Vaske-Tørremaskine Test 2024 → De 10 Bedste Vaske-Tørremaskiner

Vaske Tørremaskine

Er det lidt trangt med pladsen i hjemmet og kniber det med både at klemme en vaskemaskine og en tørretumbler ind? Så kan det være oplagt at investere i en vaske-tørremaskine, som giver mulighed for at få vasket og tørret tøj i en og samme maskine. 

Problemet er bare, at udvalget af vaske-tørremaskiner er stort – og det kan godt være lidt svært at danne sig overblikket. Derfor har vi gjort det for dig, så du her i vores bedst i test af vaske-tørremaskiner kan finde frem til lige præcis den maskine, som passer bedst til dine behov.

For at gør det så nemt som muligt, har vi opdelt listen nedenfor i forskellige kategorier. Det betyder, at du hurtigt og nemt kan scrolle hen til lige præcis den bedste vaske-tørremaskine, som passer til dine behov, dit budget eller hvad der ellers måtte være afgørende for dig.

I forbindelse med de enkelte præsentationer, vil du kunne finde links til forhandlere, der sælger den pågældende bedste vaske-tørremaskine. Disse forhandlere er nøje udvalgt, og er alle både troværdige og konkurrencedygtige på pris, levering eller lignende.

God fornøjelse!

LG Signature LSWD100E – Bedste vaske-tørremaskine i energiklasse A

LG Signature vaskemaskine/tørretumbler LSWD100E

Er du på udkig efter en vaske-tørremaskine i energiklasse A, har du et meget begrænset udvalg af vælge i mellem. Faktisk er denne LG Signature LSWD100E en af de eneste muligheder, og det kræver et lidt andet budget end de fleste andre maskiner på listen her.

Kan føre til besparelser i længden

Nogle gange kan det dog være okay at investere i en energieffektiv vaske-tørremaskine, for det betyder jo, at man bruger mindre strøm i hverdagen. Alt efter, hvor meget man vasker, vil man derfor i teorien kunne tjene merudgiften til denne LG vaske-tørremaskine i enerigklasse A hjem henover årene.

Det er dog et regnskab, som man hellere må sætte sig ned og lave inden, at man tager beslutningen – særligt hvis maskinen her falder langt uden for budget.

Flot og funktionel maskine

Ender man med at konkludere, at økonomien kan hænge sammen ved købet, så kan man se frem til ikke bare en funktionel, men også meget flot vaske-tørremaskine, som i den grad har et meget eksklusivt udtryk. Modellen her kommer samtidig med alle de smarte funktioner, som vi kender LG for.

Det vil sige, at den har ThinQ og opkobling med den tilhørende app til din smartphone, den har autodosering af vaskemiddel, TurboWash, intet mindre end 18 programmer, varmepumpetørring og meget mere.

Dertil får du en vaske-tørremaskine med en nærmest usandsynlig stor kapacitet; 12 kilo til vask og 7 kilo til tørring. Det er de færreste af de konkurrerende maskiner, der kan følge med her, og det gør også modellen her til et oplagt valg for den store familie med meget vasketøj.

4,4 ud af 5 stjerner

Denne vaske-tørremaskine i energiklasse A bliver i skrivende stund gennemsnitligt vurderet til 4,4 ud af 5 stjerner hos Elgiganten. Det baserer sig på 17 anmeldelser, hvoraf de 14 er 4- eller 5-stjernede. Kunderne er således meget tilfredse, og den bliver særligt rost for lige at give det ekstra.

Siemens WN44A1E0DN – Bedste Siemens vaske-tørremaskine

Siemens Vaskemaskine/tørretumbler WN44A1E0DN

Skal din næste vaske-tørremaskine være fra Siemens? Så tag et nærmere kig på deres WN44A1E0DN-model. Den er meget genkendelig med sit lækre design, der på sin vis minder om det, som ovenstående LG også har.

Det er nemlig den elegante kombination af en flot hvid farve og lækre sorte detaljer, der er medvirkende til at sikre et rigtig fint udtryk. Som vi tidligere har været inde på, så er det lige netop udtrykket, der kan være afgørende for, at hjemmet lige får det sidste touch. Tillader budgettet det derfor, kan det være en rigtig fin ting at bruge lidt ekstra penge på.

Programmer og smarte teknologier i ét væk

Men for at være den bedste Siemens vaske-tørremaskine, skal den naturligvis kunne mere end bare at se godt ud. Derfor vil du også her få en maskine, der er fyldt med masser af brugbare, forudindstillede programmer, der kan sikre optimal vask og tørring af dit tøj. Her tænker vi både optimal i forhold til dit tøj, men også optimal i forhold til din pengepung og klimaet.

Eksempelvis har maksinen et program, der hedder varioSpeed, som kan variere hastigheden under vasken, og dermed reducere den samlede vasketid med op til 65 %. Kombinerer man dette med automatisk tørring ved hjælp af autoDry-funktionen og waterPerfect Plus, som sikrer effektivt vandforbrug, der tilpasses mængden af tøj, der vaskes – ja så får man en vaske-tørremaskine fra Siemens, der virkelig batter noget.

4,8 ud af 5 stjerner

Bevæger man sig ind på Elgigantens hjemmeside vil man i skrivende stund blive præsenteret for 32 anmeldelser af denne Siemens vaske-tørremaskine. Ud af disse er den laveste vurdering på 3 ud af 5 stjerner, og det er i øvrigt kun én anmeldelse.

Derfor får man også en gennemsnit på 4,8 ud af 5 stjerner, hvilket er særdeles pænt og det siger i den grad noget om maskinens egenskaber. Flere af kunderne konstaterer, at selvom det er dyrere maskine end mange af de andre på markedet, så er den alle pengene værd.

Electrolux EW7W5468E6 – Bedste billige vaske-tørremaskine

Electrolux vaskemaskine/tørretumbler EW7W5468E6

 

En vaske-tørremaskine kan, som de fleste hvidevarer, hurtigt blive rigtig dyr. Det man skal huske er naturligvis, at man i princippet køber to maskiner i én. Tager man ikke højde for det, kan de godt virke lidt dyrere end tilsvarende maskiner, der enten er rene vaskemaskiner eller tørretumblere.

Når det så er sagt, så er der stadig mulighed for at få en god og billig vaske-tørremaskine. Det er Electrolux EW7W5468E6 et tydeligt eksempel på. Modellen her, der i øvrigt også går under navnet PerfectCare 700, er nemlig skarpt prissat, og leverer alligevel en rigtig god oplevelse. Derfor får den også titlen som den bedste billige vaske-tørremaskine her på vores bedst i test liste.

God kapacitet og mange programmer

Med denne model fra Electrolux får du en maskine, der kan håndtere 8 kilo tøj, når det skal vaskes, og 5 kilo, når det skal tørres. Det burde være tilstrækkeligt for langt de fleste – særligt hvis der er tale om singler, par eller mindre familier.

Samtidig kan man glæde sig over nem betjening og frit valg mellem mange gode og velfungerende programmer. Eksempelvis har Electrolux udstyret denne billige vaske-tørremaskine med et såkaldt DualCare System, der automatisk tilpasser de enkelte programmer til mængden, der vaskes og typen af stof.

På den mådes sikres en optimal temperatur og ikke mindst tørretumblen, så tøjet bibeholder sin kvalitet. Her er der naturligvis også mulighed for at sikre, at der bliver vasket og tørret i samme omgang. På den måde undgår man selv at skulle skifte tøjet over undervejs, og det sikres samtidig, at man ikke glemmer vådt tøj, der dermed kan blive surt eller begynde at lugte råddent.

5 ud af 5 stjerner

Der er topkarakter til Electrolux PerfectCare 700 hos de 2 kunder, der har anmeldt den bedste billige vaske-tørremaskine hos Elgiganten. De roser den for at have et lækkert design, der passer rigtig godt ind på et badeværelse, og for samtidig at være effektiv og god til at gøre tøjet rent.

Endnu engang er der kun ros til overs for muligheden for at sætte en vask over om morgenen og komme hjem til tøj, der både er rent og tørret. Det fungerer altså rigtig godt med denne Electrolux EW7W5468E6, og det samme gør betjeningen. Den ene anmeldelse skriver nemlig, at maskinen er nem at betjene, samt er man uden problemer kan finde rundt i de mange funktioner. Der er altså ingen grund til at lade sig skræmme af alt det, som maskinen kan.

Slår man i stedet maskinen op på Google Anmeldelser, bliver man mødt af lidt flere vurderinger. I skrivende stund er der i alt 60 anmeldelser af Electrolux PerfectCare 700, og de har i gennemsnit vurderet den til 4,5 ud af 5 stjerner – altså lidt lavere, men fortsat en meget positiv score.

Miele WTW 870 WPM XXL – Bedste premium vaske-tørremaskine

Miele WTW 870 WPM XXL

 

Sætter budgettet ikke sådanne grænser, at du ser dig nødsaget til at købe den bedste billige vaske-tørremaskine? Så er du måske interesseret i at blive præsenteret for den bedste premium vaske-tørremaskine; Miele WTW 870 WPM XXL.

Modellen er heldigvis meget bedre, end dens modelnavn er mundret. Det betaler man naturligvis for, men er økonomien til det, kan det givetvis være en investering, som du vil blive glad for.

Vask store mængder tøj på ingen tid

Med denne premium vaske-tørremaskine fra Miele kan du vaske 9 kilo tøj og tørre 6 kilo. Men det er ikke kun vægten, der gør den oplagt til de helt store vaske – også rummeligheden inde i maskinen sikrer, at den er særdeles velegnet til familier og andre med stort vaskebehov.

Samtidig kan du klare vaskene på nærmest ingen tid, hvis du vælger at benytte det indbyggede vaskeprogram ved navn QuickPower. Det bruger nemlig helt særligt teknologi til at give dig rent tøj i løbet af meget kort tid sammenlignet med mere traditionelle vaskeprogrammer.

Masser af programmer

Udover QuickPower kan du dog også vælge mellem et væld af forskellige vaskeprogrammer, der blandt andet tæller bomuld, strygelet, finvask, skjorter, silke, uld, outdoor, sportssko, gardiner, dun og mange flere. Der er vitterligt noget til ethvert behov, og nærmest hver eneste af disse programmer har et tilsvarende tørreprogram, som sikrer, at du både står med rent og tørt tøj, hovedpuder, sko eller hvad du ellers måtte have smidt i vaske-tørremaskinen.

Denne alsidighed og kapacitet er med til, at Miele WTW 870 WPM XXL i dag får titlen som den bedste vaske-tørremaskine i premiumklassen. Den har nemlig lige det ekstra, som de andre ikke nødvendigvis kan byde på.

Automatisk dosering af vaskemiddel med TwinDos

Udover ovenstående kommer denne premium vaske-tørremaskine også med et interegreret doseringssystem, der automatisk doserer mængden og typen af flydende vaskemiddel. Dermed kommer du ikke til at bruge for meget eller for lidt, ligesom maskinen også kan sørge for at tilføje det rigtige vaskemiddel på det rigtige tidspunkt.

Det betyder reelt set, at du sandsynligvis kommer til at få oplevelsen af, at dit tøj aldrig har været renere. Flere går faktisk helt væk fra andre vaskemidler, ligesom de også stopper med at bruge pletfjernere – simpelthen fordi Miele TwinDos sørger for at tage pletterne.

Siemens WK14D322DN IQ300 – Bedste integrerede vaske-tørremaskine

SIEMENS WK14D322DN IQ300 , Vaske-tørremaskine

 

Vaske-tørremaskiner er ikke nødvendigvis kønne at kigge på. I hvert fald så kan det være rart, at man kan gemme dem væk bag et skab, og så var det som om, at de ikke var der. Det er en mulighed med Siemens WK14D322DN IQ300, der her får titlen som den bedste integrerede vaske-tørremaskine.

Fordelen ved en integreret vaske-tørremaskine er naturligvis også, at den ikke bryder linjerne i det køkken, bryggers eller badeværelse, hvor den står. Det virker under alle omstændigheder mere gennemført, hvis man står med en integreret enhed, og det er lige netop sådanne detaljer, der hæver det samlede udtryk i et hjem.

Stille vask af jeres vasketøj

Kapaciteten i denne integrerede vaske-tørremaskine er den mindste blandt de maskiner, som vi har præsenteret indtil nu. Men med 7 kilo til almindelig vask og 4 kilo til tørretumbling, vil I dog fortsat være ret godt dækket ind i langt de fleste tilfælde – særligt, hvis I ikke er en kæmpefamilie eller af anden årsag producerer store mængder af vasketøj.

Vasken foregår ganske stille, så det ikke kun er visuelt, at Siemens IQ300 er en ubemærket vaske-tørremaskine. Det er naturligvis et stort plus, og det bliver blot forstærket af, at man også kan få vasket og tørret sit tøj på helt ned til 60 minutter.

Skal det derfor gå stærkt, er der absolut mulighed for det. Og ligesom med flere af de andre maskiner på listen, er der altså også mulighed for at sætte en forskudt starttid, samt for at igangsætte et program, der både vasker og tørrer tøjet. Dermed er det klar til at blive lagt sammen, når man kommer hjem.

5 ud af 5 stjerner

Det er på sin vis en snyder, når vi siger, at Siemens WK14D322DN IQ300 får 5 ud af 5 stjerner. Det er nemlig i skrivende stund kun baseret på én anmeldelse hos Skousen. Den er skrevet af Paul Nylund, og han er vældig begejstret for sit køb.

Faktisk skriver han, at den fungerer meget godt og at han er vældig fornøjet med vaske-tørremaskinen. Samtidig har han givet anmeldelsen titlen: ”Super duper maskine”. Det kan man vist ikke sig så meget til udover, at det er en klar indikation af, at der rent faktisk er tale om den bedste integrerede vaske-tørremaskine.

LG F2DV707S2WS – Bedste smalle vaskemaskine med tørretumbler

LG F2DV707S2WS , Vaske-tørremaskine

 

Hvis du er på udkig efter den bedste smalle vaskemaskine med tørretumbler (også kaldet vaske-tørremaskine), så er der ingen tvivl om, at LG F2DV707S2WS er et oplagt bud. Modellen her har mange af de samme egenskaber, som den maskine, der fik titlen som den bedste vaske-tørremaskine i starten af artiklen – bare smal og til en rigtig attraktiv pris.

Plads til vasketøjet – på trods af bredden

Selvom der er tale om den bedste smalle vaskemaskine med tørretumbler, er der ikke grund til at bekymre sig om, hvorvidt der er plads til vasketøjet. Maskinen har nemlig en kapacitet på 7 kilo til vask og 5 kilo til tørretumbling, hvilket burde være nok for de fleste.

Det skal ses i lyset af, at den kun er 47,5 centimeter dyb, og altså kan passe ind langt de fleste steder. Når først tøjet er kommet ind, kan det blive vasket hurtigt og effektivt, og du kan naturligvis også sætte maskinen i gang om morgenen og komme hjem til tørt tøj.

Dertil kommer vaskeprogrammer, der blandt andet tilgodeser allergikere og er oplagte til babytøj. Kombinerer man dette med attraktive funktioner som eksempelvis ThinQ WiFi, Smart Diagnostics og andet, så er det ikke helt uden grund, at LG F2DV707S2WS får titlen som den bedste smalle vaskemaskine med tørretumbler.

4,6 ud af 5 stjerner

Slår man vejen forbi Skousen, hvor du blandt andet kan købe en smal vaskemaskine med tørretumbler som denne, så vil man blive præsenteret for en række kundeanmeldelser. I skrivende stund har de i gennemsnit vurderes maskinen til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket er ganske pænt.

Kunderne roser særligt LG F2DV707S2WS for dens store kapacitet taget dybden i betragtning. Det er lige netop det, der gør den særligt attraktiv. For selvom man sparer plads i rummet, hvor den står, så har man ikke fornemmelsen af at gå på kompromis med selve vaskekapaciteten.

Samtidig siger flere også, at det er en vaskemaskine med tørretumbler, der er utrolig nem at betjene, samt at den er ganske velfungerende. Disse bemærkninger har naturligvis også haft en indflydelse på, at det i dag er denne model fra LG, der får titlen som lige netop den bedste smalle vaskemaskine med tørretumbler.

AEG L7WBE846G – Bedste AEG vaske-tørremaskine

AEG vaskemaskine/tørretumbler L7WBE846G

 

Sværger du til AEG, når du skal have hvidevarer? Så skal du givetvis også have fat i den bedste AEG vaske-tørremaskine. Hvis det er tilfældet, vil vi anbefale, at du tager et nærmere kig på AEG L7WBE846G, som gør det rigtig godt.

Den har masser af smarte funktioner til en særdeles attraktiv prissætning, og derfor er den også en af de mest solgte vaske-tørremaskiner fra AEG.

Avanceret vaske-tørremaskine

Der er ingen tvivl om, at du her får en meget avanceret vaske-tørremaskine. Ikke fordi den er kompliceret at bruge, men fordi den har en række smarte funktioner, der hjælper til at sikre, at dit tøj bliver vasket og tørret på den bedst mulige måde.

Eksempelvis kan du med denne AEG vaske-tørremaskine nyde godt af den såkaldte DualSense-teknologi, der automatisk måler tøjets fibre, og baseret på dette tilpasser vaskeprogrammet, vasketemperaturen og måden tromlen bevæger sig på.

Samtidig måler vaske-tørremaskinen også, hvor meget vasketøj, der bliver lagt ind i maskinen. Denne måling bruges til at automatisk at justere den tid, der bliver brugt på at vaske og tørre tøjet. Formålet er naturligvis at undgå ressourcespild, så der både bliver sparet på tiden, energi og mængden af vand – alt sammen noget, der batter for din pengepung og miljøet i sidste ende.

4,9 ud af 5 stjerner

Spørger man kunderne, hvordan deres AEG vaske-tørremaskiner præsterer, så er de nærmest enige om, at det er til UG. Den får nemlig topkarakter af 6 ud af 7 kunder, der har skrevet en anmeldelse af AEG L7WBE846G hos Elgiganten – og den sidste kunde har givet 4 stjerner.

Det kan man på ingen måder sige noget til, og det er da også en af årsagerne til, at det i dag er denne model, der får titlen som den bedste AEG vakse-tørremaskine. Kunderne skriver blandt andet, at de er vældig fornøjede med maskinen, og at særligt muligheden for at vaske på 20 minutter er en fordel, når man har små børn i huset.

Andre kunder fremhæver maskinens støjsvage egenskaber, og endnu engang er der også kun roser til overs for, at man kan vaske og tørre tøj i samme maskine og med ét program. Så slipper man for at skulle huske eller være hjemme til at flytte tøjet fra vaskemaskinen til tørretumbleren.

Blomberg BWD384W2 – Bedste Blomberg vaske-tørremaskine

BLOMBERG BWD384W2 , Vaske-tørremaskine

 

Hvis det skal være den bedste Blomber vaske-tørremaskine, så skal det være BWD384W2. Det er en lidt dyrere model, men til gengæld har den også en masse gode egenskaber, som gør den til et oplagt valg for dig, der har set dig lun på den populære og kvalitetsbevidste fabrikant af hvidevarer.

Maskinen der kan det hele

Kapaciteten for denne vaske-tørremaskine fra Blomberg er 8 kilo til vask og 5 kilo til tørretumbling. Det betyder, at du burde kunne klare de fleste af dine vaske, hvis I ellers ikke er for mange i husstanden eller ikke laver for store vaske ad gangen.

Nu har vi givet dette afsnit titlen ”Maskinen der kan det hele” – det er naturligvis altid en sandhed med modifikationer, når man siger sådan noget. Men man står rent faktisk tilbage med en fornemmelse af, at Blomberg BWD384W2 kan nærmest det hele.

Den kommer med et væld af smarte programmer, som vitterligt dækker ethvert behov. Samtidig har den Bluetooth indbygget, så du kan opdatere den med nye vaskeprogrammer og lignende. Har du travlt, kan du også vaske tøj og få det tørret på blot 1 time, og så er du klar til at tage et helt rent outfit på.

Skulle du mod forventning anskaffe dig en vaskemaskine, en tørremaskine eller en vaske-tørremaskine mere fra Blomberg, kan du også glæde dig over, at modellen her rent faktisk understøtter brugen af et samlebeslag. Det betyder, at man kan montere den ovenpå eller under en anden maskine fra Blomberg.

3,9 ud af 5 stjerner

Hos Skousen er der i skrivende stund 29 kundeanmeldelser af denne bedste Blomberg vaske-tørremaskine. Interessant er det, at den har fået 3,9 ud af 5 stjerner, hvilket er noget lavere end de andre modeller her på listen – men jo fortsat langt over middel.

Størstedelen af kunderne er dog meget tilfredse med deres køb, da det er knap 75 %, der har givet en 4- eller 5-stjernet anmeldelse. Der er dog enkelte, der har haft mindre positive oplevelser med eksempelvis tørringen, som de ikke mener har været tilstrækkelig.

Hvad der er interessant, er naturligvis, når flere anmeldelser modsiger hinanden. For der er cirka lige så mange, hvis ikke flere, der siger, at denne Blomberg tørre-vaskemaskine tørrer forrygende, end der er utilfredse kunder, der siger det modsatte.

Efter grundigt at have analyseret anmeldelserne, der ligger til grund for 3,9-scoren, er det vores vurdering, at du roligt kan købe en Blomberg BWD384W2 og forvente en god oplevelse. Derfor er vi heller ikke blege for at anbefale den som den bedste Blomberg vaske-tørremaskine.

Miele WTI 370 WPM – Bedste Miele vaske-tørremaskine

MIELE WTI 370 WPM , Vaske-tørremaskine

 

Skal du have den bedste Miele vaske-tørremaskine, vil vi anbefale, at du tager et nærmer kig på Miele WTI 370 WPM. Det er ikke bare en velfungerende og flot maskine af høj kvalitet, men også en, der er spækket med mange af Miles mest moderne funktioner og nyeste teknologi.

Passer ind i alle hjem

Der er vist ingen tvivl om, at denne Miele vaske-tørremaskine kan stå i langt de fleste danske hjem. Med sin flotte hvide farve, står den godt til både lyse og mørke kabinetter, låger og lignende, ligesom den også ville passe ind på de fleste badeværelser.

Samtidig har den en kapacitet på 8 kilo til vask og 5 kilo til tørring. Dermed kan den også håndtere vaskebehovet for de fleste husstande – måske lige med undtagelse af dem med børn i den ekstra vasketøjsproducerende alder.

Smarte funktioner

Der er flere smarte funktioner ved Miele WTI 370 WPM, der gør den til et oplagt valg for dig, der drømmer om at købe den bedste Miele vaske-tørremaskine. Eksempelvis kommer du ikke til at døje med vaskemiddelrester i sæbeskuffen – det er den specialdesignet til at undgå.

Samtidig har den også en såkaldt AquaStop-funktionalitet, der sørger for, at der ikke kommer for meget vand gennem slangen. Dermed undgår du vandskader, hvilket naturligvis også er værd at tage med. Dertil understøtter vaske-tørremaskinen fra Miele også det såkaldte CapDosing-system, som er nogle specialudviklede kapsler, som bruges til at dosere den helt rette mængde vaskemiddel.

Med Udglatnings-funktionen, som kan tilvælges til ethvert vaskeprogram, sørger vaske-tørremaskinen for at reducere mængden af krøller i tøjet efter en vask. Faktisk lover Miele selv, at du kan forvente op til 50 % mindre strygning.

5 ud af 5 stjerner

På Skousen har Miele WTI 370 WPM i skrivende stund fået 5 ud af 5 stjerner i gennemsnit af de anmeldelser, der er indløbet. Det kan bogstaveligt talt ikke blive meget bedre. Særligt en enkelt kunde har meget at sige, og fremhæver blandt andet, hvor tydeligt man mærker den solide tyske kvalitet.

Samtidig roses denne Miele vaske-tørremaskine for at være meget lidt støjende og have mange gode programmer. At man samtidig kan styre maskinen via mobilen, er blot endnu et stort plus i regnskabet.

Bosch WNA134L0SN Serie 4 – Bedste Bosch vaskemaskine med tørretumbler

BOSCH WNA134L0SN Serie 4 , Vaske-tørremaskine

 


Nu har vi efterhånden været alle de populære producenter af hvidevarer igennem, men der er lige én tilbage. Det er nemlig Bosch og deres bedste vaskemaskine med tørretumbler. Det er en Bosch Serie 4 WNA 134L0SN, og den er i den grad værd at tage et nærmere kig på.

Stille motor med 10 års garanti

Hvis der er noget Bosch er kendt for, så er det i den grad deres kvalitet og deres velfungerende produkter. Denne vaske-tørremaskine er naturligvis ingen undtagelse, hvorfor du kan glæde dig over, at den kommer med en motor, der har intet mindre end 10 års garanti.

Samtidig kan du glæde dig til en meget stille drift, som sikrer, at du ikke kommer til at tænke meget over maskinens tilstedeværelse, når den kører. Samtidig kan du glæde dig over en fin kapacitet på 8 kilo til vask og 5 kilo ved tørring, samt mange smarte funktioner som AutoDry, WashDry60 og deciderede vaskeprogrammer til eksempelvis sportstøj.

5 ud af 5 stjerner

På Skousen har denne Bosch vaskemsakine med tørretumbler fået 2 anmeldelser, hvilket ikke er alverdens. Til gengæld er de begge meget positive; faktisk er de hver især 5-stjernede. Maskinen bliver rost for at fungere godt og for at være nem at bruge. 

 

❗❗ Udgåede modeller ❗❗

Nedenfor finder du en oversigt over tidligere anmeldte produkter, som ikke længere er tilgængelige på markedet. Vi har valgt at medtage dem i denne artikel, fordi vi mener, at oplysningerne om disse produkter stadig kan være værdifulde for dig som læser, når du skal træffe en informeret beslutning.

LG vaskemaskine/tørretumbler CV92T5S2SQE

Der er ingen tvivl om, at LG er langt fremme, når det kommer til vaske-tørremaskiner. Derfor er de allerede blevet nævnt af flere omgange på listen her, og de løb da også afsted med titlen som den bedste vaske-tørremaskine.

Men nu bliver altså sidste gang, at vi fremhæver en af deres modeller her på vores bedst i test liste over vaske-tørremaskiner. Men det kan meget vel vise sig at være en rigtig god idé at læse med videre her.

Slank og kapacitetsfuld

Modellen her er relativ slank, så den kan passe ind i selv de mest kompakte rum. Det er oplagt til dig, der bor i lejlighed, lille rækkehus eller lignende, hvor pladsen godt kan være en anelse trang. Men præcis som det har været tilfældet med de andre LG vaske-tørremaskiner, betyder det ikke, at du skal gå på kompromis med kvaliteten.

Faktisk kan du glæde dig over, at denne model kan håndtere intet mindre end 8,5 kilo vasketøj. Til gengæld er tørrekapaciteten ”kun” på 5 kilo, men det burde alligevel være tilstrækkeligt. Særligt hvis du er der, hvor det slanke design er vigtigt.

Flot design og mange smarte funktioner

Udover at være smal, så er der i den grad også tale om en utrolig flot vaske-tørremaskine – i den grad, man nu kan beskrive en sådan maskine som flot. Designet er enkelt og minimalistisk, men har alligevel en form for tilstedeværelse, som gør den lidt attraktiv og eksklusiv i sit udtryk på en måde, man ikke typisk forventer af hvidevarer.

Samtidig har den mange af de smarte funktioner, som LG er kendt for i deres vaske-tørremaskiner. Det vil sige, at den har ThinQ med WiFi-forbindelse direkte til den tilhørende app, den har TurboWash 360°, forsinket start, dampfunktion og meget mere.

4,6 ud af 5 stjerner

Når vi har fremhævet anmeldelser for andre vaske-tørremaskiner her på listen, så har antallet af kundeanmeldelser typisk været relativt begrænset. Men det er ikke tilfældet her ved denne LG vaske-tørremaskine – den har nemlig fået intet mindre end 155 anmeldelser på Elgiganten i skrivende stund.

Ud af disse er der blot 7 personer, der har givet mindre end 4 stjerner. Det vil altså sige, at en langt overvejende andel af dem, der har købt lige netop LG CV92T5S2SQE er svært begejstrede for deres vaske-tørremaskine.

Modellen bliver blandt andet beskrevet som ”et af de bedste køb, jeg har gjort mig”. Flere af kunderne skriver, at den er utrolig støjsvag, den er nem at benytte og har alt, hvad man har brug for, når det kommer til programmer og så videre.

SAMSUNG WD70T4047EE , Vaske-tørremaskine

Samsung får sin debut her på listen over de bedste vaske-tørremaskiner med deres WD70T4047EE, og det er i særdeleshed noget, der er værd at bemærke. Det gælder særligt, hvis du primært er interesseret i at købe en maskine produceret af Samsung.

Giver det reneste og mest velduftende tøj

En af de ting, der gør lige netop denne Samsung vaske-tørremaskine anbefalelsesværdig er, at den er en utrolig effektiv tøjvasker. Via en række forskellige systemer og teknologier, bliver dit tøj ikke bare vasket. Det kan også komme blive renset for dårlige lugte, hårdføre pletter og andet.

Et godt eksempelvis er Samsung Air Wash, som denne vaske-tørremaskine er udstyret med. Her bruges varm luft til at fjerne lugte og bakterier fra tøjet – helt uden, at der bliver brugt vand, vaskemiddel eller kemikalier. Det vil sige, at når tøjet kommer ud af maskinen, er det fri for dårlige lugte og i øvrigt også mange af bakterier, som ikke nødvendigvis bliver fanget i almindelig vask.

God kapacitet og effektiv vask

Kapaciteten ved denne Samsung vakse-tørremaskine er ikke den største på listen, men den er mere en rigelig til de fleste, der overvejer at købe sådan en kombineret maskine. Med 7 kilo til vask og 4 kilo til tørring, burde det være overkommeligt at få klaret sine vaskebehov, hvis ikke man er en større familie.

Alternativt kan man naturligvis lave flere mindre vaske, hvilket ikke er så skræmmende som det lyder. Samsung WD70T4047EE er nemlig utrolig effektiv i sin vask. Det sker blandt andet ved hjælp af funktioner som Quick Wash og EcoBubble, der på relativt kort tid og ved relativt lave grader kan fjerne det meste snavs uden de store problemer.

Vask på 59 minutter og med dampfunktion

Prisen for den bedste vaske-tørremaskine går til LG F4DV710S1WE. Modellen er en del af deres ThinQ-serie, og kommer blandt andet med 10 års garanti. Samtidig er lige netop denne LG vaske-tørremaskine clearet til at kunne håndtere 10,5 kilo tøj i forbindelse med tøjvask og 7 kilo tøj, når der skal tørretumbles.

Proppet med smarte funktioner

Udover den store kapacitet og den lange garanti, er de mange smarte funktioner en af de primære årsager til, at denne model fra LG får titlen som den bedste vaske-tørremaskine. Blandt disse funktioner finder man blandt andet TWIN Wash, SmartThinQ, TurboWash og Smart Diagnosis.

TWIN Wash

TWIN Wash giver muligheden for, at man både kan vaske store mængder tøj via den frontbetjente del af vaske-tørremaskinen og mindre mængder af tøj via den separate topbetjente del af vaske-tørremaskinen. Ja, den er god nok – der er to vaskerum, hvor det øverste er mindre og kan bruge til skånevask eller mindre vaske.

SmartThinQ

SmartThinQ er essentielt set et WiFi-modul, som gør, at din LG vaske-tørremaskine kan kobles til internettet. Gør du dette, vil du kunne styre maskinen direkte fra din telefon. Samtidig kan vaske-tørremaskinen også modtage softwareopdateringer, der kan effektivisere og udvide udvalget af forudindstillede vaskeprogrammer.

Smart Diagnosis

WiFi-forbindelsen sikrer også muligheden for at benytte Smart Diagnosis, som betyder, at denne bedste vaske-tørremaskine kan tilgås af en LG-servicemedarbejder på distancen. Dermed kan de fjerndiagnosticere problemet, hvis maskinen skulle give en fejlmelding eller lignende.

TurboWash

Endelig er der TurboWash, som egentligt er et meget sigende navn. Det er nemlig en funktion, der gør det muligt at vaske tøjet hurtigt og ved et lavt energiforbrug – uden at gå på kompromis med vaskekvaliteten. Faktisk bliver tøjet renere end ved traditionel vask, fordi vandet sprayes direkte på stoffet og dermed gøres skylningen særdeles effektiv.

4,8 ud af 5 stjerner

Besøger man i skrivende stund Skousen, hvor man blandt andet kan købe denne bedste vaske-tørremaskine, vil man blive præsenteret for en god håndfuld kundeanmeldelser. De vurderer i gennemsnit maskinen til 4,8 ud af 5 stjerner.

Faktisk er der kun en enkelt kunde, der har givet 4 stjerner, mens de resterende har vurderet deres LG F4DV710S1WE til 5 stjerner. De roser den for at være flot, af høj kvalitet og nem at benytte. Samtidig skriver flere, at den er nærmest lydløs, og at de kapaciteten er mere end tilstrækkelig – både til vask og tørring.

En enkelt skriver også, at de egentligt kun havde købt den med henblik på at vaske tøj. Tørrefunktionen skulle i stedet være en slags backup, hvis det skulle blive nødvendigt. Men muligheden for at vælge et program, der både vasker og tørrer uden at man skal involveres undervejs har gjort, at de jævnligt smider tøj i deres vaske-tørremaskine om morgenen og kommer hjem til helt tørt tøj efter arbejde.