Bakkamera Test 2024 → Se De 3 Bedste Bakkameraer

bedste bakkamera

Kunne du godt tænke dig et bakkamera, så det blev lidt nemmere at bakke med bilen? Et bakkamera er en fantastisk opfindelse, da det hjælper føreren af bilen til at kunne se, hvad der sker lige bag ved – om det så er nogen, der går forbi, eller om der er en kantsten i vejen. Men et bakkamera hjælper ikke kun føreren af bilen til at se noget, da mange af modellerne også er udstyret med et alarmsystem, som går i gang, hvis man som fører er ved at bakke ind i noget. 

Det er helt fantastisk, da man derfor undgår alt lige fra buler i bilen og ridser i lakken til uheld med cyklister eller gående, som man på grund af blinde vinkler ikke har set. Et bakkamera mindsker derfor antallet af sammenstød og uheld markant, hvorfor det kun er en god ide at få en installeret. I takt med at de er blevet mere populære, er der også kommet mange modeller på markedet, som gør det svært at vælge én ud blandt de mange. For hvilken skal du lige vælge? Og hvilket bakkamera er det bedste i test?

Netop af denne grund har vi lavet et bakkamera bedst i test, så du slipper for at lede forgæves på nettet eller gå forvirret rundt i den ene butik efter den anden. Vi har finkæmmet nettet for tests og brugeranmeldelser for at finde frem til de bedste bakkameraer til vores test. På denne måde har vi kunne kategorisere dem ud fra, hvordan de performer og hvilke funktioner, de tilbyder.

Brug vores bakkamera test som pejlemærke

I testen her gennemgår vi således de bakkameraer, som vi synes, er de bedste efter vores test. For at sætte dig ind i, hvorfor vi synes det, gennemgår vi meget nøje vores testresultater, så du har noget brugbart at gå ud fra. Det skal gerne kunne hjælpe dig til at få det bakkamera, der passer bedst til dine behov og muligheder – også selvom det ikke nødvendigvis er det bakkamera, vi har fundet bedst i test.

Trådløst bakkamerasæt med 7” monitor og 1 kamera

Trådløst bakkamerasæt med 7 tommer monitor og 1 kamera

Et rigtig godt trådløst bakkamera er modellen her fra ShiVision. Der er ikke noget at komme efter på kvaliteten, da du har mulighed for at tilslutte helt op til 4 kameraer, hvis du har brug for det. Fordi det er trådløst, giver det dig mulighed for at slippe for at bruge tid på at føre signalkabler, når du skal installere det. Den trådløse forbindelse gør dog ikke signalet svagere, da det grundet den gode teknologi har en stærk forbindelse.

God billedkvalitet

En høj billedkvalitet er vigtigt ved et bakkamera – og det får du med modellen her. For den har en billedkvalitet op til 800 TV Lines og har desuden også en billedvinkel på 120 grader. Det gør det muligt at manøvrere selv med større køretøjer såsom varevogne og 4-hjulstrækkere.

Skulle du have brug for det, kan du tilslutte hele fire kameraer til monitoren, som du kan følge med i via quad-visning. Det er særligt rart, når man kører i et stort køretøj med anhænger på. Endeligt kan kameraet optage i helt op til 55 timer.

Bakkamera til biler til 18 mm hul

Bakkamera til 18 mm hul

Modellen her er et noget anderledes bakkamera, da det er meget lille og diskret med blot 20 mm i yderste omkreds. Det er derfor ikke til at se, når det først er monteret, fordi det er så småt. Vil du derfor gerne have et monteret, som andre ikke nødvendigvis kan se, er denne rigtig fin at gå efter. For selvom størrelsen ikke er imponerende, er der ikke noget i vejen med billedkvaliteten, da det fanger alle detaljer. Parkering er derfor helt sikkert med dette kamera.

Bakkameraet her bliver monteret ved, at der bores et hul på 18 mm. i bagkofangeren. Herefter er det bare at montere det i det borede hul. Hvordan du monterer det, er ikke noget du skal bekymre dig om, da udstyr som hulsav til boringen og kablerne til skærmmonteringen følger med produktet. Du kan derfor meget nemt koble kameraet til displayet.

Det er alt i alt et super fint bakkamera til bil, som er lavet til at holde i mange år selv ved hårdt vejr.

Pioneer ND-BC8 Bakkamera (bedst i test)

Pioneer ND-BC8 bakkamera

 

ND-BC8 bakkamera fra Pioneer er et trådløst bakkamera med et ret godt og bredt synsfelt på hele 129 grader. Det betyder, at du med dette bakkamera får et ret bredt udsyn, når du bakker og dermed også en langt mere sikker kørsel med mindre risiko for at køre galt.

Selvom prisen på dette bakkamera ikke er særlig højt, er der ikke noget at sætte på kvaliteten, da der er et tydeligt billede på skærmen. Du kan derfor se alt det, der foregår omme bag bilen med det trådløse bakkamera, hvilket sammen med bakspejlet er en stor hjælp.

Tekniske detaljer

Bakkameraet fra Pioneer kan automatisk justere lysstyrken efter, om du kører i lys eller mørke. Derudover har det en opløsning på 310.000 pixels, hvilket giver et ret skarpt billede samt en følsom og nøjagtig sensor. Sollys er ikke noget, du skal være bekymret for, da den også kan justere efter dette og fjerne de hvide striber, der eventuelt ville opstå.

Der er derfor ingen tvivl om, at du med ND-BC8 får et bakkamera, der virkelig hjælper dig med at undgå at køre galt eller køre ind i ting.

Sådan vælger du det rette bakkamera til bil

Når du skal vælge et bakkamera til campingvogn eller bil, er der naturligvis nogle overvejelser, du bør gøre dig, inden du køber.

Du bør blandt andet overveje:

  • Monitorstørrelse
  • Antallet af kanaler
  • SD-kort
  • Om det skal være trådløst eller kabelført
  • Billedets opløsning

Bakkameraer er som regel produceret og designet til at kunne passe en bestemt type af monitor. Derfor er det også vigtigt, at du ved køb af et bakkamera tjekker op på, hvilken størrelse monitor du har i din bil. Nogle er beregnet til 7” og 9” skærm, mens det ved andre bakkameraer ikke har den store betydning.

Har du ved et større køretøj brug for flere kanaler, bør du undersøge tilkoblingsmulighederne ved din monitor. Er det ikke muligt på din monitor, bør du finde en, der kan køre splitvisning.

Endeligt skal du naturligvis også huske på at overveje, om du ønsker et bakkamera til bilen, der har indbygget videooptager og som derfor kan optage, så snart du kører. For dette kræver et stort SD-kort.

Kan man få et bakkamera til campingvogn?

Det korte svar er, ja. Du kan sagtens få et bakkamera til campingvogn, som bliver placeret bag på campingvognen. Dog kan du ikke erstatte det med spejlene, da de fortsat er ret vigtige at benytte, selvom du har et kamera.

Et bakkamera til campingvogn giver dig dog et ekstra sæt øjne og bliver dermed et helt fantastisk redskab til at vurdere, om du kommer forbi stenen i det ene hjørne, eller om du undgår skiltet i venstre side. Når du er ved at være på plads med vognen, gør kameraet det muligt at køre vognen helt op til afgrænsningen, uden du skal være nervøs for, om der er et barn, der er smuttet om bagved i nysgerrighed.

Du placerer bedst kameraet ved at sætte linsen til at pege skråt nedad, så du dermed får et overblik over det område, der er lige bag ved vognen, da det i bund og grund er det, du har brug for samt for at kunne bedømme afstande.

Hvorfor købe et bakkamera?

Når du køber et bakkamera, skal du gøre det, fordi du gerne vil minimere risikoen for ulykker, mens du bakker. Kører du meget bykørsel, hvor du skal bakke ud af parkeringspladser og snævre gader, eller kører du ofte i varevogn, er det ligeledes en rigtig god hjælp til, at du undgår at få buler eller skrammer i bilen. For det er netop, hvad et bakkamera kan hjælpe dig til at undgå.

Det er dog stadig vigtigt, at du vælger et, der passer til dine behov. Der er stor forskel på bakkameraer, og hvad de alt sammen kan. Har du derfor brug for så mange funktioner som muligt og så høj en billedkvalitet, at du ikke er i tvivl om, hvad der sker, er det vigtigt, at du vælger et efter dette.

Når det så er sagt, har vi her i vores bakkamera bedst i test sørget for at udvælge de bedste bakkameraer, så du kun har det bedste, der er på markedet lige nu at vælge imellem. De er alle sammen professionelle og har et højt niveau, når det kommer til billedkvaliteten. Du er derfor ret godt stillet, hvis du vælger et bakkamera fra vores test.

Køb et bakkamera til biler online i dag

Har du forelsket dig i et eller flere af de bakkameraer, vi har valgt til vores test? Så er du mere end velkommen til at klikke dig videre til den respektive forhandler og læse nærmere om, hvad kameraet har af tekniske specifikationer, og hvad du ellers umiddelbart skal være opmærksom på. Selvom vi har uddybet bakkameraerne og deres funktioner, kan der være specifikationer, som vi har valgt ikke at nævne, men som du måske synes er en ret relevant faktor i forhold til dit endelige valg.

Et bakkamera til biler er bestemt ikke billig, men det er pengene værd og godt givet ud. Særligt hvis du også før har prøvet at være lige ved og næsten at bakke ind i noget eller køre nogen ned – den risiko er der ikke nogen grund til at tage igen.

Køb derfor gerne et godt og solidt bakkamera her fra siden, hvis du vil opgradere din og omgivelsernes sikkerhed. Har du spørgsmål om et af produkterne, er der helt sikkert en sød kundeservice i den anden ende hos forhandleren, som gerne vil hjælpe dig videre.

❗❗ Udgåede modeller ❗❗

Nedenfor finder du en oversigt over tidligere anmeldte produkter, som ikke længere er tilgængelige på markedet. Vi har valgt at medtage dem i denne artikel, fordi vi mener, at oplysningerne om disse produkter stadig kan være værdifulde for dig som læser, når du skal træffe en informeret beslutning.

LeoX A010 bilkamera med GPS og 3 mp super HD

Et meget godt og skarpt bilkamera er LeoX A010 med GPS og 3 mp super HD. Det er et helt nyt mærke fra Finland, som har fået meget opmærksomhed, da det leverer et kamera, der er i stand til at være vidne til alt, der foregår mens man kører både dag og nat.

Det betyder, at kameraet kan huske dine køreture, ulykker, hændelser, dokumentation til forsikringssager og meget mere. Har du derfor brug for at hive en hændelse frem, hvor nogen har været skyld i, at din bil er blevet beskadiget, kan du hive billederne frem på kameraet.

Mens du kører, optager det hele tiden video- og lydoptagelse i højeste kvalitet. Selv om vinteren kan du bruge det, da der er taget højde for de kølige temperaturer, der kan være i de nordiske lande. Den optager alt i super HD og har et GPS-modul, der medfølger.

Starter af sig selv

Når du starter bilen, starter kameraet helt automatisk. Du skal derfor ikke huske på at tænde det. Når du tilsvarende slukker for motoren igen og strømmen til kameraet dermed bliver afbrudt, standser optagelsen fra kameraet ligeledes.

Når du får den leveret, behøver du ikke ændre på indstillingerne, da de er tilpasset langt de flestes behov.

Trådløst Wi-Fi bakkamera til iPhone og Android

Dette bakkamera er perfekt til dig, som gerne vil kunne bruge din iPhone eller smartphone som en skærm, mens du kører. For dette er nemlig muligt med modellen er, da kameraet selv danner et Wi-Fi, som du kan tilslutte din mobil eller tablet til. Det gør kameraet særligt ideelt, hvis du ofte kører med en autocamper eller en hestetrailer.

For at få vist billedet på din skærm, kan du downloade en tilhørende app. Her kan du se live video i rigtig god og skarp kvalitet, som kan aktiveres ved hjælp af hjælpelinjer på skærmen. Det kan også bruges i mørke, da kameraet har indbygget infrarøde LED’er til belysning.

Det er et bakkamera i rigtig god og høj kvalitet, og som også er til at komme til for penge. Ønsker du derfor et meget fleksibelt bakkamera, får du det her.