Varmeapparat Bedst i Test 2024 → De 4 Bedste Varmeapparater

Varmeapparat

Et varmeapparat kan være en oplagt løsning til dig, der har brug for at få lidt ekstra varme i hjemmet eller som vil gøre det lidt lunere at sidde i udestuen, campingvognen, forteltet, garagen eller et andet sted, hvor der ikke ellers er varme indlagt.  

Der findes mange forskellige varmeapparater at vælge i mellem, og det kan derfor godt blive en anelse svært at vælge, hvis ikke man ved, hvor man skal starte eller slutte. For at hjælpe dig på vej, har vi lavet denne varmeapparat test, hvor vi har udvalgt 7 af de bedste varmeapparater, som du kan købe i dag.

Disse udvalgte varmeapparater er bedst i hver deres kategori. Det vil sige, at du både kan finde det bedste varmeapparat til ophæng på en væg, det bedste varmeapparat til camping og meget mere her på siden. Formålet med at opdele testen i disse kategorier er naturligvis at gøre det nemmere for dig at finde lige netop det bedste varmeapparat for dig.

Skulle du ende med at finde et apparat, som du er interesseret i at købe, så har vi sørget for, at du hele vejen gennem testen kan klikke dig videre til butikker, der forhandler de enkelte varmeapparater. På den måde kræver det ikke meget mere end et par klik fra din side før du har lagt en bestilling på dit nye, bedste varmeapparat.

God fornøjelse!

Nedis Wi-Fi Smart Tower Fan Heater – Bedste varmeapparat

Nedis Wi-Fi Smart Tower Fan Heater

 

Titlen som det bedste varmeapparat går til denne Wi-Fi Smart Tower Fan Heater fra Nedis. Modellen her har et design og funktionaliteter, der gør den særligt anvendelig som et varmeapparat. Samtidig kan du forvente en høj kvalitet og rigtig meget værdi for pengene – alt sammen noget, der er med til at gøre modellen fra Nedis til det bedste varmeapparat.

God kvalitet fra Nedis

Som vi kender det fra Nedis’ produkter, er kvaliteten for denne Wi-Fi Smart Tower Fan Heater helt i top. Du får med andre ord rigtig meget for pengene, og det er lige netop det, der er med til at gøre det til et oplagt valg.

Selve varmeapparatet har en højde på knap 57 centimeter, hvilket sikrer, at der kommer varme ud i mere end bare det nederste luftlag. Det kan virke som en lille detalje, men det gør en stor forskel for varmekomforten og hvordan den opleves.

Det handler dog ikke kun om opvarmning med Nedis Wi-Fi Smart Tower Fan Heater. For opvarmningskapaciteten på 2.000 Watt er ikke det eneste, som varmeapparatet har at byde på. Det kan nemlig også bruges til nedkøling på årets varme dage, og dermed har du en perfekt 2-i-1-løsning, der kan bruges året rundt.

Smart Home funktionalitet

Det ligger lidt i navnet, at Nedis Wi-Fi Smart Tower Fan Heater er et varmeapparat, der har smarte funktioner. Helt konkret er det udstyret med WiFi, hvilket vil sige, at du kan koble varmeapparatet til den tilhørende Nedis SmartLife-app på din mobiltelefon.

Herfra vil du nemt kunne kontrollere varmeapparatet uanset, hvor du er – bare, at du har adgang til internettet. Det vil sige, at det eksempelvis er oplagt at stille Nedis Wi-Fi Smart Tower Fan Heater i sommerhuset, da du på farten kan justere alt fra temperatur og varmeeffekt til panoreringsfunktionen og tidsplanen.

Men det er ikke kun via app’en, at Nedis Wi-Fi Smart Tower Fan Heater kan styres. Det er også et varmeapparat, der kan koble sammen med Google Home og Amazon Alexa – og hele det økosystem af løsninger, der hører sig til der. Samtidig betyder det også, at dette bedste varmeapparat kan stemmestyres.

I princippet er denne smarte funktionaltiet noget, man kan opnå med et hvilket som helst varmeapparat – bare, at man har en hub eller en gateway tilsluttet. Fordelen ved Nedis Wi-Fi Smart Tower Fan Heater er naturligvis, at man ikke behøver at tilkøbe denne, ofte dyre, hub eller gateway. I stedet virker det hele bare fra start af – ovenikøbet til en ganske fornuftig pris.

Adax NEO H-WT – Bedste varmeapparat ophængt på en væg

Adax Neo elradiator 230V

 

Hvis du er på udkig efter det bedste varmeapparat ophængt på en væg, så er det Adax NEO H-WT, du skal kigge nærmere på. Det er en elradiator, der ikke bare er vanvittigt flot designet, men som også er af høj kvalitet og proppet med smarte funktioner.

Knivskarpt design

For mange er et varmeapparat ikke ligefrem noget af det kønneste, og derfor må det gerne kunne gemmes væk, når det ikke er i brug. Men det er lidt svært, når det kommer til væghængte varmeapparater, så her gør det ikke noget, hvis designet er pænt og stilrent.

Det er tilfældet for Adax NEO H-WT, der er designet specifikt til at passe pænt ind i så mange danske hjem, som muligt. Det har man opnået ved et meget enkelt, stilrent og ikke mindst diskret udseende, der på alle måder gør dette varmeapparat ophængt på væg til en stilfuld tilføjelse til hjemmet.

Fjernstyring og flere effektvarianter

Adax NEO H-WT er udstyret med såkaldt Bluetooth til WiFi-styring, hvilket vil sige, at du kan tilslutte varmeapparatet til din internetrouter ved hjælp af Bluetooth. Når det er gjort, vil du kunne styre varmeapparatet direkte fra din telefon ved hjælp af den gratis Adax WiFi-app.

Når appen er hentet, vil du have fuld kontrol over dit væghængte varemapparat uanset hvor i verden, du befinder dig. Det vil sige, at du altid hurtigt kan justere temperaturen på Adax NEO H-WT, ligesom du også kan lægge tidsplaner og lignende.

Samtidig er det værd at bide mærke i, at Adax NEO H-WT kan fås i mange forskellige varianter med hver deres effekt. Helt præcist kan du vælge mellem 7 forskellige udgaver af det populære varmeapparat, som yder alt mellem 400 Watt og 2.000 Watt. Der er med andre ord en Adax NEO H-WT til ethvert behov.

Honeywell Turbo Force – Bedste el varmeapparat

Honeywell Turbo Force effektivt varmeapparat 1600W

Er du på udkig efter det bedste el varmeapparat, så vil vi anbefale, at du tager et nærmere kig på Honeywell Turbo Force. Det tager ikke mange sekunder, før man opdager, at det på mange måder er et apparat, der skiller sig lidt ud fra mængden – men i den grad på en positiv måde.

Justérbar på alle leder og kanter

Honeywell Turbo Force er nemlig et ekstremt justérbart varmeapparat, der kan vendes og drejes på praktisk talt alle leder og kanter. Ikke bare kan du rotere selve varmeblæserenheder, du kan også gøre brug af den indbyggede oscillation, så du vitterligt kan justere på flere akser.

Denne justérbarhed er med til at give lige præcis den opvarmning, som der er behov for i en hvilken som helst situation. Honeywell Turbo Force er nemlig et varmeapparat, der giver dig mulighed for at dirigere varmen derhen, hvor der er behov for den.

Samtidig er Honeywell Turbo Force ikke vanvittig stor, hvilket betyder, at den kan bruges i langt de fleste rum og situationer. Kombinerer man det med det enkle og ganske pæne design, så er det et oplagt valg til dig, der bare skal have det bedste el varmeapparat.

Høj effekt i lille varmeapparat

Selvom Honeywell Turbo Force med sin bredde på 25,9 centimeter og højde på 32 centimeter er et relativt lille varmeapparat, så skal du ikke underkende dets opvarmningseffekt. Den lyder nemlig på 1.600 Watt, hvilket absolut er tilstrækkeligt til at sikre en hurtig og effektiv opvarmning.

Mange vælger blandt andet at placere deres Honeywell Turbo Force i garagen eller skuret, hvor de står ved et arbejdsbord og arbejder eller lignende. Det er nemlig her, at den hurtige opvarmning, samt muligheden for at pege varmen i en bestemt retning, virkelig kommer til sin ret.

Home>it Gasvarmeovn – Bedste gas varmeapparat

Home>it gasvarmeovn 4,2 kW sammenklappelig + elektrisk varmeblæser

 

Selvom langt de fleste varmeapparater kører på el, så er det ikke nødvendigvis en naturlov. Du kan sagtens få modeller med andre drivmidler, som blandt andet dette bedste gas varmeapparat er et tydeligt eksempel på.

Velfungerende gasovn med effektiv opvarmning

Med en Home>it Gasvarmeovn får du nemlig et gas varmeapparat, der varmer hurtigt, effektivt og jævnt med en effekt på hele 4.200 Watt. Det er uden sammenligning den højeste effekt, som noget varmeapparat på listen her kan præstere.

Det betyder, at du i løbet af ganske kort tid kan få varmet selv det koldeste rum op, hvis du har en Home>it Gasvarmeovn. Denne effektivitet hjælpes blandt andet på vej af den indbyggede varmeblæser, der sørger for at fordele varmen godt rundt i rummet.

Du bestemmer selv, hvor hurtigt opvarmningen skal ske. På de koldeste dage, kan du vælge den højeste varmeindstilling på 4.200 Watt ved 305 g/t, mens du på køligere dage kan vælge en af de andre varmeindstillinger på henholdsvis 2.800 Watt og 1.500 Watt.

Indbygget plads til gasflaske

Uanset hvilken varmeindstilling du vælger, så bliver dette gas varmeapparat drevet af den påmonterede gasflaske. Hvad der er smart ved Home>it Gasvarmeovn er blandt andet, at den har plads til en gasflaske på helt op til 11 kilo.

Det vil sige, at selv på den kraftigste varmeindstilling, kan gas varmeapparatet køre i mere end 36 timer inden, at gasflasken skal udskiftes. På den laveste varmeindstilling øges driftstiden til 100 timer.

Udover at have indbygget plads til en gasflaske, så gør Home>it Gasvarmeovn sig også bemærket ved dens elektroniske tænding og den funktion, der sikrer automatisk slukning, hvis gas varmeapparatet skulle vælte.

 

❗❗ Udgåede modeller ❗❗

Nedenfor finder du en oversigt over tidligere anmeldte produkter, som ikke længere er tilgængelige på markedet. Vi har valgt at medtage dem i denne artikel, fordi vi mener, at oplysningerne om disse produkter stadig kan være værdifulde for dig som læser, når du skal træffe en informeret beslutning.

Tristar KA-5036 varmeapparat keramisk oscillerende 2 kW

Er du på udkig efter det bedste keramiske varmeapparat, så er det Tristar KA-5036, der er det rette. Det er på mange måder et forrygende valg, fordi det giver en effektiv opvarmning og samtidig har en masse smarte fuktioner, der gør det sikkert og anvendeligt i hverdagen.

Godt design og smarte funktioner

Alt dette kommer til udtryk gennem det gode design, der ikke bare er relativt moderne og stilrent, men som også er præget af, at designerne har haft øje for detaljerne. Det ses blandt andet på højden, der giver en god varmefordeling – noget der styrkes af oscillationsfunktionen.

Derudover kan Tristar KA-5036 også bruges som ventilator, og dermed fungere til opvarmning om vinteren og nedkøling om sommeren. Kombinerer man dette med de to varmeindstillinger, den indbyggede overophedningsbeskyttelse, det integrerede håndtag og faldsikringen – ja så har man opskriften på det bedste keramiske varmeapparat.

Emerio Varmeblæser

 

Der er en sand fornøjelse at campere, men det er sjovest, når det er til at holde varmen. Et varmeapparat til campingvogn kan være en god måde at forlænge sæsonen på, fordi det giver mulighed for at varme både forteltet og campingvognen op til en temperatur, som er mere behagelig at opholde sig i.

Vores anbefaling af det bedste varmeapparat til campingvogn går til Emerio FH-215052; dels grundet det designet, den gode pris og ikke mindst de smarte funktioner.

Funktionelt varmeapparat

Hvis man skal bruge ét ord til at beskrive Emerio FH-215052, er funktionelt et af de mest indlysende. Modellen her er nemlig særligt velegnet til lige netop brug i en campingvogn eller i et fortelt.

Det kommer sig blandt andet af de 2.000 Watt, som varmeapparatet kan opvarme med. Det betyder nemlig, at der hurtigt opvarmes et rum på op til 20 kvadratmeter; hvilket er meget passende for de fleste campingvogne og fortelte for den sags skyld.

Derudover har varmeapparatet også en indbygget ventilatorfunktion, der gør den velegnet til de varme dage også – for ligesom der kan blive koldt i en campingvogn og et fortelt, så kan der i den grad også blive varmt, hvis temperaturen er høj.

Varmeapparatet har også oscillation, hvilket er den funktion, der får apparatet til at dreje fra side til side – præcis som man kender det fra mange ventilatorer. Det er rigtig smart, forid det sikrer en mere jævn varmefordeling i den campingvogn eller det fortelt, hvor Emerio FH-215052 placeres.

Flytbart design

Der er dog ikke kun de smarte funktioner, der gør Emerio FH-215052 til et godt valg, når du skal bruge et varmeapparat til din campingvogn. Også designet spiller en vigtig rolle i denne velegnethed.

Der er nemlig et indbygget håndtag i toppen af apparatet, som gør det nemt at flytte på. Kombinerer man det med med en rimelig vægt, der er til at flytte på og et meget stilrent og enkelt design; ja, så er Emerio FH-215052 på mange måder meget velegnet til at blive brugt i forbindelse med camping.