Theradome hjelm → effektiv behandling mod hårtab hos mænd

Theradome hjelm

Hårtab hos mænd er et meget almindeligt problem, der desværre har en tendens til at ramme selvtilliden hårdt. Men hvis issen på hovedet er blevet mere synlig, og du gerne vil have en effektiv behandling mod hårtab, kan en laserhjelm være lige det, som du har brug for.

Britiske forskere har nemlig opfundet en laserbehandling mod hårtab til hjemmebrug, som kan hjælpe dig med at sætte en stopper for hårtabet én gang for alle.

Læs videre for at blive klogere på, hvorfor laserterapi er en af de mest effektive behandlinger mod hårtab, og hvorfor man som mand taber håret. Køb Theradome laserhjelm mod hårtab her.

Hvad kan man gøre mod hårtab hos mænd?

Hvis du som mand lider af hårtab, kan du overveje at tage enten vitaminer til håret eller bruge en shampoo mod hårtab. Det er dog ikke egentlige behandlinger mod hårtab, og derfor kan det være nødvendigt at tage lidt mere drastiske metoder i brug. Her kan især anbefales laserterapi, som er en ikke-invasiv og veldokumenteret behandling mod hårtab.

Laserterapi mod hårtab kaldes også Low-Level Laser Therapy, som forkortes LLLT. Hårtabsbehandlingen går ud på at stimulere hårsækkene med meget målrettede laserstråler, som kan hjælpe med at fremme hårvæksten.

Forskning har faktisk vist, at laserterapi kan bruges til at fremme hårvækst hos både mænd og kvinder, der lider af en række forskellige tilstande, der forårsager hårtab. Behandlingen er primært velegnet til personer, der oplever diffust hårtab, alopecia (pletskaldethed), tyndt hår og androgenetic alopecia (arveligt hårtab).

LLLT laserterapi mod hårtab hos en klinik har dog en tendens til at være voldsomt dyrt. Men heldigvis har britiske forskere opfundet en intens laserbehandling til hjemmebrug, som du kan bruge til at stoppe dit hårtab én gang for alle: nemlig Theradome laserhjelmen.

Theradome laserhjelm – sådan virker den

Theradome Laserhjelm mod hårtab

Theradome laserhjelm er en klinisk testet behandling mod hårtab udviklet specielt til mænd, der har problemer med hårtab og tyndt hår.

Laserhjelmen bruger den seneste nye laserteknologi til behandling af hårtab, og går meget målrettet ind og genaktiverer dermale papilla-celler (løst bindevæv) i hovedbunden. En genaktivering af disse celler fører til, at roden af hårsækkene begynder at gro igen, hvilket hjælper med at danne ny hårvækst, reducere mængden af tabte hår og generelt forbedrer hårets sundhed.

LLLT laserterapi mod hårtab går med andre ord direkte ind og stimulerer blodtilførslen til hårrødderne, som dermed stimulerer ny hårvækst og gør eksisterende hår tykkere.

Selvom Theradome laserhjelm mod hårtab er en relativt dyr behandling mod hårtab sammenlignet med eksempelvis vitaminer til håret og shampoo mod hårtab, er den et mere prisvenligt alternativ end at få laserterapi på en klinik eller en decideret hårtransplantation

Derudover har kliniske tests vist, at over 97% af alle brugere af Theradome laserhjelmen oplevede tydelige og positive resultater ved at bruge laserterapi mod hårtab to gange dagligt 20 minutter af gangen. Derudover oplevede 20 procent af personerne i testen markant øget hårvækst efter 26 ugers brug. Køb Theradome laserhjelm mod hårtab her.

Hvad skyldes hårtab hos mænd?

Hårtab hos mænd er ikke en sygdom, men en tilstand, hvor håret på hovedet så småt begynder at tynde ud, indtil det forsvinder helt. Denne type hårtab hos mænd kaldes også mandligt hårtab eller androgen alopeci.

Tilstanden er arvelig og skyldes, at hårsækkene er mere følsomme over for det mandlige kønshormon testosteron. I hårbunden omdannes testosteron nemlig til det væksthæmmende stof dihydrotestosteron, som med tiden vil føre til hårtab og skaldethed.

Selvom hårtab hos mænd i 90% af tilfældene skyldes genetiske og hormonelle faktorer, kan der også være andre årsager til, at du som mand får tyndt hår eller bliver skaldet. Det kan blandt andet være:

Dårlig kost og vitaminmangel: Kan være en medvirkende årsag til hårtab. Særligt nogle vitaminer er vigtige for håret, dets vækst, sundhed og styrke. Hårtab er især et meget almindeligt symptom, hvis du lider af mangel på såkaldte “hårvitaminer” som B-vitaminer og C-vitamin.

Hvis du mangler biotin og niacin, der begge er B-vitaminer, kan det føre til fortynding af håret, mens C-vitamin er vigtigt for at producere kollagen, der bidrager til at pleje hovedbunden og give håret de bedste vækstbetingelser. Så sørg for at få dækket dit behov for essentielle næringsstoffer ved enten at spise sundt og varieret eller tage et decideret kosttilskud med vitaminer til håret, som indeholder biotin. Køb biotin complex med vitaminer til håret her. 

Biotin Complex 10000mcg

Stressbetinget hårtab: Er en af de mest almindelige årsager til hårtab hos mænd – udover arveligt betinget hårtab. Under stress sker der nemlig en ubalance i din krops hormoner, som kan føre til tab af hår. Det er primært hormonet kortisol, som kroppen udløser under stress, som fører til, at både hår, krop og psyke fungerer anderledes.

Hårtab ved sygdom: Hudsygdomme i hovedbunden kan forværre hovedbundens sundhed og dermed give håret dårlige vækstbetingelser samt resultere i hårtab. Andre sygdomme, der kan føre til hårtab, er stofskiftesygdomme eller autoimmune sygdomme som telogen effluvium og alopecia areata.

Medicinske behandlinger: Som kemoterapi og andre former for medicin kan have hårtab som bivirkning.