Scandinavian Rest → Find lækre produkter til den gode søvn

Scandinavian Rest

Scandinavian Rest er en dansk virksomhed, der sælger skønne specialprodukter til soveværelset. Du finder ikke Scandinavian Rest produkterne i detailhandlen, for virksomheden sælger kun produkterne fra egen hjemmeside. Det betyder at deres varer ikke skal igennem fordyrende mellemled og at du derfor kan erhverve dig kvalitetsprodukterne til super rimelige priser. Du har naturligvis de samme rettigheder, som er gældende for andre danske webshops. Lad os tage et nærmere kig på Scandinavian Rest og deres lækre produkter, som du måske allerede har hørt om.

Scandinavian Rest og deres flagship tyngdedyne

Du har sikkert hørt om tyngdedyner eller kugledyner, som de også kaldes. Grunden til at dynen også kaldes en kugledyne, er fordi den er fyldt med bittesmå glaskugler, som gør den tungere end en normal dyne. De små glaskugler er indlejret jævnt over hele dynen, så du oplever en jævn vægtfordeling, når du sover med kugledynen. Det er også værd at bemærke, at dynen er støjsvag og derfor hverken rasler eller på anden måde støjer, når du sover med den. Til gengæld er tyngdedynen lavet til de mennesker, der lider af søvnbesvær af den ene eller anden art. Ifølge undersøgelser er det ca. halvdelen af Danmarks befolkning – med andre ord går hver anden af os rundt og er trætte og uoplagte i dagtimerne. Her kan en tyngdedyne hjælpe dig med at falde i søvn og sove godt hele natten igennem. 

Der er forsket meget i tyngdedynernes effekt og ligeledes lavet mange forsøg – og det er et uomtvisteligt faktum, at en Scandinavian Rest kugledyne

  • Har en beroligende effekt på nervesystemet og mindsker tankemylder
  • Er antibakteriel, allergivenlig og antistatisk
  • Er temperaturregulerende og derfor aldrig for kold eller for varm
  • Består af miljøvenlige materialer og kan maskinvaskes ved 60 grader
  • Kan bruges både med eller uden betræk

Så der er masser af fordele at hente, hvis du eller dit barn er en af de mange, som har problemer med at sove og derfor ikke får en sund og sammenhængende søvn.

Mangel på søvn fører nemt mange dårlige ting med sig. Det kan være alt fra ekstrem træthed og uopmærksomhed i dagtimerne til indlæringsvanskeligheder eller stress – og det gør sig gældende for både små og store. Lad os tage et kig Scandinavian Rest kugledyne og se, hvad den har at byde på, når du drømmer om en soverutine, der gør dig frisk og veloplagt i døgnets vågne timer.

Få 10% med vores rabatkode

Du har lige nu mulighed for at få 10% rabat på dit køb hos Scandinavian Rest med rabatkoden BESTTEST10. Det gør de skønne produkter endnu billigere og giver dig en god besparelse på dit køb og måske endda mulighed for at tilkøbe et lækkert betræk med rabat, så du kan give din Scandinavian Rest dyne de bedste betingelser for et langt liv hjemme på din seng.

Scandinavian Rest tyngdedyne til både børn og voksne

Hos Scandinavian Rest kan du købe tyngdedyner til både voksne og børn, søvnbesvær findes nemlig i alle aldersgrupper. Derfor er der også mange børn, der kan have stor glæde af at sove med en tyngdedyne. Det gælder også for de mange, der har svært ved at finde ro, når sengen kalder. Om du alene døjer med at finde ro eller vågner mange gange i løbet af natten, vil en Scandinavian Rest kugledyne kunne hjælpe dig til en rolig, sund, afslappet og uafbrudt nattesøvn, der vil gived dine vøgne timer meget mere værdi og glæde.

Scandinavian Rest tyngdedyne til voksne

Scandinavian Tyngdedyne

Scandinavian Tyngdedyne er fremstillet i et dansk design med et flot sølvgråt bolster, som kan anvendes med eller uden betræk. Dynen er fremstillet i miljøvenlig bambus, som også har en temperaturregulerende effekt og samtidig er et utroligt allergivenligt materiale. De ganske små glaskugler er syet ind i kvadrater jævnt på hele dynen. De sikrer stabilitet og jævn vægtfordeling, samtidig med at dynen er utrolig støjsvag. En Scandinavian rest dyne med tyngde, der kan bruges både sommer og vinter.

Scandinavian Rest dyngdedyne + til voksne

Scandinavian Tyngdedyne +

Scandinavian Tyngdedyne + er en lækker deluxe dyne, der er så blød og lækker, at det er svært at tro på, at der er tale om en tyngdedyne. Det er den perfekte blanding mellem en førsteklasses dundyne og en tyngdedyne. Med det blødeste fyld af andedun og glaskugler, har du en skøn vinterdyne, der er ren luksus og som både tynger som den skal, men samtidig føles utrolig blød og lækker. Denne luksus tyngdedyne er fremstillet af Øko-Tex certificerede materialer.

Scandinavian Rest tyngdedyne til børn

Scandinavian Tyngdedyne Børn

Scandinavian tyngdedyne til børn er fremstillet i samme materiale som voksendynen. Den allergivenlige bambus er et super godt valg til børn og miljøvenligheden er så absolut også værd at tage med. Barnet får en dyne der ikke har varme og volumen som en tyngdedyne + og som er nem at bære rundt på, hvis den skal med i sofaen en fredag aften til en god film. Børn er gode til at vænne sig til tyngden af dynen og du vil få gladere, mere aktive og ikke mindst vil koncentrationsevnen blive meget bedre, når barnet får en lang, sund og uafbrudt nattesøvn.

Hvilken vægt  på tyngdedynen skal jeg vælge?

Uanset om du vælger dyne til din partner, dit barn eller dig selv, er det vigtigt at du vælger den rette tyngde og den rigtige størrelse.Der findes to tyngdedyner til børn, der vejer op til 20 kg. De vejer henholdsvis 2 og 3 kilo. Den letteste dyne måler 70 x 100 og er beregnet til mindre børn, Dynen på 3 kg måler 100 x 140 og er beregnet til lidt større børn. Når barnet vejer tættere på de 25 kg end de 20 kg, bør det bruge den letteste voksendyne, der vejer 5 kg.

På voksensiden findes både Scandinavian tyngdedyne og Scandinavian tyngdedyne + i to størrelser – den almindelige størrelse på 140 x 200 cm og den lange dyne, der måler 140 x 220 cm.Når du har valgt din foretrukne størrelse, skal du vælge den vægt på dynen, som passer til din egen vægt. Dynerne findes med 3 forskellige vægte, uanset hvilken størrelse og model du køber

Scandinavian Rest dyne vægtIntervaller for kropsvægt
5 kg
7 kg
9 kg
25 – 55 kg
55 – 85 kg
85 kg

 

Som tommelfingerregel skal en Scandinavian tyngdedyne veje mellem 8 og 12 % af din kropsvægt. Husk at du som regel skal bruge et par uger til at vænne dig til vægten af din nye tyngdedyne.

30 dages søvngaranti på alle varer fra Scandinavian Rest

Scandinavian Rest tilbyder dig en søvngaranti på alle produkter på hele 30 dage. Det betyder at du kan anvende produktet i op til 30 dage og lever det ikke op til dine forventninger, kan du returnere det og få dine penge tilbage. Det er en super god sikkerhed for dig, da du ikke køber katten i sækken, men derimod har mulighed for at afprøve for eksempel den skønne tyngdedyne, for at se om den har en positiv effekt på dine udfordringer med at kunne opnå en uafbrudt og sund søvn.

Selvom tyngdedynen hjælper de fleste, er der dog altid nogle, der ikke oplever den positive effekt. Skulle du uheldigvis være en af de få, der ikke har succes med dynen, er søvngarantien en rar sikkerhed at have. Ønsker du bare en ombytning til en tungere eller letter dyne – det sker oftest, hvis din vægt er placeret i yderkanten af vægtintervallet – har du naturligvis også mulighed for det med søvngarantien. Er du i tvivl om, hvilken vægt du skal vælge, vil du altid kunne få råd og vejledning hos Scandinavian Rest. Personalet har masser af erfaring fra tidligere kunder og med deres viden om produkterne, er de absolut de bedste når det kommer til kyndig vejledning. 

Returnering klares nemt og smertefrit

Vil du gerne benytte dig af den 30 dages søvngaranti, finder du en returportal på webshoppen. Her indtaster du bare dit ordrenummer og din email for at komme til Scandinavian Rest retur centeret.. Udfyld de ønskede oplysninger og returner herefter varen. Husk at du har maksimum 30 dage til at sende varen retur, hvis du vil benytte dig af søvngarantien på en brugt vare.

Sådan kommer du i kontakt med Scandinavian Rest

Har du brug for at tale med en medarbejder, inden du bestemmer dig for køb eller i forbindelse med en returnering af en vare, er telefonerne åbne alle hverdage mellem kl. 10 og 16. Du har også mulighed for at sende en mail, hvis du har svært ved at ringe i den telefoniske åbningstid. Både telefonnummer og mailadresse finder du på hjemmesiden. Alle mails bliver besvaret inden for 24 timer på hverdage.

Find andre lækre produkter hos Scandinavian Rest

Du kan finde en lang række produkter, som supplerer din tyngdedyne på bedste vis hos Scandinavian Rest. Her fremhæver vi nogle af dem, men gå selv ind og tjek webshoppen ud, for den bugner med skønne varer. Du finder for eksempel et super lækkert og trendy midnatsblåt tyngdetæppe, der vil pynte i enhver sofa eller lænestol. Det kan være en effektiv måde at starte med at slappe af i både krop og hoved, inden du går i seng. Scandinavian tyngdetæppe er håndflettet og har dynemål – altså 140 x 200 og er fremstillet af de fineste Øko-Tex materialer. Tæppet indeholder ikke glaskugler, hvilket sikrer en vedvarende jævn vægtfordeling. Er du mere til de bløde og lækre fake fur tæpper, så finder du en tyngdeversion hos Scandinavian Rest i en flot grå farve. Begge tyngdetæpper har en vægt på 7 kg.

Vil du gerne passe ekstra godt på din tyngdedyne, finder du flotte betræk i forskellige materialer. Du kan for eksempel finde det flotteste og mest luksuriøse betræk i viskose bambus. Det sikrer dig en kølig nattesøvn, uden at have vinduerne på vid gab. Det er desuden allergivenligt, antibakterielt og svedtransporterende, så du kan sove tørt og køligt hele natten. Sættet består af et dynebetræk størrelse 140 x 200 cm og et pudebetræk størrelse 60 x 70 cm. Du finder også et betræk i viskose bambus, der har en temperaturregulerende effekt, så det aldrig er for varmt eller for koldt. Dette betræk er designet specielt til Scandinavian Rest tyngdedyner og fastgør dynen til betrækket med små løkker, så den altid er perfekt placeret i betrækket. Det lækre betræk kan vaskes ved 60 grader og findes i 3 forskellige størrelser: 

100 x 140 cm
140 x 200 cm
140 x 220 cm

Det er betrækket du slet ikke kan undvære til dine tyngdedyner fra Scandinavian Rest. Med sit flotte look, vil det helt sikkert pynte i soveværelset.

Scandinavian Rest på Trustpilot

Vi ved efterhånden godt, at det er en god idé at tjekke webshops, som vi ikke tidligere har handlet med. På den måde kan vi sikre os, at virksomheden er legitim og til at stole på. Til det findes der heldigvis et ganske pålideligt værktøj, der hedder Trustpilot. På Trustpilot har du en mulighed for at se, hvordan virksomheden er bedømt, om den er certificeret og du kan læse nogle af anmeldelser, der ligger på virksomheden. De giver dig et virkelig godt billede af, om virksomheden er til at stole på – og ikke mindst få fat på, når du har brug for hjælp.

Hvis du tjekker Scandinavian Rest Trustpilot, vil du med det samme kunne se, at virksomheden er certificeret – det betyder, at den aktivt har givet informationer til Trustpilot omhandlende virksomhedsrelaterede ting. Du vil også kunne se, at Trustpilot har vurderet Scandinavian Rest som værende fremragende, blandt andet på de omkring tusind anmeldelser, virksomheden har fået. Det vidner om en dansk virksomhed, som er til at stole på.

Lav en Scandinavian Rest anmeldelse på Trustpilot

Har du købt varer hos Scandinavian Rest, bør du gå ind og lægge en anmeldelse på Trustpilot. Både for virksomhedens skyld, men ikke mindst for nye eller potentielle kunder, som i første omgang tjekker virksomheden ud. Det er ikke noget der koster dig oceaner af tid, til gengæld vil din ærlige mening komme rigtig mange mennesker til gode.