Clock Radio Test 2024 → De 3 Bedste Clock Radioer

Clock Radio

Er du på udkig efter et kombineret vækkeur og radio? Så er det en clock radio, du skal have fat i; den har nemlig både vækkeursfunktionen med alarm og klokkeslæt, samtidig med, at den har en indbygget radio.

Det betyder, at du ikke bare kan blive vækket til lyden af en alarm om morgenen, men også kan gå og gøre dig klar, mens du lytter til radioen. Det kan give en rigtig god morgenrutine, hvor man kan blive opdateret på dagens nyheder, få hørt noget musik og lignende.

Men der findes efterhånden et utal af clock radioer, som man kan vælge i mellem. Derfor har vi her i denne bedst i test guide gjort en del af arbejdet for dig. Vi har nemlig udvalgt 4 af de bedste clock radioer, som hver især udmærker sig i hver deres kategori. Det betyder, at du nedenfor kan finde lige netop det kombinerede vækkeur og radio, som passer bedst til dine behov.

Læs med, når vi præsenterer hver af disse bedste clock radioer. Ender du med at finde en, som du gerne vil købe, har vi også gjort det nemt for dig. I forbindelse med de enkelte præsentationer har vi nemlig inkluderet et link til en forhandler, der sælger den pågældende clock radio til en skarp pris.

Philips TAR4406 – Bedste clock radio

Philips TAR4406 - Clock-radio - 700 mW

Først på listen har vi Philips TAR4406, der får titlen som den bedste clock radio. Det gør den af flere årsager, der blandt andet tæller dens design, dens funktion og de mange smarte løsninger, som gør den til det oplagte valg.

Minimalistisk design til ethvert hjem

Philips TAR4406 er designet i en flot hvid farve, og har et meget minimalistisk og stilrent udtryk uden for mange kanter, farver og så videre. Det betyder, at den passer utroligt godt ind i praktisk talt en hvilken som helst indretning, og derfor er der også plads til at skifte indretningsstil, og samtidig beholde denne bedste clock radio.

Derudover er fordelen ved designet, at det er meget roligt at se på. Der er ikke så mange elementer, der kan forstyrre, og det er utroligt vigtigt i et soveværelse. Der er nemlig ingen tvivl om, at det har direkte indflydelse på søvnkvaliteten.

Samtidig er designet også lavet sådan, at displayet, der blandt andet viser klokken, har en spejlfinish. Det vil sige, at man nemt kan se, hvad der foregår, ligesom det også er muligt at tilpasse lysstyrken ganske nemt.

Lad telefonen op og nyd godt af backup-batteriet

En af de smarte detaljer ved Philips TAR4406 er den indbyggede USB-port. Denne kan bruges til at sætte til eksempelvis et opladningskabel til din telefon. Så kan du nemt have din telefon liggende på natbordet og få den opladt i løbet af natten, uden at skulle have en stikkontakt med tilhørende USB-adapter i nærheden.

Samtidig er det værd at bemærke, at denne clock radio, som skal kobles til en stikkontakt, har et lille batteri indbygget. Dette bruges i tilfælde af, at der er strømafbrydelser. På den måde husker clock radioen sine indstillinger, og kan fortsat vække dig om morgenen – på trods af, at strømmen har været gået i løbet af natten.

Dobbeltalarm og sleep-timer

Er I to, der skal vækkes af den samme clock radio, eller har du en tendens til at falde i søvn igen efter, at den første alarm har ringet? Så vil du prise dig lykkelig over Philips TAR4406’s indbyggede dobbeltalarm. Det er lige præcis, hvad det lyder som; muligheden for at sætte to alarmer på to forskellige tidspunkter.

Derudover har Philips TAR4406 også en indbygget sleep-timer, hvilket betyder, at du kan lægge dig til at sove med radioen kørende i baggrunden, og efter maksimalt to timer, vil den automatisk slukke. Det betyder, at radioen ikke kommer til at spille hele natten, men at du samtidig kan have lidt baggrundsstøj at falde i søvn til.

Endelig kan du naturligvis også sætte Philips TAR4406 til at vække dig med enten en alarm eller ved at tænde for radioen. Der er tale om en blid vækning, hvilket vil sige, at der ikke bliver skruet fuldt op for volumen med det samme. I stedet øges den stille og roligt, hvilket hjælper kroppen med at vågne mere naturligt, i stedet for ved et chok.

Denver CRP-618 – Bedste clock radio med projektor

Clockradio Denver CRP-618 - Ur - Digital - FM - PLL - LED - 3,05 cm - (1.2") - Rød

En clock radio er blandt andet smart, fordi den giver mulighed for, at man kan se klokken i løbet af natten. Det kræver bare, at man kan komme til at kigge over på den. Det kan være svært, hvis man eksempelvis er to i sengen, og den står på den anden side, eller hvis man eksempelvis sover på ryggen.

Her kan et vækkeur med projektor være oplagt, fordi tidspunktet på døgnet projiceres op på loftet eller væggen. Det er blandt andet en funktion, der er indbygget i Denver CRP-618, der her får titlen som den bedste clock radio med projektor.

Altid styr på klokken

Der er ingen tvivl om, at den helt store styrke ved Denver CRP-618 er, at du altid kan have styr på klokken. Det gælder uanset om du kigger på den store 1,2-tommers skærm, som er indbygget i selve clock radioen, eller om du kigger på projektionen.

Det smarte ved den indbyggede projekter i denne clock radio er, at den kan lave en 180 graders projektion. Det vil sige, at du kan positionere klokkeslættet praktisk talt lige som du ønsker det.

Derudover er det værd at bemærke, at tallene på Denver CRP-618 vises med rødt lys. Det er meget bevidst, da det er en tydelig farve – også i mørke, men samtidig også en farve, der ikke forringer dit nattesyn.

Havde det været hvide tal på clock radioen eller projektionen, ville det påvirke ikke bare nattesynet mere, men også nattesøvnen. Kroppen reagerer nemlig helt automatisk på det hvide lys, fordi det er et tegn på, at den skal vågne op til dåd.

WAKEit Multifunktionel DAB+ – Bedste DAB clock radio

WAKEit Multifunktionel DAB+ clockradio

De fleste clock radioer kan kun afspille FM-kanaler, hvilket egentligt også er fint nok, hvis man bor i et område med godt FM-signal fra de radiokanaler, man helst vil høre. Men vil man gerne have frit valg på alle hylder, og samtidig modtage et radiosignal af bedre kvalitet, så skal man naturligvis have fat i en DAB clock radio.

Og her er det WAKEit Multifunktionel DAB+, der er den bedste. Her får du ikke bare en flot og stilren clock radio, der kan tage imod DAB-kanaler, men du får også en smart og meget funktionel radio med alt, du behøver.

Indbygget trådløs opladning og Bluetooth-funktion

WAKEit Multifunktionel DAB+ er mere end bare en clock radio. Den har nemlig også Bluetooth-funktion, hvilket vil sige, at du også kan bruge den som Bluetooth højtaler. Det er super smart, fordi du så får en 2-i-1-løsning, der både kan bruges, når du vil høre radio, og når du vil streame musik, podcasts eller lydbøger.

Derudover er clock radioen udstyret med en indbygget trådløs oplader, der lader med 10 Watt. Har du en telefon, der kan oplade trådløst, så er det bare at lægge den oven på WAKEit Multifunktionel DAB+, når du går i seng, og så er den fuldt opladt næste morgen.

Blød og behagelig vækning

Når alarmen ringer om morgenen, kan du vælge om det skal være i form af en radiokanal, naturlyde (fuglekvidder, brusende bølger eller optagelser fra junglen) eller en klassisk alarm. Uanset hvad, så får du en blød opvækning.

Denne hjælpes også på vej af den indbyggede lampe bag på WAKEit Multifunktionel DAB+. Den lyser langsomt mere og mere op, for at simulere en solopgang, hvilket hjælper kroppen til at opnå den her naturlige opvågnen, som en klassisk alarm ikke kan matche.

Du får med andre ord ikke bare en clock radio med DAB, men også et særdeles velfungerende vækkeur med lys, hvis du vælger at investere i en WAKEit Multifunktionel DAB+. Det er da også en afgørende årsag til, at den bliver fremhævet her i forbindelse med vores clock radio bedst i test guide.

4,8 ud af 5 stjerner

En anden afgørende årsag til, at WAKEit Multifunktionel DAB+ bliver fremhævet er, at den er utrolig populær blandt de kunder, der har købt og anmeldt den hos producenten SACKit. Her har er den nemlig i skrivende stund blevet vurderet til 4,8 ud af 5 stjerner i gennemsnit.

Det er en meget pæn score, som tydeligt indikerer, at det her en god, hvis ikke fremragende clock radio – og det er altså ikke bare os, der synes det. Det gør dem, der har købt radioen og bruger den i deres hverdag i den grad også.

Dykker man ned i anmeldelserne, vil man se, at der er stor ros til clock radioens funktioner, og i særdeleshed den bløde vækning. Det er i den grad også noget, man hurtigt kommer til at sætte pris på, fordi det er en rar måde at vågne på.

Derudover får WAKEit Multifunktionel DAB+ også positive ord med på vejen om sig trådløse oplader, brugervenligheden, designet og materialevalget. Alt i alt et rigtig fint køb, men som så også er lidt dyrere end de øvrige clock radioer på listen.

Populære Tests