Hugged Kugledyne → Hugged.dk Giver Alt Til En Bedre Søvn

Hugged

Hugged er en yngre dansk virksomhed, der siden 2020 har valgt udelukkende at sælge deres produkter til en bedre og sundere søvn på hjemmesiden hugged.dk. For dig som forbruger er der flere fordele i denne handelsform, for ofte kan virksomheden holde omkostningerne på et lavere niveau, både i forhold til personaleomkostninger og huslejeomkostninger. Det betyder, at du kan opleve gode priser på unikke kvalitetsprodukter.

Hugged kugledyne – en bestseller med pondus

HUGGED® TYNGDEDYNE VOKSEN

Hugged har primært fokus på at udbrede kendskabet til og de positive effekter af kugledyner. En kugledyne er det samme, som en tyngdedyne – altså en dyne, der vejer en del mere end de almindelige dyner, der kan købes i detailhandlen. Kugledynen eller tyngdedynen er primært til dig, der har søvnproblemer. Den ekstra vægt hjælper dig nemlig med at

  • Mindske uro i kroppen
  • Mindske tankemylder
  • Sove mere roligt
  • Sove mere afslappet
  • Få en uafbrudt nattesøvn

Når du sover godt om natten, har du helt automatisk mere energi og overskud i de vågne dagtimer. Mange glade brugere af Hugged dynen siger, at den føles som et langt og skønt kram – deraf har dynen – og firmaet fået sit navn. Modsat kan længerevarende søvnproblemer føre myriader af problemer med sig – nogle mere alvorlige end andre. Stress er nok den mest kende bivirkning og er ikke sådan lige at spøge med. Her vil Hugged kugledynen have en rigtig god effekt på din evne til at slappe af – både i krop og sind.

Sådan vælger du din Hugged kugledyne

Kugledynen findes i to udgaver – en til voksne og en til børn. Din eller dit barns vægt og højde har betydning for den kugledyne du skal vælge. Hvis vi starter med kugledynen til voksne, så findes den i to størrelser – den normale, der måler 140 x 200 cm. Og den store størrelse, der måler 140 x 220 cm. I begge størrelser kan du vælge mellem 4 forskellige tyngder. 5, 7, 9 eller 11 kg. De forskellige vægte repræsenterer et interval, hvor din vægt skal befinde sig:

Kugledynens vægtDin vægt
5 kg
7 kg
9 kg
11 kg
36 – 59 kg
60 – 79 kg
9 80 – 99 kg
+ 100 kg

Kugledynen til børn findes i en størrelse på 100 x 140 cm og i to forskellige tyngder. 

Kugledynens vægtBarnets vægt
2 kg
3 kg
16 – 25 kg
26 – 35 kg

Hugged kugledyne til børn egner sig til børn er velegnet til børn over 3 år. Husk det er vigtigt, at barnet selv kan løfte dynen nemt og ubesværet.Vejer barnet mere end 35 kilo, skal du vælge en Hugged voksendyne på 5 kg.

Hvem kan bruge en Hugged kugledyne?

I realiteten kan alle sove med en kugledyne, men den er oprindeligt designet til at hjælpe dem, der lider af søvnbesvær eller sover meget uroligt. Ifølge officielle studier og undersøgelser, er det faktisk hele 50% af danskerne, der ikke sover godt. Det er både børn og voksne, der kan have disse vanskeligheder i forhold til at sove og opnå en sund og uafbrudt nattesøvn. Den uafbrudte søvn er nemlig vigtig i forhold til at opnå de dybe faser i søvnen, hvor du både bearbejder dagen og dine oplevelser og bekymringer, men hvor du også slapper fuldstændig af. Denne del af søvnen kaldes REM søvn – REM står for Rapid Eye Movement – hurtige øjenbevægelser. Hvis du eller dit barn ikke har problemer med at sove, men nærmere med at falde i søvn, kan Hugged kugledyne være løsningen, netop fordi den får både kroppen og tankerne til at falde hurtigere til ro. 

Tilfredshedsgaranti på Hugged kugledyne

Du har mulighed for at købe en Hugged kugledyne til dig eller dit barn – eller jer begge, med en tilfredshedsgaranti på 30 dage. For som firmaet siger, det kan godt tage et par uger eller tre, før kroppen helt har vænnet sig til den ekstra vægt af dynen og de positive effekter. Kan du ikke vænne dig til dynen eller har den ingen effekt, kan du altså inden for prøvetiden returnere den og få dine penge igen. Du skal blot skrive til firmaet og angive dit ordrenummer og årsag til returnering. Du har også mulighed for at live chatte med firmaet via hjemmesiden – chatten er åben mandag til lørdag i tidsrummet 10-17, så du har rig mulighed for at finde et tidspunkt der passer ind i dit skema. 

Find lækkert og funktionelt tilbehør til Hugged kugledynen

Du finder mange flere produkter end Hugged kugledyne på netbutikken. Du kan blandt andet handle skønne dynebetræk, puder og pudebetræk i de bedste materialer. Vil du for eksempel gerne give dine lokker de bedste betingelser, når du sover, skal du tjekke de skønne pudebetræk i silke eller bambus. Begge materialer er skånsomme for håret, så du ikke vågner op med en hel fuglerede på hovedet. Ud over det originale dynebetræk til Hugged kugledyne, med smarte snører, der altid holder dynen på plads i betrækket, finder du også smart, kølende og antibakterielt bambus sengetøj til din dyne. Desuden finder du et stort udvalg i hovedpuder. Så der er helt sikkert en lækker hovedpude blandt udvalget, som bare lige passer til dig og dine behov.Det er værd at vide, at virkelig mange af de skønne produkter er allergivenlige og antibakterielle. Det giver et ekstra gode sovemiljø i soveværelset.

Tjek Hugged på Trustpilot inden du handler

Det kan være en ganske fornuftig idé at tjekke en internetbutik på Trustpilot, inden man foretager et køb. Der findes desværre stadig mange butikker på nettet, der ikke efterlever de danske regler for eksempelvis returnering og ombytning. Det første du skal kigge efter, er om virksomheden er verificeret. Er den det, har den aktivt indsendt dokumentation for ejerskab til Trustpilot.Desuden skal du naturligvis kigge på virksomhedens score, som kan ligge mellem en halv og fem stjerner. Slår du Hugged Trustpilot op, vil du se, at virksomheden har en Trustpilot score på 4,7, hvilket Trustpilot rangerer som værende fremragende. Du kan eventuelt læse nogle af de mange anmeldelser, for at danne dig et billede af, hvad kunderne synes. Læg selv en anmeldelse, hvis du køber en vare hos Hugged, så kan nye og potentielle kunder få glæde af den.