Rivejern Test 2024 → De 9 Bedste Rivejern

Rivejern

Når man skal vælge rivejern, er det ikke altid lige nemt. Der findes et hav af modeller på markedet, og de forskellige producenter hævder alle sammen, at deres model er den bedste. Det kan være svært at vide, hvilket rivejern man skal vælge. I denne artikel guider vi dig igennem de 10 bedste rivejern på markedet i år 2022. 

Microplane Box rivejern med opsamler

Microplane box rivejern med opsamling

Microplane Box rivejern effektivt fjerner skal, revet ingefærrod og kan også bruges som en stor høvl. Med fem forskellige rivetyper fordelt på fire sider: fin, grov, ekstra grov, medium ribbe og stor høvl. Boksrivejernet har en opsamlingsboks med en kapacitet på 600 ml. Microplanes patenterede fotoætsede skær giver den bedste resultat og er samtidig nem at rengøre, da den kan gå i opvaskemaskinen. Rivejernet er designet med et hul i bunden, så det nemt kan hænge på krog eller knage. Det er et multifunktionelt køkkenredskab der effektivt fjerner skal på alle former for frugter og grøntsager. Fx appelsin, citroner, lime, mango, gulerod, rødbeder, kartofler, agurk, peberfrugt osv.

 

Elektrisk rivejern

Ariete Elektrisk rivejern

Der er mange gode grunde til at investere i et elektrisk rivejern fra Ariete. For det første er det en meget nem maskine at betjene. Den har en stor, flad overflade, som gør det let at rive ost, chokolade og nødder. For det andet er den elektriske motor meget kraftig, så du kan hurtigt få de rigtige resultater. Endelig er den nem at rengøre efter brug. Du skal blot bruge lidt vand og sæbe, og så er den klar til at blive brugt igen. Ariete’s elektriske rivejern er altså en fantastisk maskine til både begyndere og professionelle.

Rivejern med håndtag fra Microplane

Microplane sæt med zester & rivejern

Disse rivejern med håndtag fra Microplane er det perfekte værktøj til at zeste frugt og grøntsager. Det smalle rivejern giver præcision, mens det grove rivejern giver mulighed for hurtigere arbejde. Med det soft grib håndtag og skridsikker fod, kan du zeste med stor kontrol og sikkerhed. Rivejernet tåler opvaskemaskine og er derfor let at rengøre.

Oxo rivejern med beholder

OXO Rivejern

Opsaml og opbevar nemt og enkelt med det praktiske OXO Rivejern. Beholderen har måleenheder, så du altid kan se hvor meget der er tilbage, og låget forhindrer rivejernet i at tørre ud. Rivejernet er effektivt og praktisk, så du kan bruge den igen og igen. Nem at bruge og rengøre.

Microplane Master rivejern

Microplane Master Medium Ribbe Rivejern

Microplane Master rivejern er håndholdt og tåler opvaskemaskine. Eksklusivt håndtag i valnøddetræ. Skarpt tovejsskær i fotoætset stål. Vinder af Red Dot Design Award. Perfekt til parmesanost, chokolade, løg, æble, gulerødder og kål. På grund af dets unikke design er det nemmere at bruge, og det giver et jævnt skær hver gang. Rivejernet har to forskellige skæretyper: en grov og en fin. Den grove side er perfekt til at rive alle de store ingredienser, som du vil have i din mad, som gulerødder eller løg. Brug den fine side til at tilføje detaljer til din tallerken, såsom revet parmesanost eller chokolade pinde til desserter. Dette unikke rivejern gør det let at lave mad med stor kreativitet.

Microplane Gourmet rivejern

Microplane Gourmet serie XL grov bred 13 cm

Med Microplane Gourmet rivejern får du masser af små, barberbladsskarpe kanter, der er ætsede i stedet for som på traditionelle rivejern at være stansede. Dette giver dig et mere effektivt og hurtigt resultat. Rivejernet er desuden udstyret med et skridsikkert greb og en skridsikker fod, så du ikke behøver at bekymre dig om at det glider ud af hånden under brug. Endelig er det et tåler opvaskemaskine, så du slipper for at vaske det af efter brug. Alt i alt er dette et kvalitetsrivejern, der gør din madlavning nemmere og hurtigere.

Roterende rivejern med håndsving

Microplane Roterende

Microplane’s roterende rivejern med håndsving bevarer langt mere smag og aroma, ultraskarpt fotoætset skær. Ideel til nødder, ost og chokolade. De er ekstremt skarpe og bevarer en fantastisk smag i dine retter. De er lette at bruge og kommer i et elegant design. Jeg vil helt sikkert anbefale dem til alle, der ønsker at lave gourmet-retter.

Fiskars Functional Form rivejern med box

Fiskars Functional Form m/boks

 

Fiskars rivejern med box er et praktisk og funktionelt redskab, der er velegnet til parmesan og grøntsager. Det har et stilfuldt og ergonomisk design, der gør det behageligt at holde i hånden, og det er nemt at rengøre. Rivejernet kommer med en praktisk opbevaringsboks, så du altid kan have det ved hånden. Boxen sikrer, at dine fingre ikke bliver skarpe, når du skal bruge rivejernet. Fiskars rivejern med box er et must-have i alle hjem!

Moulinex elektrisk rivejern

Moulinex - Elektrisk - Rød Hvid

 

Køkkenapparatet Moulinex Elektrisk Rivejern giver dig mulighed for at lave mad med professionelle resultater.Apparatet har tre forskellige rivejern, der gør det muligt for dig at skære, rist og mose ingredienserne i din ret. De forskellige rivejerns funktioner gør det nemmere for dig at lave mad, så du kan fokusere på at nyde den.Apparatet er super intelligent og vil selv slukke, når det ikke er i brug. Det er en sikkerhedsventil på apparatet, så du ikke behøver at bekymre dig om at skade dig selv eller andre. Du kan nemt og hurtigt rengøre apparatet efter brug, da det er vandtæt.Apparatet kommer med en brugervejledning, der viser dig, hvordan du bruger de forskellige rivejern. Det er et kompakt apparat, der er nemt at opbevare, når det ikke er i brug.

Hvad er forskellen på et rivejern, juliennejern og mandolinjern?

Et rivejern er et køkkenredskab, der bruges til at rive grøntsager eller frugt i tynde strimler. Et juliennejern er en type rivejern, der bruges til at skære grøntsager eller frugt i tynde, lange strimler. En mandolinjern er også en type rivejern, men det bruges til at skære grøntsager eller frugt i tynde skiver. Mandolinjern er ofte den bedste type kniv til at skære ting som f.eks. Grøntsager eller frugt i fine skiver. Dette skyldes, at mandolinjern har en flad, dyb klinge, der gør det muligt at skære tingene jævnt uden at gøre dem for tykke eller for tynde.

❗❗ Udgåede modeller ❗❗

Nedenfor finder du en oversigt over tidligere anmeldte produkter, som ikke længere er tilgængelige på markedet. Vi har valgt at medtage dem i denne artikel, fordi vi mener, at oplysningerne om disse produkter stadig kan være værdifulde for dig som læser, når du skal træffe en informeret beslutning.

MED BEHOLDER TIL MUSKATNØD

Muskatnødder er en vigtig ingrediens i mange danske drinks, og derfor er det godt at have et praktisk rivejern liggende. Med dette rivejern kan du rive til mere end én drink ad gangen, og det er også ideelt til brug i hjemmebaren. Rivejernet er lavet i rustfrit stål, så det er nemt at rengøre, og det har en praktisk lille beholder, så du kan opbevare dine muskatnødder i et par dage. Så hvis du leder efter et godt rivejern til muskatnødder, så er dette produkt et godt valg.