Varmepumpe Tilbud 2024 → Få et Godt Tilbud På Din Varmepumpe Her

Varmepumpe Tilbud

I takt med det øgede fokus på miljøet og reduceret forurening, vil det blive dyrere og dyrere at have et oliefyr eller få sin varme via gas. Derfor er der stadigt flere danskere, der vælger at investere i en varmepumpe som en form for energioptimering og fremtidssikring af deres hus og klimaet.

Det kan dog være en uoverskuelig verden, hvis man helt uden forudgående viden på området forsøger at sætte sig ind i, hvilken varmepumpe man skal vælge, hvor man skal få tilbud fra og så videre. Derfor har vi her i artiklen samlet en oversigt over de bedste varmepumpe tilbud.

Forhåbentligt kan vi på den måde giver dig et bedre overblik over dine muligheder, hvad du skal kigge efter, hvad du forvente af pris og så videre. Alt dette skulle gerne bidrage til, at det bliver mere overkommeligt at gå i gang med skiftet til varmepumpe.

Synes du, at det kan være svært at skabe overblikket eller er du bare på udkig efter de bedste varmepumpe tilbud, så er det lige præcis her i artiklen, at du skal læse med. God fornøjelse og held og lykke med projektet!

Luft til vand varmepumpe tilbud

FÅ 3 TILBUD PÅ EN NY LUFT TIL VAND VARMEPUMPE

Er du på udkig efter det bedste luft til vand varmepumpe tilbud? Så anbefaler vi, at du kigger forbi TjenesteTorvet, hvor du kan udfylde oplysninger om din bolig og den type varmepumpe du søger. Herefter sørger de automatisk og gratis for at indhente en række uforpligtende luft til vand varmepumpe tilbud, som du kan sammenligne i ro og mag.

Når du har haft mulighed for at holde de forskellige tilbud op mod hinanden, og forhåbentligt fundet det bedste luft til vand varmepumpe tilbud, kan du via TjenesteTorvet automatisk takke ja til det pågældende tilbud, og dermed igangsætte processen.

Skulle det vise sig, at der ikke lige var det luft til vand varmepumpe tilbud, som du drømte om, eller skulle du blot have en idé om, hvor priserne lå, står det dig også frit for ikke at acceptere nogle af de tilbud, som du er blevet præsenteret for.

Hvad er en luft til vand varmepumpe?

En luft til vand varmepumpe er nok blandt de mest populære i Danmark. Det skyldes simpelthen, at de, som navnet indikerer, varmer vand op. Da det i store træk er ulovligt at have elvarme som sin primære varmekilde herhjemme, er det mest almindeligt, at danske boliger har vandbaserede varmesystemer.

Derfor passer det rigtig godt med en luft til vand varmepumpe, da man på den måde kan integrere den direkte med vandrørene, der går i gulvvarmen, radiatorerne eller hvad du ellers måtte have af vandbaserede varmekilder.

Hvad koster en luft til vand varmepumpe?

Prisen på en luft til vand varmepumpe vil typisk befinde sig et sted mellem 75.000 kroner og 120.000 kroner inklusiv en montering til omtrent 25.000 kroner. Størstedelen af prisen stammer således fra selve varmepumpeenheden, der monteres og ikke installationsopgaven.

Hvad din luft til vand varmepumpe pris beløber sig til, vil derfor primært afhænge af, hvilken luft til vand varmepumpe du vælger at investere i. Monteringen kan dog også variere i omkostninger alt efter, hvor meget arbejde opgaven kræver. Sørg derfor for at være så grundig i din beskrivelse af boligen og opgaven, når du indhenter tilbud, da det øger sandsynligheden for et nøjagtigt luft til vand varmepumpe tilbud.

Varmepumpe luft til luft tilbud

FÅ 3 TILBUD PÅ EN NY LUFT TIL LUFT VARMEPUMPE

Fordeles varmen i dit hus ikke via vandbaserede varmesystemer, vil en luft til vand varmepumpe typisk ikke være det rigtige valg. I stedet bør du indhente et varmepumpe luft til luft tilbud, da du den vej rundt kan varme boligen op med luft direkte fra varmepumpen i stedet for via vand.

Du kan naturligvis også anmode om at få tilsendt et tilbud på en luft til luft varmepumpe fra TjenesteTorvets samarbejdspartnere via den brugervenlige platform. Processen er i store træk den samme, du skal blot vælge, at du ønsker et varmepumpe luft til luft tilbud i stedet for luft til vand.

Når du har gennemført anmodningen, vil du modtage gratis og uforpligtende tilbud på installationen af en sådan varmepumpe. Herefter gælder det bare om at finde det bedste varmepumpe luft til luft tilbud, og takke ja til det, hvis ellers du er klar til at gå videre i processen.

Hvad er en luft til luft varmepumpe?

Som kort beskrevet, og som navnet ganske rigtigt indikerer, er en luft til luft varmepumpe en varmepumpe, der opvarmer luften i boligen. Det gør den ved at tage varmen i den udendørs luft for herefter at blæse det ind i boligen.

Som du muligvis kan tænke dig til, forudsætter det naturligvis, at der er en vis temperatur udenfor. Det behøver ikke at være 22 grader døgnet rundt, men det forudsætter, at du kan fyre relativt længe i brændeovnen eller lignende og har nogle relativt milde vintre. Der skal nemlig helst være nogle alternativer, hvis det bliver rigtig koldt i vintermånederne, da det ikke er sikkert, at luft til luft varmepumpen kan assistere.

Hvad koster en luft til luft varmepumpe?

En luft til luft varmepumpe koster typisk mellem 10.000 kroner og 25.000 kroner inklusiv montering. Selve monteringen vil som regel koste mellem 3.500 kroner og 4.000 kroner, og her er det således også varmepumpen, der udgør den største andel af omkostningen.

Som med andre installationsopgaver kan prisen dog svinge meget alt efter forholdene. Jo mere arbejde der er i opgaven for montøren, jo dyrere vil monteringen blive. Endnu engang kan vi derfor kun anbefale, at du er så præcis i din beskrivelse af boligen og den ønskede løsning, når du indhenter tilbud.

Jordvarme tilbud

FÅ 3 TILBUD PÅ EN NY JORDVARMEPUMPE

Hvis du gerne vil undgå ovenstående varmepumper og i stedet benytte dig af en jordvarmepumpe, er det også en mulighed. Hos TjenesteTorvet kan du på samme vis indhente gratis og uforpligtende jordvarme tilbud, for herefter at sammenligne mulighederne på kryds og tværs indtil du finder det bedste jordvarme tilbud.

Hvad er en jordvarmepumpe?

Luft til vand og luft til luft er de mest udbredte typer af varmepumper i Danmark, men der findes også en såkaldt jordvarmepumpe. Endnu engang afslører navnet, hvad der er tale om. Det er nemlig en varmepumpe, der henter sin varme fra jorden.

Vi taler ikke om, at den graves så langt ned, at den kan høste noget af varmen fra jordens kerne. Det handler derimod om at installere de såkaldte kollektorslanger (indsamlingsslanger) umiddelbart under jordens overflade (mellem 60 centimeter og 150 centimeter nede). Herfra vil jordvarmepumpen kunne høste den varme, som jorden gemmer på efter at være blevet gennemvarmet af solen i en længere periode.

Hvad koster jordvarme?

Har du indhentet fået en pris på både luft til vand og luft til luft, for herefter at indhente et jordvarme tilbud, vil du nok blive chokeret. Det er nemlig uden tvivl den absolut dyreste løsning af de tre former for varmepumper.

Prisen på jordvarme vil som regel være mellem 100.000 kroner og 250.000 kroner. Det er inklusiv installation, hvilket klart er den største omkostning, fordi der typisk vil være mange meters kollektorslange, der skal graves op mod 1,5 meter ned i haven.

Indhent varmepumpe tilbud fra førende leverandører

Som du givetvis ved, er en varmepumpe mere end bare selve varmepumpeenheden. Den skal også installeres og monteres af en professionel, og omkostningerne herved afhænger naturligvis af den specifikke adresse og bolig, hvor arbejdet skal udføres og varmepumpen installeres.

Vores anbefaling er derfor, at du indhenter varmepumpe tilbud fra nogle af landets førende leverandører. Dermed får du et mere konkret forslag til, hvad det kommer til at koste at installere en varmepumpe på lige netop din matrikel.

Der er flere tilgange til denne indhentningsproces. Du kan enten manuelt tage fat i forskellige leverandører, håndværkere eller andre virksomheder, der tilbyder at sætte varmepumper op. Alternativt kan du benytte tilbudssammenligningstjenester, der kan gøre arbejdet for dig.

Vi hælder naturligvis til den sidste metode, fordi det er den nemmeste, når du skal finde de bedste varmepumpe tilbud. Det sker blandt andet, fordi virksomhederne ved, at de er i konkurrence med hinanden, når de afgiver tilbud via sådanne tjenester, og dermed vil de søge at give den bedste pris fra start af.

I de to følgende afsnit vil vi introducere nogle af de muligheder, du kan tage i brug, når du skal finde det bedste varmepumpe tilbud. Fælles for både TjenesteTorvet og Nærvarme Danmark er, at du naturligvis kan indhente dine varmepumpe tilbud gratis og uforpligtende. Det koster derfor ikke andet end din tid, når du sender en anmodning afsted.

Nærvame Danmark

FÅ ET TILBUD PÅ EN VARMEPUMPE PÅ ABONNEMENT

En anden mulighed er at bruge selskabet Nærvarme Danmark, som tilbyder en luft til vand varmepumpe på abonnement. Det gør de til en startpris på 7.500 kroner, hvorefter der betales et fast månedligt abonnement.

Dermed undgår man en opstartsinvestering, der til tider kan beløbe sig til mere end 100.000 kroner, hvis man ikke køber på abonnement. Det er således et alternativ, der gør det nemmere og mere overkommeligt at få installeret en varmepumpe derhjemme.

Det betyder naturligvis, at du ikke har helt samme kontrol, ligesom Nærvarme Danmark beholder ejerskabet over varmepumpen. Det vil sige, at hvis abonnementet opsiges, vil varmepumpen skulle pilles ned igen for et mindre gebyr. Det kan dog alligevel være en smart løsning, fordi du med en varmepumpe på abonnement får fuld service, ingen uforudsete udgifter og stadig nyder godt af diverse tilskudsmuligheder.

Vurderer du, at det ikke er det rigtige for dig, kan du også få et varmepumpe tilbud fra Nærvarme Danmark, hvor du betaler for det hele og således ejer den installerede varmepumpe. Selskabet er Panasonic Pro Partner og derfor vil det naturligvis også være et Panasonic varmepumpe tilbud, der fremsendes, når du har udfyldt anmodningen om et tilbud på deres hjemmeside.

Fordele og ulemper

Ligesom med TjenesteTorvet er der fordele og ulemper ved at bruge Nærvarme Danmark som leverandør af varmepumpe. Dem har vi forsøgt at opsummere i nedenstående tabel. Vi hælder generelt mest til at bruge TjenesteTorvet ved henblik på at eje, men er du på udkig efter et tilbud på at få en varmepumpe på abonnement, så er Nærvarme Danmark værd at overveje.

Fordele Ulemper
Bruger Panasonic varmepumper Modtager kun tilbud fra én leverandør (Nærvarme Danmark selv)
Muligheden for at få en varmepumpe på abonnement Bruger som udgangspunkt kun varmepumper fra Panasonic
Konkret varmepumpe tilbud på leverandørens egen hjemmeside

TjenesteTorvet

FÅ 4 TILBUD PÅ EN NY VARMEPUMPE HOS TJENESTETORVET

Først på listen har vi TjenesteTorvet, som er en af Danmarks førende tjenester, der tilbyder indhentning af tilbud på varmepumper og alverdens andet. Faktisk spænder deres serviceområde bredt, og tæller alt fra a-kasser og mobilabonnementer til isolering og boligalarmer.

Specifikt for deres varmepumpe tilbud kan du med få klik beskrive din bolig og dine behov, hvorefter TjenesteTorvet automatisk sender de forespørgsel ud til de leverandører, de samarbejder med. Disse tæller følgende:

  • Samsung
  • Daikin
  • LG
  • Toshiba
  • General
  • Fujitsu
  • DVI energi

Det vil også sige, at du højst sandsynligt vil modtage et Panasonic varmepumpe tilbud, hvis du benytter dig af TjenesteTorvet. Det blive fremvist til dig sammen med de øvrige gode tilbud, og du vil dermed nemt kunne sammenligne dine muligheder.

Tilbuddene er nemlig konkrete tilbud på at få en varmepumpe med montering. Så handler det efterfølgende bare om at finde lige netop det tilbud, der passer dig bedst. Det er ikke nødvendigvis altid det billigste, da der kan være andre forhold, der spiller ind, som eksempelvis leveringstid eller lignende.

Fordele og ulemper

Der er naturligvis både fordele og ulemper forbundet med brug af TjenesteTorvet. Vi er af den klare opfattelse, at fordelene klart opvejer ulemperne. Det er dog op til dig selv at vurdere om du er enig. For at hjælpe dig på vej, har vi nedenfor samlet en kort oversigt over både de gode og knap så gode ting ved at bruge tjenesten til at indhente tilbud.

Fordele Ulemper
Nem og hurtig indhentning af mange varmepumpe tilbud Du har ingen indflydelse på, hvilke virksomheder der byder ind (eller ikke byder ind) med et varmepumpe tilbud
Enkelt at sammenligne modtagne tilbud og dermed finde det bedste Der er ingen dialog med leverandørerne forud for afgivelse af tilbuddet
Virksomhederne ved at du kommer til at sammenligne mulighederne, og vil derfor typisk give det bedste varmepumpe tilbud fra start
Du bliver hjulpet med at få et overblik