Hoverboard Test 2024 → De 5 Bedste Hoverboards

Hoverboard

Hoverboards er i sin sande science fiction-natur en slags surfbræt eller skateboard, som kan svæve et lille stykke over jorden. Enhver der har set Back to the Future i sine unge dage har nok gået og drømt om at prøve en tur på et sådant.

Selvom du nu i dag kan købe det, som mange kalder for hoverboards, så er vi ikke helt nået dertil, hvor det svæver. I stedet har de hjul, men det ændrer ikke på, at nutidens hoverboards kan være enormt sjove og faktisk også ganske praktiske.

Her i artiklen finder du vores hoverboard test og ikke mindst vores bedst i test liste over de bedste hoverboards. Listen er, som du hurtigt vil opdage, opdelt i kategorier, så du hurtigt kan finde eksempelvis det bedste hoverboard til børn, det bedste hoverboard med gokart og mere.

Du kan altså roligt se frem til en masse spændende hoverboards i forskellige prisklasser og til forskellige formål. Undervejs vil vi præsentere dig for produkterne og fremhæve nogle af de faktorer, der har sikret dem en plads på vores bedst i test liste her.

Det betyder forhåbentligt, at du går herfra og har helt styr på, hvilket hoverboard du skal købe.

GoRunner Hummer Segboard 3.0 + Gokart – Bedste hoverboard med gokart

GoRunner Hummer Segboard 3.0 + Gokart

En af de mange grunde til, at hoverboards er så populære som de er, er muligheden for at omdanne dem til en form for gokart. Det fungerer sådan, at man naturligvis køber et hoverboard. På dette monterer man et sæde med et håndtag i hver side, der benyttes til at styre hoverboardet som man normalt ville gøre med fødderne.

Hvis du allerede har et hoverboard, så skal du ikke læse med her, men derimod nedenfor. Har du ikke et, kan det give god mening at købe et hoverboard og gokart-udvidelsen i én pakke – så kan der nemlig godt være lidt penge at spare.

Det bedste hoverboard med gokart er i vores optik denne pakke GoRunner Hummer Segboard 3.0 og gokart-udvidelsen. Pakken består af det terrængående hoverboard fra GoRunner – som i øvrigt også er særdeles komfortabelt og velkørende på asfalt – samt en gokartudvidelse af høj kvalitet.

Vælg mellem off-road og on-road gokart

Ved køb af pakken her, kan du naturligvis vælge GoRunner Hummer Segboard 3.0 i den farve, som du foretrækker. Der er en lille håndfuld forskellige at vælge i mellem – både anonyme farver som sort og mere opmærksomhedsvækkende farver som pink.

Men du skal også tage stilling til om du vil have en gokart-udvidelse lavet til almindelig vej eller til off-road kørsel. Den primære forskel findes i hjulet, der er mere terrængående, hvis du vælger off-road gokarten.

Fordelen ved at koble med GoRunner Hummer Segboard 3.0 er naturligvis, at det også kan køre vældig godt på off-road. Har du derfor en jordbane eller lignende, hvor du vil bruge din hoverboard gokart, så er det et oplagt valg.

En sjov og mere sikker oplevlese

Der er mange gode grunde til, at man bør investere i en løsning, der gør det muligt at omdanne hoverboardet til en gokart. Den primære er klart det underholdende element – det er sjovt og føles på mange måder som at køre rigtig gokart.

Men der er også et sikkerhedsmæssigt aspekt. Du sænker nemlig tyngdepunktet gevaldigt ved at bruge dit hoverboard som gokart. Dermed reducerer du også risikoen for, at du vælter eller mister balancen.

Specifikationer

Hjulstørrelse8,5
Batterikapacitet4.400 mAh
Maksimal tilladt vægt120 kg
Tophastighed15 km/t
Rækkevidde12-15 km
Ladetid3 timer

Denver KAR-1550 – Bedste hoverboard gokart-udvidelse

DENVER KAR-1550

 

Har du allerede et hoverboard, som du gerne vil kunne bruge som gokart? Så er der mange forskellige gokartudvidelser, som du kan købe. De minder på mange måder om hinanden, men varierer naturligvis lidt i kvalitet og ikke mindst pasformer.

Her i vores bedst i test oversigt er det Denver KAR-1550, der løber med prisen som den bedste hoverboard gokart-udvidelse. Det gør den blandt andet grundet sin attraktive pris, sin gode kvalitet og ikke mindst det faktum, at den passer til mange hoverboards.

Særligt bemærkelsesværdigt er det naturligvis, at udvidelsen passer til det tidligere præsenterede Denver hoverboard, som vi anbefalede som det bedste til børn. Da det i mange tilfælde vil være børn, der drømmer om en hoverboard gokart, passer det jo vældig godt sammen.

Vær opmærksom på om gokart-udvidelsen passer

Helt konkret er Denver KAR-1550 opgivet til at passe til hoverboards fra Denver i størrelsen 6,5 tommer til 10 tommer. Eftersom de fleste hoverboards er designet i overvejende samme grad, betyder det, at du sandsynligvis også kan benytte denne gokart-udvidelse til et hoverboard fra et andet mærke – som eksempelvis GoRunner.

Det er dog ingen graranti, og du bør derfor undersøge det inden køb, så du ikke kommer til at investere i en gokart-udvidelse, der ikke er kompatibel med dit hoverboard. Det ville naturligvis være ærgerligt, da du i så fald ikke kan se frem til den underholdende oplevelse, som det kan være at køre med hoverboard gokart.

4,8 ud af 5 stjerner

Der er ingen tvivl om, at forbrugeranmeldelser er en af de primære årsager til, at det lige netop er Denver KAR-1550, der løber afsted med titlen som den bedste gokart til hoverboard.

Det forholder sig nemlig sådan, at denne gokart-udvidelse er blevet positivt anmeldt på adskillige webshops. Et enkelt sted får den i skrivende stund 4,8 ud af 5 stjerner, hvor den bliver rost for at være i ”super god kvalitet”. Samtidig skriver enkelte også, at det har fået børnene til at bruge deres hoverboards meget mere, hvilket naturligvis også er et plus.

Også hos WhiteAway er der positive ord til overs for gokart-udvidelsen. En enkel kalder den for ”Supergod” og en anden skriver, at de har svært ved at lokke deres datter ind til aftensmad, fordi hun ræser rundt på sin hoverboard gokart.

Bedste hoverboardtaske – Transportér dit hoverboard på sikker vis

Segboard taske

Hvis nu du går ud og investerer i et af de bedste hoverboards, så kommer du til at skulle lægge nogle penge. Selvom vi udelukkende har anbefalet modeller af høj kvalitet, så gælder det naturligvis stadig om at passe på det nye board. Det skulle trods alt gerne holde så længe som muligt.

Der er flere måder, hvorpå man kan gøre dette. En af metoderne er at købe en hoverboardtaske. Med denne kan du transportere hoverboardet på sikker vis, når du tager toget eller bilen.

Gør transporten mindre besværlig og mindre beskidt

Transporttasken er udstyret medet håndtag, der gør det nemmere at bære på hoverboardet, hvilket også er en fornøjelse. Det kan nemlig være uhandy og en anelse anstrengende at skulle få ordentligt fat om et hoverboard uden beklædning.

Samtidig kan det ofte være en anelse glat, og måske en smule beskidt efter brug. Derfor er man heller ikke så interesseret i at holde det op af sit nyvaskede tøj, da det også hurtigt bliver beskidt.

Fri for skrammer og ridser

Tasken sikrer naturligvis også, at hoverboardet er i mindre risiko for at få skrammer og ridser under transporten. Det gælder sådan set uanset om man tager det med i offentlig transport eller om det bliver pakket i bilen – der er mange ting, der kan give ridser, skrammer og sågar buler.

Næsten lige så mange ting kan ramme knapper og trædepuder, der ikke skal rammes, hvis ikke man har i sinde at køre på boardet. Også her er transporttasken handy, fordi man undgår hele den problemstilling.

Men det gælder også den anden vej rundt. Et hoverboard kan godt være lidt til den tunge side og til tider have nogle hårde kanter. Det betyder, at det også kan være ubelejligt at have det liggende frit i bagagerummet af bilen, når man eksempelvis kører på ferie. Her kan transporttasken også hjælpe med at beskytte eksempelvis bilens interiør, anden bagage og lignende.

GoRunner Hummer Segboard 3.0 – Bedste terrængående hoverboard

GoRunner Hummer Segboard 3.0 – Army Green

 

Vi har nu præsenteret dig for to af de bedste hoverboards. Fælles for dem begge er, at de ikke just er designet til at køre andre steder end på belægning (såsom asfalt eller fliser). Men hoverboards hører ikke kun hjemme på asfalterede veje – de kan også bruges, når man kommer væk fra det faste underlag.

Det kræver dog, at man finder en model, der er lavet til at køre off-road. Det er GoRunner Hummer Segboard 3.0, og det er vores anbefaling til dig, der leder efter det bedste terrængående hoverboard.

Store hjul på 8,5”

Hjulene på dette hoverboard fra GoRunner måler intet mindre end 8,5 tommer. Udover størrelsen har hjulene også det vigtige træk, at de er lavet til terræn. Det ses på mønsteret, som til forveksling kunne ligne det man finder på et off-road-dæk til bil.

Det primære problem ved terrænkørsel er, at dækkene har svært ved at få fat i underlaget. Derfor er dækmønsteret på alle måder afgørende for, at dette hoverboard fra GoRunner er egnet til at køre på terræn i højere grad end mange andre hoverboards.

Ingen hjulkapsler

Mens dækmønsteret har en afgørende betydning, så er det ikke det eneste, der spiller en rolle, når man skal skabe et godt offroad hoverboard. Også designet på selve boardet har indflydelse, og det er blandt andet derfor, at man har droppet hjulkaserne, og i stedet valgt at holde hjulene fri.

Det giver meget bedre flow, bedre mulighed for at skaffe sig af med skidt af diverse art og reducerer risikoen for, at der er grene eller andet, der skulle sætte sig fast og blokere for dækkene, motoren eller andet.

Komfort, design og kvalitet

De store hjul på GoRunner Hummer Segboard 3.0 sikrer ikke bare hoverboardets egenskaber til at køre i terræn. Det sørger også for, at du får en komfortabel køreoplevelse – simpelthen fordi de større dæk giver en bedre affjedring. Du får altså ikke den samme mængde af rystelser gennem hoverboardet og kroppen, som havde det haft mindre dæk.

Designet er helt på sin plads, og hvis vi skal komme med vores egen mening, så er det uden tvivl et af de fedeste hoverboards, der kan købes i skrivende stund. Det hjælpes blandt andet på vej af stellet, der er udført i aluminium, og dermed også udstråler en anden form for kvalitet end det ellers meget anvendte ABS-materiale.

Brug den tilhørende app

Som et lille kirsebær på toppen kan GoRunner Hummer Segboard 3.0 også tale sammen med en app ved navn Gyroor. Her kan man justere på forskellige indstillinger, som eksempelvis aktivere eller deaktivere boardets selvbalanceringsfunktion, ændre den maksimale hastighed og lignende.

Derudover kan du også vælge lige præcis den kombination af farver, som du synes, at det terrængående hoverboard skal vise via sin LED-lamper. Samtidig viser app’en også hvor meget strøm, der er tilbage på batteriet – så har du altid en idé om, hvor langt du kan køre inden, at du skal oplade.

Specifikationer

Hjulstørrelse8,5
Batterikapacitet4.400 mAh
Maksimal tilladt vægt120 kg
Tophastighed15 km/t
Rækkevidde12-15 km
Ladetid3 timer

Denver HBO-6620 – Bedste hoverboard til børn

DENVER HBO-6620BLACK Hoverboard

 

Ovenstående hoverboard er oplagt til særligt voksne, men hvad med det bedste hoverboard til børn? Jo, der skal du kigge i retningen af Denver HBO-6620 – et mindre, billigere og meget lige til hoverboard, som er oplagt til børnebrug.

Slidstærkt materiale

Dette hoverboard er i overvejende grad fremstillet af såkaldt ABS. Det er et hårdført og ikke mindst resistent materiale, som bliver anvendt til mange hoverboards. Fordelen ved dette er naturligvis, at man ikke behøver at være lige så bekymret for sin Denver HBO-6620.

Det kan nemlig holde til det meste, og det gør således ikke noget, hvis man skulle vælte af det, køre ind i en sten eller andet. Dermed bliver det også en særlig styrke for boardet, hvis det skal bruges af børn.

Dermed ikke sagt, at dette hoverboard kan holde til hvad som helst. Men du er fornuftigt stillet, hvis ellers det i overvejende grad bliver behandlet ordentligt. Hvis blot børnene informeres om og respekterer dette, burde der ikke være noget i vejen for, at de kan benytte sig af deres Denver HBO-6620 i lang tid.

Tilpasset maksimalhastighed

”Under motorhjelmen” finder du 2 x 250W motorer, der til sammen kan sikre en fremdrift på op mod 12 km/t. Det er noget af det, der gør dette hoverboard særligt velegnet til børn. Der er nemlig ingen risiko for, at de kommer til at race for hurtigt afsted, da den højst mulige tophastighed er de 12 km/t.

Rækkevidden lyder på 10 kilometer, hvilket ikke er alverdens, men burde være tilstrækkeligt til et barn, der blot ønsker at køre på hoverboard ude på vejen eller et andet sted for sjovs skyld.

Det er naturligvis værd at bide mærke i, at disse tal er maksimalangivelser. Det vil sige, at vejer føreren mere, køres der i ujævnt terræn eller er det koldt, kan det alt sammen påvirke både rækkevidde og tophastighed.

Fornuftig sikkerhed

Der er LED-lys monteret på forsiden af dette hoverboard til børn, hvilket gør, at de kan blive set af modkørende. Vores anbefaling er, at man supplerer med en cykellygte eller andet på rygsækken eller cykelhjelmen, samt eventuelt montere reflekser både for og bag på hoverboardet.

Gør man dette, har man et ganske sikkert hoverboard til børn. Det har gummibelagte ståflader, som er skridsikre nok til, at føreren nok skal blive stående. Samtidig har boardet ”hjulkasser”, hvilket også reducerer risikoen for, at man ved et uheld kommer til at skyde sten op på eksempelvis biler eller forbipasserende, når man kommer kørende.

4,4 ud af 5 stjerner

Finder man Denver HBO-6620 på Google Anmeldelser, bliver man mødt af en gennemsnitlig vurdering på 4,4 ud af 5 stjerner. Det er naturligvis i skrivende stund, og det baserer sig på knap 300 anmeldelser.

Generelt er kunderne begejstrede, og roser blandt andet batteriet, der holder længe, samt at boardet er nemt at betjene og køre på. Endnu en gang bekræftes det således, at ja, Denver HBO-6620 er et oplagt valg, hvis man er på udkig efter det bedste hoverboard til børn.

Specifikationer

Hjulstørrelse6,5”
Batterikapacitet4.000 mAh
Maksimal tilladt vægt90 kg
Tophastighed12 km/t
Rækkevidde10 km
Ladetid2-3 timer


Hoverboard tilbud: God mulighed for at spare penge

Det var listen over de bedste hoverboards – og en enkel hoverboardtaske. Vi håber naturligvis, at der var noget, der faldt i din smag og ikke mindst inden for dit budget. Hvis sidstnævnte viser sig at være et problem, så er der heldigvis muligheder.

Det forholder sig nemlig således, at flere af de webshops, som vi henviser til i løbet af artiklen, regelmæssigt sætter deres hoverboards på tilbud. Det betyder, at du kan være heldig at gøre en god handel, hvor du kan spare op mod flere tusinde kroner.

I skrivende stund er der flere besparelser på 40 % eller mere – svarende til 2.000 kroner for nogle af de hoverboards, som vi har fremhævet. Det er naturligvis ikke en garanti for, at du kan forvente det samme, når du læser artiklen her. Men det er en indikation af, at der er rig mulighed for at finde et godt hoverboard tilbud.

Et godt sted at starte er på de webshops, som vi linker til. De er nøje udvalgt baseret på deres troværdighed, glade kunder, attraktive priser og ikke mindst regelmæssigt udsalg. Det kommer naturligvis dig til gode, fordi du kan regne med en god købsoplevelse – uanset om dit ønskede hoverboard så er på tilbud eller ej.

❗❗ Udgåede modeller ❗❗

Nedenfor finder du en oversigt over tidligere anmeldte produkter, som ikke længere er tilgængelige på markedet. Vi har valgt at medtage dem i denne artikel, fordi vi mener, at oplysningerne om disse produkter stadig kan være værdifulde for dig som læser, når du skal træffe en informeret beslutning.

Storex Segboard Hoverboard Urbanglide Suv 8 - 8" - 15 Km/T - Sort

Hvis du er på udkig efter det bedste hoverboard, så er Storex Urbanglide et oplagt valg. Med sit stilfulde design, batteri i fornuftig størrelse og rimelig rækkevidde, får du meget for pengene lige her.

Smart og praktisk design

Dette hoverboard er designet på en sådan vis, der både er smart og praktisk. Som du givetvis kan se på billedet, er hjulene fritstående, og altså ikke dækket af hjulkasser. Fordelen ved dette er ikke bare, at det ser godt ud, men også, at det gør hoverboardet mere anvendeligt.

Der skal nemlig mindre til for at blokere hjulene, ligesom det også forbedre muligheden for at køre på ujævnt underlag. Samtidig giver det bedre mulighed for at slippe af med sten, vand og andet, der helt naturligt bliver slynget rundt af hjulene ved almindelig kørsel.

Den klassiske sorte farve sikrer samtidig et mere anonymt og eksklusivt look end mange af de konkurrerende produkter i alverdens pangfarver. Har man et ønske om at bruge dette hoverboard til hverdag, er farven absolut et positivt element for mange.

Egenskaberne til hverdagskørsel

Det er faktisk muligt at bruge dette hoverboard til hverdag. Det har i hvert fald mange af de egenskaber, som gør det tilstrækkeligt til, at det kan lykkes. Først og fremmest kan det køre med 15 km/t. Det er tilstrækkeligt til, at det kan være et attraktivt alternativ til at gå og sågar cykle for nogen.

Derudover sikrer batteriet på 4.400 mAh, som i øvrigt er indbygget, at hoverboardet kan køre op mod 25 kilometer på en opladning. Det tager omtrent 3 timer at oplade batteriet fuldt ud fra 0 % til 100 %.

Det betyder reelt set, at mange vil kunne klare deres daglige pendling til og fra skole eller arbejde uden at skulle bekymre sig om at løbe tør for strøm på vejen. Samtidig er der heller ingen grund til at bekymre sig meget om komfort.

Dette hoverboard er nemlig udstyret med 8-tommers hjul. Udover sikrer bedre kørsel på ujævnt underlag, så er det også med til at øge komforten, så det nærmest føles som om, at du svæver henover asfalten. Så bliver det jo næsten til et hoverboard.

Sikkerhed i fokus

Storex Urbanglide er udstyret med lygter, som sørger for, at du kan blive set. Det er selvfølgelig fortsat en god idé at have lys og reflekser på kroppen, men det er en god basissikkerhed at have. Det betyder nemlig, at du aldrig kommer til at køre uden lys overhovedet.

Samtidig har dækkene et reelt mønster med lidt dybde på. Dermed er der rent faktisk noget, der hjælper dig med at få et sikkert vejgreb, når du kører på dette bedste hoverboard. Kombinerer man dette med mønsteret på trædepuderne, som også er designet for at sikre ståfasthed og stabilitet, så har man pludselig et hoverboard med sikkerhed i fokus.

Specifikationer

Hjulstørrelse8”
Batterikapacitet4.400 mAh
Maksimal tilladt vægt100 kg
Tophastighed15 km/t
Rækkevidde25 km
Ladetid3 timer
Populære Tests