Barbermaskine Test 2024 → Se De 2 Bedste Barbermaskiner

Barbermaskine test

Det er lige før, at en barbermaskine er en mands kæreste eje. Det gælder i hvert fald for dem, der ikke er tilhængere af et langt og kraftigt skæg. En barbermaskine er fantastisk, da den i modsætning til en barberskraber kan bruges om og om igen, uden den efterlader en masse små sår og irritationer.

Vi kan derfor godt forstå, hvis du gerne vil have en barbermaskine, hvis du endnu ikke har det, eller at du gerne vil udskifte den gamle med en ny og mere intelligent barbermaskine. Det er der mange mænd, der gerne vil, hvorfor markedet for barbermaskiner er ret stort. Særligt Philips og Braun er producenter, der sidder tungt på markedet og hvert år udvikler nye og smarte barbermaskiner til mænd.

Gør det store udvalg dig lidt forvirret, er vi glade for, at du har fundet vejen hertil, da vi har gjort det store arbejde for dig og udvalgt de bedste af de bedste barbermaskiner. Det betyder, at du i vores barbermaskine test finder de 8 bedste barbermaskiner, der er på markedet lige nu. Det skulle gerne give dig et bedre udgangspunkt for at vælge en barbermaskine, der passer perfekt til dig og dit behov.

PHILIPS ONEBLADE QP2520/20 barbermaskine test

Philips OneBlade shaver QP2520

 

Philips kan naturligvis ikke undgås her i vores barbermaskine test, da det er en af de helt store mastodonter på markedet. Deres OneBlade model er meget anderledes end mange andre barbermaskiner på markedet, da denne er udviklet til dem, der ikke behøver bruge alverdens tid på en barbering og bare gerne vil have, at det skal være både nemt og hurtigt.

Lille barbermaskine med stor kraft

Barbermaskinen her er et meget handy værktøj. For den er ikke særlig stor i størrelsen og har også et lille barberhoved. Men, fordi det er så lille, er det nemt at skabe kanter og konturer, hvis du godt kan lide det.

Med barbermaskinen her går du heller ikke ned på kraft, da skærebladene bevæger sig med 200 omdrejninger i minuttet. Du får derfor en rigtig fin og skarp barbering. Bladet kan tilmed holde i op til fire måneder, inden du skal skifte det.

Skærebladene er gode mod din hud, da de ikke kommer så tæt på som en almindelig skraber gør. Du trimmer derfor skægget med barbermaskinen her og altså ikke din hud, hvilket giver et langt mere komfortabelt resultat.

Maskinen er desuden genopladelig, så du skal ikke tænke på batterier. Én opladning giver 45 minutters barbering.

Mulighed for ekstraudstyr

Hvis du gerne vil have en barbermaskine, der kan lidt mere end bare at trimme og style dit skæg, behøver du ikke se dig om efter en anden model. For du har også mulighed for at tilkøbe ekstraudstyr såsom etuier, hætter og udstyr til kropstrimning. Så den kan en del og mere til.

Det skal selvfølgelig også nævnes, at den er vandtæt. Du kan derfor godt tage den med dig ind i bruseren eller skylle den under vandhanen, når den skal rengøres.

BRAUN SERIES 7 7865CC barbermaskine bedst i test

Braun Barbermaskine Series 7

 

Series 7 7865cc er en barbermaskine, der benytter sig af de forskellige teknologier, som Braun igennem tiden har opfundet. Med denne model i hånden får du derfor en tæt og perfekt barbering hver eneste gang. Den er særligt udviklet til at gøre barberingen let og ligetil.

Det er en bundsolid barbermaskine, der benyttes af mange mænd i Danmark og resten af verden. Brugeranmeldelserne taler også for sig selv, da den får en høj score uanset ved hvilke forhandlere, man kigger.

Sonisk OptiFoil giver præcis barbering

Med Braun er der intet, der er overladt til tilfældighederne. Sådan er det heller ikke med denne model, da den har den nyeste teknologi, som er med til at forbedre barberingen og tage den til nye højder.

Teknologien hedder sonisk OptiFoil og er en teknologi, der bruger sensorer til at aflæse skægget. Den kan derfor læse, om der er mange små hår, eller om dit skæg er tæt eller meget langt. Dermed bruger barbermaskinen altid det rette energiniveau.

Den har desuden fire specielle skæreelementer, der er ekstra tynde. Det gør den i stand til at fjerne mange hår i ét strøg, ligesom den kan komme til der, hvor det kan være svært at få en tæt barbering.

God hygiejne

Det er nemt at holde barbermaskinen ren, da den har et simpelt og smart 4-trins hygiejnecenter, som de kalder for Clean&Charge. Med et enkelt tryk på en knap, renses maskinen så den er klar til næste barbering. Nemmere bliver det ikke at holde den ren.

Den begrænser dig desuden ikke i, hvordan du godt kan lide at barbere dig, da den både kan fungere på tør og våd hud. Dog er det altid bedst med skum eller gele, da de irriterer huden mindst muligt.

Med denne model fra Braun får du altså en kraftfuld og tæt barbering. Den fortjener derfor en rigtig fin andenplads i vores barbermaskine test.

 

Hvordan har vi fundet frem til de bedste barbermaskiner?

Vores barbermaskine test er baseret på en meget dybdegående research af det danske marked. For at finde frem til de bedste til vores test har vi først og fremmest kigget på de mange forbrugeranmeldelser, der er på internettet og hos de enkelte forhandlere. Dette er nemlig det mest pålidelige at gå efter, da det er brugernes oplevelse af det enkelte produkt, der virkelig tæller og giver en reel indikation af, hvordan barbermaskinen er.

Dette har vi brugt ret lang tid på, da der ligger en del forbrugeranmeldelser derude. Ikke desto mindre har det gjort os i stand til at skrænke feltet betydeligt ind, så vi kun har stået tilbage med modeller, der kan give en barbering uden at skade huden og meget mere.

Du har helt sikkert en masse krav til den barbermaskine, du gerne vil have. Samme skrappe krav har vi også haft, da vi gerne har villet finde barbermaskiner, der kan følge ansigtets konturer, give en tæt barbering og kunne bruges under bruseren, da vi ved, at mange mænd sætter stor pris på dette.

Men, det har også været vigtigt for os at finde barbermaskiner, der er de bedste inden for forskellige kategorier, sådan så det både er muligt at finde en billig barbermaskine, der er god samt en dyrere barbermaskine med flere forskellige teknologier.

Overordnet set har vi sorteret efter nogle af følgende kriterier:

 • Brugstid
 • Opladningstid
 • Tæthed
 • Skånsomhed for huden
 • Medfølgende udstyr
 • Indstillingsmuligheder
 • Antal af hoveder

Disse og flere kriterier har gjort det muligt for os at udvælge de absolut bedste barbermaskiner til dig, så du ikke behøver lede længe eller bruge en masse tid på at finde en model, der passer lige til dig.

Sådan får du en god barbering

For at få en god barbering, er det en god ide at følge vores råd herunder. For det er ikke bare at sætte gang i barbermaskinen og vupti, så er skægget af. Det giver nemlig med al sandsynlighed en barbering, der giver dig irritationer.

Vask ansigtet først

Inden du starter med at barbere dig, er det en god ide at starte med at vaske dit ansigt. Gør det gerne med lunkent eller varmt vand, da det får porerne i huden til at åbne sig op. Herefter er det en god ide at tørre huden igen, inden du begynder barberingen. Grunden til det er, at barbering på våd hud godt kan resultere i, at maskinen hakker lidt i det, hvilket vil føles som om, at den nipper i hårene.

Brug en god lotion

Når du er færdig med at barbere dig, er det godt for din hud, hvis du bruger en god ansigtscreme eller lotion. Det skal helst være en uden parfume, da det godt kan svie og komme til at irritere huden. Det gælder især også, hvis du springer ansigtsvasken over, da creme så er nødvendig for at berolige huden.

Rengør maskinen

Det kan måske virke som en logisk ting at gøre. Men det er det ikke for alle – særligt fordi det er træls at stå og bruge tid på. Men, det er ret vigtigt, at du sørger for at rengøre maskinen, da det blandt andet holder skægpest fra døren.

Gode råd til at undgå irriteret hud ved barbering

Det er en meget almindelig oplevelse blandt mænd, at deres hud føles irriteret og rødmet efter barbering. Det er der ikke så meget ved, da det gør det træls at skulle barbere sig. Så for at undgå, at du barberer dig mindre, har vi samlet nogle gode råd, der umiddelbart får du din hud til at blive mindre generet og irriteret efter barbering.

Få en elektrisk barbermaskine

Det er et meget belejligt råd, nu hvor vi har testet barbermaskiner på siden her. Men det er et reelt råd, da du vil opleve at få langt mindre irriteret hud med en elektrisk barbermaskine sammenlignet med en skraber. For en skraber fjerner nemlig et mindre lag af huden ved hver barbering, hvilket giver anledning til irritation og snitsår.

Når du bruger en barbermaskine, vil du i stedet få en barbering, der foregår i cirkulære bevægelser. Disse bevægelser trykker huden ned, så hårene fjernes uden skæreelementerne kommer i direkte kontakt med huden.

Første skridt til en mindre irriteret hud er derfor at købe en elektrisk barbermaskine.

Brug skrubbecreme inden barbering

Det er en rigtig god ide at fjerne så mange døde hudceller og skidt fra huden som muligt, inden du går i gang med at barbere dig. Den bedste måde at gøre det på, er at bruge en skrubbecreme, da det effektivt fjerner skidt og snavs fra huden. Det mindsker irritation betydeligt.

Trim de lange hår

Vil du gerne undgå, at det nipper lidt i huden, eller at du skal barbere dig det samme sted flere gange, er det en god ide at trimme de lange hår først. Det giver færre irritationer og gør det også langt nemmere for dig at barbere dig.

Barber dig med våd hud

Når du har skæg, kan du både barbere dig med båd og tør hud. Det bedste for huden er dog at gøre det, mens den er våd og mens, du bruger barberskum eller barberlotion. Det får barbermaskinen til at glide nemmere hvilket sikrer, at hårene ikke bliver revet i.

Vælg skånsom indstilling

Dette er ikke muligt på alle typer af barbermaskiner. Men, hvis du køber en barbermaskine med flere modi, vil du have mulighed for at vælge en barbering, der er mere skånsom mod huden.

Har du ikke sådan en indstilling, kan du i stedet fokusere på teknikken, når du barberer dig. Den bedste teknik er små og cirkulære bevægelser, hvor du ikke trykker for hårdt mod huden. Stræk den også gerne, hvis det er svært at fjerne hårene på kinden eller ved svært tilgængelige steder.

Husk pleje efter barberingen

Som vi nævnte før, er det vigtigt, at du fugter huden efter endt barbering. Brug gerne en aftershave eller en fugtende creme uden parfume, da det straks går ind og beroliger huden og dermed sænker risikoen for irriteret hud.

Bruger du alle disse tips, bør du i langt størstedelen af tilfældene få en hud, der er blød og føles i ro. Det kan godt betale sig at følge rådene trin for trin, da det både giver dig en hud, der ser pænere ud, men også sikrer, at du ikke har en hud, der klør og er generende.

Hvad er en god elektrisk barbermaskine?

Hvis du gerne vil være sikker på at købe en god barbermaskine, bør du købe en, der er ledningsløs og genopladelig. For det er irriterende at have en ledning til at hænge, ligesom det ikke er fedt at skulle skifte batterier.

Men, den skal selvfølgelig også have nogle skarpe skæreblade, så dine skægstubbe og lange hår bliver skåret af, uden det irriterer din hud eller river i hårsækken. Jo mere skarpt skæret er, jo mere behagelig og glidende en barbering får du.

Derudover kan du jo også få en barbermaskine, der kan tilpasse sig til konturerne i dit ansigt, ligesom nogle barbermaskiner kan løfte håret således, at du kun behøver ét strøg for at fjerne alle hår. Om det er funktioner, der gør en barbermaskine god for dig, er helt op til, hvad du har af behov, når det kommer til barbering.

Du bør derfor stille dig selv nogle spørgsmål, inden du køber en ny barbermaskine:

 • Hvor ofte skal du barbere dig?
 • Skal den kunne glatbarbere og trimme?
 • Skal den kunne rengøre sig selv?
 • Hvor mange hoveder skal den have?
 • Hvor dyr må den være?

I vores barbermaskine test har vi forsøgt at finde nogle af de bedste modeller, der er på markedet lige nu, men som også løser forskellige behov. Du vil derfor både kunne finde en af de helt avancerede barbermaskiner i testen her samt nogle mere simple med basisfunktioner til dig, der bare gerne vil barberes en gang imellem.

Læs derfor også gerne alle beskrivelserne i testen her, da vi er ret sikre på, at det hjælper dig godt på vej til at finde ud af, hvilke behov du reelt set har.

Er barbermaskiner fra Braun eller Philips bedst?

Selvom vi har valgt en barbermaskine fra Braun som barbermaskine bedst i test, er dette meget en smagssag. For når alt kommer til alt, minder deres produkter meget om hinanden, ligesom de begge er dygtige til at udvikle nye og smarte teknologier.

Det du måske i virkeligheden skal bruge til at adskille dem fra hinanden er designet og den måde, de ligger i hånden på. Men igen er det meget afhængigt af, hvad du bedst kan lide, og hvad du foretrækker.

For at vælge den bedste model, bør du i stedet se nærmere på specifikationerne for de enkelte barbermaskiner. Det gør det nemmere for dig at finde ud af, om en barbermaskine fra Braun eller Philips er bedst.

Gældende for begge producenter er, at de laver gode barbermaskiner i forskellige prisklasser, hvilket gør det muligt for enhver mand at erhverve sig en god barbermaskine. Du går derfor ikke galt i byen ved hverken at vælge den ene eller anden producent – begge er anerkendte for deres høje kvalitet, lange holdbarhed og gode priser. Vælg derfor den, du synes passer bedst til dig.

Hvordan vedligeholder man bedst en barbermaskine?

Det ville være skønt, hvis en barbermaskine ikke krævede nogen form for vedligeholdelse. Men det gør den desværre, da den ellers ikke holder lige så længe, som du nok gerne vil have den til. Først og fremmest er det vigtigt, at du efter brug gør den grundigt rent. Du skal derfor ikke kun nøjes med at tømme den for hår – de skal vaskes helt væk, så dekke i slider på bladene eller forringer hygiejnen.

Der er meget stor forskel på barbermaskiner, da nogle er selvrensende og selvslibende. Men selvom du måske ender med at købe sådan en, er det alligevel en god ide at svinge rensebørsten og åbne for vandhanen.

For at få din barbermaskine til at holde længst muligt, kan du eventuelt købe en af dem, der har en rensestation med i købet. For her er du sikker på, at det bliver gjort hver gang, og at den også efterfølgende bliver tørret. Det får barbermaskinen til at holde noget længere.

Derudover skal du naturligvis ”bare” passe godt på den generelt og ikke give den for hård en medfart. Så skulle du gerne have den samme barbermaskine i rigtig mange år.

Er en dyrere barbermaskine bedre end en billig?

Normalt siger man, at pris og kvalitet hænger godt sammen. Det gør det også med barbermaskiner, når man ser på, hvor meget de kan eller hvilke skærehoveder, de har. Men, bare fordi en dyrere barbermaskine har nogle ekstra funktioner, behøver det ikke betyde, at det er en bedre barbermaskine for dig.

Prisen er ikke det, du skal vælge efter. Selvfølgelig får du mere for pengene, når du går efter en dyrere model, men hvis du ikke har brug for det, eller det ikke giver mening for dig i forhold til, hvor meget du bruger den, er det ikke noget, du bør gå efter. Kan du omvendt virkelig godt lide at barbere dig, og går du højt op i, hvordan dit skæg er formet og ser ud, giver det god mening at kaste ekstra penge efter en barbermaskine.

Vi anbefaler dig derfor, at du nærstuderer og nøje læser beskrivelserne i vores barbermaskine test, da det giver dig en god indikation af, hvad de enkelte barbermaskiner kan. Jo mere du læser om de enkelte produkter, jo nærmere kommer du også den perfekte barbermaskine for dig.

Hvordan finder man det bedste barbermaskine tilbud?

Hvis du gerne vil finde det bedste barbermaskine tilbud, er et rigtig godt tip, at du løbende kommer tilbage til vores side. For vi har nemlig ikke kun valgt de bedste barbermaskiner ud. Vi har også fundet de billigste forhandlere af de bedste barbermaskiner. Derfor kan du også være mere eller mindre sikker på, at du på et ellers andet tidspunkt støder på et rigtig godt tilbud på en eller flere af barbermaskinerne.

Det kræver naturligvis, at du er indstillet på at vente med at få en barbermaskine og dermed skulle vente på at få lov til at barbere dig. Kan du ikke vente, kan vi som sagt trøste dig med, at du ved at købe hos en af de forhandlere, vi har linket til, faktisk får barbermaskinen til den absolut billigste pris. Du bliver derfor på ingen måde snydt og kan derfor allerede om få dage glæde dig til en helt anden oplevelse på badeværelset.

Køb en barbermaskine online i dag

Drømmer du om at få en lækker, glat barbering flere gange i ugen? Eller at have en barbermaskine, der kan hjælpe dig med at lave flotte kanter? Så er der ingen tvivl om, at du skal have fat i en af de barbermaskiner, vi har gennemgået her i vores barbermaskine test.

Vi har helt bevidst valgt at holde antallet af barbermaskiner i testen her nede på et niveau, hvor du kan overskue det. For jo, vi kunne godt have valgt yderligere 10 gode barbermaskiner ud til vores test. Men det havde ikke hjulpet på dit overblik, da du dermed skulle tage stilling til mere end 15 forskellige barbermaskiner – og så er du lige så langt, som da du havnede herinde.

Vi håber derfor, at der blandt de 8 nøje udvalgte barbermaskiner er en model, som springer dig i øjnene, fordi den løser de behov, du har. Vi har i hvert fald gjort vores bedste for at finde noget forskelligt til dig, så du har et godt grundlag for at vælge den helt rette.

Derudover vil vi gerne fremhæve, at alle forhandlerne er danske og nogle, du i forvejen kender til. Når du derfor klikker dig videre fra et af produktbeskrivelserne, lander du på en i forvejen kendt hjemmeside, hvor der står yderligere specifikationer samt information om leveringstid. Alle tilbyder en god service og hjælper gerne, hvis der er noget, du er i tvivl om vedrørende barbermaskinen.

Tilbage er der kun at sige god jagt på en barbermaskine. Vi håber, du finder den rette, og at den giver dig mange gode barberinger nu og fremover.

Leder du efter en hårfjerner til kroppen?

Der er mange forskellige typer hårfjernere på markedet, og det kan være svært at vælge den rigtige. Hvis du ikke er tilfreds med din barbermaskine, kan en IPL-hårfjerner være et godt alternativ. IPL-hårfjernere bruger lysimpulser til at fjerne hår, og de har en række fordele. For det første er IPL-hårfjernere meget effektive, og de fleste mennesker oplever en markant reduktion i hårvækst efter få behandlinger. For det andet er IPL-hårfjernere meget skånsomme, og de fleste mennesker oplever kun milde bivirkninger som rødme og kløe. Endelig er IPL-hårfjernere relativt billige i forhold til andre hårfjerningsmetoder.

❗❗ Udgåede modeller ❗❗

Nedenfor finder du en oversigt over tidligere anmeldte produkter, som ikke længere er tilgængelige på markedet. Vi har valgt at medtage dem i denne artikel, fordi vi mener, at oplysningerne om disse produkter stadig kan være værdifulde for dig som læser, når du skal træffe en informeret beslutning.

Braun barbermaskine - Series 5 - 50-M1850s

Barbermaskinen her fra Braun minder meget om de øvrige modeller fra producenten, da den er udviklet til at være skånsom for huden, uden det går ud over barberingen. Men, den er særligt god til at tage sig af glatbarbering, stubbe og et veltrimmet skæg, da den både har trimmer og stubbetrimmer med i købet. Du behøver derfor ikke købe en trimmer ved siden af, hvis du ikke altid ønsker en glatbarbering.

Det er nemt at skifte mellem de forskellige funktioner, da barbermaskinen har et nemt click-system til udskiftning af udstyret.

Men det er ikke det hele, da maskinen også har 3 fleksible skær, der tilpasser sig ansigtets konturer og er 100% vandtæt. Du kan derfor roligt tage den med dig under bruseren eller rengøre den under vandhanen, når du er færdig.

Den holder i 50 minutter på en enkelt barbering og tager kun 60 minutter om at lade op. Til gengæld har den lynopladning på bare 3 minutter, hvis du har glemt at sætte den til aftenen forinden.

Remington barbermaskine - F9200

Selvom Philips og Braun sidder på langt størstedelen af markedet, når det kommer til barbermaskiner, skal vi selvfølgelig ikke glemme Remington. For det er en producent, der også er god til at lave barbermaskiner – særligt til dig som ikke behøver en masse smarte teknologier eller funktioner.

F9200 er en rigtig fin barbermaskine til en rigtig god pris. Den kommer ikke med så mange funktioner som de øvrige på listen, men det er en af de bedste, når det kommer til billigere og mere simple barbermaskiner. Derfor kunne vi ikke undgå at tage den med i vores barbermaskine test.

Turboindstilling

Turboindstillingen er det kendetegnene for denne barbermaskine. For med denne skrues der lidt op for hastigheden, så det er hurtigere at komme igennem de genstridige hårstubbe. Du kan derfor godt nå en barbering, selvom den er 10 minutter i ”gå-tid”.

Selve barberhovedet har dobbelt folieskær og dobbelt intercept-trimmer, som gør det muligt at fange både de lange og mere lavtliggende hår. Derudover kan den bruges sammen med barberskum og gel, som efterfølgende kan vaskes af under hanen uden problemer.

Med i købet til denne barbermaskine er der en rejsepose, opladerstand, rensebørste og en beskyttelseshætte til skæret, så det ikke bliver slidt under opbevaring.

Philips barbermaskine - Series 9000

Nu vi er ved Philips barbermaskiner, kan vi lige så godt fortsætte. For med denne model får du en af de måske mest avancerede og innovative teknologier inden for barbering. Den har nemlig V-formede præcisionsblade og barberhoveder, der bevæger sig i 8 retninger. Du er dermed garanteret en god og tæt barbering med denne model.

Fanger alle hår

Der er intet at komme efter ved Philips s9031, da den har et patenteret barberbladssystem, der er udviklet til at fange alle hårstrå, uanset i hvilken retning de vokser. Det sker ved, at det enkelte hårstrå bliver løftet en smule op, inden det bliver skåret af. Det giver en langt mere tæt og glat barbering.

Barberhovederne er desuden fleksible og kan bevæge sig i hele 8 retninger. Det sikrer, at de tilpasser sig nøjagtigt til kurverne og konturerne i ansigtet, og at du får minimal irritation af huden.

Kan benyttes under bruseren

Med til barbermaskinen hører der et brugervenligt display med forskellige indstillingsmuligheder. Det betyder, at du kan indstille din barbering til den følsomhed og intensitet, du har det bedst med.

Derudover er den også vandtæt. Så kan du bedst lide at varme hårsækkene op inden barbering, kan du sagtens tage den med dig under bruseren.

Den har en brugstid på 50 minutter og en opladningstid på 60 minutter. Men, du behøver ikke vente på, at den er fuldt opladet, inden du bruger den. Har du derfor glemt at oplade den, behøver du kun vente 5-10 minutter, før du kan barbere dig.

Philips barbermaskine - AquaTouch Plus AT886

 

En barbermaskine behøver ikke være dyr for at være god. Det beviser Philips med AquaTouch Plus AT886, som giver en god og tæt barbering af både kort og længere skæg uden irritationer efterfølgende.

Det er en barbermaskine til en rigtig god pris, som langt de fleste kan komme i nærheden af.

Tre skærehoveder

AquaTouch har hele tre afrundede skærehoveder, der er så skarpe, at de glider helt ubesværet hen over huden og dig en behagelig, skånsom og ikke mindst glat barbering. Det er langt mere behageligt end en skraber, som nemt kommer til at rive i hårene.

Hurtig opladning

Tålmodighed er ikke noget, du behøver så meget af med denne model, da det kun tager en time at oplade den. Af den time får du 45 minutters brugstid. Men, du behøver ikke vente en time, hvis du har glemt at sætte den til opladning om aftenen, da du på kun 3 minutter har nok strøm til én barbering.

Når det er tid til at gøre den ren, skal du bare åbne for barbermaskinen med et enkelt tryk på en knap. Så kan du skylle den ren under hanen.

Braun barbermaskine - Series 5 - 5190cc

Ind fra siden igen kommer Braun igen. Denne gang med 5190cc, som er designet til at passe godt på din hud, uden det går ud over resultatet af din barbering. Du kan derfor godt forvente dig en barbermaskine, der tilpasser sig skæggets tæthed og et hoved, der beskytter huden.

Smart teknologi

Teknologi er noget, Braun er kendt for. Og i denne model får du 8-direction comfort flex-hoved og AutoSense-teknologi. Det førstnævnte skaber en konstant hudkontakt med et tryk, der skåner din hud. Sidstnævnte kan læse tætheden på dit skæg og tilpasse styrken efter det, for at du får det bedste resultat. Ét strøg er derfor nok.

God hygiejne

Hygiejne er ikke noget, du behøver bekymre dig om, da der med til maskinen følger en Clean&Charge-station, der kan opbevare, oplade, rengøre, smøre og tørre maskinen. Det er virkelig smart og sparer dig for en masse tid på badeværelset. Dertil sikrer det også, at du har en nærmest ny barbermaskine hver eneste gang, du skal bruge den.

BRAUN Series 3

 

Braun er og bliver bare en af de bedste til at producere og designe barbermaskiner til mænd. Der er ret mange gode modeller at vælge imellem, og fordi vi gerne ville vælge én, der skiller sig lidt ud af mængden (men kun meget lidt), er valget faldet på denne som vores barbermaskine bedst i test.

Opladningstiden er ikke særlig lang på denne barbermaskine, ligesom den også har ret mange gode funktioner, som klart overstiger forventningerne i forhold til, hvad den koster. Den er desuden nem at tage med rundt på farten, da den ikke fylder så meget i toilettasken.

God driftstid

For at få en god oplevelse med en barbermaskine, er det vigtigt, at driftstiden er god. Det er tilfældet med denne barbermaskine, da den kan bruges i hele 50 minutter, inden det igen er tid til en opladning, som i øvrigt kun tager 60 minutter. Du skal derfor ikke vente længe på, at den har nok strøm til en barbering, hvis du har glemt at sætte den til opladning.

Barbermaskinen er desuden trådløs, hvilket gør det ret nemt at klare barberingen.

God størrelse

Hvis du gerne vil have en barbermaskine, der er nem at tage med dig, er denne oplagt. For den har kun en højde på 22,2 centimeter, en bredde på 5,7 centimeter og en dybde på 15,5 centimeter, der sammen med en vægt på bare 1,2 kilo altså gør det nemt og let at have den med i toilettasken.

Kan bruges i badet

Når du køber modellen her fra Braun, får du også en rensestation med i købet, som gør det muligt at barbere dig, når du er våd. Der er desuden også en batteriindikator og en rensepatron med i købet.