfunktioner, vi er vant til at se i ure langt højere op i Forerunner-kæden.

Ud over den indbyggede GPS får du en optisk pulsmåler, adaptive træningsplaner, VO2 max, aktivitets- og søvnsporing, overvågning af kropsbatteriets energiniveau, stresssporing, musikkontrol, smarte meddelelser og nogle meget pæne sikkerhedsfunktioner såsom som live sporing og detektion af hændelser.

Der er meget her for prislappen, så kunne selv seriøse løbere spare penge ved at vælge denne billigere mulighed? Vi har sat Forerunner 45 igennem for at finde ud af det.

Hvis du vil have noget tættere på et smartwatch, er den nyere Garmin Venu Sq værd at overveje. Det har et slankt, stilfuldt design, et godt udvalg af fitnesssporingsprofiler med indbygget GPS og en pulsoksesensor. Den er dog lidt dyrere, så hvis du ikke har brug for dikkedarer, er Forerunner 45 sandsynligvis den bedre mulighed.

Design og skærm

Der er faktisk to versioner af Forerunner 45: Standard 45, der har et 42 mm etui, og 45S med et lidt mindre 39 mm etui, der passer til dem med mindre håndled. Selv 42 mm er dog meget mindre end de fleste andre løbeure.

Begge skridttællere har en 1.04-tommer, 208 x 208 farvedisplay. Det er klart, at du ikke får Apple Watch-opløsning til denne pris, men skærmen er klar og lys, og farverne, selvom de er begrænsede, hjælper med at gøre det lettere at læse din statistik og få det hele til at føles lidt muntere.

Garmins genkendelige fem-knap kontrolopsætning er også her med knapper til start/stop, tilbage, op og ned og baggrundsbelysning. Enhver, der har brugt en Garmin i de senere år, vil finde det godt kendt, og det er en af ​​de mest intuitive menu- og navigationsstrukturer, du finder på ethvert kørende ur.

Forerunner 45 er utrolig let på mellem 32-36g, afhængigt af den størrelse du vælger. Det skyldes for det meste plastrammen og knapperne og den bløde silikonestrop, som nogle måske finder lidt billig.

Men bonusen her er, at det er et anstændigt behageligt ur at have på døgnet rundt. Hvis vi havde en bemærkning, var det, at remskyderen, ja, gled af og efterlod enden af ​​remmen klappet rundt fra tid til anden.

Forerunner 45 er vandtæt til 50 meter, så du kan svømme med den, selvom der ikke er nogen svømmefunktioner her.

I kassen får du også Garmins forhåbentlig nu-standard fire-pin USB-opladerkabel. Det er en lille ting, men det betyder, at du nu kan bruge de fleste opladningskabler fra andre Garmin-ure til denne. Det er faktisk meget praktisk.

Funktioner, app og brugervenlighed

Hvis du bare løber efter fitness og vil dække det grundlæggende, giver 45 dig nu mere end nok. Dette vil helt sikkert tage dig fra sofaen til 5 km og sandsynligvis endda op til maraton.

Hvis du virkelig er interesseret i videnskaben om træning og løb, vil du sandsynligvis gå højere for at få flere målinger og indsigt, men som en billig måde at spore løb og overvåge fitness er dette et meget solidt valg.

Det største fokus her er på løb – dette er primært et løbeur – men der er 12 aktivitetsprofiler, herunder løb, løbebånd, indendørs bane, cykel, cardio og gåtur.

Disse kan tilpasses via Garmin Connect-appen, men det var lidt frustrerende at finde ud af, at du kun kan have seks på uret ad gangen. Du skal vælge hvilken i appen.

Uret har hukommelse til at gemme 200 timers træningsdata, selvom den automatisk synkroniseres via din smartphone med Garmin Connect, så det er usandsynligt, at du nogensinde vil teste den grænse.

En standout-funktion, især når du indregner, at dette ur i vid udstrækning er rettet mod begyndere, er Garmin Coach. Dette tilbyder adaptive træningsplaner, der er fastlagt af eksperter til 5 km, 10 km og halvmaraton.

Du kan vælge dit mål, uanset om det er at ramme et tidspunkt eller bare at gennemføre, og du kan vælge info, f.eks. dine foretrukne køredage, og det aktuelle kilometertal/tempo.

Træningsplanerne er vidunderligt nemme at oprette i Garmin Connect. Det tager minutter at gøre, og vi elskede det faktum, at din træning er baseret på dine nylige forestillinger. Så den første session er et Benchmark Run, der derefter dikterer hele planen.

I vores tests fandt vi, at planerne generelt var fornuftige, lette at følge med de sessioner, der blev sendt til dit ur, og de blev virkelig slået op baseret på hvad vi formåede at gøre i løbet af ugen. For eksempel hvis vi skulle køre kortere end planlagt, eller hvis vi ikke helt nåede målene, blandede vores fremtidige træning tilsvarende.

Det er usandsynligt, at du gerne vil bruge dette, hvis du er på niveau med at prøve en sub 1:15 halvdel, men hvis du træner til dine første distancer og løb, er dette virkelig en praktisk funktion.

Hvis du bare løber for at opbygge fitness, tilbyder Forerunner 45 nu estimeret VO2 max, som du kan bruge til at kortlægge dine fremskridt.

Når det kommer til løbende formmålinger, ud over det sædvanlige tempo, afstand og hastighed, får du også kadence, sandsynligvis den vigtigste løbemekanik for begyndere-mellemliggende løbere, der ønsker at forbedre sig.

Som med de fleste kørende ure i disse dage får du 24/7 aktivitetssporing og trinoptællinger. Der er valgfri flytalarmer, der beder dig om at rejse dig og blive mobil, hvis du har været stillesiddende i lange perioder, mens Move IQ-funktionen kan få øje på, hvis du løber, cykler eller svømmer og vil markere denne aktivitet i dine rapporter for at vise hvordan du klokket din aktive tid.

Et andet par af Garmins nyeste funktioner, Body Battery og stress tracking, er også pakket i Forerunner 45. Body Battery bruger en kombination af statistik som puls, søvn og aktivitet for at vise dig – som en score ud af 100 – hvor meget energi, du har til enhver tid i løbet af dagen. Kropsbatteri lavt? Sid stille i 15 minutter, så genopretter du noget strøm.

Ligeledes tager stresssporing hensyn til pulsaflæsninger og viser dit stressniveau til enhver tid. Da vi var på deadline for dette stykke, steg vores, og vi fandt at den også registreret højere niveauer, da vi gjorde ting som en stor arbejdspræsentation. Som sådan er det et nyttigt værktøj til at spotte stressudløsere.

Fordele ved denne. skridttæller:

 • Letvægtig
 • God værdi
 • Musik kontrolelementer

Ulemper:

 • Begrænsede sportsprofiler
 • Plast-tung konstruktion
 • Ingen rigtig svømmesporing

Garmin Vivosmart 4 – God skridttæller til løb

Garmin vívosmart 4 smartur med skridttæller

 

Vivosmart 4 tilbyder nogle detaljerede søvn- og fitnessstatistikker, der kan være interessante for nogle mennesker, som evnen til at fungere som et pulsoximeter, måle stress eller energi tilbage gennem dets Body Battery-funktion. Vi tror dog ikke, at disse fuldstændigt indløser sine mangler for langt størstedelen af brugerne.

Hvad vi kan lide

Vivosmart 4 klarede sig ret godt i vores mest betydningsfulde testmåling og tjente en højere score end gennemsnittet, når det kom til fitnesspåvirkning. Denne stridttæller klarede sig meget godt i vores trinoptællingsforsøg, kun med en gennemsnitlig fejl på 3 trin eller deromkring fra den sande optælling efter tre forskellige gåture. Det gav også anstændige resultater, når du sporer en cardio-træning, måler ting som forbrændte kalorier, træningsvarighed, gennemsnitlig og maksimal puls, bevægelsestid, hastighed og pulszoner. Vivosmart 4 er afhængig af din telefons GPS-modul til at indsamle disse data, så du kan ikke efterlade din telefon og forvente at få det samme niveau af resultater.

Du kan også vælge specifikke aktivitetsprofiler, der skal spores, inklusiv gang, løb, cardio og styrketræning med mulighed for også at tilføje elliptisk, svømning, trappetrin eller yoga. Vivosmart 4 vil også spore antallet af trapper, der er klatret hele dagen.

Du har nogle grupper, der konkurrerer eller deler muligheder via smartphone-appen, herunder en funktion, hvor du kan gå tå til tå med en anden i en trinkonkurrence. Du kan også forbinde dette til MyFitnessPal, hvis du prøver at overvåge dit kalorieindtag, og det daglige RMR-skøn over forbrændte kalorier ser ud til at være ret nøjagtigt og matche, hvad vi ville forvente for vores testers højde, vægt og alder. Søvnsporingen er automatisk, hvor Vivosmart 4 måler den tid, du har brugt i REM, dyb eller let søvn, samt enhver tid, du var vågen. Vi fandt dog, at den gik glip af nogle af de gange, vi var vågen i vores tests, men det kan blive bedre ved langvarig brug, da det lærer dine søvnmønstre.

Denne stridttæller er generelt meget nem at bruge med en rimelig ligefrem interface og ledsagende app. Appen kan være lidt rodet efter vores mening, men du kan normalt finde det, du leder efter uden for meget at søge rundt. Vivosmart 4 har en typisk batterilevetid og er vandtæt at tage i poolen eller brusebadet med et dejligt ur-stil bånd og lås, der gør den nem at tage af og på. Denne model kan også modtage næsten enhver push-underretning, som din telefon kan, hvilket giver dig en diskret måde at kontrollere din telefon på uden at trække den ud af lommen eller pungen.

Båndet er ikke alt for stift, så det er behageligt at bære i lange perioder, og det har en lav nok profil til, at den normalt ikke bliver fanget i ting. Det er et slankt ur, som vi synes faktisk er ret stilfuldt med en ramme, der er et godt kompliment til bandet.

Fordele ved denne skridttæller:

 • Ultraslankt design
 • Daglig stressniveau-analyse
 • Batteriet varer op til en uge
 • Pure Ox-sensor

Ulemper:

 • Ustabil hjertemåler

Garmin Vivofit Jr. 3 – Bedste skridttæller til børn

Garmin vivofit jr. 3

 

Når det kommer til voksne skridttællere, stoler mange træningsfanatikere på Garmin. Dens seneste børnetilbud – Garmin Vivofit Jr 3 – mangler GPS som Garmins voksenversion, men leveres med mange Disney-funktioner i stedet, som helt sikkert vil fange børn.

Vi testede Marvel-udgaven, der ligner et almindeligt ur med et firkantet ansigt, men som de fleste af de bedste smartwatches til børn pakker den mange funktioner til gamify-træning, hvilket er et praktisk våben til at få børn i bevægelse.

Siddende i midten til high-end af markedet er Garmins seneste skridttæller dyrere end Fitbit Ace 2 og andre store mærker, men under Vodafones Neo, som er endnu et Disney-centreret smartwatch til børn. Men det skiller sig ud fra mængden takket være dens lange batterilevetid.

Design

Mens sin forgænger ligner mere en tracker, ligner Garmins Vivofit Jr 3 et traditionelt ur (omend i rød gummi) med en firkantet skærm og en spænde, der fastgøres på remmen. Det er simpelt, hvis det er lidt bredere end skridttællere, der ligner Fitbits Ace 2.

En af dens markante funktioner er farveskærmen, der viser tiden, træningsstatistikker og tegn. Vi testede den røde Marvel-version, så vi havde superhelte på vores skærm, men der er også andre versioner, såsom Den Lille Havfrue samt en fyldt med Disney-prinsesser og blomsterversioner til forældre, der ikke vil have en filmbinding.

Uret mangler også en berøringsskærm, i modsætning til nogle billigere muligheder, i stedet for at stole på en knap til siden af skærmen.

Skærm

En af skridttællerens salgsargumenter er farveskærmen. Dens største rival – Fitbit Ace 2 – har kun en gråtoneskærm, men Garmin Vivofit Jr 3 har en 1,4 cm kvadratisk farvedisplay på 112 x 112 pixels.

Selvom dette er en fordel, og du kan se farverige figurer såvel som alle de vigtige statistikker, er den ret mørk, hvis du ikke er i stærkt dagslys. Vores lille tester spekulerede på, om den var tændt, og vi måtte være enige om, at den mangler livskraft og kan være vanskelig at læse i svag belysning, især om aftenen.

Børn og forældre, der ønsker en rigere oplevelse, foretrækker måske Vodafone og Disneys Neo, som leveres med en utrolig rund farveskærm og animationer, men det ur har en højere pris og kræver et månedligt abonnement, hvilket kan være en stor afbrydelse for nogle.

Funktioner

Som de fleste skridttællere til børn, er der funktioner til børn og dem designet til glade forældre. Lad os starte med børn.

Uret er let at navigere med en knap ved skærmen, selvom vi har testet andre med berøringsskærme, fandt vores mini-tester den mindre intuitivt. Som de fleste skridttællere tæller denne trin og registrerer aktiviteter som aktiv tid. Den ser ud til at være ret nøjagtigt, og de klare fremskridt er behagelige.

Denne sigter mod at gamify træning. Når børn f.eks. har logget 60 minutters aktivitet, kan de få adgang til ‘eventyr’ i partnerappen på en forældres telefon. Vores hårde arbejde blev belønnet med en superhelt ‘træk’ i en video. Det er en god idé, og til tider kan uret være ret lærerigt, hvilket vil behage voksne, men måske ikke så øjeblikkeligt glædeligt for børn som at se en grafisk ændring på selve uret, for eksempel fordi du bliver nødt til at vente på at få hænderne på den telefon.

Hvis dit barn har en konkurrencedygtig mentalitet, kan dette ur virkelig appellere til dem. Fra at samle ædelstene eller mønter ved at forblive aktiv, til at deltage i tidsbestemte aktiviteter og ‘Toe-to-Toe’ skridtudfordringer, tilskynder den brugere til at arbejde hårdere, og de kan endda synkronisere med nærliggende venner for at konkurrere i timede aktiviteter. Desværre kunne vi ikke teste denne funktion, da det afhænger af, at en ven også har dette ur, hvilket kan være en overvejelse, hvis dit barns venner har smartwatches eller skridttællere.

Gadgeten er fyldt med funktioner, der også hjælper forældre. Den ledsagende app giver dig mulighed for at se dit barns aktivitet og søvn samt se, om de har nået aktivitetsmål. Uret lader også forældre tildele opgaver og gøremål og indstille en belønning, såsom løftet om is eller et nyt legetøj, i bytte for et antal virtuelle mønter. Vores mini-tester fandt dette super motiverende! Du kan også programmere uret med dit barns kontaktoplysninger i nødstilfælde, hvilket kan være nyttigt, selvom det forhåbentlig aldrig er nødvendigt.

Batteri levetid

Batteriets levetid er måske Garmin Vivofit Jr 3s standout-funktion. I modsætning til mange ure, der kræver opladning hvert par dage – eller kun en dag i tilfælde af Neo – varer Garmins seneste tilbud ca. et år.

Selvom vi ikke har været i stand til at sætte dette på prøve (endnu), er det et enormt salgsargument for glemsomme børn og forældre, der har nok på deres tallerken uden at skulle huske at oplade endnu flere gadgets. Den eneste fejl ville være at glemme at oplade din iPhone eller Android-smartphone – men lad os indse det, det er alligevel en regelmæssig irritation.

Selvfølgelig skal Garmin Vivofit Jr 3’s batteri i sidste ende udskiftes, men så er det et tilfælde at købe og montere et cellebatteri, som med mange ure. Bare sørg for, at batterierne ikke er i små hænder.

Fordele ved denne skridttæller:

 • Ser ud som et ‘rigtigt’ ur
 • Marvel/Disney-grafik
 • Gamified øvelse
 • Lang batterilevetid

Ulemper:

 • Mørk skærm
 • Ganske pebret

Xiaomi Mi Smart Band 4 – Bedste skridttæller til prisen

Xiaomi Mi Smart Band 4

 

Xiaomi Mi Band 3 var god, men Xiaomi Mi Band 4 kæmper for storhed.

For mindre end prisen på to filmbilletter, samt snolder og sodavand, kan du blive aktiv med et farvedisplay, pulsmåler og en tilsluttet GPS.Sskridttælleren pakker endda svømmesporing, og i modsætning til sin forgænger er dens skærm let at se indendørs og ude.

Skridttællerens krop er ikke mere imponerende og passer i Mi Band 3-stropper, og det er heller ikke mindre brugervenligt med et simpelt menusystem.

Hvad opdateringen imidlertid medfører, er en større, flad skærm til mindre svirrende swiping og en lidt større batterikapacitet, så den ekstra farve og lysstyrke ikke resulterer i dårligere batterilevetid – imponerende i betragtning af de 21 dage, der er citeret for enkelt opladning.

Design og display

Xiaomi Mi Band 4’s design er rent, simpelt, indtil skærmen fyres op i sin fuldfarvede herlighed.

Skridttælleren er let på håndleddet ved 21 g, så sammenlignet med et smartwatch som Amazfit Verge eller Samsung Galaxy Watch Active bemærkede vi ikke engang, at vi havde den på.

Forsiden af Mi Band 4’s kerneenhed er berøringsskærmen samt en kapacitiv knap under den. Interaktion på tværs af disse elementer er en kombination af swipes og vandhaner. Dens undervogn er, hvor pulsmåler sidder sammen med et pogo-pin-stik til opladning.

Med hensyn til remmen er det enkle spænde-system sikkert, behageligt og lavet af termoplastisk polyurethan. Den fås i sort, men den ser måske ikke ud som en fest på dit håndled, men en række stilarter og farver kan afhentes, hvis du handler efter gamle Mi Band 3-stropper (de spiller pænt med Mi Band 4). Skærmen på Mi Band 4 er større end Mi Band 3.

Synligheden er også væsentligt bedre takket være, at lysstyrken stiger op til 400 nit. Det betyder, at den er let at se indendørs eller ude, og når den kombineres med smarte bevægelser for at vække det med et håndleds twist, er skridttælleren den første Mi Band-enhed, der føler, at det kunne være en smartwatch-erstatning.

Du kan også tage Xiaomi Mi Band 4 i svømning eller i brusebadet, da den også er vandtæt op til 50 meter, ligesom Mi Band 3.

Fordele ved denne skridttæller:

 • Meget billig
 • Slimline design
 • Pulsmåler

Ulemper:

 • Kun tilsluttet GPS
 • Ingen multitasking-apps
 • Stopper ikke automatisk sporing

❗❗ Udgåede modeller ❗❗

Nedenfor finder du en oversigt over tidligere anmeldte produkter, som ikke længere er tilgængelige på markedet. Vi har valgt at medtage dem i denne artikel, fordi vi mener, at oplysningerne om disse produkter stadig kan være værdifulde for dig som læser, når du skal træffe en informeret beslutning.

Samsung Galaxy Fit2

 

 

Samsung Galaxy Fit 2 er en skridttæller, der har sporingstrin, søvn og puls i sin kerne, alt sammen pakket ind i et design, der ikke føles så billigt som dens pris.

Den erstatter Galaxy Fit og Galaxy Fit e, hvor Samsung nu tilføjer en AMOLED-berøringsskærm af højere kvalitet for bedre at matche sin budgetrival Xiaomi Mi Band 5 og har droppet den fysiske knap fra den sidste Fit, for at skabe et mere attraktivt, strømlinet design.

Indbygget i den slanke, lette sporty båndramme er sensorer, der gør det meste godt med at spore trin, overvåge søvn (inklusiv REM-indsigt) og spore din træning. Den tilbyder også automatisk træningssporing, selvom det er bedre for dig at tage den manuelle rute. Manglen på GPS betyder, at træningssporing er baseret på bevægelsessensorer, hvilket betyder, at den er snoet i nøjagtighedsafdelingen til udendørs aktiviteter som løb.

Der er også plads til en optisk pulsmåler, der muliggør kontinuerlig overvågning, pulsdata under træning og for at muliggøre stressovervågning. Selvom du håber på nøjagtige data, falder de ganske kort i alle disse anvendelser.

Væk fra dets fitness- og sundhedsfunktioner, tilbyder skridttælleren også smartwatch-stil-funktioner som underretningsunderstøttelse, musikkontrol, vejrudsigter og en samling urskiver, du kan synkronisere fra Samsung Galaxy Wearable-appen. Den er kompatibel med både Android og iPhones, selvom Android-support betyder, at du kan svare på meddelelser fra håndleddet.

Den angivne batterilevetid på op til 15 dage syntes lidt generøs, især hvis du bruger funktioner som kontinuerlig pulsmåling og regelmæssigt sporer træning gennem en uge.

Fit 2 er et trin op fra Galaxy Fit duo, som den erstatter. Hvis du kan lide ideen om en billig skridttæller, der føles rart at have på, har en dejlig skærm og gør et godt nok stykke arbejde med at spore trin og søvn, vil Fit 2 være svaret. For noget ud over det, synes Samsungs skridttæller imidlertid at komme lidt kort op.

Design

Hvad du får med Samsung Galaxy Fit 2 er et valg af sorte eller skarlagenrøde silikonebånd, matchet med en ikke-aftagelig AMOLED-skærm, der måler 11,1mm tyk og vejer kun 21g. Samsung har droppet den plastikramme, den brugte på den første Galaxy Fit, for et mere ensartet look mellem bånd og skærm, og det er bestemt til det bedre.

Skærmen er nu en større 1,1 tommer med en opløsning på 126 x 294, der svarer til det, du finder på Xiaomi Mi Band 5. Den tilbyder flotte, rige, livlige farver, og den er lys også uden at du bruger den ved sin maksimale lysstyrkeindstilling. Den giver gode synsvinkler i stærkt udendørs lys, og det var også let at se på træningspas om natten. Det er ikke en skærm, der altid vises, selvom vi forestiller os, at det handler om at sikre, at du får en god mængde batterilevetid fra den.

Med hensyn til navigation er det hele på berøringsskærmen, som er flot og lydhør. Selvom der ikke er nogen fysisk knap i syne, er der et kapacitivt berøringsfølsomt område i bunden af ​​skærmen, som du kan bruge til at springe tilbage til hovedskærmen.

Hvis du vil tage Fit 2 til en dukkert, har du en 5ATM vandafvisende vurdering for at gøre det muligt.

Det er en skridttæller, der i det hele taget er sjovt at leve med. Den vejer ikke tungt på dit håndled, ser attraktivt ud og har en fremragende kvalitetsskærm. Den første Fit var på randen af ​​at være et flot bånd, og i Fit 2 ligner det bestemt mere.

Dagligt brug

Når du ikke tæller trin eller sporer træning, er der en håndfuld funktioner om bord, der gør den lidt mere nyttigt at have på dit håndled. For det første har du dine notifikationer, som du kan stryge til højre på skærmen for at få adgang til beskedskærmen. Derfra finder du et stort app-ikon for at fortælle dig, hvor underretningen er fra og et tryk udvider det.

Den smalle skærm betyder, at du bliver nødt til at rulle for at læse længere beskeder, og ikke overraskende kan du ikke se billeder, der er sendt i din retning. Når den er parret med en Android-telefon, får du også den ekstra bonus på forudindstillede eller tilpassede svar, du kan vælge, hvis du vil sende et hurtigt svar.

Der er også en dejlig samling af urskiver, der stort set gør brug af den berøringsfølsomme skærm og giver dig mulighed for at vise din daglige aktivitetsstatistik eller holde tingene enkle.

Musikkontroller er også tilgængelige som en widget sammen med vejrudsigter og den nye håndvask-app, som er en rettidig tilføjelse. Det giver simpelthen en nedtælling for at sikre, at du vasker i den rigtige tid og sender en vibration, når du rammer 0.

På en slank enhed og skærm vil der altid være kamp, for at tilbyde meget i vejen for smartwatch-funktioner. Hvad Samsung tilbyder, fungerer dog uden større problemer.

Pakket inde i den slanke fitnessbåndramme er et 159 mAh-kapacitet batteri, som Samsung hævder at give dig op til 15 dage i brug og 21 dage i lav strømtilstand. Baseret på vores testtid var det daglige batteridrift med notifikationer tændt, skærmen ved halvdelen af ​​sin maksimale lysstyrkeindstilling og en 45-minutters træning var omkring 10%.

I mere intensiv brug, der sporer længere træningsperioder, var den tættere på 15-20%. Så det fungerede for os at have mere end syv dages batterilevetid. Hvis du er glad for at bruge det grundlæggende og leve uden funktioner som pulsovervågning hele dagen, kan du skubbe den tættere på batteriets levetid på to cifre.

Fordele ved denne skridttæller:

 • Behagelig at bære og forbedret skærm
 • Let at bruge
 • Flot samling af urskiver

Ulemper:

 • Tvivlsom pulsnøjagtighed
 • Ingen form for GPS-support
 • Generøse batterilevetid

Omron elektronisk skridttæller Walking Style IV

Bærbart kompakt design betyder, at denne skridttæller er praktisk at tage med og kan bæres i lommen, tasken eller på dit bælte. Afhængigt af hvilken type produkt du køber, er der naturligvis nogle meget forskellige ting at overveje, men nøglefunktioner er normalt relevante for de fleste produkter, vi gennemgår. Sørg for at tage dig tid til at tjekke alle nøglefunktionerne i Omron Walking Style IV skridttæller BLK og sammenligne dem med andre lignende produkter i kategorien. Det er også værd at se på andre produkter fra Omron, for at se de typiske funktioner, du kan forvente i produkter fra dette mærke.

Fordele ved denne skridttæller:

 • Let at bruge
 • Har hængsel

Ulemper:

 • Ingen high-tech fitness- og kondifunktioner

Silva Pedometer Ex 30 skridttæller

Ex30 skridttælleren giver dig et komplet overblik over din kondition og din træning. I kombination med den meget nøjagtige digitale 3D-sensorteknologi bliver denne skridttæller din personlige træner og motivator. Med sin diskrete farveindstilling passer den til dit outfit, uanset hvad du har på. Ex30 er fyldt med nyttige funktioner såsom: Hukommelse, Automatisk nulstilling ved midnat, Step Barometer™ og Batteri dvaletilstand. Du kan også placere skridttælleren i lommen eller håndtasken, hvis du ikke vil have den rundt om halsen. Silva Ex30 skridttæller har den officielle garanti fra mærket Silva.

Fordele ved denne skridttæller:

 • Meget brugervenlig
 • Stor skærm
 • Huskefunktion

Ulemper:

 • Har ikke avancerede kondi- og fitnessfunktioner

Apple Watch Series 4 (GPS)

Selvom det ikke længere er nyt, er Apple Watch 4 stadig et robust smartwatch med et opgraderet design og display sammenlignet med Apple Watch 3, der stadig sælges sammen med en EKG-sensor til at spore en brugers puls, hvilket gør den af de mest ønskede skridttællere i verden.

Den større skærm og de mere afrundede kanter, er meget pænere at se på og tilbyder mere funktionalitet, og det tilføjer også nogle ekstra funktioner, der er designet til dem, der er lidt mere sårbare eller lider under visse sundhedsmæssige forhold.

Apple Watch 4 forbliver stadig et populært og understøttet smartwatch – en som nu kan opdater til watchOS 7 – så hvad bringer smartwatchet med, og er det rigtigt for dig?

Nøglefunktioner

Apple Watch 4s nøglefunktion er virkelig dens design – vi siger, at mens de ekstra sundhedsmæssige fordele er noget, der er værdigt og virkelig gør dette til en attraktiv enhed for dem, der har brug for dem, er den pulje af mennesker, som dennee er relevant for, mindre end bare dem, der leder efter et nyt ur.

En anden større opgradering er elektrokardiogram-funktionen (EKG), der indtil videre kun er aktiveret i udvalgte lande, inklusive USA og Storbritannien.

Vi har endnu ikke testet det selv – vi håber snart – men vi kunne se det i aktion under vores demonstration fra Apple, hvor du skal aktivere appen på telefonen og derefter holde Digital Crown nede for at fuldføre det elektriske kredsløb i din krop.

Dette spytter et sæt data fra EKG til din Health-app på iPhone, som kan eksporteres som en PDF og give information om rytme til en læge, plus du er i stand til at skrive noter for at kontekstualisere, hvad der skete på samme tid tid.

Den anden ting, som vi ikke virkelig kunne teste, var den nye falddetektion, da du skal ned en bestemt måde og forblive der et stykke tid for at aktivere funktionen. Vi forsøgte at falde, men det blev lidt pinligt, og måske er vi nødt til at forpligte os hårdere til testningen.

En ting, der bekymrede os lidt om denne funktion, er imidlertid batteriets levetid – mens det er dejligt at se, at der findes falddetektion og automatisk indstilles til dem over 65 år, det faktum, at du virkelig har brug for at oplade uret en gang om dagen bliver sværere at huske for nogle brugere, og det kan betyde, at deres sikkerhedstæppe (eller for dem, der i første omgang købte Watch 4 for at beskytte en elsket), er overflødigt, hvis uret ikke har noget magt.

Der er også et sæt pulsmeddelelser, herunder en atrieflimren (AF), hvilket betyder, at du får et pop op-vindue, hvis der er noget, der ser sketchy ud med dit hjerte med hensyn til denne tilstand, hvilket kan føre til livstruende komplikationer.

Watch 4 leveres også med et alarmsystem, hvis din puls går for lavt eller højt: Hvis din puls stiger eller falder hårdt uden grund i en lang nok periode (ca. 10 minutter), får du en alarm, der fortæller dig, at alt er ikke godt, og måske skal du se en læge.

Fordele ved denne skridttæller:

 • Større skærm
 • Letvægts design
 • Højere højttaler

Ulemper:

 • Stadig på den dyre side
 • Batteriets levetid skal være mere end to dage