Termokrus Test 2024 → Se De 6 Bedste Termokrus

bedste termokrus

Hvis du ikke allerede ejer et termokrus, bør vi opfordre dig til at købe et. De er gode til at holde din kaffe eller te eller hvad din yndlingsdrik er i den rigtige temperatur, mens du er på farten. Der er så mange mærker og typer af termokrus på markedet, at det kan være lidt svært at vælge det perfekte for dig. Bare rolig, for vi er her for at guide dig til, hvordan du vælger det bedste termokrus, der opfylder dine daglige drikkebehov.

Royal Copenhagen Riflet Contrast Kop 33 cl – Bedste termokrus

royal copenhagen contrast termokrus

Varme drikkevarer som te og kaffe kan hæve ethvert øjeblik til værdsatte minder med dine kære. Riflet Contrast er lavet for at tilføje et elegant strejf af farve til disse minder. De 33 cl krus kan være prikken over i’et i en afslappende morgen med sort kaffe eller en rolig eftermiddag med varm te på balkonen eller terrassen.

Dæk et bord med flere riflede kontrastkrus og skab en smuk farvesymfoni, der tilføjer et moderne touch til en kombination af Royal Copenhagen-samlinger. Krusene kan også udtrykke en klassisk stil ved at kombinere et par komplimenterende farver som Kruset i Mega Blue, som har et silikonehylster inspireret af Musselmalet Mega-kollektionen.

Uanset om Contrast-kruset bruges som kaffekrus, te-krus eller krus til enhver anden varm drik, holder det bløde silikonemuffe varmen væk fra overfladen, hvilket gør det muligt at holde det håndtagsløse krus mellem dine hænder, når du sidder i sofaen eller gå rundt i haven eller huset. Porcelæns taktile fløjter spejles på silikonemufferne, som let kan fjernes og rengøres. Find dit yndlings krus blandt en regnbue af farver, og skab en personlig kombination af farver. Krusene er også en perfekt gaveide til den farverige person eller endda dem, der ser skønhed i monokrome stilarter.

Fordele:

 • Flot design
 • Kan bruges til bordet og på farten
 • Gaveidé

Bodum rejsekrus – Bedste dansk designet termokrus

Bodum Rejsekrus TRAVEL MUG

Bodum Travel Press er en af de enkleste og mest bekvemme måder at få kaffe på farten. Dette alsidige to-i-ét produkt er både til brygge og rejse, hvilket gør det til den perfekte kompakte og overkommelige måde at bringe kaffe overalt. Uanset om du er trængt ind i et pendeltog eller går solo i udlandet, vil dette termokrus ikke svigte dig.

Bodum Travel Press er et termokrus og en fransk presse rullet i en, og resultatet er mere end summen af dens dele. Dette brugervenlige termokrus kan brygge kaffe eller te, mens du er på farten, og dens ydre dobbeltvæg i rustfrit stål holder din drink varm i timevis.

Uanset om du vandrer gennem ørkenen eller stresser på kontoret, lader den lette og kompakte Bodum Travel Press dig drikke lækker kaffe hvor som helst. Og da du ikke engang skal købe et separat termokrus, er værdien for pengene svært at slå.

Æstetisk appel

Travel Press er ikke så smuk som nogle af Bodums andre franske termokrus, men det er efter design. Dette er et termokrus først og en rejsefransk presse for det andet. Den dobbeltvæggede, vakuumforseglede rustfrie stålkonstruktion holder ikke kun din kop kaffe varm eller kold, men giver også et elegant look.

Dette stilfulde design var fremragende til at holde på varmen og godt isoleret for at forhindre fingre i at blive for varme. Bodum-silikonehåndtaget og matchende låg fås i en række flotte, tiltalende farver.

Brugervenlig

Termokruset er en fransk presse, og det er så let som muligt at bruge en fransk presse. Bare fastslå to vigtige kriterier, mængden af ​​kaffe og malingsstørrelsen, og det er praktisk talt idiotsikkert at sammensætte en velsmagende bryg, mens du går ud af huset hver morgen. Der er selvfølgelig mere avancerede franske termokrus til rådighed for dem, der kan tage mere tid.

Bodum mister nogle få karakterer for nemheds skyld, fordi når kaffen er blevet gennemsyret og presset, er den eneste måde at tilføje mælk eller sukker gennem drikkeudløbet, og så er der ingen måde at røre rundt på. Hvis du kan lide din kaffe sød, skal du undgå besvær ved at tilføje sukkeret sammen med grunden i begyndelsen. Sorte kaffedrikkere finder ikke noget at klage over her.

Derudover har Bodum gjort alle dele af dette termokrus opvaskemaskine sikre, hvilket gør oprydning til en leg.

Det sværeste er måske at vente på, at din kaffe er kølet af, da brygning direkte i et isoleret krus giver en alvorlig varm drink.

Brugerdefinerede bryggefunktioner

Et godt træk ved et termokrus i pressestil er, at den også kan bruges til at stejle en lækker kop te. Hvis du er en ivrig kaffe og tedrikker, vil dette være meget tiltalende. Bryg en kop kaffe om morgenen, skyl den hurtigt, og derefter kan du bruge den samme enhed til at lave en kop eftermiddagste.

Som enhver anden termokrus kan denne også bruges til at lave koldbryg. Tilsæt bare grunde og koldt vand om aftenen, lad kruset stå i køleskabet natten over, og tryk på stemplet om morgenen. Du får en god kop koldbryg på farten og sparer masser af penge ved at springe kaffebaren over.

Bærbarhed

Dette termokrus er selve definitionen på bærbar, da den blev designet som et termokrus først og fransk presse for det andet. Det er let og passer ind i en gennemsnitlig kopholder.

Presselåget er spildsikkert, men af sikkerhedsmæssige årsager er den ikke lufttæt. Hvis du forventer, at dit termokrus skal rejse med dig, kan du overveje at købe Bodum Travel Press Set i stedet. For ekstra penge kommer dette med et almindeligt låg, der gør din rejsepresse til et standard termokrus.

En pour-over brygger kan være let og bærbar, men du kommer ikke til at piske den ud i bussen for at lave en kop kaffe. Termokruset, på den anden side, skal bare tilføjes det varme vand, før du forlader hjemmet. Brygning og presning kan foretages, uanset hvor du er fire minutter senere.

Vurdering

Bodum Travel Press er et vidunderligt produkt, fordi det opfylder behovene hos mange typer kaffedrikkere. Er du en forhastet kontormedarbejder, der løber ud af døren for at tage bussen til arbejde? Dette er et stort termokrus for dig. Er du en ivrig vandrer på udkig efter en let, bærbar termokrus til din næste campingtur? Dette er også et stort termokrus for dig. Så længe du elsker fransk pressekaffe, og du vil have den på farten, bliver du godt betjent af Travel Press fra Bodum.

Fordele:

 • Dansk design
 • Kan lave fransk presse kaffe
 • Egnet til lang rejse

Eva Trio To Go Cup – Bedste termokrus til bilturen

Eva Solo To Go Cup Termokrus navy blå

Hvis din morgenrutine altid starter (og slutter) med en varm kop kaffe, vil du med glæde møde Stanley Classic Trigger-Action Travel Mug 12oz. Selvfølgelig kan du bruge den til andre drikkevarer som te, limonade eller æblejuice (kulsyreholdige drikkevarer anbefales ikke). Men vi har fundet den til at udmærke sig mest som et bærbart kaffekrus – holde den flydende kaffe varm hele morgenen, uanset om vi er på arbejde eller på farten.

Vi har testet Stanley Classic Trigger-Action Travel Mug 12oz i cirka tre uger med for det meste gode ting at rapportere.

Funktioner og brug

Stanley har eksisteret længe – for at være præcis siden 1913 – og vi værdsætter den måde, deres Classic Trigger-Action Travel Mug 12oz propper sig med klassisk design med moderne funktionalitet. Især med den Hammertone Green farve, vi har testet med. Vi graver efter dens jordiske stemning, der minder os om campingpladser, duften af fyr og enklere tider.

På tidspunktet for denne anmeldelse er denne flaske også tilgængelig i fire andre forskellige farver – hvoraf nogle har en mere slank, moderne æstetik, hvis det er mere din stil.

Stanley Classic Trigger-Action termokrus er lavet med slidstærkt 18/8 rustfrit stål, der ikke holder på kaffelugt eller -pletter. Den udviser også dobbeltvægs vakuumisolering, der holder din kaffe eller te varm hele morgenen. Stanley hævder, at den vil holde drikkevarer varme i op til fem timer, og vi er glade for at kunne rapportere, at dette har været et ret præcist skøn under vores test. Den har gjort et godt stykke arbejde med at holde vores kaffe varm nok til at nyde hele morgenen.

Den vil også holde drikkevarer kolde, hvis du er i humør til iskaffe eller vand. Når det er sagt, ved 12oz har vi fundet kapaciteten til at være lidt for lille til at bruge som vandflaske. Hvis du ønsker at bære mere vand og ønsker at blive i Stanley riget, kan du tjekke Stanley Classic Easy Clean Water Bottle 25oz.

Og med en lille vægt, er Stanley Classic Trigger-Action Travel Mug relativt let. Nu er det på ingen måde ultralet, men det er lettere end nogle andre isolerede flasker i rustfrit stål, vi har testet af samme størrelse.

Det, der adskiller dette Stanley-krus fra hinanden, tror vi, er dets trigger-action låg. Med en trykknap, der forbliver lukket, indtil du trykker på den, er den fantastisk til at forhindre lækager, hvis (lad os være ærlige, når) den vælter. For at få væsken til at strømme, skal du bare trykke ned på udløserknappen, tippe og nyde. Det er så let, at du kan gøre det med en hånd. (Dette krus gør enhver til en kaffedrikker.)

Vi har smidt dette krus i vores pakker, vendt det i alle retninger, væltet det (både ved et uheld og med vilje), og vi har ikke haft lækager indtil nu – låget forbliver forseglet. Dette er naturligvis et bevis, da du ikke skal bekymre dig om spild. Men vi har også fundet ud af, at det også er en ulempe – det er svært at lade den varme kaffe lufte ud, medmindre du fjerner låget helt. Nu og da får vi en slurk kaffe eller te, der næsten er for varm. Dette er ikke en deal-breaker, men nogle gange er det en tunge-brænder.

Takket være dette låg bliver Stanley Classic Trigger-Action Travel Mug 12oz en af ​​vores favoritter, vi har testet hidtil. Det lyder måske småt, men det er super bekvemt ikke at skulle stå og vente med at vride eller fjerne et låg – du kan hurtigt og let få en slurk med en hånd. Denne funktion skinder virkelig under kørsel (eller når du sidder på sofaen). Og dens lækagebestandighed betyder, at du skal være sikker på at opbevare denne ting på dit skrivebord i nærheden af ​​din dyrebare teknologi (det har vi alligevel været).

Desuden er låget let at skille ad, når der er brug for en vask. Løsn blot det øverste låg, drej håndtaget under låget, og træk. Det indre stykke skal komme lige ud. Smid derefter alle tre stykker af kruset i opvaskemaskinen (ja, den tåler opvaskemaskine) og voila – den er klar til næste brug. Vi har også vasket kruset i hånden, men låget er ikke så let at rengøre på denne måde som andre, vi har testet. Der er nogle små mellemrum inde i hætten, som er lidt svære at nå. Det er ikke en deal-breaker, især da alt er opvaskemaskine sikkert, men det er noget at bemærke.

Noget andet, vi vil bemærke, er, at der ikke er noget håndtag på ydersiden af dette krus. Så du kan ikke klippe den til din pakke med en karabinhage eller kroge den om en finger, hvis dine hænder er fulde. Det holder også profilen af dette krus slank. Og da det er yderst lækagebestandigt, kan du smide den i en vandflaske lomme-eller direkte inde i din pakke-når det er nødvendigt.

Hvad angår holdbarhed, ser alt godt ud. Som vi sagde i begyndelsen af denne anmeldelse, har vi testet Stanley Classic Trigger-Action termokrus 12oz hver dag i cirka tre uger nu – hovedsageligt for at nyde vores daglige dosis kaffe. Og der er ingen ridser eller buler at rapportere. Vi har ikke tabt den ned ad nogle klippen, men det holdes godt til normal daglig brug.

Fordele:

 • Lækagesikker
 • Flot design
 • Egnet til friluftslivet

EMSA Thermal Travel Mug – Bedste termokrus til at holde varmen længst

EMSA TRAVEL MUG Waves

 

Det, jeg virkelig interesserede mig for – fra et teknisk synspunkt – var at bevise, om deres påstand “4 timer varm – 8 timer kold” var gyldig eller ej. Ok, så marketingkravet er lidt ondsindet – hvad er varmt og koldt? Wikipedia ser ud til at skelne mellem en varm drink og en varm drink ved omkring 60 °C. For koldt antager vi, at en ideel temperatur for en kold drik er under 10 °C som i køleskabsdøren.

For at måle temperaturen brugte jeg Fluke 87 True RMS Multimeter med termoelementet. Rumtemperaturen er omkring 24 °C.

Ærlig talt var denne test lidt ekstrem, fordi du normalt ikke ville lægge kogende iskoldt vand i kruset og ikke åbne hætten hele tiden. Ikke desto mindre skal du overveje din drikfrekvens, typen af drikkevarer, påfyldningsniveau osv. For at have en testopstilling i den virkelige verden, for at vise, at dette krus isolerer rigtig godt. Andre især billigere krus fra min erfaring bliver varme udenpå og mister temperaturen inden for en time.

Så hvis du leder efter et termokrus, som virkelig virker, kan du stoppe med at søge her og købe Emsa!

Fordele:

 • Holder godt på varmen
 • Flot design
 • Let at vaske

Wow Gear Cup Mini Dinosaurs 350ml – Bedste termokrus til børn

Wow Gear Cup Mini Dinosaurs 350ml

Lille er det nye STORE! Dette er den første af sin art Mini 360° termokrus på en stilfuld baby velkendt formet Tritan™ flaske. Den mindre 360-ventil giver nem drikkefunktion til de små munde, uden at dække hele deres ansigt og fyldt med alle de ægte WOW CUP® Grab & Drink®, spildfrie og nemme at rengøre og samle funktioner. Vi har endda inkluderet et rejselåg for at holde drikkefladen ren under opbevaring i madkasser, tasker og rygsække. Fantastisk til en overgang eller daglig drikkeflaske til hjemmet, skolen og på farten. Dette vil helt sikkert blive din drikkeflaske til babyer og småbørn.

Fordele:

 • Egnet til børn
 • Lille drikkemund
 • Let at vaske

Stelton To Go Click – Bedste termokrus til vask

Stelton To Go Click termokop

 

Stelton To Go Click-serien fås i forskellige farver og har et stilfuldt, minimalistisk design. Den har et 360-graders niphul, men vi fandt, at det tog noget øvelse at vænne sig til.

Det beholder varmen godt, men ydersiden bliver lidt varm til at holde behageligt, når den er fuld af meget varm væske, så et ærme ville være en fordel. Der var ingen lækage, da det ved et uheld blev slået på siden, men den er ikke designet til at være helt lækagesikkert, så det kan være bedst at holde det oprejst hele tiden.

Den tåler ikke opvaskemaskine, og selvom den vaskede godt op i hånden, var det lidt vanskeligt at rengøre låget.

Vurdering

En stilfuld termokrus med et minimalistisk design, det kræver simpelthen et klik for at åbne/lukke det 360-graders sipping-hul. På trods af det slanke design fandt vi det lidt omfangsrigt at holde. Det bevarede effektivt varmen, men ydersiden bliver lidt varm til at holde behageligt, når den er fuld af meget varm væske. 360-graders nippehul kræver lidt øvelse at vænne sig til. Der er ingen lækage, når det ved et uheld banker på siden, men det er ikke designet til at være helt lækagesikkert. Den er heller ikke opvaskemaskinsikkert, og selvom det vaskede godt op i hånden, var det lidt vanskeligt at rengøre låget.

Fordele:

 • Flot design
 • Let at vaske i hånden

Ulemper:

 • Bliver for varm til at holde

Hvilke faktorer skal du være opmærksom på når du køber et termokrus?

Der er flere ting, du skal vide, før du køber et termokrus. Som tidligere nævnt er der flere typer af termokrus, baseret på det materiale, der bruges til fremstilling af dem. Det mest almindelige materiale er rustfrit stål, men der er termokrus lavet af BPA-fri plast, silikone og glas. Termokruset materiale påvirker direkte, hvor længe det kan holde din drikke varm eller kold. Uanset mærke betragtes termokrus som miljøvenlige alternativer til engangsartikler, fordi det på en eller anden måde hjælper med at reducere plastspild over tid.

Kapacitet og størrelse

En af de vigtigste ting, du skal overveje, før du køber et termokrus, er dets kapacitet og størrelse. Det perfekte termokrus skal være ergonomisk designet, så det er let at holde. Det skal også passe lige ind i din bils kopholder. Dette skulle give dig mulighed for at køre sikkert rundt uden at skulle bekymre dig om at holde en kop kaffe.

Termokrus med temperatur retentionsteknologi

Termokrus er bare gode til at holde dine drikkevarer varme eller iskolde, men ikke alle er ens med hensyn til at opretholde temperaturen. Nogle termokrus er designet med innovativ temperatur retentionsteknologi, så de kan holde din kaffe varm i mere end 5 timer.

Vælg et termokrus, der har dobbeltvægs vakuumisolering. Det er fordi disse typer krus kan holde din kaffe varm i timevis. De kommer ofte med silikoneærmer, der giver dig mulighed for at holde dem uden at skulle bekymre dig om skoldning af dine hænder.

Lækagesikre termokrus

Hvis du vil købe et termokrus, skal du vælge mindst dem, der har lækagesikre låg og dæksler. Du vil ikke ødelægge dit tøj eller bekymre dig om spild. Det værste er, at du ikke ønsker at spilde kaffe, der vil forårsage alvorlige forbrændinger.

Der er termokrus, der har en løs og dårlig montering af lågene. Disse er ikke ideelle, da de kan forårsage spild. Det bedste termokrus skal have et tætsiddende låg eller flere forskellige former for tætning, der sikrer en fremragende lækagesikker beskyttelse.

Termokrus der er lette at rengøre

Det ideelle termokrus bør ikke være svært at rengøre. Nogle termokrus kan smides lige ind i din opvaskemaskine, mens dem, der ikke tåler opvaskemaskine, let kan rengøres med en blanding af sæbevand og eddike. Du skal muligvis bruge en rengøringsbørste for at nå kroge og kroge for at sikre, at den er hvinende ren.

Se også efter termokrus, der aldrig vil plette og aldrig vil give smag. Disse vil også aldrig bevare lugt og vil være så meget lettere at rengøre.

Termokrus der er lavet af materialer af høj kvalitet

Ret sikker på, at du gerne vil have et termokrus, der holder i årevis. Måske også den bedste værdi for dine hårdt tjente penge. I betragtning af at du altid elsker at rejse, og du er en aktiv og udadvendt person, bør du vælge termokrus, der kan modstå ekstreme forhold og situationer.

Det bedste materiale til disse er rustfrit stål. Vælg termokrus lavet af rustfrit stål, fordi de anses for at være de bedste og mest holdbare. Rustfrit stål af fødevarekvalitet er sikkert at bruge til drikkevarer, fordi de aldrig vil give smag eller ændre smagen. Dette er ideelt, da du let kan skifte fra en drink til en anden.

Konstruktion i rustfrit stål er også rustfast. Plus, de indeholder ikke BPA eller op til mulig kemisk udvaskning.

De fleste rejskrus i rustfrit stål har afrundede sider og elektropoleret interiør. Dette gør dem sikre at bruge, fordi de ikke har skarpe kanter og kan modstå utilsigtede stød og slag.

Termokrus lavet af materialer af høj kvalitet giver dig mulighed for at spare penge, da de næsten ikke bliver udskiftet, hvilket gør dem til en værdig investering.

Nu hvor du endelig har vidst, hvad der udgør det bedste termokrus, er det tid til at sprede nyhederne til alle dine kaffeelskende venner. Fordi vi alle ved, at deling er omsorgsfuldt! Glad termokrus jagt!

Termokrusets historie

Historien om to-go-koppen begynder med sansningsbevægelsen, hvor tospotalister ville rejse med en vandvogn og forsøge at tilskynde de offentlige drikkevaner til at slippe øl hele dagen. Disse vogne havde en fælles dyppekop vedhæftet, hvorfra den kollektive offentlighed kunne nippe. I 1907 opfandt en advokat fra Massachusetts Lawrence Luellen den første engangskop for at stoppe spredningen af ​​bakterier fra disse fælles kopper. Hans opfindelse, der oprindeligt hed Health Cup, ville udvikle sig til det, vi kender som dixiekoppen i dag.

Allestedsnærværende i engangspapirkoppen fortsatte ind i 1950’erne, da kontorautomater leverede en hurtig kaffe i en papirkop til trætte kontorarbejdere i årene efter anden verdenskrig. I 1952 opfandt Pan American Coffee Bureau udtrykket “kaffepause”. Dette gjorde officiel til den praksis, der begyndte i forsvarsværker under krigen, da trætte arbejdere havde brug for et par minutters hvile og et koffeinstød for at klare sig gennem deres lange arbejdsdage. Som en del af denne kampagne introducerede bureauet også sloganet “Stay Alert, Stay Alive – Make It Coffee When You Drive.” Med disse kampagner rejste den amerikanske måde at drikke kaffe decideret ud af hjemmet og ind på arbejdspladsen.

I hele 1950’erne og 60’erne i USA’s forstæder

Folk tog deres kaffe på vejen, bogstaveligt talt. Pendlerkultur cementerede behovet for kaffe for at rejse godt, men der var stadig ikke en pålidelig måde at transportere den på. To-go kopper blev toppet med afskallede låg, hvilket gjorde det svært at drikke undervejs og forårsagede farlige forhold for pendlere, der skubbede varm kaffe på sig selv gennem de afrivbare toppe. I 1964 blev 7-Elevens på Long Island de første kædeforretninger, der tilbød to-go rejsekopper. Derfra voksede pendlerkaffekulturen, da kædebutikker i hele landet begyndte at bære tyve-ounce behemoth to-go kopper, normalt som en del af en loyalitetsrabat “kaffeklub”. En artikel i New York Times fra 1989 omtalte dette specifikke termokrus som et “plastisk sloshproof wonder” for pendlere i slutningen af ​​det tyvende århundrede.

To store udviklinger i 1980’erne ændrede den måde, globale kaffedrikkere ville interagere med bryggen for evigt: Starbucks ‘stigning og opfindelsen af ​​Solo Traveler-låget. Starbucks spredte sig i hele USA under ledelse af Howard Shultz i 1980’erne og 1990’erne. Som en del af udvidelsen måtte Starbucks standardisere deres tilbud til to-go kopper og låg. Virksomheden valgte Solo Traveler, et låg designet specielt til at drikke på farten. Ifølge patentet fra 1984, “I den foretrukne udførelsesform har lågets øverste væg en fordybning dannet i det ved siden af ​​drikkeåbningen for at rumme brugerens overlæbe.” Der ville ikke være flere rive, klemme eller skræl plastiklåg tilbage for at komme til kaffe, mens du gik eller kørte; rejselåget var ergonomisk designet til at sippes fra, mens du var på farten.

❗❗ Udgåede modeller ❗❗

Nedenfor finder du en oversigt over tidligere anmeldte produkter, som ikke længere er tilgængelige på markedet. Vi har valgt at medtage dem i denne artikel, fordi vi mener, at oplysningerne om disse produkter stadig kan være værdifulde for dig som læser, når du skal træffe en informeret beslutning.

Wow - Termokrus - To Go Kop

 

 

Det ultimative termokrus bliver endnu bedre med denne innovative dobbeltvæggede vakuumisolerede serie af rustfrit stål med 360 ° termokrus. WOW GEAR® 360-termokrus i rustfrit stål er den første i sin art 360 °, der uden sidestykke er tilgængelig for enhver anden tudet termokrus på markedet for let at drikke, forhindre rodet spild og lette rengøring ligegyldigt hvor du er, eller hvad du laver. Disse innovative flasker har ingen tud og knapper til at åbne for at drikke. Bare Grab & Drink®!

Med høj kvalitet og styrke 18-8 rustfrit stål indre og ydre beholder til ren anti-rust, giftfri og smagfri oplevelse. Disse flasker af høj kvalitet kommer endda med en holdbar og stilfuld pulverlakeret finish. Denne dobbeltvæggede SS-vakuumisolerede termokrus er designet til at holde dine kolde drikkevarer koldere og længere (op til 24 timer kolde) uden sved.

Alle flasker leveres med vores standard højtydende 360 ​​° drikkeventil og rejselåg. Uanset om du er derhjemme eller i vildmarken, er alle områder af flasken og ventilsystemet 100% udsatte for nem rengøring!

Fordele:

 • Solid kvalitet
 • Spildsikker når man drikker
 • Flot design