Termokande Test 2024 → Se De 10 Bedste Termokander

termokande test

Er der noget bedre, end en rygende varm kop kaffe en tidlig morgen, eller en iskold vinterdag? Kaffe eller te indgår på daglig basis for langt de fleste mennesker, og det kræver en god termokande, når den skal holde sig frisk og varm. Markedet bugner af gode, billige termokander på tilbud, og mange af dem kan både holde på varme og kolde drikke. Men, hvilke termokander er de bedste til prisen? BedstTest guider dig gennem junglen af termokander, så du nemt kan træffe et valg, når du skal ud og købe den billigste og bedste termokande på markedet.

Stanley Termokande Classic – Bedst i Test

 

Termokande Classic Vacuum

Stanley Termokande Classic Vacuum 1,9 liter er en højt anerkendt termokande, der kombinerer både funktionalitet og stil. Dens robuste design i mat sort farve giver ikke blot et tidløst udseende, men også en solid konstruktion, der holder til de daglige strabadser. Fremstillet i rustfrit stål, tilbyder denne termokande exceptionel holdbarhed og er samtidig let at vedligeholde, da den tåler opvaskemaskine.

Denne model har en bredde på 13,1 cm og en højde på 37,3 cm, hvilket gør den ideel til både hjemmebrug og udendørs aktiviteter som camping og hiking. Med en kapacitet på næsten 2 liter kan den nemt håndtere kaffe, te, eller andre drikkevarer for flere personer, hvilket gør den til et praktisk valg for familier eller grupper.

Stanley Termokande Classic Vacuum er ikke kun praktisk, men også miljøvenlig, da den minimerer behovet for engangs plastikflasker og kopper. Med dens evne til at holde drikkevarer varme eller kolde i længere tid, er denne termokande et uundværligt redskab i enhver husholdning eller for eventyrlystne sjæle, der værdsætter kvalitet og funktionalitet i deres udstyr.

Kugleformet termokande fra Alfi

Alfi termokande - Kugle - Mørkeblå

Klassisk og billig termokande på én og samme tid

Hvis du leder efter en billig termokande, hvor design, pris og funktionalitet spiller perfekt sammen, så skal du vælge Alfis kugleformede termokande. Den populære termokande er designet af Ole Palsby tilbage i 1985, og har vundet flere priser gennem tiden. Det tidløse design gør, at termokanden stadig fremstår elegant den dag i dag. Termokanden egner sig rigtig godt både til hverdagsbrug og på en tur ud i det grønne, da den er meget handy.

En termokande der både duer til kaffe og saftevand

Den kugleformede termokande fra Alfi er meget mere end et flot og æstetisk ydre. Med sin dobbeltvægget, isolerende AlfiDur-indsats af vakuumglas, holdes din kaffe eller te varm i helt op til 12 timer. Er det kolde drikkevarer, du vil bruge din kugleformede termokande til, så kan det også nemt lade sig gøre. Alfi-kanden holder nemlig væske kold i et helt døgn. Så, hvis du er på jagt efter en god, billig termokande, der både kan holde væske koldt og varmt, så er den kugleformede termokande fra Alfi et rigtig godt bud.

Design og funktionalitet er i top

Når du vælger en termokande fra Alfi, så vælger du både design og funktionalitet til. Den kugleformede termokande findes i flere forskellige farver. Fælles for dem alle er, at de passer godt ind i den skandinaviske indretning. Samtidig så fylder kanden ikke ret meget i højden, hvilket gør, at den kan stå på de fleste hylder i skabet. Skruelåget er nemt at have med at gøre, og det er ikke svært at gøre kanden ren. Indsatsen i termokanden fra Alfi er lavet af glas og kan rumme 0,94 l.

 • Holder kaffe varm i op til 12 timer
 • Holder væske koldt i op til 24 timer
 • Elegant, prisvindende design
 • Stærk pris
 • God funktionalitet

Emsa Eleganza termokande easy-open

Termokande Emsa Eleganza

God termokande til gæster

Er du ude efter en ny termokande, der egner sig godt til, når der kommer gæster til kage og kaffe, så er Emsa Elegaza easy-open det oplagte valg. Den flotte termokande i rustfrit stål vinder både på design og funktionalitet. Den kan rumme 1 liter varm væske og tåler at komme i opvaskemaskinen, hvilket gør det til en nem termokande at have med at gøre. Det er praktisk i en hverdag, hvor man har travlt, og termokanden skal bruges ofte.

Låg der kan betjenes med kun en hånd

Den stilrene termokande fra Emsa er udstyret med et easy open-låg, som gør at den nemt kan betjenes med en hånd. Det er praktisk, når du skal skænke kaffe for dine gæster rundt om bordet. Er du på udkig efter en stilren, elegant og nemt betjent termokande til en god pris, så er Emsa Eleganza et rigtig godt bud.

Diskret termokande der passer ind de fleste steder

Kan du godt lide, at din termokande ikke er for iøjenfaldende og stjæler opmærksomheden fra din øvrige indretning? Så er Emsa Eleganza et super godt valg, idet looket er meget diskret og stilrent. Af samme grund passer termokanden ind i de fleste danske hjem, da den kan spiller sammen med mange typer af boligindretning

 • Stilrent design
 • Easy open-låg
 • Tåler opvask
 • God funktionalitet

EM77 termokande fra Stelton

EM77 Termokande

Termokande med praktisk vippeprop og stilrent design

Når der skal testes termokander, så kommer man ikke udenom Stelton. Med deres EM77 termokande har de skabt en klassiker, som har fundet vej ind i mange hjem. Den elegante termokande har en praktisk vippeprop, der gør det let at hælde kaffe eller te op. Det stilrene design vil gøre sig godt til familiemiddagen, festen eller fødselsdagen. Men termokanden kan også sagtens medbringes i det fri, da der følger et skruelåg med.

Steltons mest populære termokande

Med EM77 har Stelton skabt en termokande, der aldrig går af mode. Det tidssvarende design i samspil med funktionaliteten er grunden til, at det er en af de mest populære termokander på markedet. Den er designet i 1977 af Erik Magnussen og kommer i flere forskellige farver og overflader. Termokanden er 30 cm høj og kan rumme en hel liter varm væske.

Passer perfekt til det designbevidste hjem

Er du glad for ikoniske designprodukter og 70’er retro- stil, så er Steltons EM77 lige noget for dig. Den passer perfekt ind i designbevidste hjem, hvor tingene gerne må være lidt skæve, sjove og farverige. Samtidig er det en god gaveidé til alle typer af stilbevidste mennesker, der går op i boligindretning, kunst og design.

 • Flot design
 • Smart vippe-prop
 • Kan rumme 1 l.
 • God funktionalitet

Rosendahl Grand Cru termokande

Rosendahl termokande

Smuk termokande med trykknap fra Rosendahl

Man kommer ikke udenom Rosendahl Grand Cru termokanden, når man skal finde den bedste termokande til prisen. Den elegante termokande er isoleret med en indsats i glas, der holder perfekt på varmen. Desuden er den udstyret med en trykknap, som gør det til en leg at hælde kaffe op. Det smukke design gør, at kanden egner sig godt til, når der kommer gæster – og den er også en oplagt gaveidé til kaffe- eller te-elskere.

 En let termokande med ikonisk design

Grand Cru termokanden fra Rosendahl har et ikonisk design, som nærmest kalder på fint besøg. Den er på én og samme tid elegant og let at se på, modsat mange andre termokander, der kan fremstå noget tunge og robuste. Så, hvis du går op i design, indretning og æstetik, så er den flotte termokande fra Rosendahl absolut et sikkert hit. Den vil gøre sig godt på et veldækket spisebord med gæster omkring bordet. Termokanden kan rumme 1 liter, og måler 28,5 cm i højden.

Til den kvalitetsbevidste forbruger

Rosendahl er et dansk brand, der henvender sig til den kvalitetsbevidste forbruger med æstetisk sans. Brandet blev grundlagt af Erik Rosendahl i 1984, og ledes i dag af hans søn Henrik Rosendahl. Siden virksomheden blev grundlagt, er det gået stærkt for det ikoniske brand, som i dag ejer flere forskellige danske designvirksomheder. Vælger du en termokande fra Rosendahl, vælger du dermed et stykke dansk design og historie.

 • Ikonisk design
 • Trykknap
 • Kan rumme 1 l.
 • Glasindsats

Termokande fra Tiger

Tiger termokande

En simpel og funktionel termokande

Nogen gange, så skal tingene bare være enkle og ukomplicerede – sådan er det med termokanden fra Tiger. Den simple termokande er et fund til prisen, da den holder godt på varmen med sin indsats af vakuumglas. Den gedigne termokande i mat stål fra Tiger egner sig godt til hverdagsbrug og til turen, da den er udstyret med et praktisk drejelåg.

God til studenten eller friluftstypen

Der er ikke mange dikkedarer ved termokanden fra Tiger. Du får en termokande på 25 cm, der gør det, den skal. Den er perfekt til unge mennesker, der skal flytte hjemmefra for første gang, eller friluftsmennesker, der nyder at tage termokanden med i det fri. Designet er nydeligt, men det er ikke det, der trækker mest op ved denne termokande. Tigers bud på en termokande vinder især på enkelheden og prisen.

Holder sig varm i mange timer

Går du op i produkter, der er enkle, stilrene og ikke for besværlige at have med at gøre, så er Tiger termokanden noget for dig. Den er et sikkert hit på mange punkter, da den er nem at hælde af, og skruelåget ligeså er nem at betjene. Den enkle termokande er 25 cm høj og kan rumme 1 liter varm væske. Glasindsatsen gør, at væsken holder sig varm i mange timer.

 • Enkelt design
 • God til tur
 • Skruelåg
 • Indsats af vakuumglas

Hottie termokande fra Rig-tig

RIG-TIG termokande

En termokande der både er flot og funktionel

Et strålende bud på en termokande, der både er flot og funktionel, er modellen Hottie fra Rig-tig. Med sit moderne look og gedigne glasindsats, er det en termokande, der båder vinder på udseende og brugervenlighed. Den passer godt ind i det moderne nordiske hjem, hvor stilen er ren, enkel og minimalistisk. Er du på udkig efter en kande, der både er æstetisk, billig og praktisk, så er Hottie en oplagt kandidat.

Lavet af  BPA-fri plastik

Glasindsatsen i termokanden kan nemt udskiftes ved at skrue bunden af kanden, hvilket er super praktisk, hvis uheldet skulle være ude. På den måde behøver du ikke købe en helt ny termokande – du kan nøjes med at udskifte indmaden. Går du op i at leve uden for meget kemi i din hverdag, er Hottie termokanden fra Tiger en god nyhed. Den er nemlig lavet af BPA-fri plastik, og er dermed et godt valg for dig og miljøet.

Handy og praktisk

Termokanden kan rumme 1 l. og er 20 cm høj, hvilket er i den lave ende. Det er på mange måder praktisk, at termokanden fra Rig-tig ikke er højere. Dels er den handy at have med på tur, og dels fylder ikke så meget i skabet. Højden kommer også til gode, når I sidder rundt om et bord, og skal kunne se hinanden. Termokanden klarer sig alt i alt rigtig godt i test af bedste termokande på markedet.

 • Moderne look
 • Glasindsats der kan udskiftes
 • Fri for BPA
 • Handy

Alfi Gusto termokande

Alfi Gusto termokande

Glasindsats og nem vippeknap

Med Gusto termokanden fra Alfi er vi helt i særklasse. Den eksklusive termokande i mat stål er produceret af kvalitetsmaterialer, der gør, at den er en fryd for øjet. Det smukke stykke design fra Alfi kan rumme 1 liter og er fremstillet i Tyskland. Gusto termokanden er udstyret med glasindsats og en nem vippeknap, så du kun behøver at bruge en hånd.

Æstetisk og solid termokande

Med Alfis elegante termokande i rustfrit stål gør du et rigtig godt køb på mange niveauer. Termokanden holder på varmt væske i 12 timer og kold væske i helt op til 24 timer. Du får dermed både en æstetisk og solid termokande. Samtidig er den enormt brugervenlig, hvilket får hverdagen til at glide i smør.

Stilsikker og funktionel

Alfis Gusto termokande er måske ikke den billigste på markedet, men du kan være heldig at finde et godt tilbud på den. Og så er det om at slå til, da det er en god investering at købe så stilsikker og funktionel en termokande. Den vil gøre sig godt på en pæn dug og med det det flotte stel, når der kommer gæster. Men, den fungerer også ganske fint som termokanden til hverdag.

 • Kvalitet i særklasse
 • Smart håndtag og hældesystem
 • Stilrent design
 • Holder længe på både varme og kulde

Emma termokande fra Stelton til kaffe

Stelton kaffe-termokande - Emma - Blå

Klassisk og innovativ termokande

Med Steltons Emma termokande til kaffe befinder vi os i toppen af termokander. Den er på én og samme tid klassisk og innovativ i sit look, og passer perfekt ind i den nordiske indretningsstil. Det smukke bøgehåndtag står i flot kontrast til det glansfulde stål, og giver et flot helhedsindtryk.

Nemt kliklåg

Steltons Emma termokande har et praktisk kliklåg, der nemt kan betjenes med blot den ene hånd. Stålindsatsen sørger for en god isolation, der holder din kaffe varm i mange timer, og så har kanden en god størrelse med en højde på 24, 5 cm. Den er rigtig sød på kaffebordet, når der kommer gæster, og vil uden tvivl vække lykke i de fleste hjem. Kaffe-termokanden kan indeholde 1,2 liter væske.

Gaven til dig selv eller en du holder af

Hvis du gerne vil forkæle dig selv eller en kaffeelsker, du holder af, så er Steltons Emma termokande et oplagt bud. Kanden fås i flere farver, og uanset hvilken en du vælger, passer den rigtig godt til den nordiske indretningsstil med rene linjer og lyse farver. Alt i alt er denne kande en god investering og klarer sig godt i test.

 • Innovativt design
 • Praktisk kliklåg
 • Stålindsats der holder godt på varmen
 • Håndtag i bøgetræ
 •  

Termokande Rotpunkt 760

Termokande-Rotpunkt-

Festlig termokande uden kemi

Med Rotpunkt termokande i rød får du en flot, billig og iøjnefaldende termokande, der passer godt til dig, der elsker farver. Den solide kande er nem af hælde af og er både fri for BPA og og ftalater. Det trækker den rigtig højt op, fordi der er tænkt over kemifrit materiale, miljø og sundhed.

Holder længe på varme og kulde

Termokanden fra Rotpunkt kan rumme 1 liter og har indbygget glasindsats, hvilket er meget standard. Et kæmpe plus ved denne termokande er, at den kan holde på varmen i 24 timer og på kulden i helt op til 36 timer. Den tager dermed rekorden i isoleringsevner, hvilket gør den til en rigtig stærk kandidat.

Hyggeligt retrolook

Rotpunk termokanden findes også i mere diskrete farver, hvis du synes, at rød er for markant. Den passer godt til kolonihaven, sommerhuset, da den har et hyggeligt retrolook, som vil vække nostalgiske følelser hos mange. Rigtig god termokande til prisen.

 • Flot pangfarve
 • Fri for skadelig kemi
 • glasindsats der holder godt på varme og kulde
 • skarp pris

Hvad er en termokande?

En termokande er en isoleret beholder designet til at holde væsker varme eller kolde over længere tid. Den består typisk af to lag, hvor der er et vakuum mellem de to lag for at minimere varmetab eller varmeoptagelse fra omgivelserne. Termokanden anvender principperne for termisk isolering til at bevare temperaturen på indholdet, hvilket gør den ideel til kaffe, te, varm chokolade eller kolde drikkevarer. Termokander kommer i forskellige former og størrelser, og de er populære til både hjemmebrug og udflugter.

Hvor længe kan en termokande holde drikken varm?

En termokande kan typisk holde drikkevarer varme i flere timer. Kvaliteten og konstruktionen af termokanden spiller en stor rolle for dens evne til at bevare varmen. Gode termokander kan holde væsker varme i alt fra 4 til 12 timer, afhængigt af mærket og modellen. Effektiviteten afhænger også af, hvor fuld kanden er, og om låget er tætsluttende. For at opnå den bedste ydeevne, anbefales det at forvarme termokanden med varmt vand, inden den fyldes med den varme drik.

Kan en termokande holde drikkevarer kolde?

Ja, en termokande kan også anvendes til at holde drikkevarer kolde. Den samme isoleringsteknologi, der forhindrer varme i at slippe ud, kan også forhindre varme udefra i at opvarme drikkevaren indeni. Dette gør termokander yderst alsidige og populære til brug om sommeren for at holde vand, juice eller sodavand kolde. Lig som med varme drikkevarer er det en god idé at for-køle termokanden med koldt vand for at optimere dens køleevne.

Vælg den rette termokande

Når du skal købe en ny termokande, er der forskellige ting, du skal være bevidst om. Du skal først og fremmest gøre dig helt klart, hvad dit behov er. Det er nemlig vigtigt i forhold til, hvilken termokande du skal vælge at investere i. Når du er bevidst om, hvad det er du har brug for, så skal du også overveje, hvad din personlige stil er, og hvad der passer til din boligindretning.

Termokanden til gæstebesøg

Er du på udkig efter en termokande, der skal bruges, når gæsterne kigger forbi? Så kan du med fordel kigge nærmere på de ikoniske kvalitets-termokander fra kendte brands, såsom Stelton, Rosendahl eller Alfi. Det er sikre valg, når bordet skal dækkes op med det fine stel, og den pæne dug kommer på. Om du så er til en en lang slank model  eller en lille handy termokande, er op til dig og din unikke stil.

En billigere model til kolonihaven og sommerhuset

Er dit behov nærmere en termokande til haven, kolonihaven, campingturen eller sommerhuset? Så kan du med fordel vælge en billigere model, der bare skal det, den er skabt til – nemlig at holde væske varm/kold. Der findes mange billigere termokander, ofte på tilbud, på markedet. En helt simpelt termokande fra Rotpunkt eller Tiger er oplagte bud. Som du kan læse i testen her, findes der også mange andre termokander i den billige ende, der er ganske udmærkede til formålet.

Hvordan rengør man en termokande?

Rengøring af en termokande er vigtigt for at sikre, at den fortsat fungerer effektivt og forbliver fri for bakterier og mug. Start med at tømme termokanden for indhold og skyl den med varmt vand. Brug en flaskebørste med bløde børster til at skrubbe indersiden forsigtigt med en blanding af mildt opvaskemiddel og varmt vand. Skyl grundigt efter for at fjerne sæberester. Undgå at bruge skurepulver eller hårde børster, da disse kan beskadige den indre belægning. For en dybere rensning kan en opløsning af eddike og vand bruges til at fjerne kalkaflejringer og genopfriske termokanden. Efter rengøring bør termokanden lufttørre med låget åbent for at forhindre mug og lugtgener.

Rens din termokande med salt og koldt vand

Når du skal rense din termokande for mislugt, er der forskellige metoder du kan tage i brug. En af måderne er at hælde 1 spsk groft køkkensalt og koldt vand på din termokande. Lad det virke 6-8 timer, inden du hælder væsken ud. Skyl efterfølgende grundigt efter med vand, så du sikrer dig, at få den saltede væske helt ud af kanden, inden du tager den i brug. Nu skulle kanden gerne dufte neutralt igen.

Kom mislugten til livs med citronsaft

Et andet smart trick til at komme dårlig lugt til livs i kanden er ved hjælp af citronsaft. Tilsæt kogende vand og saften fra 1 presset citron (uden kerner og frugtkød) til din termokande. Lad det stå og trække en hel dag eller natten over, hvorefter du hælder væsken ud. Hæld kogende vand på kanden endnu en gang og hæld ud med det samme, for at fjerne citronsmagen. Herefter er termokanden lugtfri og klar til brug igen. Når du renser din termokande skal du altid forholde dig til de eksakte instrukser i brugsanvisningen for lige netop din termokande.

❗❗ Udgåede modeller ❗❗

Nedenfor finder du en oversigt over tidligere anmeldte produkter, som ikke længere er tilgængelige på markedet. Vi har valgt at medtage dem i denne artikel, fordi vi mener, at oplysningerne om disse produkter stadig kan være værdifulde for dig som læser, når du skal træffe en informeret beslutning.

Rotpunkt 220 holder kaffen varm

Solid kande med glasindsats

Endnu en fin, billig og funktionel termokande fra Rotpunkt i en smuk midnatsblå farve. Termokanden er solid og holder godt på varmen med sin glasindsats. Den kan indeholde 1 liter, og varm væske kan holde sig varmt i op til 20 timer. Det er pænt langt tid. Kanden passer ind i de fleste hjem med sit enkle, klassiske design uden for mange dikkedarer.

Tysk kvalitets produkt

Rotpunk er tysk kvalitet, når det er allerbedst, og derfor er det en god investering til meget billige penge. Termokanden er 24, 8 cm høj, hvilket er meget passende for de fleste. Den egner sig perfekt til en skovtur, kaffe i haven, eller bare som din yndlings hverdags termokande i hjemmet. Den vil klæde en hvid dug på spisebordet såvel som havebordet i træ.

En pris hvor alle kan være med

Leder du mest af alt efter en billig termokande, der kan det den skal, så er Rotpunkt 220 termokande oplagt. Den vinder både på kvalitet, funktionalitet og en pris, hvor alle kan være med. Derfor er den også oplagt at købe til studenten eller den unge, der skal flytte hjemmefra og have sig første termokande. Eller bare til dig, der gerne vil forkæle dig selv med en ny termokande til hjemmet eller sommerhuset.

 • Flot midnatsblå farve
 • Tysk kvalitet
 • glasindsats der holder godt på varme i 20 timer
 • stærk pris

Termokande i rustfrit stål

 

Termokanden lever op til forventningerne

Nu vi er ved de simple termokander i enkelt design, så skal denne termokande i rustfrit stål også med. Den lever op til forventningerne, ved at gøre det den er skabt til – nemlig at holde væske varm. Den cylinderformede termokande er 30,5 cm høj og kan rumme 1 liter kaffe, kakao, te eller hvad du lyster.

Skarp pris og enkelt design

Hvis du går op i simpelt og brugervenligt design, så er denne termokande i rustfrit stål noget for dig. Den er både nydelig på spisebordet og fin at have med på turen. Samtidig har den en skarp pris, der gør, at den kan konkurrerer med de mere kendte og populære brands inden for termokander.

God indflyttergave til studenten

Termokanden henvender sig til alle, der går op i at få fingrene i et simpelt og billigt produkt, der kan det, den skal. Det er en oplagt indflyttergave til studenten, der er flyttet hjemmefra, eller teenageren, der lige er begyndt at drikke kaffe.

 • Enkelt look
 • Kan rumme 1 liter
 • Skarp pris
 • Holder godt på varmen

Emsa Easy Clean i sort

 

Kan gå i opvaskemaskinen

Sætter du pris på en termokande, der er nem at gøre ren, så skal du købe Emsa easy clean termokande. Den kan nemlig skilles ad i to dele og gå i opvaskemaskinen. Det er virkelig praktisk i en travl hverdag. Termokanden passer dermed godt ind i børnefamilien, eller andre hjem, hvor man gerne vil spare tid i hverdagen.

Kan åbnes med en hånd

Emsa easy clean termokande har et moderne look og en nem tip lukning, der kan åbnes blot med den ene hånd. Den er foret med glas, som holder fint på varmen, og den kan derfor konkurrere fint med de mere populære brands på markedet.

Skarp pris og nem at betjene

Skal din næste termokande mest af alt bare være nem at betjene og handy at have ved hånden, så skal du klart kigge nærmere på Emsa easy clean termokande. Den er både god i test, skarp i pris, og kan ofte fås på et rigtig godt tilbud. Og så er den faktisk også rigtig pæn at se på med dens buttede facon.

 • Moderne look
 • Kan gå i opvaskemaskinen
 • Nem tip lukning
 • stærk pris

Klassisk termo kande i hvid

Meget anvendelig termokande

Holder du af et klassisk design uden for meget pynt og udenomssnak, så skal du tage et kig på klassisk termokande i hvid. Den egner sig glimrende til at holde på både kulde og varme, hvilket gør den meget anvendelig. Den stilrene og billige termokande kan rumme 1. liter og har nogle fine detaljer af træ på håndtaget og låget – lidt i stil med Steltons Emma kaffe termokande.

Indsats i glas

Termokanden er lavet af rustfrit stål og er udstyret med en indsats i glas, der holder godt på de varme eller kolde drikke. Den vil gøre sig godt som hverdags termokande, på havebordet eller til fest. Det store plus ved denne termokande er, at den er god til mange forskellige formål, samtidig med den er pæn og enkel.

Skarp pris og nem at rengøre

Låget er lavet af plastik, og termokanden rengøres med en fugtig klud. Samlet set er kanden både flot, funktionel og nem at rengøre, hvorfor den klarer sig fint i test. Så, hvis du er på jagt efter en stilfuld termokande til en rigtig skarp pris, så er det den klassiske hvide du skal gå efter.

 • Klassisk design
 • Flotte detaljer med træ
 • glasindsats der holder godt på varmen
 • skarp pris

Outwell Remington Termokande

 

Dobbelt vægge sørger for god isolation

Skal din næste termokande både kunne holde på varme og kulde, så er Outwell Remington Termokande et super godt bud. Den er fremstillet af rustfrit stål og udstyret med dobbelt vægge, som gør af den isolerer rigtig godt. Og det er uanset, om du vælger at anvende den til varme eller kolde drikke.

Billig og rummelig termokande

Den billige termokande fra Outwell kan rumme 1,5 liter, hvilket er mere end de fleste termokander på markedet. Den er derfor oplagt til, når I er et større selskab, der skal have kaffe, te eller kold saftevand i haven eller på turen. Termokanden måler 24 cm i højden og er dermed hverken for lille eller for stor – den er lige tilpas.

Enkelt og sporty look

Designet på termokanden er ganske enkelt og passer dermed ind i de fleste hjem. Looket er til den sporty side, mere end den elegante. Derfor er termokanden rigtig god til den outdoorsy type, der godt kan lide at have kaffen med på vandretur. Kanden klarer sig godt i test, og er dermed et godt valg, når du skal have den billigste og bedste kande på markedet.

 • Enkelt og sporty look
 • Dobbelt vægge der isolerer godt
 • Meget rummelig
 • God til både kold og varm væske