Minihakker Test 2024 → Se De 5 Bedste Minihakkere

Minihakker

Overvejer du at købe en minihakker til dit køkken? Så er du havnet det helt rigtige sted; her i artiklen præsenterer vi dig nemlig for de fem bedste minihakkere lige nu. Maskinerne er bedst i hver deres kategori, og dermed tør vi godt love, at der er en model til hvert behov og hvert budget.

Bedst i test-listen finder du lige under introduktionen her. Men herlighederne stopper ikke der. På den anden siden af listen finder du nemlig en række spændende informationer om minihakkere, samt masser af gode råd til, hvordan du griber købet bedst an.

Vi håber naturligvis, at du vil læse med hele vejen igennem. Forhåbentligt bliver du meget klogere på, hvilken minihakker du skal købe, og måske du også kan lære noget nyt om det smarte køkkenredskab.

Tak fordi du læser med!

Philips Chopper 450W – Bedste minihakker

PHILIPS Chopper 450W , Minihakker

Den bedste minihakker er denne Philips Chopper 450W. Det er en enkelt og intuitiv maskine, der er nem at bruge for alle. Modellen har, som navnet antyder, en effekt på 450 W, hvilket betyder, at du kan få hakket frugt og grøntsager på ingen tid.

Denne minihakker består af en plastikskål, der rummer op til 0,7 liter. Her fylder du bare det i, som du nu engang har brug for at få hakket. Når indholdet er klar, tager du låget, hvorpå du har to knive, og sætter ovenpå skålen.

Herefter der utrolig nem betjening. Du skal nemlig blot trykke ned på låget, for at sætte knivene i gang med at hakke skålens indhold i mindre stykker. Når du er færdig med at hakke, er det bare at lette trykket på låget, og så stopper knivene med at dreje rundt.

Det bliver vist ikke meget nemmere end det. Og så måske alligevel; knivsbladene er nemlig udført i rustfrit stål. Det er med til at sikre, at de forbliver skarpe over tid. Derfor kan du glæde dig over muligheden for at bruge denne bedste minihakker i mange år ud i fremtiden.

Bedst i test og masser af gode anmeldelser

Når vi siger, at Philips Chopper 450W er den bedste minihakker, så er det ikke taget ud af den blå luft. Modellen er nemlig blevet kåret som testvinder af hele tre medier; Forbrugerrådet Tænk, Politiken og svenske Råd & Rön.

Vi er altså ikke ene om at vurdere, at det her er en minihakker, der fortjener opmærksomhed. Det bliver også bakket op af de mange kunder, der har anmeldt denne maskine på blandt andet Skousen. Her bliver den i gennemsnit vurderet til 4,6 ud af 5 stjerner.

Når kunderne anmelder via Skousen, har de muligheden for at vurdere minihakkerens kvalitet, brugervenlighed og funktionalitet hver for sig. Disse har i gennemsnit fået henholdsvis 4,7 ud af 5 stjerner, 4,8 ud af 5 stjerner og 4,7 ud af 5 stjerner. Der er altså positive vurderinger på hele linjen.

Kunderne kalder det for en fin minihakker, der er nem at bruge og rengøre. Den gør, hvad den skal, og så er det ovenikøbet til en meget rimelig pris. Ellen skriver dertil, at det er en meget effektiv minihakker, som hun bruger til at lave pesto på blot et par minutter.

Dette er meget sigende for den generelle holdning til Philips Chopper 450W; den er utroligt stærk og robust på trods af dens lille størrelse sammenlignet med eksempelvis en blender.

Russell Hobbs 24662-56 – Bedste billige minihakker

Russell Hobbs Minihakker mat sort

Minihakkere er generelt billige, og du kommer derfor ikke til at betale i dyre domme for selv de bedste modeller. Men, hvis du specifikt er på udkig efter den bedste billige minihakker, så tag et kig på Russell Hobbs 24662-56.

Modellen her yder 200 watt, hvilket er lidt mindre end andre modeller på listen her, men fortsat rigeligt til langt de fleste behov. Samtidig er det rigeligt i forhold til minihakkerens relativt lille størrelse. Det gør den i øvrigt også nem at gemme væk i køkkenskabene, ligesom det også er en leg at få plads til den i opvaskemaskinen.

Minihakkeren her har en enkelt, men ganske pænt design. Som altid med Russel Hobbs-produkter, kan du være sikker på, at kvaliteten er i orden. Det kommer blandt andet til udtryk i den flotte matte finish, samt de knivene, der er udført i rustfrit stål.

Og lad os tale lidt om knivene; de er nemlig placeret sådan, at grøntsager, nødder, frugter og så videre bliver hakket grundigt, når maskinen kører. Der er ingen slinger i valsen her, og det er absolut positivt.

500 ml beholder og nem betjening

Plastskålen for denne minihakker rummer 500 ml. Det vil sige, at det er en af de mindre modeller på listen i forhold til rummelighed. Det er på sin vis også forventeligt, når det samtidig er en af de billigere modeller.

Men 500 ml er stadig rigeligt til langt de fleste formål. Skulle det ikke være nok til at hakke alle dine ingredienser på én gang, kan du glæde dig over den meget lette og intuitive betjening. Så er det nemlig intet problem at hakke dine grøntsager eller hvad du ellers har af et par omgange.

Du kan i hvert fald være sikker på, at denne minihakker er en billig måde at få en god og effektiv måde at hakke dine ingredienser på. Så kan du slippe for at skulle stå lige så meget ved skærebrættet. Til prisen må Russel Hobbs 24622-56 derfor være det, man kalder for en no-brainer.

GEFU Speedwing Multi-Chopper – Bedste minihakker med snor

GEFU Speedwing Multi-Chopper

Har du armkræfter nok til, at du godt kan drive din minihakker manuelt? Så skal du have fingrene i GEFU Speedwing Multi-Chopper; den bedste minihakker med snor.

Som den kvikke læser vil bemærke, er det en af de dyrere minihakkere på listen på trods af, at den ikke er udstyret med en motor. Det kan virke lidt modsat, fordi man trods alt må antage, at en manuel mekanisme som denne er billigere at fremstille. Hvis det er den tanke, du sidder med, så har du naturligvis helt ret.

Men grunden til, at denne model er lidt dyrere – og til, at den fremgår af listen her – er, at den er gennemført kvalitet fra ende til anden. Her får du en minihakker, der er fremstillet i gode materialer, og som i øvrigt også kan bruges til en række forskellige formål.

Når du køber GEFU Speedwing Multi-Chopper, får du nemlig på knivblade til at hakke med, en salatslynge til at slynge salat, spinat eller lignende med, og sørme om ikke også du kan bruge omrøreren til at få rørt godt rundt i en pesto, dip eller lignende.

Mulighederne er med andre ord mange med denne minihakker, og det gør den til et interessant køb. Dertil er den designet smart med fødder, der står fast. Det er meget vigtigt, hvis du skulle komme til at trække for hårdt i snoren.

Gode anmeldelser over hele linjen

Man kan vel godt betragte GEFU Speedwing Multi-Chopper som en salgs Rolls-Royce for minihakkere med snor. Og hvem havde nogensinde troet, at man kunne få en Rolls-Royce til en sådan skarp pris?

Det er muligvis en overdrivelse, men GEFU Speedwing Multi-Chopper har faktisk fået særdeles pæne anmeldelser over hele linjen. Vi kan jo passende starte med KitchenOne, hvor de få, men glade kunder har vurderet den til 5 ud af 5 stjerner. Det kan bogstaveligt talt ikke blive bedre.

På Google Anmeldelser, er der indløbet væsentligt flere anmeldelser, og til trods for det, så er resultatet næsten det samme; 4,9 ud af 5 stjerner. Det er en gennemsnitlig vurdering, som et produkt kun får, hvis det virkelig skaber værdi for kunderne.

Den bliver først og fremmest rost for sin effektivitet. Det her er en minihakker, hvor du får hakket din mad på en effektiv og helt rigtig måde. Det vil sige, at du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt det hele bliver smattet, som det nogle gange kan blive i en blender.

Dertil får denne minihakker med snor også masser af ros for at være af god kvalitet, nem at opbevare på grund af sin størrelse og ikke mindst nem at rengøre. Og så er det selvfølgelig alt sammen uden, at du har udgifter til strøm hver gang, at du bruger den.

Emerio Minihakker – Bedste minihakker med batteri

Emerio

Hvis du er på udkig efter en batteridreven minihakker, så tag et kig på denne model fra Emerio. Den får nemlig her titlen som den bedste minihakker med batteri. Forudsætningen er naturligvis, at den er batteridreven – og det er den.

Her får du en model med et genopladeligt lithium-ion-batteri. Når batteriet er fuldt opladt, skulle det gerne kunne håndtere cirka 20 hakninger inden, at det skal oplades igen. Det kan naturligvis variere en smule alt efter, hvor hårde opgaver, du udsætter maskinen for.

Denne minihakker giver dig mulighed for at vælge mellem to forskellige hastighedsfunktioner. Det betyder, at hvis der er brug for ekstra kraft, så er der mulighed for det. Det samme gælder omvendt, hvis der er mulighed for lidt mindre kraft. Det betyder også, at du sagtens kan hakke både bløde ingredienser såsom urter og løg, samt hårdere ingredienser såsom nødder, kaffebønner eller gulerødder.

Den effektive hakning hjælpes godt på vej af de 4 knivsblade, som minihakkeren er udstyret med. Det er dobbelt så mange knive som de andre modeller på listen her, og de er placeret smart med to i bunden og to i midten. På den måde er der jævn hakning af ingredienserne i hele beholderen.

Flot og BPA-frit design

Designet på denne minihakker er enkelt, stilrent og meget pænt. Selvom den ikke er stor, og derfor sagtens kan gemmes væk i køkkenskabene, så er den sådan set stilfuld nok til, at man godt ville kunne have den stående fremme.

Så kan man også blive mindet om, at man har købt en minihakker, der er fri for BPA-plastik. Vi vil ikke gå for meget i dybden med det her, men det er plastik med skadelige elementer, som i værste fald kan være kræftfremkaldende. Det undgår du her.

Maskinen her er også designet til fleksibilitet. Du kan nemlig udskifte knivene i hakkeren med et værktøj, der er lavet til at piske. Det kan eksempelvis bruges til fløde eller lignende. Udskiftningen er nem, og det tager derfor ikke mange øjeblikke at gå fra at piske fløde til at hakke urter.

Endelig er det værd at fremhæve den store rummelighed. Denne Emerio minihakker med batteri har nemlig plads til hele 1 liter i sin beholder. Det vil sige, at du kan få plads til at hakke både store og små ting og mængder uden problemer.

Wilfa MC3B-400S Essential Chop – Bedste store minihakker

Wilfa MC3B-400S Essential Chop

Som du måske har bemærket, har vi hidtil præsenteret minihakkere i vidt forskellige størrelser, når det kommer til deres beholderkapacitet. Hvis du er på udkig efter en af dem med masser af plads, så skal du tage et kig på Wilfa MC3B-400S Essential Chop; den bedste store minihakker.

Modellen her har nemlig en kapacitet på svimlende 1,2 liter. Der kan altså hakkes rigtige store mængder af grøntsager, nødder eller andet. Alt sammen uden, at du behøver at fylde og tømme undervejs.

Den store kapacitet er naturligvis forårsaget af en større beholder. Når vi når op i denne beholderstørrelse, er der ikke længere nok med et enkelt sæt knive i bunden af beholderen. Så får du ikke en effektiv hakning, og det er selvfølgelig problematisk.

Derfor har Wilfa udstyret denne store minihakker med hele tre sæt knive. Det betyder, at der bliver hakket hele vejen op gennem beholderen. Der er med andre ord ingen grund til at bekymre sig for effektiviteten, selvom du opgraderer størrelsen.

Nem betjening og rengøring

Wilfa MC3B-400S Essential Chop er ganske nem at betjene. Når først du har fyldt dine ingredienser i beholderen, er det bare at sætte låget på og klikke på knappen, der sidder derpå. Denne bruger du både til at tænde og slukke med, og der er derfor ikke meget, man skal lære førend, at man kan minihakkeren her i brug.

Når du er færdig med at bruge din store minihakker, så kan du også glæde dig over, at den er nem at adskille igen. Derfor tager det ikke mange øjeblikke at få den klar til at blive rengjort. Rengøringen er heldigvis næsten lige så nemt; både beholderen og knivene af rustfrit stål tåler nemlig at gå i opvaskemaskinen.

Positive anmeldelser

Den her store minihakker får pæne ord med på vejen fra de kunder, der har købt den. Hos KitchenOne bliver den i gennemsnit vurderet til 5 ud af 5 stjerner, og bliver af flere kaldt for en god minihakker, der fungerer som den skal.

En enkel anmelder, Kirsten, skriver, at minihakkeren er lidt større end hun troede, da hun købte den. Det viser også, at vi mener det, når vi siger, at det her er en stor minihakker. Sørg derfor også for at overveje, om det reelt set er denne størrelse, du har brug for.

Det er ikke kun på KitchenOne, at kunderne er glade for Wilfa MC3B-400S. Finder man den på Google Anmeldelser, vil man se, at den også her får meget pæne vurderinger. Helt præcist 4,9 ud af 5 stjerner i gennemsnit.

Der er med andre ord masser af ros og praktisk talt ingen ris til denne store minihakker. Så hvis det er en model som denne, at du har brug for, så kan vi kun anbefale, at du overvejer at købe lige netop Wilfa MC3B-400S.

Sådan finder vi de bedste minihakkere

Det var alt, hvad vi havde at sige om minihakkere i denne omgang. Vi håber naturligvis, at der var en eller flere af dem, som måske kan opfylde de behov, som du måtte stå med. Lige om lidt får du, som lovet, mange flere informationer om minihakkere, men først vil vi kort forklare, hvordan vi har fundet de bedste minihakkere.

Her hos BedstTest.dk tester vi ikke selv alle de produkter, som vi anbefaler. Et hurtigt kig rundt på siden vil afsløre, at vi i så fald ville skulle have kompetencer indenfor rigtig mange forskellige områder og produktkategorier – og det har vi ikke.

Til gengæld er vi ret gode til at analysere data. Derfor er denne – og vores øvrige – bedst i test artikler baseret på en omfattende dataindsamling og efterfølgende -analyse. Det fungerer sådan, at vi indhenter informationer om et bredt udvalg af minihakkere, der sælges i Danmark.

Det er både produktinformationer, tekniske specifikationer, priser, samt forbrugeranmeldelser og ekspertanmeldelser. Især de to sidstnævnte er rigtig vigtige, fordi vi naturligvis taler om produkter, der klarer sig godt i test. Derfor tillægger vi stor vægt til ekspert- og forbrugeranmeldelser.

Vi analyserer al den data, som vi har om alle de indsamlede produkter, med henblik på at finde de bedste i hver af de kategorier, som listen ovenfor er inddelt i. Resultaterne af analysen er naturligvis de minihakkere, som du netop er blevet præsenteret for.

Køb en minihakker på tilbud

Du kan med fordel undersøge dine muligheder for at købe en minihakker på tilbud. Der kan nemlig af og til være lidt penge at spare på dit køb, hvis du skulle falde over en butik, der har sat prisen ned på lige netop den minihakker, som du har udset dig.

Vi forsøger så vidt muligt at linke ind til forhandlere via listen ovenfor, som generelt er gode til at sætte deres minihakkere på tilbud. Det er naturligvis ikke en garanti for, at det altid er tilfældet. Det gør dog disse forhandlere til et oplagt sted at starte din søgen.

Når det så er sagt, så vil vi generelt ikke vurdere, at det er værd at vente på et eventuelt minihakker tilbud. De fleste af dem har en relativ lav pris, hvorfor eventuelle besparelser ikke vil være ret store.

Står du derfor og mangler en minihakker nu og her, og har du pengene til den, så kan du vist roligt købe den. Skulle du gå glip af et tilbud, så vil det typisk ikke være mange penge, som du ”mister” ved at købe nu.

Ofte stillede spørgsmål

I de nedenstående afsnit har vi besvaret en række af de oftest stillede spørgsmål om minihakkere. Nogle af dem kender du måske allerede svaret på, mens der er plads til at du kan lære noget nyt ved nogle af de øvrige spørgsmål.

Hvad er en minihakker?

En minihakker er et køkkenredskab, der enten ved manuel kraft eller ved hjælp af en elektrisk motor, kan hakke frugter, grøntsager, nødder og andre ingredienser. Dette gør den ved hjælp af et eller flere knivsblade, der drejes rundt i en beholder, hvori ingredienserne, der skal hakkes, placeres.

Hvad koster en minihakker?

En minihakker koster typisk mellem 100 kroner og 1.000 kroner alt efter, hvilken model man køber. Typen af drivkraft (manuel eller motor), mærke, kvalitet, størrelse og tilbehør er blandt andet nogle af de faktorer, der kan være medvirkende til at bestemme prisen.

Minihakker eller foodprocessor: Hvilken skal man vælge?

Der er mange, der er i tvivl om, hvorvidt de skal vælge en minihakker eller en foodprocessor. Forskellen på de to er, at en foodprocessor typisk kan rive, snitte og hakke ingredienser, samt både røre og ælte.

Her vil en minihakker som regel kun være i stand til at hakke indholdet i dens beholder. I nogle tilfælde kan man køber tilbehør, der også giver mulighed for at piske eller røre i indholdet.

Umiddelbart virker en foodprocessor derfor til at være den bedste løsning. Den kan trods alt mere. Og det er rigtigt nok. Hvis du er på udkig efter en maskine, der kan alt det, så er en foodprocessor helt klart det bedste valg.

Du skal dog være opmærksom på, at den typisk både er større og dyrere end en minihakker. Derfor vil det ikke give mening at vælge en foodprocessor, hvis man ikke har intention om at bruge de funktioner, der går udover en minihakkers evner.

Minihakker eller stavblender: Hvilken skal man vælge?

En stavblender er også et populært alternativ til en minihakker. Som du nok ved, fungerer den ved, at du har et roterende knivsblad på en stav. Staven sikrer, at du kan blende i mange forskellige beholdere, hvilket helt klart er mere fleksibelt end en minihakker.

Til gengæld er det også vigtigt at være opmærksom på, at en stavblender blender, hvor en minihakker hakker. Det vil sige, at du som regel vil opleve, at din minihakker giver dig et mindre moset resultat end stavblenderen typisk vil.

Samtidig har minihakkeren den fordel, at den ofte også er lidt billigere, og at dens beholder er lavet til formålet. Bruger du en stavblender i en skål, der ikke kan holde til det, så er der en sandsynlighed for, at skålen går i stykker.

Generelt vil vi vurdere, at et veludstyret køkken sagtens kan have både en stavblender og en minihakker. De kan nemlig hver især løse opgaver på bedre vis end den anden kan.

Masser af populære brands at vælge imellem

Når du køber en minihakker, er der masser af populære brands at vælge i mellem. Som du nok kan forestille dig, er det nemlig et køkkenredskab, som alle de velkendte fabrikanter har lavet.

Flere af de mest anerkendte mærker i branchen fremgår også af vores bedst i test liste længere oppe på siden. Det er naturligvis ikke helt uden grund; der kan nemlig være fordele ved at vælge et mærke, man kender.

Typisk kan det være en garanti for kvaliteten. Samtidig holder de ofte den nogenlunde samme designlinje, så der er overensstemmelse mellem udseendet på dine køkkenredskaber. Endelig er brugerfladen typisk også nogenlunde ens, hvilket naturligvis er med til at gøre brugeroplevelsen endnu bedre.

Derfor kan du roligt overveje at købe en minihakker fra en af de mange populære mærker:

 • KitchenAid
 • OBH
 • Cook and Baker
 • Kenwood
 • Bosch
 • Braun
 • Bamix
 • Caso
 • Philips

Ovenstående er naturligvis blot et lille udvalg af de mange brands, der er at vælge i mellem. Dertil kommer selvfølgelig også dem, som er knap så kendte, men som fortsat laver nogle virkelig gode minihakkere. Sådanne fremgår ligeledes af vores bedst i test liste.

Køb din minihakker online og spar penge

Når du skal ud at anskaffe dig en ny minihakker, så er det slet ikke sikkert, at du behøver at gå ud. Der kan nemlig være gode grunde til at købe din nye minihakker online. Som du måske allerede ved, er webshops nemlig generelt bedre til at have lavere priser end de fleste fysiske butikker.

Der er to ret logiske årsager bag det faktum. For det første har webshops som regel lavere faste omkostninger for hver ordre, end de fysiske butikker har. Det skyldes blandt andet, at det ofte er dyrere at leje en attraktivt placeret butik end et lagerlokale.

Disse besparelser er nyttige for webshoppen i forbindelse med årsag to til deres lavere priser. Som internetkunde kan du nemlig hoppe mellem webshops, når du skal købe din nye minihakker online. Det tager et par sekunder, og så er du hos en konkurrent, der måske har maskinen til et bedre pris, med hurtigere levering eller lignende.

Fordi det er så nemt for forbrugerne at researche og skifte handlested, når de handler online, er webshops nødt til at være ekstra konkurrencedygtige. Det gør de blandt andet ved at tilbyde lave priser, kundeklubber, attraktiv levering og lignende.

Disse tilbud kommer naturligvis dig til gode, når du skal købe din nye minihakker – hvis altså du vælger at handle online hos en sådan butik.

Gør dit køb hos en af de mange troværdige forhandlere

Uanset om du beslutter dig for at købe din minihakker på internettet, eller om du foretrækker at gå ned i din lokale hvidevarebutik, så er der rig mulighed for at vælge en god og troværdig forhandler.

Når vi kigger på virksomheder, der giver dig mulighed for at købe minihakkere online eller fysisk, er der masser af oplagte muligheder:

 • Skousen
 • Proshop
 • KitchenOne
 • Imerco
 • Kop og Kande
 • Føtex
 • Bilka
 • Biltema
 • Aldi
 • COOP

Og mange flere. Det er ikke dem alle, der altid har minihakkere som et del af deres sortiment. Her har du naturligvis bedst held i en elektronik- eller hvidevarebutik – uanset om den er online eller fysisk.

Nogle af de andre – typisk supermarkederne – vil som regel have minihakkere som en del af deres udskiftende sortiment. De er derfor ikke altid på hylderne, men kommer det fra tid til anden, når butikken har haft mulighed for at gøre et godt køb af et restparti eller lignende.

Minihakker bedst i test: Hvilken minihakker er bedst?

Det var sådan set alt, hvad vi havde at sige om minihakkere i denne omgang. Vi håber, at du er blevet bare en anelse klogere på, hvad det er for et redskab, og om det er det rigtige for dig. Hvis det er sådan en maskine, du er på udkig efter, håber vi, at du har fundet den helt rette på vores bedst i test liste – eller om ikke andet fået noget inspiration.

Inden, at vi lader dig gå, vil vi kort genopfriske listen fra starten af artiklen, så du har helt styr på, hvilken minihakker der er bedst:

 • Bedste minihakker: Philips Chopper 450W
 • Bedste billige minihakker: Russell Hobbs 24662-56
 • Bedste minihakker med snor: GEFU Speedwing Multi-Chopper
 • Bedste minihakker med batteri: Emerio Minihakker
 • Bedste store minihakker: Wilfa MC3B-400S Essential Chop

Hvis du gerne vil vide mere om, hvorfor hver af disse minihakkere fortjener at blive kaldt for bedst i deres kategori, kan du scrolle op øverst på siden. Det er her, at vi præsenterer de udvalgte maskiner, og det er også her, at du kan blive klogere på, hvorvidt de hver især opfylder dine behov og ønsker.

Øverst på siden kan du også klikke dig videre til forhandlere, der sælger de pågældende minihakkere. Det er naturligvis troværdige internetbutikker, som du kan være helt rolig ved at handle hos.

Med det sagt, er der ikke andet for, end at sige tak fordi du læste med og ønske dig en god dag!

Populære Tests