Udendørs Sofa Test 2024 → Se 10 Fede Udendørs Sofaer

Udendørs sofa

Når først solen begynder at vise sig og temperaturen så småt begynder at stige, begynder langt de fleste danskere at ville søge udenfor i varmen. Hvis du er en af dem, så ved du garanteret hvor vigtigt det er at have den helt rette udendørs sofa at slænge sig i – både af udseende og i forhold til komfort. Har du endnu ikke fundet det perfekte valg, så kan du læse med her, hvor vi gennemgår nogle af de bedste modeller på markedet i øjeblikket. 

Cobana lounge sofa – 2 pers. M. Patio storage table inkl. Puder – udendørs sofa, der bringer stuen udenfor

Cobana Lounge Sofa - 2 pers. m. Patio Storage Table inkl. puder

Et lækkert udendørs rum er et must have til dig, der elsker at nyde det gode vejr, når det endelig viser sig. Med denne Cobana Lounge sofa til 2 personer behøver du ikke at ændre din hverdag, når vejret bliver godt – du kan blot rykke den udenfor i det gode vejr.

Denne udendørs sofa er modulopbygget, så du kan samle den, så det passer til lige netop dit udendørsområde – og du kan altid om-rokere modulerne, hvis du tilføjer flere eller trænger til en forandring på terrassen.

Mange afholdes fra at investere i en udendørs sofa af god kvalitet på grund af det danske vejr, der som bekendt er meget skiftende. Med denne udendørs sofa 2 personers er dette dog ikke noget problem. Sættet er fremstillet i rustfrit aluminium som stel, der er ”betrukket” med et vand- og smudsafvisende stof, der sikrer, at du kan lade sættet stå ud i alt slags vejr.

Fordele

 • Fremstillet i et slidstærkt materiale, der er modstandsdygtigt overfor alt slags vejr.
 • Enkelt dansk design.
 • Modulopbygget, så du kan designe sættet efter lige netop dit udendørsområde.

Ulemper

 • Fås i et begrænset udvalg af farver.
 • Bordet er fremstillet i teaktræ og kræver olie, hvis du vil undgå at træet bliver gråt.
 • Sættet ligner ikke nødvendigvis et udendørssæt.

Cobana lounge sofa – hjørnesofa inkl. Puder – skab et samlingspunkt for venner og familie med en udendørs sofa

Cobana Lounge Sofa - Hjørnesofa inkl. puder

Står du og mangler det perfekte udendørs samlingspunkt til de varme sommermåneder i Danmark? Så er Cobana Lounge sofa det oplagte valg til dig. Sættet består af løse moduler, der sættes sammen. Dermed kan du skabe lige netop det design, der passer bedst til din personlige smag. Du kan endda tilkøbe yderligere moduler samt borde, hvis du trænger til forandring på terrassen.

Cobana lounge sofa er fremstillet i rustfrit aluminium, der er formstabilt. Stoffet er et 100% syntetisk Olefin-materiale, der kan tåle vand uden at blive jordslået og sol, uden at falme. Fyldet består af quick drive foam, der tørrer hurtigt, hvorfor sættet hurtigt er klar til brug igen. Sættet måler 40 cm i siddehøjden og 50 cm i siddedybden. Du kan vælge et tilkøbe et modul, der forvandler en af enderne på denne udendørs sofa til en chaiselong.

Hele sættet er designet i et minimalistisk design, der passer perfekt ind i de fleste danske hjem, der lader sig inspirere af den skandinaviske stil.

Fordele

 • Sofasættet er modulopbygget, så du kan designe det efter dit udendørsområde.
 • Fremstillet i slidstærke, vandafvisende og smudsafvisende materialer.
 • Sættet falmer ikke i solen.

Ulemper

 • Fås i et begrænset udvalg af farver.
 • Sættet ligner ikke nødvendigvis et udendørssæt.
 • Puderne skal tages ind i regn.

 

Samanta, udendørs 2-personers sofa – opnå ægte sommerstemning med en udendørs sofa

For at opnå den ægte sommerstemning enten derhjemme eller i sommerhuset, så er det vigtigt, at du har de helt rette møbler at slænge dig i, når sommeren endelig kommer. Samanta udendørs 2-personers sofa er bestemt ikke et dårligt valg til denne lejlighed.

Samanta sofaen er en del af serien LaForma, der er designet i en flot neutral farve, som giver et tidløst design. Sædet og ryglænet er fremstillet i polyester reb, der hviler på en struktur af galvaniseret sort stål. Sættet er primært beige med sorte ben, hvilket giver det en sydlandsk fornemmelse, der passer ind i stort set alle omgivelser.

Den udendørs sofa måler 73 cm i højden, 133 cm i bredden og 73 cm i længden, og du har en siddehøjde på 44 cm. Du kan evt. kombinere sofaen med den udendørs lænestol i samme serie for at skabe et flot sæt til terrassen.

Fordele

 • Der findes flere udendørs møbler fra samme serie, så du kan mikse og matche efter dine egne ønsker og behov.
 • Materialerne har fået en UV-resistent behandling, der gør det muligt at have dem stående i solen, uden at de falmer.
 • Betrækket på puderne er aftagelige og er dermed nemmere at vaske.

Ulemper

 • Sættet kan ikke stå udenfor hele året rundt.
 • Madrasserne er ikke inkluderet.
 • Fås kun i en farvevariant.

Nadin, udendørs 2-personers sofa – et unikt og moderne valg af udendørs sofa

NADIN, UDENDØRS 2-PERSONERS SOFA

Den nordiske stil er utroligt populært i Danmark; hvis du gerne lader dig inspirere af denne, men samtidig nyder et interessant look på dine møbler, så er Nadin udendørs 2 personers sofa det oplagte valg til dig.

Den udendørs sofa benytter en kombination af stål og håndflettet reb til at skabe et møbel med at interessant look. Selv strukturen på sofaen skiller sig ud fra de modeller, du typisk ser på markedet, mens materialevalget bevarer det klassiske nordiske look.

Nadin sofaen måler 80 cm i højden, 135 cm i bredden og 65 cm i længden. Den har en siddehøjde på 44 cm og en sædedybde på 57 cm. Den er fremstillet i materialerne galvaniseret stål, reb, polyester og skum, og du kan vælge mellem en mørk grøn farve eller en støvet lyserød.

For at forlænge holdbarheden på Nadin sofaen kan du med fordel følge de angivne plejeinstruktioner. Rengøringen er nem og hurtig, og følger du instruktionerne får du en lang holdbarhed som er minimum 2 år.

Fordele

 • Flot nordisk, moderne og unik udendørs sofa.
 • Der medfølger en pude med aftageligt betræk – dermed får du nemmere rengøring og vedligehold af sofaen.
 • Fremstillet i flot nordisk og moderne design

Ulemper

 • Sofaen er ikke beregnet til at stå udenfor hele året rundt.
 • Kræver mere vedligeholde end andre lignende produkter på markedet.

Laforma branzie sofa – brunt metal og reb, m. Gråbrune hynder, 3 pers. – udendørs sofa i tidløst og moderne design

LAFORMA Branzie sofa - brunt metal og reb, m. gråbrune hynder, 3 pers.

Står du og mangler en tidløs udendørs sofa, som du kan designe efter tidens mode og din egen personlige smag? Så er denne LaForma Branzie sofa det perfekte valg til netop dig.

Branzie sofaen er fremstillet i et brunt metal og brunt reb. Det giver sofaen et stilrent og tidløst design, der kan præge din terrasse i mange år, såfremt du vedligeholder møblet ordentligt. De medfølgende hynder har en flot gråbrun farve, der føder til det stilrene og tidløse look samt komplimenterer den brune farve fint. De neutrale farver gør det desuden muligt at mikse og matche med møbler, du har i forvejen og skabe netop det look på din terrasse, som du går efter.

Den udendørs sofa måler 77 cm i højden, 180 cm i bredden og 90 cm i dybden. Den har en siddedybde på 75 cm og en siddehøjde på 41 cm. Den består i et sted af metal, mens stoffet på hynderne er 100% polyester, der er vandafvisende. Dog bør du benytte et vandafvisende cover, hvis den skal stå udenfor eller opbevare den et tørt sted.

Fordele

 • Kombinerer nordisk stil med spansk charme og design
 • Holdbart design og tidløst look – lad den stå på terrassen i mange år uden at den bliver umoderne
 • Der medfølger flotte hynder i en komplimenterende farve

Ulemper

 • Kan ikke stå udenfor hele året rundt
 • Er ikke fremstillet i miljømæssigt bæredygtige materialer

Cane-line | mega 2-pers. Sofa – udendørs sofa fyldt med kvalitet

Cane-line | Mega 2-pers. sofa

Står du og mangler en sofa til din terrasse enten derhjemme eller i sommerhuset? Så er denne Cane-line mega 2 personers sofa det oplagte valg. Cane-line er et dansk firma, der har 30 års erfaring indenfor design og fremstilling af funktionelle og komfortable møbler. Du kan derfor være sikker på, at du får et møbel fyldt med kvalitet, hvis du vælger et møbel fra deres mærke

Denne mega to personers sofa er ingen undtagelse. Det er en lækker sofa, der passer perfekt sammen med resten af møblerne i serien, hvorfor du kan mikse og matche indtil du har det perfekte design til dit område og din personlige smag.

Den udendørs sofa måler 103 cm i højden, 203 cm i længden og 91 cm i dybden. Den har en sædehøjde på 41 cm og en sædedybde på 80 cm. Den kommer med hynder, der passer til sofaen og som tørrer hurtigt takket være deres smart QuickDry design.

Fordele

 • Sofa i stilrent og tidløst design, der vil være moderne i mange år
 • Der medfølger hynder, der fremstillet ved hjælp af den særlige cane-line QuickDry-system teknik, der sørger for, at hynderne er tørre igen ca. en time efter eventuelle regnskyl.
 • Fremstillet i fantastisk kvalitet, der holder i mange år

Ulemper

 • Fås kun i en farvevariant
 • Møblerne ligger i en høj prisklasse

Cane-line | basket 2-pers. Sofa – udendørs sofa i luksuriøst design

Cane-line | Basket 2-pers. sofa

Står du og mangler et element på terrassen, der kan få den til at give området et luksuriøst look, der udstråler sydspansk cafe ved stranden? Så er denne Cane-line basket 2 personers sofa det perfekte valg til dig. Den udendørs sofa er designet af Søren Rose Studio og er både rummelige og komfortabel at slænge sig i en sommerdag. Den har et elegant og unikt udseende, der gør den bemærkelsesværdig på en måde, der automatisk hæver sine omgivelsers look.

Sofaen måler 70 cm i højden, 201 cm i bredden og 100 cm i dybden. Den har en sædehøjde på 40 cm. Den er fremstillet i yderst holdbare materialer, der tillader dig at have den stående udenfor uden problemer, og så er den skabt med fokus på at skabe komfort for ham eller hende, der bruger den.

Der medfølger hynder i købet, der er fremstillet med QuickDry og AirFlow system, så de tørrer hurtigt efter et regnskyl.

Fordele

 • Kvalitetssæt fra et dansk designfirma med mange års erfaring
 • Fås i to farver: vælg mellem Natural eller Graphite.
 • Der medfølger hurtigt tørrende hynder.

Ulemper

 • Møblerne ligger i en høj prisklasse
 • Sofaen har får dyb en sædedybe til, at du kan sidde tilbagelænet og nå jorden samtidig.

Zalika, udendørs sofasæt – løft udseendet på din terrasse med denne udendørs sofa

ZALIKA, UDENDØRS SOFASÆT

Står du og mangler et fuldendt sofasæt, der kan løfte udseendet på din terrasse? Så er dette Zalika udendørs sofasæt det oplagte valg. Det består nemlig både af en hjørnesofa og et sofabord bestående af massive planker af akacietræ, der hviler på sorte aluminiumsben. Samlet set giver det et smukt, minimalistisk og moderne look, der fuldendes af de medfølgende hynder.

Sættet er beskyttet mod meldug, det falmer ikke i solen og hynderne er vandtætte. Det kræver dog, at du enten placerer det et tørt sted eller dækker det over med et vandtæt betræk i efterår, vinteren og regnperioderne, da det ellers kan tage skade.

Zalika udendørs sofasæt måler 255 cm i længden, 255 cm i bredden og 78 cm i højden, hvorfor det altså optager meget plads på terrassen. Det har en sidde højde på 35 cm og en sædedybde på 60 cm. Sættet er fremstillet i aluminium, akacietræ samt akrylfibre, mens de medfølgende hynder er fremstillet i stof og skum.

Fordele

 • Beskyttet mod meldug, UV-stråler og vand
 • Udendørs sofa i moderne og minimalistisk look
 • Fuldendt matchende sæt i ét køb

Ulemper

 • Sættet er stort og kræver meget plads i området, hvor det skal stå
 • Sættet skal beskyttes af et vandtæt betræk i efteråret, vinteren og regntiden, hvis ikke du har mulighed for at opbevare det et tørt sted.

Cane-line cave swing sofa, farve i grafit – gyng dig selv til ro med denne udendørs sofa

Cane-Line Cave swing sofa, farve i grafit

Mange efterlader gyngerne i deres barndom – de er trods alt primært tiltænkt børn. Dog er der noget ganske afslappende over den bevægelse, der kommer, når du sidder på en gynge. Mangler du også denne følelse engang imellem, så er det måske på tide, at du investerer i denne Cane-Line Swing sofa – en udendørs sofa, der fungerer som en gynge.

Cane-line har tidligere lavet en hængesofa og nu har de lavet denne nyfortolkning på deres tidligere produkt. De har opnået en sofa med et moderne og tidløst design, der passer ind på stort set enhver dansk terrasse – især hvis du gerne lader dig præge af den skandinaviske stil.

Swing sofaen måler 214 cm i længden, 192 cm i højden og 140 cm i dybden. Den kommer i en smuk grafit grå farve, og den er modstandsdygtig overfor alt slags vejr. Det vil sige, at du kan lade den tå ude hele året rundt, uden at den vil blive mærket mere af slitage af den grund.

Fordele

 • Modstandsdygtig i alt slags vejr – kan stå ude året rundt
 • Anderledes fra de andre designs
 • Flot moderne og minimalistisk look

Ulemper

 • Fås kun i en farvevariant
 • Produktet tilhører den dyre prisklasse

Find inspiration til andre møbler

At finde inspiration til indretning af dit hjem kan være en stor udfordring. Et godt sted at starte er dog at besøge din lokale møbelbutik. Her kan du få et overblik over de seneste trends og se, hvordan andre har indrettet deres hjem. Du kan også bede personalet om råd og vejledning, så du kan finde de møbler, der passer bedst til dine behov. Husk dog på, at det er dit hjem, og du skal føle dig tilpas i det. Så vælg de møbler, du synes bedst om, og indret dem på den måde, du gerne vil have det.

Laforma square chaiselong modul til havesofa, m. Ryglæn – lysegrå stof og hvid aluminium (165×101) – skab din egen lounge sofa med chaiselong udendørs

LAFORMA Square chaiselong modul til havesofa, m. ryglæn - lysegrå stof og hvid aluminium (165x101)

Nogle gange er det ikke en sofa, vi trænger til at slænge os i. Nogle gange er det bare én stor pude, der er det mest tiltrækkende. Hvis du gerne vil give sækkestolen et moderne – og lidt mere praktisk twist – så er denne LaForma square chaiselong modul til havesofaen det perfekte valg til dig. Den passer perfekt ind på udendørsområdet, og den vil være det perfekte sted at lægge sig efter en lang dag på arbejdet.

Laforma square chaiselong er fremstillet i lysegråt stof og hvidt aluminium, hvilket giver den et minimalistisk look. Den måler 65 cm i højden, 165 cm i længden og 101 cm i bredden.

Chaiselongen kan kombineres med andre moduler fra samme serie, hvis du vil skabe et helt sæt – eller du kan have den stående alene, hvis du ikke har så meget plads.

Fordele

 • Anderledes fra de andre designs på markedet
 • Pryder med hygge uanset hvor du anvender den
 • Betrækket kan tages af og vaskes i en kold vask for nem rengøring

Ulemper

 • Fås kun i en farvevariant
 • Chaiselongen er ikke så miljømæssigt bæredygtig som andre produkter

❗❗ Udgåede modeller ❗❗

Nedenfor finder du en oversigt over tidligere anmeldte produkter, som ikke længere er tilgængelige på markedet. Vi har valgt at medtage dem i denne artikel, fordi vi mener, at oplysningerne om disse produkter stadig kan være værdifulde for dig som læser, når du skal træffe en informeret beslutning.

AIALA, UDENDØRS 3-PERSONERS SOFA, RUSTIK, KOLONIALT

Mangler du det perfekte møbel til sommerhuset, der på en og samme tid gerne må udstråle sydlandske træk og bære præg af den flotte nordiske stil? Så er denne Aiala udendørs 3 personers sofa det perfekte valg. Den har et rustikt og kolonialt udtryk, som du kan tilpasse til din personlige stil i dit valg af hynder.

Aila sofaen er et bæredygtigt valg, idet den er fremstillet i rattan – et træ, der vokser på samme måde som bambus og dermed er omtrent lige så miljøvenligt at bruge til fremstillingen af møbler. Modsat bambus har rattan en hård kerne, men det er stadig et fleksibelt og stærkt materiale, der bruges til at fremstillet holdbare møbler.

Den udendørs sofa måler 71 cm i højden, 140 cm i bredden og 64 cm i længden, og den har en sædedybde på 62 cm. Du kan finde en række matchende produkter, der er lavet af de samme bæredygtige produkter og bærer samme finish.

Fordele

 • Et smukt og bæredygtigt valg
 • Fremstillet i et rustikt og kolonialt design
 • Hvert møbel er unikt – rattan er et 100% naturligt fiber, der giver møblet unikke toner og teksturer

Ulemper

 • Fås kun i en farvevariant
 • Der medfølger ingen hynder.

VALENCIA, UDENDØRS HJØRNESOFA

Den nordiske stil præger mange danske hjem; præger den også dit, og er det på tide, at du får skiftet dine udendørsmøbler ud med et nyt sæt, så er denne Valencia udendørs hjørnesofa det perfekte valg. Den har et eksklusivt look og den vil udgøre det oplagte sted at samle venner og familie til en hyggelig aftendrink en sommeraften.

Denne sort lounge sofa udendørs består af 5 sæder og en afrundet hjørnesektion. Den måler 45 cm i højden, 90 cm i bredden og 90 cm i længden. Der medfølger bløde og komfortable hynder samt et lavt rundt sofabord med en reliefhylde og en glasbordplade. Bordet er 42 cm højt op til bordpladen.

Sættet består af en metalramme overtrukket med sort kunstrattan. Det er fremstillet ved brug af den gamle metode wicker, der er blevet brugt til at skabe havemøbler i mange år.

Fordele

 • Kan tåle at stå udenfor hele året (med undtagelse af hynderne)
 • Vedligeholdelsesfrit og langtidsholdbart.
 • Sættet har et minimalistisk og moderne udtryk.

Ulemper

 • Sættet er ikke miljømæssigt bæredygtigt på samme måde som et sæt i naturlig rattan ville være.
 • Hjørnesofaen kræver en del plads i dit udendørsområde.

Lounge sofa i teaktræ og polypropylene B168 cm - Natur/Stengrå

Et lækkert udendørsområde er helt essentielt, hvis du gerne vil ud og nyde solen, når den begynder at vise sig. Hvis du ikke har alverden plads, så er denne Lounge sofa i teaktræ og polypropylene det perfekte valg til netop dig. Sofaen har en højde på 77 cm hen over ryggen, en bredde på 168 cm og en dybde på 78 cm. Den passer altså ind på selv en lille terrasse og løfter udseendet.

Loungesofaen består af en ramme i aluminium, der er beklædt med et sæde i vandafvisende polypropylene. Dette står på ben af smukt lakeret teaktræ, der er designet til at holde sit flotte udseende i mange år. Dertil kommer de minimalistiske hynder, der – ligesom sofaen – er UV-beskyttet og har aftagelige betræk, så de er nemme at rengøre.

Alt i alt den oplagte udendørs sofa til den lille terrasse, der mangler et sted, hvor du kan slænge dig efter en lang dag på arbejdet.

Fordele

 • Flot minimalistisk og nordisk udendørs sofa
 • Hynderne er UV-beskyttet og kommer med aftagelige betræk
 • Lille udendørs sofa med plads til to – kræver ikke meget plads på terrassen

Ulemper

 • Fås kun i en farvevariant
 • Sofaen er ikke miljømæssigt bæredygtig på samme måde som lignende produkter

TUDERA LOUNGESÆT M. OPBEVARING, SORT M. HVIDE HYNDER

Mange elsker luksus – også selvom det ikke er tilladt at indrømme det i Danmark. Hvis du gerne vil tilføje lidt luksus til dit udendørsområde enten derhjemme eller i dit sommerhus, så er dette Tudera Loungesæt det oplagte valg. Det er et klassisk loungesæt, der består af en u-formet sofa og et lille havebord – og så er der masser af opbevaring skjult i sættet.

Den udendørs sofas ramme er fremstillet i sort, mens hynderne er hvide, hvilket skaber en klar kontrast og et ægte sommer-look. Den har en højde på 84 cm, en dybde på 154 cm og en længde på 324 cm. Den har en siddedybde på 65 cm og en siddehøjde på 65 cm.

Foruden sættets flotte udseende, så kan sæderne også lægges ned for at skabe en solseng, der er lækker at ligge i, når solens stråler bager ned på en.

Fordele

 • Giver dit udendørsområde et luksuriøst look
 • Sæderne kan ligges ned og forvandles til en solseng
 • Der følger skjult opbevaring med

Ulemper

 • Møblet kræver vedligehold for at sikre en længere holdbarhed
 • Loungesættet kræver en del plads på terrassen

BAHAMAS LOUNGESÆT M. BORD (5 PERS), GRÅ

Mangler du det perfekte loungesæt til dit udendørsområde? Så er Bahamas loungesættet det perfekte valg. Det rummer 5 personer og kommer i en smuk grå farve. Sæt dig her med en drink i hånden efter en lang dag på arbejdet eller nyd sommerens sol i weekenden, mens du lader hverdagens stress og jag forlade kroppen.

Bahams loungesættets ramme er fremstillet i holdbar polyrattan, der sikrer dig en høj kvalitet. Det er modstandsdygtigt overfor det danske vejr, og selv hynderne kan tåle at stå ude, da stoffet er vandafvisende. Overfladen på bordet er fremstillet i glas. Det måler 165 cm i dybden, 280 cm i længden og har en siddehøjde på 42, når hynderne er i.

Du kan med fordel pleje og vedligeholde dine møbler for at forlænge deres levetid. Grundet materialevalget kræver det dog intet andet end vand og sæbe, hvorfor det ikke er omfattende.

Fordele

 • Flot moderne og minimalistisk look
 • Der medfølger hynder i vejrbestandigt stof
 • Loungesættet er fremstillet i høj kvalitet, der ikke kræver særlig vedligeholdelse

Ulemper

 • Sættet er ikke så miljømæssigt bæredygtigt, som hvis det var fremstillet i naturligt rattan
 • Loungesættet fylder en del og kræver et relativt stort udendørsområde

BAHAMAS LOUNGESÆT INKL. BORD OG HYNDER, HVID

Sommeren skal nogle gange have lidt hjælp til at komme til Danmark – men når endelig den kommer, så er der også mange, der med glæde benytter sig af de varme solstråler og sætter sig udenfor for at nyde varmen. Mangler du et loungesæt, som du kan slænge dig i med en drink efter arbejdet, så er Bahamas loungesæt det helt perfekte valg.

Bahamas Loungesæt har et moderne look, og den hvide farve lysner dit udendørsområde samt sikrer, at det ikke bliver for varmt på de varmeste dage. Det er fremstillet i holdbar polyrattan, hvorfor det kan tåle at stå udenfor i det danske vejr – dog kan du med fordel køre det over med en klud i vand og sæbe for at rengøre, vedligeholde og forlænge sættets holdbarhed.

Der medfølger hynder specialsyet til dette sæt, som kommer i et vejrbestandigt og vandtæt stof. De er i lige så høj kvalitet som resten af sættet.

Loungesofaen har en siddedybde på 75 cm, en siddehøjde på 32 cm og en siddebredde på 125 cm. Bordet måler 44 cm i højde, 58 cm i dybde og 113 cm i længden. Det er altså et relativt stort sæt, der kræver plads i dit udendørsområde.

Fordele

 • Flot moderne og minimalistisk udendørs sofa – perfekt til at bringe sommeren til Danmark
 • Der medfølger hynder i vejrbestandigt stof
 • Loungesættet er fremstillet i høj kvalitet, der ikke kræver særlig vedligeholdelse

Ulemper

 • Sættet er ikke så miljømæssigt bæredygtigt, som hvis det var fremstillet i naturligt rattan
 • Loungesættet fylder en del og kræver et relativt stort udendørsområde

VIRYA, UDENDØRS SOFA

God stemning er helt essentielt for at få den sommer, som du fortjener. Og netop god stemning er det, som Virya udendørs sofa kan tilbyde dig.

Virya udendørs sofa er et sofasæt, der måler 65 cm i højden, 61 cm i bredden og 259 cm i længden. Den er designet på en måde, så den har en let bue, hvilket gør det nemt for alle at nå det bord, som du har mulighed for at tilkøbe. Du kan også sætte et lille grillfad i midten – hermed får du et oplagt sted, hvor du kan grille skumfiduser med venner og familie.

Den udendørs sofa er fremstillet i et slidstærkt reb, der er snoet omkring et sted af smalt sort stål. Det giver et enkelt og minimalistisk design, der passer ind på enhver terrasse. Ovenikøbet er rebet fremstillet i kvalitets polyester, der sikrere en nem og hurtig rengøring, der kun kræver vand og sæbe. Det gør det nemt at vedligeholde – og jo bedre det bliver vedligeholdt, jo længere holder det.

Fordele

 • Sættet er designet til at holde i 500 – 2000 timer.
 • Sættet er fremstillet i kvalitetsspundne polyesterreb, der er nemme at rengøre – vand og sæbe er tilstrækkeligt.
 • Kombiner eventuelt med et mindre sofabord i matchende design.

Ulemper

 • Fås kun i en farvevariant.
 • Sættet kræver en terrasse med god plads.

Moana, Udendørs 2-personers sofa, bambus by Venture Design (B: 60 cm. x L: 180 cm., Hvid/Natur)

Der er utroligt mange forskellige udendørs møbler på markedet, men blandt dem alle skiller denne Moana udendørs 2 personers sofa sig ud. Den er moderne både af udseende og i fremstilling. Den består nemlig af bambus og rattan – to af de mest bæredygtige materialer. Ikke blot gør du dig selv en tjeneste ved at pynte dit udendørsområde med denne smukke sofa – du gør også miljøet en tjeneste ved at vælge en miljøvenlig model.

Denne bambus sofa udendørs måler 60 cm i bredden og 180 cm i længden. Den har en siddehøjde på 32 cm og en sædedybde på 50 cm. Hver udendørs sofa har en unik karakter takket være naturmaterialet, der selvfølgelig ikke kan være ens på samtlige modeller.

Sættet passer perfekt ind på terrassen derhjemme eller i sommerhuset, og bringer med det samme et sydlandsk og moderne element til området. Du kan desuden tilkøbe et matchende bord, der har samme runde former og er fremstillet i samme flotte bambus og rattan, samt en matchende stol, der bærer samme karakteristika.

Fordele

 • Flot minimalistisk og luksuriøst design.
 • Sofaen er fremstillet i bambus og rattan – to af de mest bæredygtige materialer.
 • Der medfølger flotte hvide hynder til sættet.

Ulemper

 • Fås kun i en farvevariant.

GIANA, UDENDØRS 3-PERSONERS SOFA

Mangler du en flot og solid udendørs sofa til dit udendørsareal? Så er denne Giana udendørs 3 personers sofa det perfekte valg til dig. Den har et tungt design, der giver den er rustikt og kolonialt udtryk, mens det træfarvede stel og de beige hynder løfter designet og giver looket en sommerlig lethed.

Giana sofaen måler 80 cm i længden, 193 cm i bredden og 60 cm i højden – dog er højden justerbar via benene, så du har mulighed for at tilpasse til dine præferencer. Siddehøjden er 41 cm og sædedybden er 67 cm. Stellet er fremstillet i en blanding af acacia træ, bånd, aluminium samt syntetisk kurveflet, mens hynderne består af skum og stof.

Armlænet er bredt nok til at du kan have en drink stående, hvilket yder ekstra komfort, når du sidder med vennerne og hygger dig en sommeraften.

Fordele

 • Betrækket på puderne kan tages af, hvorfor rengøring og vedligeholde vil være nemmere.
 • Flot kolonialt design.
 • De flotte beige hynder følger med i købet.

Ulemper

 • Materialerne er ikke egnet til at stå udendørs hele året rundt.
 • Materialerne er ikke vandafvisende eller pletresistente.
 • Fås kun i en farvevariant.

TINGELING, UDENDØRS 2-PERSONERS SOFA, AKACIETRÆ

Mange danskere lader sig inspirere af den kendte skandinaviske stil; er du en af dem, så vil denne Tingeling udendørs 2 personers sofa være det perfekte valg til netop dig. Den er fremstillet med et sæde af sort dekorativt reb og ben i akacietræ. De bløde reb er behagelige at sidde på, og giver en afslappet siddestilling, men du kan altid tilføje en hynde for ekstra komfort. De består af kvalitetsspunden polyester, og de er nemme at rengøre og vedligeholde – brug blot vand og sæbe. Med den rette pleje kan du forvente en holdbarhed på mellem 500 og 2000 timer.

Tingeling sofaen har en længde på 150 cm og en bredde på 78 cm. Sædedybden er 45 cm og siddehøjden er 40 cm.

Fordele

 • Let og moderne design – perfekt til hjemmet eller sommerhuset, der er præget af den skandinaviske stil
 • Mulighed for at tilkøbe både hvilestol og fodskammel i matchende design.
 • Akacietræ er et hårdt materiale, hvilket giver det en god modstandsdygtighed overfor det danske vejr.

Ulemper

 • Fås kun i en farvevariant
 • Der medfølger ikke hynder for ekstra komfort.
 • Sættet er ikke beregnet til at stå udenfor hele året rundt.

WERA, UDENDØRS SPISEBORDSSÆT, RATTAN

Står du og mangler et udendørs spisebordssæt i vintage design, der giver din terrasse et hyggeligt og indbydende look? Så er Wera udendørs spisebordssæt det perfekte valg til netop dig.

Sættet er fremstillet i naturligt rattan, hvilket gør det til at holdbart, modstandsdygtigt og miljømæssigt bæredygtigt valg. Rattan vokser på samme måde som bambus, hvorfor den har omtrent samme holdbare og bæredygtige egenskaber.

Stolene har en længde på 55 cm, en bredde på 55 cm og en højde på 50 cm. Sofaen er ca. dobbelt så bred, så der er plads til to personer. Bordet måler 60 cm op til bordpladen. Der medfølger tykke hynder, der gør stolene behagelige at sidde i. De er fremstillet i polyester og bidrager til sættets indbydende look.

Du kan med fordel investere i et møbelbetræk eller opbevare sættet tørt og køligt for at forlænge dets levetid.

Fordele

 • Fremstillet i naturligt rattan, der gør sættet til et miljømæssigt bæredygtigt valg
 • Modstandsdygtigt overfor det danske vejr: vind- og vejr afvisende samt UV-bestandigt, så det ikke falmer i solen
 • Passer ind på enhver terrasse – uanset størrelse.

Ulemper

 • Fås kun i en farvevariant
 • Designet er ikke tidløst og moderne, hvorfor det ikke passer til enhvers personlige stil.

FRENCHIE LOUNGESÆT M. HJØRNESOFA OG BORD, HVID/NATUR

Et loungesæt til dit udendørsområde kan være mange ting. Mens mange går efter et moderne look, så er der dog også andre, der bare gerne vil have et sted, hvor de kan hygge sig med deres eftermiddagskaffe – og netop denne stemning vil dette Frenchie loungesæt med hjørnesofa og bord hjælpe dig med at opnå.

Loungesofaen har en højde på 45 cm, en længde på 220 cm og en dybde på 85 cm. Sædedybden er 83 cm og siddehøjde er 40,5 cm. Borden har en højde på 45 cm, en dybde på 60 cm og en længde på 120 cm. Det er altså et relativt lille sæt, der passer perfekt ind på din terrasse eller i din udestue. Benene er fremstillet i sort stål, mens resten af rammen består af kunstrattan. Der medfølger bløde, hvide hynder, der er skabt til netop dette sæt.

Sættet giver en hyggelig stemning til det område, som du vælger at placere det i, og det formår at kombinere noget moderne med noget vintage, hvilket fungerer super godt.

Fordele

 • Hyggeligt vintage look
 • Fremstillet i holdbare materialer
 • Kan passe ind i de fleste områder

Ulemper

 • Sættet kræver vedligeholdelse for at forlænge holdbarheden
 • Sættet er ikke så miljømæssigt bæredygtigt som hvis det var fremstillet af naturligt rattan