Panini Grill Test 2024 → Se De 6 Bedste Panini Grills

panini grill

Uanset om du vil tilbyde en voksen version af grillet ost eller din helt egen sandwich, er den nemmeste, hurtigste måde at fremstille en grillede sandwich på, ved at bruge en panini grill. De har mange navne: panini grill, panini pressere, sandwich pressere mm. og der er lige så mange valg som navne. Forskellige designs og stilarter er nyttige til forskellige formål, så det er ikke let at vælge den bedste panini-presse til dit køkken.

The Smart Grill Pro – Bedste premium panini grill

Sage the Smart Grill Pro

 

Tag ikke fejl, Sages BGR840BSS Smart Grill Pro er en imponerende maskine med dimensioner på 43,3 x 22 x 44,4 cm og en vægt på næsten 10 kg. Det betyder, at den tager en rimelig plads på din bordplade, men designens samlede størrelse er en gevinst. Hvorfor? Her får du masser af madlavningsplads, der gør den ideel til større familier, særligt sultne eller enhver, der foretrækker grillet mad frem for alt andet.

Faktisk, hvis du har plads til at gøre det, kan enheden foldes fladt for at levere en kæmpe 1677 kvadratcentimeter madlavningsejendom. Dette gør den til en drøm for alle, der elsker at vise deres grillfærdigheder, selvom du også har brug for masser af plads for at gøre dette. Samlet set er grovheden en ting, der kan være et problem for nogle.

Udvendigt er pasform og finish fremragende med en kombination af rustfrit stål og aluminium, der gør Sage’s BGR840BSS til Smart Grill Pro til et ægte mesterværk i dit køkken. Enhedens front har integrerede kontroller, og LCD-skærmen efterligner dem, der ses på andre Sage-produkter, og kan faktisk muligvis være den samme komponent, der bruges igen. De samlede afbrydere og de to drejeknapper, føles robuste og er rigtig godt monteret i kabinettet, hvilket også er betryggende i betragtning af den høje pris på dette apparat.

Sage har også været kreativ med designet, når det kommer til rengøring. Grillpladerne kan fjernes og vaskes. De er også opvaskemaskinevenlige, men jeg har fundet ud af, at de lige så let kan rengøres i den manuelle rute. I mellemtiden holder drypbakken, der fanger olien, alle de krøllede ting på et dedikeret sted, og resten af ​​enheden får en godbid igen, hvis du tørrer den af ​​med en varm, våd klud. Hemmeligheden bag dette er at gøre det lige efter at du har brugt den, og hver gang den bliver trillet ud, for at undgå langsom opbygning af snavs over tid.

Funktioner

Hvis du leder efter en elektrisk panini grill, der pakker mere end det gennemsnitlige apparat, passer Sages BGR840BSS Smart Grill Pro til regningen. Denne elektriske panini grill leveres med meget alsidighed, hovedsageligt fordi det er muligt at kontrollere varmen og andre madlavningsindstillinger, enten manuelt eller ved hjælp af forudindstillinger. LCD-skærmen har et menusystem, som giver dig mulighed for, at vælge din mad og vælge den der passer til.

De to drejeknapper muliggør yderligere tilpasning af varme- og madlavningsindstillinger. Dette forstærkes yderligere af indlejrede elementer, som er inkorporeret i grillpladerne. Smart kan grillen bruges til at tackle bøffer med stor effekt, på grund af den kraftige måde, hvorpå du kan tilpasse varmen. Jeg har fundet ud af, at det at grille mad, lige som du kan lide det, er meget nemmere at bruge med Sage, takket være denne alsidighed sammenlignet med nogle elektriske grill, hvor du smager mad på og dybest set håber på det bedste.

Hjælp til madlavningsprocessen er en anden god funktion, og det er noget af en festdel. Der er en integreret temperaturføler, som ikke kun er en nyhed, men faktisk fungerer. Det er en virkelig nyttig udgave til at få kødretter lige med LCD-displayet, der viser, hvornår du skal hvile dit kød under madlavning. Endnu bedre er der fem forudindstillinger, som gør det rigtigt at få dine madbestillinger lige meget, uanset hvor fede dine gæster måtte være. Naturligvis er den anden fordel ved at have denne funktion indbygget, at det mindsker chancen for at give gæsterne madforgiftning på grund af dårligt kogt kød eller fiskeretter.

Ydeevne

Under motorhjelmen er der så at sige 2400 watt, hvilket er mere end nok til at tackle alt, hvad du kaster på den. Sage har også gjort et fantastisk stykke arbejde med de funktioner, der gør madlavning af alle slags mad meget lettere. Det er hurtigt at varme op, og disse kontroller er både enkle og effektive. Hvad jeg dog kan lide ved det er, at indstillingerne for alt fra oksekød til fisk, tager meget af gættet ud af madlavning af rå ingredienser.

Temperatursonden fungerer også som en godbid og giver også hjælp, hvis du arbejder med fødevarer, der kræver ekstra pleje og opmærksomhed. Jeg har fundet den perfekt til økologiske kyllingebryst, så du kan koge mad igennem effektivt, men derefter lette varmen, før du fjerner al fugt fra kødet. Bøffer kan også være vanskelige at få, især da alle har deres egen præference for den måde, de er grillet på. I det mindste giver sonden dig mulighed for, at komme lige ind i leddet og se nøjagtigt, hvad der foregår med varmen indeni.

Alt i alt har jeg fundet Sages BGR840BSS Smart Grill Pro virkelig god, når du skal tilberede en blandet pose med fødevareingredienser, og grillhøjden kan justeres, så den passer. Dette gør en reel forskel, hvis du ikke kun laver en type fødevareingrediens, eller hvis du prøver at pakke i noget som en kæmpe uhåndterlig bøf. Omvendt er madlavningsområdet også godt til tynde madprodukter, såsom hjemmelavede pandekager, mens Sage også er perfekt til at producere hverdagsretter som ristede sandwicher og panini. Grillet frugt er en anden vinder ved hjælp af denne maskine.

Vurering

Dette er en elektrisk panini grill, der fortjener at blive brugt ofte. Det er lidt for stort til nogle køkkener og en let smerte at opbevare, selvom du er velsignet med masser af plads – så hold den ude, og hold den i brug.

Bortset fra sin størrelse, gør Sage Smart Grill Pro alt hvad du kunne forvente af en elektrisk panini grill – og meget mere. Kogeområdet er ekspansivt, kontrollerne reagerer og resultaterne lækre. Med temperatursonden i spil er det alt andet end idiotsikker også. Hvad mere kan du spørge?

Fordele:

 • Rummeligt madlavningsområde
 • Fremragende temperatursonde
 • Masser af nyttige funktioner og forudindstillinger

Ulemper:

 • Lidt kedeligt at rengøre
 • Størrelse forårsager hovedpine ved opbevaring

Tefal Optigrill – Bedste panini grill

Tefal Optigrill+ GC712D34

Tefal OptiGrill er en elektrisk opvarmet panini grill svarende til George Foreman fedtreducerende grill og Cusinart grill/grill combo. Tefal hævder, at den vil tilberede bøf til restaurantkvalitet, og hvis du glemmer at tage noget ud natten før for at optø, vil det endda tilberede kød lige fra fryseren.

Design og byggekvalitet

Hvis du håber på et køkkenudstyr, der er slankt og stilfuldt, kan du blive lidt skuffet, når du tager OptiGrill ud af kassen. Det er en hulende stor maskine, og vi måtte ofre enten brødristeren eller kedlen for at finde plads nok til den på køkkenoverfladen. Den fås kun i en størrelse, men giver masser af plads til fire eller fem stykker kød på 60 cm2 madlavningsoverfladen. Med en vægt på 6 kg, er den betydeligt tungere end en familiestørrelse George Foreman-grill (2,7 kg).

Meget af den ekstra masse er ned til det overvejende metallåg, som har et håndtag med en næsten klemlignende kraft for at sikre, at maden presses ned og koges jævnt. Elementer som den oprullede ledning rundt om bagsiden og det fremtrædende håndtag, tilføjer et industrielt udseende. På trods af størrelsen foretrækker vi faktisk dens design frem for den blanke plastform.

OptiGrills kontroller sidder på det tykke håndtag. Fra venstre mod højre er der tænd/sluk-knappen og dedikerede tilstande til afrimning, burger, kylling, bacon, pølser, bøffer og fisk. Der er også en manuel tilstand og endelig en OK-knap, når du er klar til at starte madlavning. Lige i slutningen er LED-tilberedningsindikatoren, der bruger lysende LED’er til at repræsentere stadier i tilberedningsprocessen.

Løft grillen op, så finder du de aftagelige non-stick plader med dejlige store riller, for at skabe de forskellige madlavningslinjer. Bundpladen er let vinklet, så overskydende olie kan hælde ned i drypbakken. Pladerne kan klemmes ind og er nemme at tage ud og rengøre under vandhanen eller i opvaskemaskinen.

Efterlader du den i et par timer eller endda en uge, som det var tilfældet ved nogle få lejligheder, tager det meget lidt indsats at rense resterne af en burger eller kyllingebryst. Selv den rummelige drypbakke er nem at vaske, især da der ikke er behov for at tilføje olie, før mad placeres på grillpladerne.

Inde i kassen finder du også brugsanvisningen og vigtigst af de farvekodede madlavningsretningslinjer, som du helt sikkert har brug for at holde fat i, når du kommer i gang.

Hvordan virker den?

Nøglefunktionen i OptiGrill er den automatiske sensortilberedning. Fordelen ved dette er, at grillen kan tilpasse tilberedningstemperaturen afhængigt af kødets tykkelse, for at tilberede flere stykker kød på samme tid jævnt. Dette betyder, at mad skal tilberedes grundigt, og du behøver ikke løfte låget for at se, hvordan det skrider frem.

Dette fungerer sammen med LED-indikatoren for madlavningsniveau over til højre, der advarer, når maden er kogt korrekt. Der er forvarmning (lyserød), start af madlavning (blå/lilla), sjælden (gul), medium (orange) og derefter well done (rød). Indikatoren bipper i hvert trin i tilberedningsprocessen, og hvis du sigter mod at forberede noget godt udført og glemme alt om det, bevæger grillen sig ind i et opvarmningstrin og stopper tilberedningen.

Fordele:

 • Passer til forskellige madtyper
 • Stor grill areal
 • Mange funktioner

Ulemper:

 • En smule for stor i størrelse

Severin KG 2392 – Forbrugerfavoritens panini grill

Severin 2392 Bordgrill

 

Den robuste Severin KG2392 panini grill er lavet af rustfrit stål og er multifunktionel! Dette skyldes, at den har udskiftelige non-stick plader, hvor du kan vælge en glat plade eller en grillplade. Pladerne har en størrelse på ca. 27 x 24 cm. Højden mellem de to plader er justerbar, så alt kan forberedes på den; sandwich (ikke mindre end 4 på samme tid!), kød, fisk osv.

Der er også mulighed for at åbne enheden helt, så der oprettes en stor grilloverflade.

Madresterne samles i opsamlingsbakken, som du nemt kan rengøre efter brug. Termostaten er justerbar, og med indikatorlampen kan du nemt se, når den er tændt. Severin KG2392 har en effekt på 1800 Watt.

Fordele:

 • Brugervenlig
 • Kan åbnes helt op

Ulemper:

 • Få funktioner

Sage The Adjusta Grill – Mest brugervenlige panini grill

Sage Adjusta grill BGR250BSSUK

Sage The Adjusta Grill er ideel til at tilberede kød takket være den høje, justerbare temperatur. Du kan indstille panini grillen til 450 °C, hvilket er ideelt til at bøf eller et stykke svinefilet. Det flydende hængsel presser ingredienserne ovenfra og giver dig mulighed for at tilberede kød jævnt. Hvis du kollapser benene i bunden af kontaktgitteret, kan du også placere kontaktgitteret diagonalt. Dette sikrer, at overskydende fedtrester let ender i drypbakken, så du kan rengøre grillen på ingen tid. Panini grillen er velegnet til at fremstille 4 sandwich af baguette brød på samme tid.

Fordele:

 • Kan komme op på meget høj temepratur
 • Smart design
 • Plads til mange sandwiches

Sage SGR700 The BBQ & Press Grill – Bedste panini grill med BBQ-funktion

Sage SGR700 The BBQ & Press Grill

 

Sage Smart Grill Pro ligner en George Foreman-grill. Det er faktisk en elektrisk panini grill til den seriøse madelsker, der tilbereder mad med videnskabelig præcision takket være dens integrerede temperaturføler.

Fortæl vismanden, hvad du laver af mad og hold dig fast i sonden. Til gengæld giver grillen dig nøjagtige instruktioner om, hvornår du skal fjerne dine madvarer, samtidig med at den giver mulighed for hviletider for at sikre, at din middag ikke er for kogt. Grillen åbner også hele 180 grader til brug som en elektrisk grill – den perfekte back-up til danske somre.

Design og funktioner

Sage er temmelig stor. Som en George Foreman-grill men betydeligt større. Så vi forestiller os, at de fleste personers første tanker vil være, hvor de skal gemme den.

Den har også et børstet finish i rustfrit stål, som er en magnet til fingeraftryk, selv før du begynder at lave mad med den. Bortset fra det er det industrielle design dog imponerende. På undersiden af ​​Smart Grill Pro, er der plads til at opbevare kablet, når grillen ikke er i brug, og på højre side er der et sted at løkke kablet til temperatursonden. Der er også en stor drypbakke under den.

Grillen har et par unikke funktioner. Den første er fem smarte tilberedningsmetoder til oksekød, lam, svinekød, fjerkræ og fisk. Når du har valgt den ønskede tilstand, skal du dreje på knappen for at fortælle den, hvor godt du vil have din bøf. Den anden funktion i noten er grillens temperaturføler, der tilsluttes på højre side

Sage Smart Grill Pro har forskellige højde- og vinkeljusteringer og kan rumme et antal forskellige fødevarer. Derudover åbner den hele 180 grader til brug som en elektrisk grill. Af de to grillplader er den ene flad og den anden kantet, og begge – bund eller top – kan udskiftes.

Hvordan er den at bruge?

Vi startede med at lave en lammebøf, medium. Grillen indstillede til 225 °C, og vi satte sonden i bøffen. Det var vanskeligt at sikre, at sondens gummiende og kablerne ikke berørte grillpladerne. Det tog mindre end 2 minutter at lave mad; derefter fjernede vi som instrueret bøffen og gav den 3 minutter til at hvile. Mens slutresultatet bestemt så klar til at spise, var det faktisk velsmagende. Hvis du poppede den tilbage i et minut, resulterede det dog i en bøf, der smagte endnu lækker.

Sage Smart Grill Pro tacklede også veggie-kebab godt: de blev kogt jævnt og hurtigt. For sådanne madprodukter, trækker du simpelthen i ​​temperatursonden, som slukker for de smarte tilstande, hvilket efterlader dig med en simpel grill, der fungerer godt.

Rengøring af kogepladerne var en brise. De springer let af og har en non-stick finish af god kvalitet. Som allerede nævnt tiltrækker apparatet imidlertid fedtede fingeraftryk, og betjeningsknapperne er placeret, hvor de let sprøjtes ved madlavning.

Fordele:

 • BBQ-funktion
 • FLot design
 • Mange funktioner
 • Let an rengøre

Ulemper:

 • Ikke lige god til alle madprodukter

WMF Lono 2in1 – Bedste panini- og bordgrill

WMF Lono Kontaktgrill 2-i-1

Hvorfor vælge kun en grill, når du kan have begge dele? WMF Lono Grill 2 in 1 kan ikke kun bruges som panini grill, når den åbnes fungerer multitalentet også som en bordgrill. 2.100 watt strøm sikrer hurtig opvarmning og høje temperaturer. Brug drejeknappen til at indstille den rigtige temperatur til din mad, der skal grilles. Vario-Flex grillpladen er unik. Den intelligente Vario-Flex grillplade tilpasser sig fleksibelt til højden på din fisk, kød eller grøntsager. Mørt kød knuses ikke, og der er stadig nok pres til et lækkert grillmønster. Det betyder, at grillen også kan bruges som sandwich- eller panini-grill. Takket være den fleksible ophæng placeres pladen altid optimalt, selv når man tilbereder mad i forskellige højder på samme tid. De to støbte aluminiumsplader er non-stick belagte, så du behøver ikke tilføje noget ekstra fedt for at grille dine delikatesser. Overskydende stegefedt løber gennem rillerne i fedt drypbakken, til fedtfattig og sund grillsjov!

Fordele:

 • Dobbelt grillfunktion
 • Vario-Flex grillplade
 • Let at rengøre

Funktioner at se efter i en panini grill

Plademateriale

Panini kommercielle grillplader kan være lavet af aluminium, støbejern eller non-stick. Hver af disse har specifikke fordele og ulemper.

Aluminium

Aluminium er bedst til let til medium brug i mindre køkkenoperationer. Kommercielle griller med aluminiumsplader er ikke så dyre, så det kan være værd at se på dem, hvis du har et stramt budget at arbejde med. Aluminium opvarmes meget hurtigt og har hurtige genopretningstider, så du ikke behøver at vente længe på, at den kommercielle grill bliver varm. Imidlertid mister aluminium også meget hurtigt varme, hvilket betyder at du stadig bliver nødt til at genopvarme den kommercielle grill imellem anvendelser. Mad kan også holde sig til aluminiumsplader, men du kan bruge oliespray til regelmæssigt at krydre den kommercielle grill og forhindre mad i at klæbe.

Støbejern

Støbejern er kendt for sin holdbarhed, hvilket gør det perfekt til kraftigt brug. Støbejerns panini grill er tungere end aluminium, hvilket gør dem sværere at bevæge rundt. Men dette betyder også, at de er mere modstandsdygtige overfor ridser, flisning, buler og regelmæssig slitage. Støbejern giver også konstant varme, som hjælper dig med at producere jævnt kogte sandwich hele tiden.

Ulempen ved at bruge en panini grill af støbejern er, at det kræver en betydelig mængde manuelt arbejde at rengøre. Støbejern er ikke korrosionsbestandigt og skal konstant vedligeholdes for at forhindre rust. Maden klæber også let til støbejern, hvis du ikke krydder pladerne regelmæssigt.

Non-stick

Panini grillplader med non-stick belægning, er de nemmeste at rengøre blandt alle pladematerialer. Disse er gode, hvis du vil reducere brugen af ​​olier i din madlavning, fordi du ikke har brug for dem for at forhindre mad i at sidde fast på pladerne. Non-stick plader opvarmes også hurtigt og har hurtige genopretningstider. De er dog ikke så tunge som støbejernsplader og er bedst til let til medium brug.

Pladekonfiguration

Panini grillplader kan enten være glatte eller rillede. Glatte plader muliggør ensartet madlavning, fordi både top- og bundplader er i fuld kontakt med maden. Rillede tallerkener giver derimod dine sandwich de fristende kommercielle grillmærker, der hjælper med at tiltrække flere kunder til sandwichbordet.

Nogle panini grill har glatte toppe og bund eller rillede toppe og bund, selvom nogle modeller leveres med en kombination af konfigurationer, der giver dig mulighed for at bruge den kommercielle grill til andre funktioner. For eksempel kan panini grill med en rillet top og en glat bund, også fungere som et gitter til madlavning af små stykker kød. Andre modeller har dobbelt kommercielle grill, hver med forskellige konfigurationer for at give den ultimative madlavningsfleksibilitet.

Flydende hængsel

En panini grill med et flydende hængsel betyder, at du kan justere toppladen, så den passer til madens tykkelse. Dette giver dig mulighed for at tilberede en række madvarer med forskellige tykkelser. Hvis din kommercielle grill ikke har et flydende hængsel, er du begrænset til at tilberede sandwich i standardstørrelse, såsom en skinke- og ostesandwich, men har ikke plads til at lave, fx en fyldt italiensk underdel uden at skære sandwichen.

Et flydende hængsel giver dig fleksibiliteten til at servere forskellige sandwicher. Nogle high-end panini grill har automatisk afbalancerende topplader, der tilpasser sig madens tykkelse. De fleste modeller bruger et torsionsfjederhængsel, som giver dig mulighed for manuelt at justere toppladen, så den bliver placeret, hvor du placerer den. Andre panini-grill kan også komme med forudindstillede højder til specifikke sandwichtyper.

Justerbar termostat

En justerbar termostat giver dig mulighed for at indstille den specifikke madlavningstemperatur for dine sandwicher. De høje temperaturer er nyttige til krydderier med kommercielle grillplader af støbejern og aluminium og til at fjerne mad, der kan have været fast på pladerne.

Håndtag

Se efter panini grill, der er udstyret med ergonomisk designede lavprofilshåndtag, der gør det nemt at nå ud til dem. Panini grill med håndtag, der er for høje, kan udgøre en sikkerhedsrisiko for dine medarbejdere, især for kortere mennesker, der muligvis skal nå længere efter håndtagene. Det er også værd at investere i isolerede håndtag, der giver dig mulighed for komfortabelt at holde dem uden brug af handsker. Panini grill kan blive meget varme og kan påvirke håndtagene, hvis de ikke er dækket af isoleringsmateriale af høj kvalitet.

Timere

En indbygget timer giver dig mulighed for at indstille tilberedningstiden for dine madvarer. Det er nyttigt i travle køkkener, hvor du skal arbejde på andre opgaver, mens sandwich bliver lavet i den kommercielle grill.

Faktorer der hjælper dig med at vælge en panini grill

Anvendelse

Panini kommercielle griller er ret alsidige og kan håndtere et lille udvalg af madlavningsfunktioner bortset fra at lave sandwich, såsom smeltning af oste og grillning af små mængder kød. Den type kommercielle grill, du skal købe, afhænger af, hvordan du planlægger at bruge enheden. Kommercielle køkkener kan vælge mellem mellemstore kommercielle griller, der er designet til lavt volumen til tunge modeller, der er egnede, hvis du laver sandwich det meste af dagen. Tunge kommercielle griller er også bedre egnet til at håndtere et større udvalg af opgaver, f.eks. tilbrænding af kød, der skal bruges som fyld til dine sandwicher.

Single vs. dual panini grill

Enkelt panini grill har kun en bundplade og en topplade. Disse er kompakte pladsbesparere, der let kan passe i et lille kommercielt køkken. På grund af deres størrelse har enkelte panini-grill en begrænset kapacitet og kun en type pladekonfiguration, der kun kan tilberede en enkelt slags mad ad gangen.

For virksomheder med større volumen har dobbelt panini grill to bund og to toppe, der ofte kommer med forskellige konfigurationer. Disse giver dig mulighed for at tilberede forskellige typer mad på samme tid, såsom en grillet ostesandwich med perfekte kommercielle grillmærker på den ene side og en kyllinge salatindpakning på en anden. Selvfølgelig kræver dobbelt kommercielle grill meget mere bordplads og bruger mere energi end enkelt kommercielle grill.

Varmeindstillinger

Mens kommercielle panini grill har justerbare termostater, kan nogle komme med madlavningsindstillinger til madlavning af specifikke typer sandwich. Dette er især nyttigt, hvis du har lidt tid til at træne dit personale til at forberede sandwich og manuelt justere temperaturer. Forudindstillede varmeindstillinger giver dog ikke meget plads til præcisions madlavning.

Nem rengøring

Rengøring af panini grillen er afgørende, hvis du vil have dine sandwich til at bevare deres smag og kvalitet. Aluminium og støbejerns panini grill, kræver mere rengøring end non-stick panini grill, som skal rengøres regelmæssigt for at forhindre mad i at klæbe. Non-stick plader skal derimod kun vaskes og skylles i varmt sæbevand for at rengøre dem. Se efter panini grill med aftagelige plader, da disse er lettere at rengøre.

En anden funktion, som du måske vil se efter, er en drypbakke. En drypbakke opsamler fedt, olie og andre væsker, der muligvis er løbet væk fra din sandwich under tilberedningen. Nogle modeller har endda vinklede bakker for at tilskynde hurtig dræning.

Panini grill funktioner

Anvendelsen af ​​panini grill er lige så varieret som selve maskinen. Gad vide hvordan man bruger en panini grill? De er meget enkle at betjene: Forvarm simpelthen grillen til den ønskede temperatur, læg maden på tallerkenen, luk låget, og indstil tiden til din opskrifts specifikationer.

Du kan bruge panini grill til sandwich, grille små mængder kød, smelte quesadillas, lave hash browns eller endda grille grøntsager! Hver enhed er alsidig, så nøgleforskellen, når man tænker på anvendelsen, rejser dette spørgsmål: medium eller tung? Når du vælger de bedste panini grill til forskellige anvendelser, er det vigtigt at forstå:

 • Hvor panini grillen vil blive brugt i hjemmet/virksomheden
 • Hvor ofte panini grillen vil blive brugt
 • Hvilke typer fødevarer du forbereder

For eksempel, hvis du har en lille delikatesseforretning eller cafe og kun laver et par sandwich om dagen, vil den mellemstore panini grill gøre jobbet. Men hvis din specialitet er grillede sandwicher, og du laver dusinvis om dagen, vil en kraftig panini grill hjælpe dig med bedre at holde trit med ordrer.

Anvendelse af panini grill

Medium-duty panini grill er gode til periodisk brug i en deli, café eller sandwichbutik. De kan håndtere længere og hyppigere brug end lette modeller, men er muligvis ikke egnede til applikationer, der er stærkt afhængige af en panini grill. Til hyppig brug af opvarmning af tortillas, grillning af sandwich eller madlavning af kød, er en medium-duty panini grill et godt valg.

Kraftige panini grill fungerer godt i applikationer, der konstant bruger en sandwichgrill eller til en række forskellige opgaver. Tunge enheder er fremstillet med mere holdbare hængsler og robuste karrosserier, der er designet til at stå op mod hårdheden i et kommercielt køkken med stort volumen. Hvis du har brug for en enhed, der producerer snesevis af sandwich hver dag, passer en kraftig model til dine behov.

Andre nøglefunktioner

Et flydende hængsel

Dette er et udtryk, der bruges til at beskrive, hvordan en sandwichgrills øverste plade kan justeres til madlavning af forskellige tykkelser, fra en mel tortilla til en fyldt fransk brød panini sandwich. Forskellige enheder justeres forskelligt; nogle bruger en automatisk balanceringstop som Waring WFG275, mens andre bruger et torsionsfjederhængsel, der holder toppladen, hvor du placerer den. At købe en kommerciel sandwichgrill med en justerende top eliminerer smadret og uformet mad og gør det muligt for den øverste plade at blive selvnivellerende, så du kan være sikker på selv madlavning. De fleste enheder med denne type hængslet låg kan tilberede madvarer, der er op til 3″ tykke.

Ergonomiske håndtag

Noget, der ofte har været et problem tidligere, er det faktum, at panini trykhåndtag er høje og svære at nå, når lågene er åbne. Selvom høje mennesker ikke har noget problem med at bruge denne gamle stil af låg, udgør det en sikkerhedsrisiko, når dine kortere medarbejdere har brug for at nå op og over de varme grillplader for at lukke låget. Nu er design med lavere profil og ergonomiske, let tilgængelige håndtag blevet introduceret for at eliminere rækkevidde og strækning og sikre, at alle brugere af sandwichgrill forbliver sikre. Derudover kan de let tilgængelige håndtag også hjælpe dig med at opfylde ADA-kravene!

Justerbare termostater

Forskellige opskrifter og produkter kræver normalt forskellige madlavningstemperaturer. For større alsidighed er de fleste panini grill standard med en justerbar temperaturkontrol, hvilket giver dig mulighed for blot at varme tortillas eller skrue temperaturen helt op til krydderier og rengøring.

Timere

I et travlt køkken er der intet værre end at spilde tid. Hvis du vælger en panini grill med en timer, kan du indstille den tid, du har brug for, og udføre andre opgaver, mens du venter på, at dine sandwich bliver klar! På denne måde kan du holde dit køkken effektivitet op uden at bekymre dig om at spilde mad.

Forskellen på en paninigrill og en elgrill

En paninigrill er en type grill, der anvendes til at lave flade sandwichkager kaldet panini. En elgrill, på den anden side, er en type grill, der bruger elektricitet til at varme grillristen. De to typer grill har nogle forskelle, når det kommer til funktion og brug. For det første kan en paninigrill bruges til at lave flade sandwichkager kaldet panini mens en elgrill ikke kan. For det andet bruger en elgrill elektricitet til at varme grillristen mens en paninigrill ikke gør. Endelig er prisen for en elgrill ofte højere end prisen for en paninigrill.

Sådan rengøres en panini grill

Det er vigtigt at sørge for, at din panini grill rengøres hver dag, for at holde den kørende med maksimal ydelse. At lade kulstof ophobes på grillpladerne reducerer grillens effektivitet, og klatter af smeltet eller brændt mad er ikke kun et sikkerhedsmæssigt problem, men kan også forhindre jævn madlavning. Her er et par nemme rengøringstips, der holder din panini grill i topdriftstilstand:

 1. Bemærk, at non-stick plader er udsat for beskadigelse og bør rengøres i henhold til producentens anbefalinger.
 2. Tag altid enhedens stikkontakt ud af sikkerhedshensyn.
 3. Brug en grillbørste eller et specielt skrabeværktøj som panini pressebørste og skraber, for at fjerne bundfald og madopbygning.
 4. Hvis der er behov for kraftig rengøring, skal du overveje et affedtningsmiddel for at fjerne ophobning.
 5. Brug varmt sæbevand til at rengøre grillpladerne grundigt, mens de stadig er varme fra madlavning, men ikke varme.
 6. Koldt vand bør ikke bruges på varme panini plader.
 7. Det kan være nødvendigt at krydse støbejernsgrilleplader igen efter flere tunge rengøringer.
 8. Rengør ydersiden af ​​enheden ved at tørre den af ​​med en fugtig klud.
 9. Husk at fjerne drypbakken og vaske den, og sørg for, at den er helt tør, inden den udskiftes.

❗❗ Udgåede modeller ❗❗

Nedenfor finder du en oversigt over tidligere anmeldte produkter, som ikke længere er tilgængelige på markedet. Vi har valgt at medtage dem i denne artikel, fordi vi mener, at oplysningerne om disse produkter stadig kan være værdifulde for dig som læser, når du skal træffe en informeret beslutning.

Bosch TFB 4431 V

 

En bred vifte af muligheder takket være tre grillpositioner – kontaktgrill, bordgrill og

ovn-/gratineposition samt grillplader, der kan bruges på begge sider. Separate temperaturregulatorer til den øverste og nederste grillplade garanterer, at maden altid er lavet perfekt. Aftagelige grillplader som er opvaskemaskinesikre, der er lavet af trykstøbt aluminium af høj kvalitet med non-stick overflader for nem rengøring. Omfattende funktioner: grillplader med fedtafløb, to fede drypbakker og en gryderet i aluminium.

Fordele:

 • Mange funktioner
 • Aftagelige grillplader
 • Let at rengøre
Populære Tests