Anew Sleep → produkter til den perfekte søvn

Anew Sleep

Studier viser, at op mod hver anden dansker lider af søvnbesvær. Det vil sige at halvdelen af os alle sover ikke ordentligt om natten.På sigt kan det give sig udslag i virkelig mange og alvorlige følgevirkninger i form af for eksempel stress, nedsat livskvalitet og kronisk træthed.

Anew Sleep er en dansk virksomhed, der sælger produkter til den helt perfekte søvn. Alle tre ejere har selv oplevet på egen krop, hvad en mangelfuld og dårlig søvn kan gøre ved både kroppen og  psyken. Derfor kan du være sikker på, at de produkter du kan købe hos Anew Sleep, rent faktisk virker. Desuden kan du være helt tryg ved, at søge råd og vejledning hos firmaet, inden du bestemmer dig for, hvilket produkt der passer bedst til dig.

Så lider du af søvnbesvær eller har svært ved at opnå en sammenhængende søvn, bør du tage et kig på de mange gode produkter, der kan hjælpe dig på vej til en rolig og sammenhængende søvn. Det er værd at bemærke, at virksomhedens produkter er understøttet af seriøs forskning og testning.Især den helt unikke tyngdedyne er noget for dig. Dynen hjælper 9 ud af 10 til en bedre, roligere og sammenhængende nattesøvn.

Bestsellers hos Anew Sleep

Lad os tage et kig på et par af de produkter, som Anew Sleeps kunder er rigtig glade for og som er understøttet af massiv forskning og testning. På hjemmesiden finder du links til de relevante tests og forskningsresultater på området.

Ella Tyngdedyne

Den lækre Ella tyngdedyne til voksne fra Anew Sleep fås i to størrelser – den almindelige dynestørrelse på 140 x 200 og den lange dynestørrelse på 140 x 220. Dynen er kendetegnet ved at være tungere end en almindelig dyne. Den gør det muligt at 

  • Falde hurtigere til ro
  • Reducere uro i kroppen
  • Minimere tankemylder

Dynen beskrives som et stort, langt og varmt kram, som netop får både krop og sind til at slappe af. Dynen kan også reducere stress, fordi den netop kan få dig til at slappe helt af. Den er også perfekt til dig, der sover meget uroligt.

Ella Tyngdedyne Barn

Også børn kan have svært ved at falde til ro og få en sund og sammenhængende nattesøvn. Størrelsen på denne dyne er 140 x 200, som passer til langt de fleste børn. Børneudgaven af tyngdedynen fungerer akkurat, som udgaven til voksne gør. For dit barn føles den som et skønt kram fra mor eller far og hjælper med til, at barnet falder hurtigere til ro. En sammenhængende og rolig nattesøvn giver ikke kun dit barn en velfungerende dag med overskud og glæde, men har også en positiv virkning på hele familiens velbefindende.

Hvorfor skal jeg købe en Anew Sleep tyngdedyne?

Når man sammenligner Anew Sleeps tyngdedyne med andre tyngdedyner på markedet, får du lidt mere for pengene med denne dyne. Her har man nemlig også haft fokus på blandt andet støj og vægtfordeling. Her følger et udsnit af de ekstra fordele, som også er med til at give dig en lang, rolig og bekymringsfri nattesøvn

  • 100% støjfri tyngdedyne
  • Ensartet vægtfordeling i hele tyngdedynen
  • 100% vegansk tyngdedyne
  • Øko-tex certificeret
  • Mulighed for personlig rådgivning
  • 30 dages prøveperiode

Disse fordele gør sig naturligvis gældende for både tyngdedyne til voksne og tyngdedyne til børn. 

Find den rette tyngde på din tyngdedyne

Når du skal finde den helt rette version af tyngdedynen, skal du kende din vægt. Dynen skal nemlig veje lige omkring 10% af din kropsvægt. Du finder 5 forskellige versioner i voksendynen og 2 i tyngdedynen til børn. Som udgangspunkt skal du bruge en 5 kilos dyne, hvis du vejer under 60 kg. Ellers finder du nemt den dyne, som passer til dig eller dit barn blandt de mange forskellige udgaver. 

Køb betræk til tyngdedyne med god rabat

Du har mulighed for at tilkøbe skønne dynebetræk til begge tyngdedyner og til en super god pris. Betrækket er både Øko-tex og GOTS certificeret bomuld for dit og dit barns sundhed. Desuden er betrækket fremstillet med et smart sløjfesystem, der sørger for at din tyngdedyne altid ligger helt perfekt i betrækket.

Anew Sleep Trustpilot – sådan tjekker du firmaet før du handler

Nogle gange kan det være rart at vide, hvordan andre kunder oplever en virksomhed, dens produkter og service, før man bestemmer sig for at handle. Søger du Anew Sleep på Trustpilot, vil du se, at virksomheden ikke alen er certificeret, men også er rated som fremragende med 5 stjerner. Her er det især den unikke tyngdedyne, der  fører an i anmeldelserne. Det vidner om de mange danskere, der rent faktisk lider af søvnbesvær.

Trustpilot er et super godt redskab, når du vil søge information om forskellige virksomheder. Så handler du en tyngdedyne eller et af de andre super lækre produkter hos Anew Sleep, så gør både virksomheden og alle andre en tjeneste ved at skrive en Anew Sleep Trustpilot anmeldelse – uanset din bedømmelse. Husk også på, at Anew Sleep står klar til at råde og vejlede dig, hvis du skulle have nogen som helst tvivl om valg af produkt. 

Få ekstraordinært 101 nats prøveperiode på Anew Sleeps tyngdedyne

Hos Anew Sleep skal ingen kunder føle, at de køber katten i sækken, Derfor giver firmaet dig helt automatisk 30 dages prøve på deres vidunderlige tyngdedyne. Det betyder at du kan bruge dynen i op til 30 dage, opfylder den ikke dine behov for en god nattesøvn, kan du returnere den og få dine penge tilbage. 

I øjeblikket har firmaet en rabatkode, hvor de 30 dages prøveperiode er udvidet til 101 dage – eller nætter rettere sagt. Så har du masser af tid til at bestemme dig for, om den unikke tyngdedyne kan afhjælpe dine søvnproblemer. Gå ind på hjemmesiden og bestil den nu, hvor du, i stedet for 30 dages prøveperiode, får hele 101 dage til at afprøve den skønne Ella tyngdedyne i. Husk altid at tage kontakt til kundeservice senest den sidste dag i prøveperioden, hvis du vil benytte dig af returretten på den brugte tyngdedyne.