Elgrill Test 2024 → Se De 6 Bedste Elgrill

Elgrill test

Har du ønsket at eksperimentere med at grille dine yndlingsretter, eller have lyst til at udvide din madlavning med en elgrill? Du ønsker ikke at gå igennem besværet og tiden det tager at lave mad med en gas- eller kulgrill? Så er det tid til at se på en elgrill.

Disse alternativer til traditionelle grill findes i indendørs, udendørs og kombinationsmodeller. Elgrill har tendens til at være mere bærbare end deres kolleger til gas og trækul og er lettere at oprette og rengøre, hvilket gør dem ideelle til dem, der bor i lejligheder eller andre små områder.

Men elgrill findes i alle former og størrelser, fra hætteklædte til konvertible til dem med aftagelige låg, så hvordan skal man vælge? Her er en liste over de bedste elektriske grill, der hjælper dig med at beslutte.

Det grundlæggende om elgrill

I modsætning til gasgrill, trækulsgrill og nogle andre grill, har elektriske grill en rimelig ‘sikker’ brændstofkilde, der ikke eksploderer, går i brand eller holder op med at arbejde, når den bliver fugtig. Dette gør dem typisk meget sikrere end andre typer grill.

Som en ekstra bonus kan en elektrisk grill være en indendørs eller en udendørs (Smokey Flavors) facilitet, da de ikke kræver kul eller gas for at fungere. Hvis du vælger en indendørs grill, skal du få den elektriske grill.

En elektrisk grill er afhængig af en opvarmet spole til at tilberede din mad på nøjagtig samme måde som en elektrisk ovn. Dette giver stadig den velkendte BBQ-score på kødet, så længe grillpladen ikke er flad.

Ulempen ved en elektrisk grill er, at den ikke producerer de røgfyldte grillsmag, du måske forbinder med udendørs madlavning; men producerer snarere den rene finish, du kan forvente af en indendørs ovn. Det er af denne grund, at mange grillprofessionelle sværger mod brugen af ​​elektriske grill.

Generelt vil en elektrisk grill have en lang akkord (du kan købe udvidelser), der forbinder til en normal indendørs stikkontakt. Dette har en anden ulempe, fordi du virkelig ikke bør lade disse ude i regnen. Selv de bærbare eller ‘camping’ modeller har tendens til at have et stik og fungerer ikke batteridrevet. Dette begrænser deres anvendelighed alvorligt i naturen.

Elektriske grill er bedst til at holde sig hjemme. På den anden side er de hurtige at varme og nemme at betjene.

Bedst i test: George Foreman indendørs/udendørs elgrill

 

George Foreman Steel Family Red ElGrill

Hvis du vil have en fritstående elektrisk grill, kan du ikke gå galt med George Foreman indendørs/udendørs elektrisk grill. Denne model har et aftageligt stativ, der lader dig bruge den udenfor på en gårdhave eller indendørs på bordpladen, og det rummelige madlavningsrum giver dig mulighed for at lave omkring 15 portioner ad gangen.

George Foreman-grillen har en række funktioner, der gør grillning til en fornøjelig oplevelse. Den holdbare grillplade er aftagelig for nem oprydning og har en skrånende grilloverflade, der hjælper med at dræne fedtet af kødet. Der er en opvaskemaskinsikker drypbakke, der opsamler overskydende fedt, og den justerbare temperaturkontrol giver dig mulighed for at vælge mellem fem varmeindstillinger. Ifølge vores tester er denne grill let at samle og rengøre, og den bliver super varm til at grille kød og andre retter.

Plads, bedst samlet elgrill: Weber Q1400 Electric Grill

Weber Q 1400 elektriske grill 52020053

En af de bedste elektriske grill, du kan købe i dag, er Weber Q1400 Electric Grill. Denne bordmodel har et 1560-watt varmeelement.

Weber Q1400 har et slankt udvendigt design med låg og krop i støbt aluminium samt et stort grebshåndtag og kontrolknapper og ergonomiske sidegreb. Du kan justere den indvendige temperatur via de uendelige indstillinger for varmestyring, og de porcelænsemaljerede støbejernsgitter sætter en lækker sear på din mad. Samlet set er vores produktanmelder utrolig tilfreds med den elektriske grills slanke design og ydeevne og siger, at det er ideelt for dem, der ønsker at spare plads, og at dens støbejernsgriller leverer “kildværdige” sårmærker.

Bedste indendørs elgrill: Cuisinart PL50E Electric Griddler Five

Cuisinart PL50E Plancha bordgrill

Vil du piske nogle hamburgere indeni? Så har du brug for et produkt som Cuisinart Electric Griddler, der fungerer som en kontaktgrill, panini-presse og grill. Denne bordplademodel har en justerbar temperatur, der kan nå op til 450 grader, og den er nem at rengøre takket være dens opvaskemaskinesikre kogeplader.

Denne slanke indendørs grill har fem-i-en-madlavningsmuligheder – Du kan bruge den som en kontaktgrill, panini-presse, fuld grill, eller halv grill. LCD-displayet og de digitale kontroller giver dig mulighed for at skifte mellem funktioner og justere temperatur og tid, og det flydende låg og vendbare kogeplader er nemme at fjerne og rengøre. Kritikere elsker, at denne indendørs grill kan tjene som en gitter, og mange bemærker, at den bliver imponerende varm, hvilket gør madlavning hurtig og nem. Bemærk, at nogle få kunder siger, at grillen ikke altid opvarmer jævnt.

Hvem elsker ikke et dejligt stykke røget bryst en gang imellem? Med Cuisinart Electric Smoker kan du tilberede alle mulige lækre røget kødvarianter hjemme. Denne elektriske grill er praktisk og nem at bruge – Alt hvad du skal gøre er at sætte den i, placere dit kød på stativet og indstille temperaturen. Om et par timer bliver du belønnet med et lækkert røget måltid!

Denne elektriske grill har et 1500 watt varmeelement, der kan producere temperaturer mellem 100 og 400 grader Fahrenheit. Du kan styre temperaturen via den termostat, der bruges i dial-stil, og enheden har en stor madlavningsplads, så du kan tilberede flere ting på én gang. Grillen indeholder en bakke til flis for at få den røgfyldte smag, og det brugervenlige design er ideelt til både begyndere og mere erfarne grillere. Kritikere roser denne elektriske grill og siger, at den er let at samle og ekstremt ligetil at bruge.

Bedste budget elgrill: BLACK+DECKER George Foreman 25850-56 2-servering klassisk pladegril

George Foreman Smokeless BBQ elGrill 25850-56

For dem, der ikke griller ofte, men stadig vil have en lille elektrisk grill ved hånden, er George Foreman Classic Plate Grill en fantastisk prisvenlig mulighed. Denne lille grill kan håndtere to portioner ad gangen, og den kan opbevares lodret for at tage mindre plads.

Classic Plate Grill er en bordplade-model, der har nonstick-grillbelægning og George Foremans standard fedtafløbende, skrånende design. Der er en opvaskemaskinesikker drypbakke samt indlejrede varmeelementer til jævn varmefordeling og hurtig temperaturgenopretning. Strømindikatorlampen giver dig besked, når grilloverfladen er forvarmet, og selvom den måske ikke er den mest sofistikerede grill nogensinde, siger anmelderne, at den er perfekt til en eller to personer.

Weber Q1400 – Bedste lille elgrill

Weber Q1400 elgrill

Weber Q1400 er en elektrisk version af den almindelige Weber grill. Elgrillen i Webers Q-serie har mål på på 42,5 x 32 cm, og er derfor egnet til maks to personer. Den er ydermere kendetegnet ved solig byggekvaliteten, effektivitet og et lækkert grillresultat. Er på med campingvogn eller altan hvor pladsen er begrænset, kan du grille nemt og sikkert og uden at genere naboerne. Grillen kommer med støbejernsrist, som levere saftige grillstriber på din bøf.

Bedste elgrill til begyndere: Char-Broil All-Star 120 Electric Grill

Char-Broil All-Star 120 elgrill

Lille udendørsareal? Intet problem! Denne begyndervenlige elektriske grill har en kompakt form, der ikke optager for meget plads på din gårdhave, men alligevel tilbyder den stadig grillplads, der behageligt kan passe op til 12 hamburgere på én gang.

Char-Broil Grill er udstyret med mærkets madlavningssystem, som hjælper med at tilberede din mad jævnt med færre opblussen, og dens porcelænsbelagte madrister er rustbestandig og let at vedligeholde. Den kompakte grill er monteret på hjul for øget bærbarhed, og der er en temperaturmåler oven på hætten, så du nemt kan overvåge den indre temperatur.

Fordele og ulemper ved elgrill

Fordele ved en elgrill

  • Røgfri og næsten lugtfri
  • Brændstofeffektive og koster mindre at bruge end andre typer grill
  • Billigere med hensyn til det oprindelige køb af basismodeller
  • Sundere alternativ i nogle tilfælde, da de tillader fedt at løbe af uden at sætte sig på selve kødet
  • Blandt de nemmeste grill at kontrollere og antænde

Ulemper ved en elgrill

  • Mister den traditionelle smokey BBQ-smag, der er forbundet med at grille
  • Kun temperaturregulering i dyre modeller
  • Kræver en stikkontakt for at fungere
  • Uegnede til camping og andre udenfdørs aktiviteter

Hvad man skal se efter i en elgrill

Størrelse

Nogle elektriske grill er designet til kun en eller to personer, mens andre er store nok til at tilberede et måltid til hele familien. Ingen af ​​dem er bedre – det afhænger bare af, hvordan du bruger den. Den samlede størrelse på grillen er også noget at overveje, da det sandsynligvis er, at du opbevarer den indendørs, når den ikke er i brug.

Indendørs vs. udendørs

De fleste mennesker tænker på udendørs madlavning, når det kommer til at grille, men nogle elektriske grill kan også bruges indendørs – hvilket er fantastisk, når vejret ikke er samarbejdsvilligt, eller du skal røre en risotto på komfuret og have en bøf på grillen. Hvis du griller indendørs, skal du vælge en grill, der kan leve på din tæller såvel som på dit dæk.

Effekt og temperatur

Hvis madlavning med høj varme er vigtig for dig, skal du kigge efter grill, der kan give den varme pålideligt. Hvis du er mere interesseret i madlavning på lavere eller moderat varme eller ved at bruge indirekte varme madlavningsmetoder, skal du overveje en grill med evnen til at justere varmen til det ønskede niveau.

Timer

Timere på de elektriske grill er gode at have, for at overvåge tilberedningstiden til perfekt madlavning uden at brænde maden. Nogle grill leveres med forudindstillede timere til nogle fødevarer, der er populære. Så tjek altid timere på grillene, inden du køber.

Temperaturkontrol

Tjek altid temperaturregulering på den elektriske grill, da det hjælper dig med at regulere temperaturen, til madlavning af opvask ved den rette temperatur uden at brænde dem. Nogle grill med termostat og høje temperaturindstillinger koster mere, da de giver dig mulighed for at tilberede retter, der kræver høj temperatur som bøffer osv.

Nonstick

Den nonstick madlavningsoverflade er et must-have i elgrill, da den fjerner alt uønsket fedt og olie fra maden uden at få madvaren til at sidde fast på overfladen. Elektriske grill med aftagelige grillplader er også lette at rengøre, da du direkte kan sætte dem i opvaskemaskinen til rengøring uden besvær. Så foretræk altid elektrisk grill med en nonstick-madlavningsoverflade.

Rengøringsvenlighed

Elektriske grill er hovedsageligt bygget til indendørs brug, hvilket betyder at det er vigtigt at kunne rengøre dem efter hver brug. Rengøring kan også forlænge grillens brugstid. Hvor let at rengøre din enhed vil afhænge af materialeforbruget og tilstedeværelsen af ​​funktioner såsom ​​en drypkande og et dræningssystem, der fanger fedt. Non-stick rister let tilgængelige bakker og aftagelige dele. Disse funktioner sikrer problemfri oprydning af enheden efter brug. Du kan også overveje, hvor opvaskemaskine venlig din grill er. Normalt specificerer producenten, om delene er opvaskemaskinesikre, og hvilke du skal rengøre i hånden. Dobbelt kontroller dette bare for at være sikker.

Sikkerhed

Da elektriske grill er designet til brug i lukkede personlige rum, skal de have nogle sikkerhedsfunktioner indbygget i dem. En god elektrisk grill skal bygges på en måde, så den udvendigt ikke bliver varmt, for at undgå forbrændinger. Du vil også have en sikkerhedskontakt eller automatisk slukningsfunktion, der slukker enheden, hvis den nogensinde bliver for varm, eller der opstår et strømstød. Kontroller disse sikkerhedsfunktioner, da de er vigtige for at forhindre brandfare og holde brugerne sikre under brug.

Elektricitet påkrævet

Sørg for, at din grill bruger det laveste watt og giver et maksimalt varmeeffekt, da det ville gøre det godt for miljøet på grund af lavt elforbrug, og din regning vil også blive lav. Nogle grill er energistjernebaseret, så prøv at finde dem og køb en med maksimale stjerner. Kontroller også watt, der kræves pr. times brug, før du køber, for at få et skøn over, hvor meget elektricitet den vil forbruge og sammenlign derefter antallet med andre lignende grill. Køb derefter det bedste til dine behov, der bruger den laveste elektricitet af alle.

FAQ’s om elgrill

Hvordan rengør jeg min elgrill?

Rengøring af elektrisk grill er ikke et stort problem, kun du skal være lidt forsigtig, når du rengør elektriske grill.

Forsøg ikke at rengøre den, når den er varm eller tilsluttet strømkilden, lad det køle af efter brug og rengør det for din sikkerhed.

Du kan bruge lidt vand og opvaskemaskine sæbe eller bagepulver til nemt at rengøre den øvre overflade og de ydre dele af den elektriske grill. På andre overflader med hårde pletter og fedtmærker kan du bruge citrusbaseret vaskemiddel eller eddike sammen med grillbørste med stålbørster for at rengøre overfladen effektivt uden problemer.

For at rengøre varmeelementet og varmeoverfladen sammen med madristerne på din elektriske grill skal du bruge en tør klud sammen med en børste af god kvalitet eller skrubbe med svamp med lidt vand, hvis det kræves. Vær særlig forsigtig under rengøringen, hvis den elektriske grill er indendørs, og sørg for, at du ikke ødelægger grillens elektriske komponenter, da det kan ødelægge din grill, og det vil koste dig mange penge at reparere, mens du rengør den.

Er det sundt at lave mad på elektriske grill?

Ja, det er sundt at lave mad og spise fra elektriske grill, da det ikke producerer gasdamp eller trækul som i gas- og trækulgrill. Den fungerer på elektricitet og producerer ingen åbne flammer, som gør det foretrukket valg af mange. Derudover er den også sikkert at bruge, energieffektivt og godt for helbredet at spise ikke-røgfyldt mad. Så køb en elgrill for altid at spise sund mad.

Kan jeg bruge en elektrisk grill indendørs?

Ja. Elektriske grill er hovedsageligt bygget til indendørs brug. Selv om der er nogle enheder designet specielt til udendørs grillformål, er de fleste elektriske grill røgfri og giver en praktisk måde at nyde en udendørs grilloplevelse uden for dit hjem. Du har ikke brug for trækul. Du slutter den simpelthen til en stikkontakt, og den er klar til brug.

Hvordan fungerer en elgrill?

Det er almindeligt kendt, at en elektrisk grill ikke bruger åben ild til at tilberede mad som trækul og gasgrill gør. Så hvordan fungerer de? En elektrisk grill har en varm spole fremstillet af en nikkel-kromlegering. Når strøm ledes gennem denne legering, genereres varme. Der er ingen forbrænding eller flamme og den tilhørende røg, der følger med den.

Konklusion

Det kan være svært at finde en grill, der kan give tilstrækkelig og pålidelig varme til din madlavning, især da der er mange såkaldte kvalitetsgrill derude. En elektrisk grill er dit bedste valg, hvis du ønsker røgfri og sund grillning. Det er også “ikke så dyrt” at købe i forhold til andre grill, og du behøver ikke bekymre dig om at løbe tør for brændstof. Forhåbentlig har denne guide givet dig nogle oplysninger om at vælge den rigtige til dig blandt de tre hovedtyper af griller og vil også hjælpe dig med at vælge den bedste elektriske grill, der passer til dig fra de forskellige modeller og mærker, der er tilgængelige.