Hårtrimmer Test 2024 → Se De 7 Bedste Hårtrimmere

Hårtrimmer Test

BedstTest.dk Anbefaler

2024

bedsttest badge 5a
Unikke bladteknologi (X-taper Blade 2.0)
Kraftig motor med 10.000 vibrationer i minuttet
Titanium belagt skæreblad

Er du en mand, der tager vare på dit udseende og kan du godt lide, at dit hår sidder perfekt. Det kan faktisk hurtigt blive en dyr affære, hvis du skal rende til frisøren i tide og utide, for lige at få rettet kanterne, eller tyndet ud i den kraftige manke. Derfor kan en god hårtrimmer hurtigt blive din bedste ven, som altid er behjælpelig med at få frisuren i topform.

Du vil hurtigt lære din hårtrimmer at kende og få styr på både de vilde nakkehår og længderne, så du altid ser nyklippet ud. Er du en mand med et fyldigt og lækkert skæg, vil du også kunne trimme skægget med din hårtrimmer. Du vil også kunne finde hårtrimmere med tilbehør, der let klarer øvrig kropshår også. Lettere bliver det faktisk ikke. Hårtrimmeren er lige netop sådan en god allround maskine, der kan klare lidt af hvert.

Så længe du behandler din hårtrimmer godt og sørger for at rense den efter endt brug, har du mange års levetid i en god hårtrimmer. Vi har været på jagt for dig, på et marked der tilbyder hundredvis af forskellige hårtrimmere. For hvor skal man lige starte og hvor skal man slutte, i forhold til at finde lige netop den trimmer, der passer til behov og pengepung. Det kan være rigtigt svært at se skoven for bare træer, når udvalget er så stort.

Her får du vores bud på et par håndfulde super lækre hårtrimmere. Vi har lavet en test af hårtrimmer og vi kårer en hårtrimmer bedst i test. Det betyder nødvendigvis ikke, at det er den bedste til dit behov, men det bliver du meget klogere på, når du er færdig med at læse vores udførlige artikel. Tag et kig på det spændende udvalg vi har fundet til dig, så skal du nok finde en favorit eller to.

Vi har testet 10 af de bedste hårtrimmere på markedet:

  1. Panasonic ER DGP72 Hårtrimmer
  2. Wahl Lithium Pro LCD 199-0467 Hårtrimmer
  3. BaByliss Digital Hair Clipper E990E Hårtrimmer
  4. Philips HC9490 Hårtrimmer
  5. Wahl Lithium Ion ColorPro Hårtrimmer
  6. Braun Mgk7221 hårtrimmer
  7. Philips QC5580/32 Hårtrimmer
  8. BaByliss Lasting Sharpness E976E Hårtrimmer
  9. Remington Heritage HC9100 Hårtrimmer
  10. Andis Cordless USPro Lithium Hårtrimmer

Wahl Lithium Pro LCD 199-0467 Hårtrimmer

Wahl Trimmer - Lithium Pro Clipper

Wahl er måske ikke lige et mærke man normalt lægger mærke til, men det vil vi godt lave om på. Der er nemlig tale om lækre produkter med et godt udvalg af tilbehør, så du kan komme hele vejen rundt om din ansigtspleje.

Desuden er designet lækkert og maskulint, så det er ikke en hårtrimmer der behøver at blive gemt væk i et skab. Den tåler gerne dagens lys, både på dit badeværelse og hvor du ellers skal have den med hen.

Her er man virkelig ikke i tvivl om, at hårtrimmeren er designet til mænd, der gerne vil have godt design, funktionalitet og masser af muligheder for både hår og skæg.

Strømlinet opbevaring

Med købet får du en lækker, lille og bærbar opbevaringskuffert, så du kan holde din Wahl hårtrimmer og tilbehør samlet et sted. Den er naturligvis sort, så du kan holde den maskuline linje, også når du er på farten.

Hver ting har sin plads i den lille kuffert og du får både frisør saks, kam, olie og rensebørste med. Der er 6 afstandskamme med og naturligvis en oplader. Du kan fint finde plads til den i rejsetaske eller kuffert, så du også kan se nyklippet og godt ud, når du er på ferie.

Lynopladning når du har brug for det

Med Wahl Lithium Pro LCD 199-0467 Hårtrimmer kan du lynoplade på kun 1 minut. Desuden får du hele 100 minutters aktivitet på en fuld opladning. Med hårtrimmerens elektroniske display, kan du nemt holde øje med, hvor mange minutter du har at gøre godt med.

Det kan være en god ide at tjekke displayet inden du går i gang med en større trimning af både hår og skæg, så du ikke behøver at holde pause midt i det hele. Selv om du kan aktivere lynopladningen, er det altid rart at kunne blive færdig med trimningen uden ophold.

Diamantskårne klinger for høj præcision

Hårtrimmerens skæreblad er fremstillet af stål i høj kvalitet og er skåret med en diamantskærer. Det betyder, at klingerne er ekstra skarpe, for det helt præcise resultat, når du anvender hårtrimmeren.

Det giver dig en ekstra fordel, da din frisure altid vil fremstå skarp og præcis. Akkurat som kommer du lige fra din frisør. Alt i alt en hårtrimmer, som du utvivlsomt vil blive glad for.

BaByliss Digital Hair Clipper E990E Hårtrimmer

Babyliss Digital Hair Clipper With Japanese Steel

 

BaByliss er verdenskendt for deres elektriske plejeprodukter til både mænd og kvinder. Der ligger mange års erfaring og teknologisk udvikling bag mange af deres nye produkter, inklusive denne lækre hårtrimmer model.

Her får du lækre materialer og ny teknologi i et og samme produkt. Du har fuld tilgængelighed til elektronisk display og tænd sluk funktion, der sparer på opladningerne. Desuden får du en hårtrimmer, der er ergonomisk og fremstillet i en maskulin blue steel farve. Den oser langt væk af kvalitet.

BaByliss er mærket for dig, der vil have en robust hårtrimmer med indbygget funktionalitet og i en kvalitet, der er værd at betale det dobbelte for.

Hardbox til opbevaring

Du får en kompakt, sort hardbox med i købet, hvor du kan opbevare hårtrimmer og tilbehør, når det ikke er i brug. Boxen er også brugbar, hvis du skal på ferie, konference eller andet. Den finder let sin plads i rejsetasken.

Med en hardbox er du også fri for at lede efter dit tilbehør i skabe og skuffer. Det hele har sin plads i boxen, så det er lige til at finde.

Knive fremstillet i Japansk stål

Når vi siger ny teknologi, så mener vi det. BaByliss Digital Hair Clipper E990E er fremstillet med knive i Japansk stål. Derfor kaldes modellen også af og til for Babyliss Digital Hair Clipper with Japanese Steel.

Vi kender blandt andet det japanske stål fra de dyre japanske køkkenknive. I det hele taget er Japan kendt for at fremstille stål i høj kvalitet og med en helt utrolig skarphed og præcision. Det kommer både dig og dit hår og skæg til gode med denne hårtrimmer.
Du vil opleve den utrolige skarphed, da der ikke vil være sløve steder på knivene, hvor det føles som om håret bliver revet ud i stedet for at blive klippet af. Ingen spaltede spidser, hverken i hår eller i skæg og dermed et velplejet og sundt resultat.

Præcision helt ned til 0,6 mm

Du kan klippe dit hår helt utrakort med denne hårtrimmer. Den helt originale Marine Corps klip klarer du så let som ingenting, med helt korte sider og nakke og et par millimeter mere på toppen.

Har du til gengæld lyst til lidt længere hår på hovedet, kan du med de medfølgende afstandskamme klippe helt op til 25 mm i længden. Så er er god variation i mulighederne med denne hårtrimmer.

Den er ergonomisk i sin udformning, så den ligger godt og sikkert i hånden. Ergonomien er også med til at sikre dig et godt og jævnt slutresultat, fordi du straks mærker, hvordan hårtrimmeren ligger bedst i hånden.

Lithium-Ion batteri med lang ydeevne

Du får helt op til 160 minutters batteritid pr. opladning, takket være lithium-ion batteriet, der netop sørger for den lange batteritid. Det betyder, at du ikke behøver være over din hårtrimmer både tidligt og sent, for at tjekke batteritid.

Du kan også på hårtrimmerens digitale display se, hvor mange minutter der er tilbage på opladningen. Skulle du risikere at løbe tør, kan du fint bruge trimmeren med ledning.

Desuden er maskinen udstyret med en låseknap, så du kan afbryde den, hvis telefonen ringer eller du lige skal holde en pause. Desuden fungerer låseknappen perfekt, når du er færdig med arbejdet. For med hårtrimmeren låst, taber den ikke batteri, når du lægger den i hardboxen.

Philips HC9450 Hårtrimmer

Philips hårtrimmer HC9490

 

Philips er kendt for kvalitet i hele verden. Det gør sig også gældende for denne hårtrimmer, der er fyldt med innovative tiltag og funktioner du måske aldrig har hørt om før. Det er en lækker og ergonomisk udformet hårtrimmer, der ligger godt i hånden.

Med Philips HC9450 hårtrimmer får du god værdi for pengene og en maskine der holder i årevis. Det er helt sikkert et køb, som du ikke vil fortryde.

Hårtrimmeren kan lidt af hvert og du vil sikkert blive overrasket over dens mange funktioner og muligheder. Her får du i hvert fald rig mulighed for at eksperimentere med dit udseende og samtidig hjælper trimmeren dig med at huske dine valg.

400 indstillinger at vælge imellem

Det helt unikke og innovative præcisionshjul giver dig hele 400 forskellige indstillingsmuligheder fra 0,5 mm til 42 mm, med en præcision helt ned til 0,1 mm. Her finder du helt sikkert en indstilling, der passer til dig og dit hoved.

Med så mange muligheder kan det være svært at huske nøjagtig hvilken indstilling der blev brugt sidst, men der har Philips heldigvis taget højde for. Hårtrimmeren kan nemlig huske den sidste indstilling og desuden har du mulighed for at gennem op til 3 indstillinger for hver af de 3 medfølgende og motordrevne kamme.

Det giver mulighed for, at flere familiemedlemmer kan indstille deres præferencer, så frisuren altid sidder lige i skabet. Det er helt sikkert en feature der sparer både tid og potentielle ærgelser.

Sæt turbo på trimmeren

Ja faktisk behøver du slet ikke foretage dig noget, for hårtrimmerens automatiske turbo funktion klarer det for dig. Når trimmeren støder på tykt og tæt hår, aktiveres turbo funktionen helt automatisk, så hastigheden øges og trimningen går let og smertefrit.

Det er set før, at en familie må have mere end en hårtrimmer, fordi et familiemedlem har ekstra tykt hår. Det er ikke nødvendigt med Philips HC9450, som klarer alle udfordringer ved hjælp af den automatiske turbo booster.

Det er samtidig en batteribesparende funktion, da turboen kun øger motorhastigheden, når der er behov for det. Det giver dig længere tid mellem opladningerne og samtidig en besparelse på elregningen.

DualCut teknologi med fordele for dig

DualCut-teknologien betyder, at klippe elementet har en meget lav friktion, som faktisk kan klippe hår dobbelt så hurtigt som en konventionel hårtrimmer. Det betyder at du ikke behøver bruge meget mere end halvdelen af den tid, det normalt tager dig at klare en trimning.

Samtidig er de selvslibende titaniumblade med til at sikre præcision i enhver trimning og en lang levetid på bladene. Titanium er kendt for sin lethed og styrke, så det er helt sikkert et materiale, der holder hvad det lover.

Den lave friktion betyder også, at enhver trimning føles behagelig, fordi de stærke og skarpe titaniumblade laver et helt rent cut, der slet ikke mærkes. Nogle gange kan man nemlig godt få fornemmelsen af, at en del af hårene bliver revet over i stedet for skåret over.

Wahl Lithium Ion ColorPro Hårtrimmer

Wahl Hårklipper Lithium Ion ColorPro

 

Her er hårtrimmeren der giver god mening for de fleste. For hvem kan nu lige, bare på øjemål, kende den eksakte længde på afstandskammene. Vi kan ikke, så derfor synes vi Wahls Lithium Ion ColorPro er super smart.

Wahls er kendt for kvalitet og bruges af mange frisører og barberer rundt om i verden. De formår at fremstille produkter med sans for detaljerne og med en sund logik i brugen. Det er helt sikker noget, som mange andre producenter kunne lære lidt af.

Her i vores test af hårtrimmer er det naturligvis også noget, der indgår i bedømmelsen af de forskellige produkter. Wahl er for øvrigt fremstillet i USA, hvilket borger for kvaliteten.

Farvenøgle for valg af rette kam

De 8 medfølgende kamme kommer i hver deres farve, det i sig selv er ikke meget andet end en farverig detalje. Men når vi nu fortæller dig, at samme farver er trykt på selve hårtrimmeren, sammen med kam længden på hver farve, ja så er det godt nok smart.

Det betyder, at du på hårtrimmeren vælger din længde, lad os sige 13 mm. Den har farven orange, så du vælger den orange kam og trimmer dit hår til 13 mm i længden. Skal du herefter trimme sider og nakke til 6 mm, som har farven lilla. Ja så vælger du bare den lilla kam og vupti, er frisuren i hus.

Du kan vælge mellem længder fra 1 mm til 25 mm og hårtrimmeren klarer også at trimme dit skæg, hvis du har brug for det. Der medfølger saks og kam og en lille opbevaringstaske til alle delene, så intet forsvinder i skuffen eller skabet.

Fuld opladning på nul komma fem

Alt efter hvordan vi nu lige definerer nul komma fem, vil vi vove at påstå, at 15 minutters supercharge til en fuld opladning er sådan cirka det samme som nul  komma fem. Det er i hvert fald lynhurtigt og det betyder, at du kan sætte hårtrimmeren til opladning inden du går i bad og tage den, fuldt opladet, i brug når du kommer ud af badet.

Det giver masser af frihed i en ellers travl og stresset hverdag, for de fleste kan lige hive et kvarter ud af tidsplanen. Desuden giver en fuld opladning dig 90 minutters brugstid, så det er ikke fordi du skal oplade konstant.

Det er hårtrimmeren der er let at vælge skær til, hurtig at lade op og med masser af køretid på en opladning. Det er et godt valg.

BaByliss Lasting Sharpness E976E Hårtrimmer

BaByliss For Men Lasting Sharpness Hårtrimmer E976E

 

En super stilfuld hårtrimmer fra franske BaByliss, der virkelig forstår at ramme plet på både æstetik og funktionalitet. Designet er elegant og lækkert, både visuelt og i materialevalget. Man fornemmer straks kvaliteten, når man får hårtrimmeren i hånden.

De mange funktioner er alle brugbare. Der er ikke tilføjet unødige funktioner, som ingen kommer til at bruge. Alt er nøje gennemtænkt og brugbart ned i mindste detalje. Der medfølger både afstandskam og skægkam, så du både kan tage vare på hovedhår og skæg.

Alt er pakket i en lækker opbevaringsæske, så du altid har styr på dit grej, der også indeholder både rensebørste og smøreolie, så du kan vedligeholde din hårtrimmer.

Præcision helt ned til 1 mm

Med den medfølgende afstandskam kan du indstille den ønskede længde med 1 millimeters præcision. Det giver et perfekt resultat, hvor du aldrig behøver lade dig nøjes med lige ved og næsten.

Du får hele 26 klippetrin fra 0,5 mm til 25 mm. Det betyder at du kan lave ekstremt nøjagtige overgange i håret ved hjælp at det indbyggede justeringshjul, hvor kun ganske få millimeter er forskellen. På den måde kan du få mere fylde i håret, lige der hvor du har behovet, når du anvender din hårtrimmer.

De mange trin giver dig gode muligheder for at eksperimentere med millimeterne. Det kan være lige det, der adskiller en okay trimning fra en super fed trimning. Måske har du været vant til færre muligheder, så det er bare med at prøve dig frem til det bedste resultat for lige netop dit hår.

Titanium skær for det knivskarpe resultat

BaByliss Lasting Sharpness E976E er udstyret med titanium skær, der giver dig en knivskarp finish på både hår og skæg. Titanium skæret sikrer dig et fuldstændigt rent klip, så der ikke er trælse og spaltede spidser i dit nytrimmede hår.

Derudover sørger titaniumskæret for at holde sig skarpt, hver gang du bruger din hårtrimmer. Det er nemlig selvslibende, så det holder i en uendelighed. Faktisk er titanium både super let og utroligt stærkt på samme tid.

En kraftfuld motor

Hårtrimmeren er udstyret med en kraftig motor med et højt omdrejningstal, der sikrer dig en god og konstant fart på din trimning. Så er du fri for at bruge mere tid end højst nødvendig på det perfekte resultat.

Din trimmer kan køre en time på en fuld opladning og med den gode, kraftfulde motor, holder en opladning længe. Du kan anvende hårtrimmeren både med og uden ledning. Anvender du med ledning vil du samtidig oplade trimmeren, mens du bruger den.

Remington Heritage HC9100 Hårtrimmer

Remington HC9100

 

Her får du et old school look med den nyeste teknologi. Hårtrimmeren fra Remington ligner noget fra en gammel Hollywood barbersalon, den er simpelthen bare too cool. Så er du til vintage looket, skal du se nærmere på denne hårtrimmer.

Der er til gengæld ikke noget vintage eller old school over ydeevnen eller funktionerne på Remington Heritage HC9100. Du får masser af afstandskamme som sørger for længder der varierer fra 1,5 mm til 25 mm.

Er du til de ultrakorte trimninger er dette ikke modellen for dig, da den korteste indstilling på denne hårtrimmer hedder 1,5 mm.

Old School med masser af fart på

Hastigheden på denne lækre hårtrimmer er helt i top. Den klipper 300 mm/s, så du er færdig næsten før du får set dig om. Det kan måske være en anelse ærgerligt, når du nu står med en lækker udgave af en hårtrimmer, men du kan altid lige køre den igennem igen, for en sikkerheds skyld.

Du får 60 minutters ledningsfri brugstid på en opladning, det er nok til flere trimninger, da der er fart på maskinen, når først du går igang. Til gengæld skal den oplade i 4 timer, hvis du har tømt den helt, det er faktisk næsten helt old school og har helt sin egen charme.

11 afstandskamme giver dig masser af muligheder

Med så mange forskellige afstandskamme, der breder sig over 1,5 mm til 25 mm i længden, har du god mulighed for at finde de længder, der passer perfekt til dit look. Du kan variere længderne i siden og på toppen, det er specielt godt, hvis du bruger voks eller andre produkter til at style og sætte dit hår.

Her kan små variationer i længden netop give dig det ønskede look og sørge for, at dine længder falder på den helt rigtige måde. Akkurat som kom du lige fra frisøren. Det er også en god måde at hurtigt at kunne variere din frisure på, alt efter hvad moden lige foreskriver.

Andis Cordless USPro Lithium Hårtrimmer

Andis Cordless USPro™ Lithium Hårtrimmer

 

Her får du et produkt, der er designet til frisører og barberer. Den er i ægte barberstil, som du netop ser, når du besøger din barber eller din frisør. Et stykke lækkert værktøj, fristes man næsten til at kalde denne hårtrimmer.

Vi synes den er utrolig lækker med sit minimale design, men alligevel med features, der overrasker positivt. Som for eksempel den ret unikke mulighed for, at du kan hænge den på sin helt egen knage på badeværelset.

Med en kampvægt på under 300 gram, er det ikke din hårtrimmer der er skyld i overvægt på ferierejserne. Den klarer både at trimme dit hår og dit skæg i længder fra 1,5 mm til 25 mm.

Stærk motor og lang batteritid

Du får med Andis Cordless USPro Lithium Hårtrimmer en lille muskelbundt med 5.500 omdrejninger pr. minut og med helt op til 2 timers brugstid på en opladning. Det er en hårtrimmer der kan klare mange trimninger på en enkelt opladning og som hurtigt og kraftfuldt klarer enhver trimning.

Du har mulighed for at forlænge hårtrimmerens levetid og ydeevne ved at anvende den medfølgende rengøringsbørste og give det lidt olie fra tid til anden. Det er ikke meget der skal til, for at holde din hårtrimmer i topform.

Opladningstiden for denne hårtrimmer er 90 minutter, som du kan ombytte til hele 2 timers brugstid. Den lave vægt gør den nem at have med i træningstasken eller på kontoret, på en dag hvor du skal videre i byen direkte efter job.

Tilbehør med lækker finish

Du får 9 afstandskamme med til din hårtrimmer. Den lyse grå farve fra trimmeren går igen i kammene og giver et professionelt og eksklusivt udtryk. Der er helt sikkert tænkt over og kælet for enhver lille detalje i denne hårtrimmer.

Du kan anvende hårtrimmeren til både hår og skæg i den eller de længder, der passer til dit hår og din ønskede frisure. Med den lette vægt klarer du let både den lidt besværlige nakke og trimningen ved ørerne.

Sådan har vi vurderet vores hårtrimmer bedst i test produkter

Det er ikke bare tilfældige vurderinger der ligger til grund for vores top 12 test af hårtrimmer.  Vi har taget de ting, som mange mænd finder vigtige, med i vurderingen af apparaterne. Vi har blandt andet lagt vægt på, at hårtrimmeren er ledningsfri, for det ønsker de fleste brugere nemlig.

Vi har desuden kigget på opladningstiden og hvor længe du kan bruge hårtrimmeren på en opladning. Det er naturligvis vigtigt, at din nye hårtrimmer kan klare sig igennem minimum en trimning, inden den skal lade op igen. Den skal helst heller ikke lade i timevis, for det er der ikke meget økonomi eller fornuft i.

Indstillingsmulighederne i forhold til klippelængder og variation i disse, har også spillet ind på vores vurdering. Det er heldigvis ikke alle mænd, der går rundt med samme længde hår og samme frisure. Ofte bruges hårtrimmeren af flere medlemmer i husstanden, så det er vigtigt med mange forskellige muligheder i forhold til klippelængden.

Skærebladets beskaffenhed har vi også kigget på, for det er en vigtig del af hele funktionen på en hårtrimmer. Der er ikke meget ide i at købe en fin hårtrimmer, hvis skæret skal skiftes i tide og utide. Så kan det let blive en dyr affære. Derfor har vi vægtet kvaliteten i skærebladet højt i vores hårtrimmer test.

Motorkraften på de enkelte hårtrimmere er også indgået i vores hårtrimmer test. Det er klart at omdrejningstallet har indvirkning på maskinens ydeevne. Hvis tallet er lavt, kan det for det første tage rigtig lang tid at trimme håret og for det andet kan du risikere, at trimmeren simpelthen ikke kan trække ordentligt, specielt hvis du har tykt og tæt hår.

Derudover har kriterier som ergonomi, tilbehør, opbevaringstaske og udbyder også spillet en rolle i vores vurderinger. Vi har specielt lagt vægt på, at produkterne kan købes hos forhandlere, der er troværdige og pålidelige og som overholder reglerne for handel med private i Danmark. På den måde kan du nemlig være sikker på, at alle de forhandlere vi linker til, kan du trygt handle med.

Selv om vi har rangeret produkterne i vores hårtrimmer test, er det ikke sikkert at alle har brug for hårtrimmer bedst i test. Vi er helt klar over, at behov og økonomi er individuelle faktorer, som ikke alle kan kæmmes over samme kam. Du kan måske også have en præference for et specifikt mærke, som du har haft gode erfaringer med tidligere.

Der er heldigvis frit valg på alle hylder. Finder du ikke lige den hårtrimmer du har i tankerne i vores hårtrimmer test, er vi sikre på at du alligevel har fået god inspiration og viden, som du kan tage med dig i din videre søgning.

Det skal du overveje, før du bestemmer dig for at købe din hårtrimmer

Du skal helt sikkert passe på med at falde for fristelsen og bare købe den første og bedste hårtrimmer du kigger på, du kan bare ende med at blive rigtig skuffet. Det kan være en rigtig god ide at forberede dig på, hvilke behov og krav du rent faktisk stiller til en hårtrimmer. Som du sikkert har læst i vores test, er det ikke alle hårtrimmere, der kan det hele eller det samme. Derfor bør du tage stilling til følgende, inden du træffer dit endelige valg:

1. Har du tykt og kraftigt hår?

Kan du svare ja til dette spørgsmål, er det vigtigt at du vælger en hårtrimmer, der kan klare en stor og fyldig manke. Det er nemlig ikke alle, der kan arbejde sig igennem dit hår med et tilfredsstillende resultat.

Her kan du med fordel kigge efter de modeller, der har turbo funktion blandt specifikationernen. Det er lidt forskelligt hvad producenterne vælger at kalde denne feature. Nogle kalder det auto turbo, andre turbo boost og der er helt sikkert flere betegnelser, som du kan støde på.

Fordelen for dig ved at vælge en maskine, der netop er beregnet til at kunne klare kraftigt hår, er at du oplever trimningen som let og smertefri. Du får ekstra motorkraft, der betyder at hårtrimmeren glider lettere gennem dit hår. Ingen hår bliver revet ud eller revet over, som følge af, at hårtrimmeren er kommet på overarbejde.

2. Har du tyndt eller sparsomt hår?

Tilhøre du den store gruppe mænd, som ikke har alverden af hår tilbage, skal du vælge en trimmer der tager højde for det. Du er en blandt mange, så der er efterhånden mange hårtrimmere, der netop er beregnet til sparsom eller aftagende hårvækst.

Vælger du at klippe håret helt i bund, er en enkelt eller to millimeter faktisk en stor forskel. Her skal du kigge efter en model, der kan klippe helt kort og som har flere muligheder i de korteste trimninger. En del hårtrimmere har 1,5 mm som korteste trim, det er ikke sikkert det er helt nok for dig.

En fade funktion, der netop er beregnet til sparsomt hovedhår eller begyndende måne, er også en super god mulighed for dig. Her kan hårtrimmeren nemlig klippe i ganske små etager, så håret ikke står ud som et pindsvin på dit hoved. Det betyder også, at du er fri for at sætte håret med alt for meget voks eller andre hårprodukter.

Når du vælger din hårtrimmer er det altså vigtigt, at du kigger på antallet af de korteste trimninger og hvor præcist trimmeren kan klippe. Det er helt sikkert at du vil blive mere glad for en hårtrimmer, som netop tager vare på din slags hår.

3. Skal du bruge hårtrimmeren til dit skæg?

Har du skæg, som også skal passes og plejes og trimmes ofte, er det værd at tjekke om hårtrimmeren er specielt egnet til at trimme skægget med. Skægvækst er nemlig af en hel anden beskaffenhed end hovedhår.

Oftest er skægget meget kraftigere end hårene på dit hoved, det krøller måske en smule og er generelt mere uregerligt og stridt. Så selv om rigtig mange hårtrimmere kan bruges til at trimme skægget med, er det ikke alle, der er lige gode til det.

Du kan med fordel tjekke, om der specifikt er nævnt specielle features, der omhandler trimning af skæg. Hvis det er tilfældet, er det fordi hårtrimmeren er udviklet til også at kunne trimme skæg. Det er også værd at lægge mærke til, om trimmeren har afstandskamme, der passer til din skæglængde.

Du skal være specielt opmærksom på at vælge en model med høje omdrejningstal og så er det helt essentielt, at du får renset hårtrimmeren, hver gang du har trimmet skægget. De små, stride skæghår kan nemlig sætte sig fast i skærebladet og drille der. Optimalt vil det være, hvis du kan skylle trimmeren under vand, så alle småhår fjernes.

4. Er i flere, der skal bruge hårtrimmeren?

Hvis både du og dine sønner skal bruge trimmeren, er det vigtigt, at i hver især kender jeres behov. Her kan det ikke hjælpe, at du køber en model med fade effekt, hvis poderne har stort, tykt hår eller et ordentligt fuldskæg.

Hvis i lægger jer fast på, at hårtrimmeren skal kunne opfylde alles behov, er det ikke sikkert at i har heldet 100% med jer. Det kommer helt og holdent an på, hvor stor forskel der er på jeres behov. Finder i en brugbar model, er det bare med at slå til.

Hvis ikke, kan det være, at i er nødt til at købe to hårtrimmere, der kan tilfredsstille jer alle. Det kan være det føles som en unødvendig udgift lige nu og her, men på sigt vil i alle blive meget mere glade for jeres respektive hårtrimmere. Det er alligevel vigtigt, at i alle kan føle jer godt tilpas, med den trimning af både hår og skæg, der lige passer til jer.

Hvor mange penge vil du bruge på din hårtrimmer?

Dette er nok egentlig det vigtigste spørgsmål, du skal stille dig selv. Hvis du har sat dig for, at din hårtrimmer må koste det den gør og at de andre egenskaber er det vigtigste for dig valg, er der ingen ko på isen, for så er prisen slet ikke vigtig.

Har du, som de fleste, et budget der skal overholdes, kan prisen være vigtig. Her kan du med fordel minimere din søgning efter den perfekte hårtrimmer til dit behov, ved at angive den maksimale pris, du kan betale for produktet.

Så har du nemlig mulighed for at se hele det udvalg, der er i din prisramme. Herefter kan du gå på jagt efter de specifikationer, som du har brug for i din nye hårtrimmer. Det er en super god fremgangsmåde, der er let at overskue og lige til at gå i gang med.

Der er nemlig ikke noget værre end at have forelsket sig i en helt specifik hårtrimmer, kun for at finde ud af, at den er for dyr. Den kan være svær at slå ud af hovedet og det er bare som om, at alt andet pludselig ikke er godt nok.

Får du samme service og garanti når du køber en nedsat hårtrimmer?

Har du set dig lun på et super godt hårtrimmer tilbud, som du meget gerne vil have fingrene i. Måske er du i tvivl om du stadig har samme rettigheder, som når du køber til normalprisen. Det forstår vi sagtens, for det er let at komme i tvivl.

Når du handler som privatperson, har du visse rettigheder i forbindelse med dit køb. Du har lov til at bytte varen indenfor en given tidsperiode og du har også en garanti på det produkt du køber. Mange steder kan du også få dine penge tilbage, hvis du fortryder dit køb, men det er faktisk ikke en rettighed. Det er noget butikken bestemmer.

Når du køber et hårtrimmer tilbud, har du akkurat de samme rettigheder, som hvis du købte hårtrimmer til normal pris. Det betyder at du bare kan glæde dig over, at du har kunnet spare penge på dit køb.

Du skal dog være opmærksom på, om den nedsatte vare er en udstillingsmodel eller den på anden måde er en 2. Sorteringsvare. Her vil du nemlig ikke altid kunne fortryde dit køb eller reklamere over småskrammer eller andre kosmetiske fejl. Sådan en vare er købt som beset, men hvis det kun handler om lidt ridser, er der jo ikke noget i vejen med funktionerne. Her kan det godt betale sig for dig, at spørge forhandleren om vilkårene for købet, så du ikke pludselig sidder med håret i postkassen.

Er der stor forskel på en billig hårtrimmer og en dyr hårtrimmer?

Man kan nogle gange komme lidt i tvivl, når man ser hårtrimmere der koster 200 kr og nogle, der koster 2000 kr. Er den dyre hårtrimmer virkelig 10 gange bedre end den billige hårtrimmer? Vi forstår godt tvivlen, men vil nu engang postulere, at pris og kvalitet hænger uløseligt sammen.

Det er selvfølgelig vigtigt, at du kigger på specifikationerne for de to hårtrimmere, der befinder sig  i hver sin ende af prisskalaen. Her vil du sandsynligvis finde ud af, at den dyrere hårtrimmer har flere features, mens den billige ikke har mere end de helt basale.

Basale funktioner er der absolut ikke noget galt med, hvis de opfylder de behov, du har til din hårtrimmer. Det handler allermest om, hvor meget man er villig til at betale for en hårtrimmer, i forhold til hvor ofte man bruger den og til hvad.

Køber du primært en hårtrimmer for at du for eksempel kan trække tiden mellem dine frisørbesøg et par uger eller to, så er der sandsynligvis ikke brug for de helt store skyts. Her vil du sikkert kunne klare dig med en model i den billige ende, såfremt til hår ikke er meget kraftigt. Du vil nok kunne skulle trimme din nakke og måske lidt sider, så behovet er ikke voldsomt.

Hvis du derimod køber en hårtrimmer, så du selv kan stå for frisuren, – og måske også skægget, så er der mere grund til at gå grundigt til værks, når du vælger din model. Her er du nemlig afhængig af, at din hårtrimmer performer hver gang du tager den frem. Når du skal bruge din hårtrimmer ofte, kan du med fordel vælge en model med et selvslibende titantiumblad.

Hvis en billig hårtrimmer er billig, fordi den er sat på tilbud, er sagen jo en ganske anden. Her er det slet ikke sikkert, at du pakker op for et discount produkt. De gode tilbud findes heldigvis stadig fra tid til anden. Så er det netop bare med at glæde sig over, at man har gjort et røverkøb.

Skriv din hårtrimmer på ønskesedlen eller bid regningen over

Hvis du ikke lige har økonomi til at investere i den ønskede hårtrimmer, er der heldigvis råd for det. Hos nogle forhandlere har du mulighed for at betale beløbet i mindre rater over nogle måneder. Det kan være en super fin løsning, hvor der ofte ikke er nogen nævneværdige omkostninger forbundet med, at du afbetaler beløbet.

Så længe du betaler de få afdrag til tiden, er det måske bare et lille oprettelsesgebyr du skal af med. Nogle steder er det helt gratis, så du kan kigge dig lidt omkring og finde det sted, der giver dig de bedste vilkår: Så kan du nemlig få din nye hårtrimmer leveret med det samme, så du kan få styr på frisuren med det samme.

Det er en meget måde, at finansiere et køb på og der ikke noget farligt eller forkert forbundet hermed. Flere og flere butikker, både fysiske og netbaserede, tilbyder denne form for betaling, netop fordi mange forbrugere efterspørger den.

Er det ikke den rette løsning for dig, er der heldigvis både jul og fødselsdag hvert år. Du kan overveje om den lange ønskeseddel skal afløses af en kort og præcis en af slagsen i stedet. En ønskeseddel med et enkelt ønske på, er svær at komme uden om.

Har du fundet en hårtrimmer i den lidt dyrere ende af skalaen, som du ved er for dyr i forhold til jeres normale gave størrelse, kan du med fordel sende samme ønske til flere af dine familiemedlemmer, eller dem du er på gave med. Så kan de slå sig sammen og dit ønske, så du alligevel kan få hårtrimmeren i hus.

Hvorfor vente, – køb din hårtrimmer i dag

Har du bestemt dig til, at en lækker og egnet hårtrimmer skal være dit næste køb, er der som sådan ikke nogen grund til at vente. Du har sikkert fundet brugbar information i vores artikel, måske har du endda fundet din helt egen favorit blandt de 10 finalister i vores hårtrimmer test.

Hvis det er tilfældet, er det bare med at købe din favorit. Jo før du har den i hus, jo tidligere kan du gå i gang med at trimme lokkerne. Vi anbefaler, at du går stille og roligt til værks, specielt hvis du ikke tidligere har prøvet at bruge en hårtrimmer.

Når du trimmer dit hår foregår det jo spejlvendt.  Du kender det fra når du børster tænder, reder dit hår eller sætter kontaktlinser i øjnene. Det er der jo ikke noget svært i, primært fordi du har øvet dig. Det samme gælder for dig og din hårtrimmer. I skal lige lære at arbejde sammen og koordinere på den helt rigtige måde.

I starten kan det godt føles lidt akavet, men du skal nok hurtigt få det lært. Måske er er du endda et naturtalent, der bare har det helt rigtige tag på det fra dag et. Start med at trimme håret lidt længere, end du egentlig gerne vil have det, bare så du får en fornemmelse for din hårtrimmer. Det vil også være super ærgerligt at starte med at tage for meget af.

Er du stadig lidt i tvivl om, hvilken hårtrimmer du skal vælge, kan du sagtens spørger forhandleren til råds, hvis du ikke lige finder den ønskede information. Hvis du handler på nettet, har mange af netbutikkerne en chatfunktion, hvor der sidder personale klar til svare på de spørgsmål du måtte have. Det er en god måde at få viden direkte fra forhandleren.

Find den ideelle hårtrimmer til kroppen

At finde den ideelle hårtrimmer til kroppen kan være en udfordring. Der er mange forskellige typer på markedet, og det kan være svært at vurdere, hvilken en der er bedst for dig. IPL-hårfjernere er et populært valg, da de er effektive til at fjerne uønsket hårvækst. Epilatorer er også en god mulighed, hvis du ønsker en trimmer, der kan bruges i flereområder af kroppen. Hvis du har et stort budget, kan laser hårfjerning være en god mulighed for at fjerne uønsket hår permanent. Uanset hvilken type trimmer du vælger, sørg for at læse anmeldelser og sammenligne priser, så du får den bedste mulige trimmer til dine behov.

❗❗ Udgåede modeller ❗❗

Nedenfor finder du en oversigt over tidligere anmeldte produkter, som ikke længere er tilgængelige på markedet. Vi har valgt at medtage dem i denne artikel, fordi vi mener, at oplysningerne om disse produkter stadig kan være værdifulde for dig som læser, når du skal træffe en informeret beslutning.

Philips hårklipper

Philips har her fremstillet en hårtrimmer, der giver dig mulighed for at både at klippe og barbere. I Philips vanlige kvalitet, er der kælet for detaljer i både design og funktionalitet. Produktet ligner ikke den gængse hårtrimmer, men der er fornuft bag designet.

Det er ikke alle mænd, der beholder den samme hårpragt livet ud. Selv om det for nogle kan være svært at acceptere, er det et faktum der er svært at gøre noget ved, med mindre man tyer til kostbare alternativer.

Ofte er en sparsom eller aftagende hårpragt flottest, hvis den holdes kort og tæt, for på den måde skal der ikke hentes hår eller dækkes noget, som ikke er der. Vi hepper i hvert fald på den helt korte version, som vi ubetinget synes er mest klædelig og her er denne hårtrimmer perfekt.

Roterende skær giver let adgang til svære steder

Denne hårtrimmer er udstyret med et helt unikt roterende skær, der kan rotere helt op til 180 grader i begge retninger. Det giver lettere adgang til at trimme dit hår i både venstre og højre side, uden at skulle holde tungen meget lige i munden.

Desuden gør hårtrimmerens ergonomiske udformning med gummigreb det let, at navigere den rundt på hovedet. Det giver stor præcision i trimningen og en let og hurtig arbejdsgang. Philips QC5580/32 har også afrundede spidser på de medfølgende kamme, der både forhindrer og forebygger hudirritation.

Det kan være en stor fordel, hvis du ofte skal holde dit korte hår vedlige. Det kan det være smart at vælge en hårtrimmer, der tager højde for, at hovedbunden også skal vedligeholdes og se pæn ud.

Længdeindstillinger fra 0 – 15 mm

Denne hårtrimmer er som sagt optimal til det helt korte hår. Den kan indstilles på en maksimal længde på 15 mm, men den kan til gengæld sørge for et helt tæt barbering, så du ikke både skal have hårtrimmer og barbermaskine frem, når frisuren trænger til en omgang.

Det giver en god frihed og et begrænset tidsforbrug. Du skal kun rengøre en maskine og du har det hele samlet i den medfølgende taske, meget nemmere bliver det ikke. Denne hårtrimmer kan også rengøres under vand. Det er optimalt, når der skal klippes helt tæt i det korte hår.

Selvslibende knive for din sikkerhed

Maskinen har selvslibende knive, det vil sige, at hver gang du anvender den, sliber knivene sig selv. Det er både praktisk og sikkert, specielt ved de helt tætte trimninger. Du får hele 60 minutters ledningsfri brugstid pr opladning og du kan sagtens anvende hårtrimmeren med ledning på også.

Der er batteriindikator på trimmeren, der fortæller dig hvor længe du har tilbage på en opladning. Du skal regne med, at en fuld opladning tager cirka en time. Anvender du hårtrimmeren med ledning, oplader den samtidig med at du bruger den.

Braun Hårtrimmersæt - Mgk7221 - Grå

Braun er kendt for sine mange forskellige serier i barbermaskiner. Vi har fundet dette hårtrimmersæt, som besidder mange af de kvaliteter, vi kender fra Braun produkterne. Med sættet kan du både trimme hår, skæg og krop, da der medfølger rigtig mange dele.

Du får Brauns velkendte kvalitet i et funktionelt og minimalistisk design, som vil passe ind på ethvert badeværelse. Hårtrimmer, skægtrimmer, bakkenbartstrimmer, næsehårstrimmer, you name it, – det hele er med. Med sættet her har du mulighed for en total body grooming, fra top til tå.

Tag hårtrimmeren med under bruseren

Du kan anvende hårtrimmeren til både tør og våd brug. Det betyder, at du kan trimme under bruseren. Det er super smart, især hvis du har hår i en længde, der ikke kræver præcision, når du trimmer det.

Desuden kan du være helt sikker på, at der ikke er nogen dele, der ruster eller bliver sløve, selv om du bruger trimmeren under vand. Braun Mgk7221 hårtrimmer er nemlig udstyret med livslange skæreblade, der beholder skarpheden til enhver tid.

Det er naturligvis helt frivilligt om du vil anvende hårtrimmeren i brusebadet, den virker lige så godt i tør tilstand. Det er blot en ekstra mulighed du har. Det kan måske være optimalt at anvende de medfølgende skærehoveder til kropsbehåring i badet. Hvis du for eksempel ønsker at fjerne hår under armene eller på mave og bryst.

AutoSensing teknologi til al slags hår

Trimmeren er udstyret med Brauns egen AutoSensing-teknologi, der justerer trimmekraften til den slags hår, som skal trimmes. Det er super smart til både hovedhår, skæg og kropshår, da både tykkelse og længde er forskellig.

Det betyder også at du kan se en besparelse på levetiden på en opladning, da AutoSensing kun booster kraften, når der er behov for det. Det giver rigtig god mening, da der jo ikke er grund til at bruge mere motorkraft end nødvendigt er.

Du får desuden 100 minutters brugstid på en fuld opladning, takket være de kraftige Lithium – Ion + batterier, der netop er kendt for ekstra lang brugstid.

Tilbehør til hele kroppen

Med den store tilbehørspakke får du rig mulighed for at tage godt vare på dig selv og din kropsbehåring. Du kan klare hår i næse og ører og øvrig kropsbehåring efter behov. Desuden medfølger der en Gillette Fusion5 ProGlide, til den helt glatte barbering.

Med denne hårtrimmer fra Braun får du så meget tilbehør, at du kan klare alt behåring med dette ene produkt. Der medfølger sporty opbevaringstaske til alle herlighederne, så du kan tage tasken med på farten.

En super fin mulighed for at kunne erhverve dig en multifunktionel hårtrimmer, der klarer både skæg og kropsbehåring på bedste vis, så du altid fremstår i den bedste version af dig selv.

tage et nærmere kig på.

Panasonic ER DGP72 Hårtrimmer

Denne Panasonic hårtrimmer er alles absolutte favorit i vores hårtrimmer test. Panasonic er et professionelt mærke når det kommer til elektriske plejeprodukter til mænd og denne her maskine er ingen undtagelse.

Den er anvendt af mange professionelle barberer og frisører og det mærkes. Den er lavet i kvalitetsmaterialer med et hav af forskellige funktioner, der gør den super anvendelig til enhver situation du måtte komme i. Her får du helt sikkert både kvalitet og funktionalitet for alle pengene.

Motorkraft til selv det tykkeste hår

Med hele 10.000 vibrationer i minuttet klarer den kraftige motor også de helt tykke og tætte manker, der skal tyndes eller studses. Det er faktisk en meget vigtig ting at lægge mærke til, når du vælger din trimmer. Specielt hvis du er udstyret med en lækker hårpragt.

Batteriet holder sin opladning i op til 50 minutter, så du har godt tid til at få skabt et perfekt resultat. Desuden har du en fuld opladning efter kun 60 minutter, det er faktisk utroligt hurtigt. Har du glemt at lade op, kan du naturligvis bruge hårtrimmeren med ledning, så du ikke behøver vente, hvis du har travlt.

Titanium belagt skæreblad

Skærebladet på Panasonic ER DGP72 hårtrimmer er belagt med titanium. Titanium er et grundstof med stor styrke og en lavere vægt end for eksempel stål og jern. For dig betyder det, at hårtrimmeren er let at anvende og ikke føles for tung efter kort tid.

Desuden har Panasonic udviklet en hel unik teknologi på deres skæreblad, den kaldes X-taper Blade 2.0 med ekstrem skarphed. Denne teknologi er udviklet til, at du får alle hår med første gang du kører hårtrimmeren gennem håret.

Det titanium belagte skæreblad sliber faktisk sig selv, når du anvender trimmeren. Du får olie og børste med, så du selv kan gøre lidt ekstra for holdbarheden af din Panasonic hårtrimmer. Hvis du, efter mange års brug, har brug for at udskifte bladet, lader det sig nemt gøre at sætte et nyt i trimmeren.

Et utal af klippelængder

Man kan sagtens mærke, at Panasonic virkelig har tænkt over, hvad man som mand har brug for i en god hårtrimmer. Her får du nemlig hele 12 forskellige klippelængder. Fra 0,8 mm til 15 mm.

Det giver dig en super god mulighed for at vælge den helt optimale længde til dit hår og dit skæg. For ja, du kan sagtens trimme dit skæg med hårtrimmeren også. Du skal bare huske på, at når du trimmer dit skæg er det ekstra vigtigt  at rense skærebladet efterfølgende.

Med de mange indstillinger er du fri for at gå på kompromis med længden af både hår og skæg. Det betyder, at du er fri for at leve med en periode hvor dit hår er lidt for kort eller omvendt. Du kan ramme den rette længde med det samme og finder hurtigt ud af, hvor ofte du har brug for at trimme.

En helt igennem lækker og professionel hårtrimmer, som vi helt sikkert vil anbefale dig at