Mascara Test 2024 → Se De 8 Bedste Mascaraer

Bedste Mascara

Mange kvinder kan ikke gå ud ad døren uden at have mascara på øjenvipperne. Faktisk er det blevet så fast en del af mange kvinders skønhedsrutine, at det ville være som at tage afklædt afsted på arbejde eller i skole. Netop fordi det er en fast del af skønhedsrutinen, er det også vigtigt, at det er den rette, man bruger.

For du sidder helt sikkert og læser med her, fordi du ikke er tilfreds med den mascara, du bruger lige nu. Måske drysser den? Klumper den? Eller også ønsker du måske mere fyldige vipper? Uanset grunden til at du er landet her i vores mascara test, er vi sikre på, at du finder en mascara, der er den bedste til dig. For vi har nemlig samlet de bedste mascaraer ét sted, så du kan få et nemt og hurtigt overblik over, hvilke der er de bedste på markedet lige nu. Vi har udelukkende valgt at have testvindere med fra andre tests samt kvindernes favoritter, så vi udelukkende kommer omkring dem, der måske endda kandiderer til at være verdens bedste mascara.

L’Oréal Paris Cosmetics Volume Million Lashes Mascara – Bedste mascara

L'Oréal Paris Cosmetics Volume Million Lashes Excess Mascara

L’Oréal Paris Cosmetics Volume Million Lashes Mascara er en del af Million Lashes serien, som er nogle af de absolut bedste mascaraer, man kan få fra makeup-giganten. Denne mascara er originalen og vinder vores mascara test, fordi den har et perfekt doseringssystem, giver fyldige vipper og adskiller dem fra hinanden hver gang.

Med denne mascara kommer du til at se godt ud hver gang, du skal ud ad døren. For det er nemlig slut med en mascara, der klumper og vipper, der klistrer til hinanden. Med det perfekte doseringssystem og den brede børste, bliver der nemlig påført den optimale mængde mascara. Den er således en meget klassisk volumenmascara, men fordi børsten er med mindre børstehår, sikrer det, at du får op til tre gange så fyldige vipper, end hvad du er vant til.

Lancôme Grandiôse Extréme Mascara – Bedste mascara til korte vipper

Lancôme Grandiôse Extréme Mascara

Lancôme er en af de helt store giganter, når det kommer til mascara og makeup. Med dette produkt har de skabt en af verdens bedste mascaraer, da de takket være et anderledes børstehoved, har gjort det muligt for kvinder at ramme de helt korte vippehår. Men børstehovedet gør også, at man slipper for at skulle vride håndleddet for at ramme vipperne helt optimalt.

Så selvom den ved første blik ser lidt mærkelig og underlig ud, er det så absolut meningen. Svanehalsen er det, der får produktet til at skille sig ud, og som kan få dig med selv de korteste vipper til at få fyldige og flotte vipper på et øjeblik.

Mascaraen indeholder desuden også rose celle ekstrakt, som genopbygger og beskytter vipperne. Dermed lider de ikke under brugen af mascara.

Det er en lidt dyrere mascara, men den er så absolut pengene værd.

L’Oréal Paris Volume Million Lashes Mascara Waterproof – Bedste vandfaste mascara

L'Oréal Paris Cosmetics Volume Million Lashes WP Mascara

Endnu et produkt fra Million Lashes-serien har fundet vej til vores test. Det har dette produkt, da det er en vandfast udgave af vores bedst i test mascara. Den minder rigtig meget om den – eneste forskel er egentligt bare, at den er i en vandfast version og derfor kan holde til de mere fugtige og våde dage. En byge eller en tur til stranden er derfor ikke noget problem med denne mascara.

Mascaraen her har også nogle fantastiske egenskaber, når det kommer til fyldige vipper. For den kan give dig helt op til tre gange så fyldige vipper som andre mascaraer. Derudover adskiller børsten vipperne fra hinanden, hvilket sikrer at vipper ikke klumper sammen.

Det er nemt at fjerne mascaraen fra vipperne igen med en makeupfjerner.

Jane Iredale Longest Lash Mascara – Bedste brune mascara

Jane Iredale Longest Lash Mascara

Sort mascara er ikke det bedste til alle kvinder. Er du derfor en af dem, der synes, det ser lidt for hårdt ud til dig, kan du roligt ty til denne mascara i stedet, da det er den bedste brune mascara, der findes på markedet lige nu. Det er en ret skøn og fin mascara, som giver en god længde til vipperne samtidig med, at den også tilføjer fylde. Du kan derfor sagtens stadig få flotte vipper, selvom du ikke ønsker at bruge en sort mascara.

Mascaraen er desuden også beriget med havmineraler, som giver optimal pleje og næring af dine vipper. Havalgeekstrakterne styrker den enkelte vippe, så den ikke udtørrer og knækker af. Dine vipper kommer derfor til at stråle af sundhed, da du får meget velplejede vipper ved brug af denne mascara.

Den er derudover også fri for parabener, gluten og irritationsfremkaldende ingredienser.

Mirenesse 24hr Mascara – Bedste parfumefri mascara

Mirenesse 24hr Mascara

Mirenesse 24hr Mascara er en langtidsholdbar mascara, der er fremstillet uden skadelige stoffer. Den er derfor meget velegnet til sarte og sensitive øjne. Den er således fremstillet uden parfume, alkohol, nikkel, mineralske olier, petroleum og Natrium Lauryl-Sulfat. Den indeholder derfor kun de bedst mulige ingredienser.

Mascaraen giver et rigtig flot og holdbart resultat uden klumper og drysser heller ikke i løbet af dagen. Farven bliver derfor, hvor den skal. Sved eller tårer er ikke noget problem, da det ikke tværer den ud. Har du meget korte vipper, kan du også sagtens bruge denne mascara, da den har en diamantformet børste, som kan nå selv de mindste vipper.

Mascaraen tager 10 minutter om at tørre helt. Vil du derfor gerne bruge en vippekam efter påførslen, skal du gøre det inden for denne tidsramme.

Det fantastiske ved denne mascara er desuden, at du ikke behøver bruge en makeupfjerner, da det er nok med vand. Dine vipper kommer derfor ikke til at tage skade, når mascaraen skal af for natten.

L’Oréal Paris Cosmetics Volume Million Lashes Fatale Mascara – Bedste volume mascara

L'Oréal Paris Cosmetics Volume Million Lashes Fatale Mascara

Elsker du vipper med god volumen? Så skal du have fingrene i denne mascara fra Million Lashes-serien. For med Million Lashes Fatale Mascara får du voluminøse vipper, som du aldrig har haft det før. Den giver nemlig en ekstrem volumen til alle dine vipper takket være den specialudviklede børste, som fanger både korte og lange vipper. Netop dette er med til at give den største volumen.

Den er desuden udviklet med et doseringssystem, hvor der ikke kommer for meget mascara på børsten ad gangen. Du kan derfor selv styre, hvor meget du gerne vil have på dine vipper – helt uden det klumper.

Nilens Jord Extension Mascara – Bedste veganske mascara

Nilens Jord Extension Mascara

Nilens Jord skal naturligvis også med i vores mascara test, da de er kendt og anerkendt for at lave naturlige produkter. Det gælder også for deres skønhedsprodukter. Det samme er gældende for denne mascara, som ikke indeholder parfume eller animalske produkter. Den er derfor både veganer- og allergivenlig, hvilket er optimalt for dig, hvis du har tendens til sart hud og vipper.

Det er dog ikke det hele, da mascaraen også tilfører Vitamin E, olivenvoks og panthenol til vuppehårene. Det er plejende og fugtgivende ingredienser, som bidrager til pæne og flotte vipper.

Er dyrevelfærd og produkter uden for meget kemi noget, der står højt på din liste, kan du roligt købe mascaraen her fra Nilens Jord.

Max Factor 2000 Calorie Mascara – Bedste billige mascara

Max Factor 2000 Calorie Mascara

Max Factor 2000 Calorie Mascara er en mascara, der har været på markedet i mange år. Men det betyder ikke, at den er blevet ringere sammenlignet med andre produkter. For det er en mascara, der virkelig holder, og som stadig er meget populær at bruge hos mange kvinder, da den både giver længere vipper men også doserer mascaraen, så den ikke klumper.

Faktisk gør mascaraen her dine vipper tre gange så fyldige. Du får derfor en rigtig god volumeneffekt – også selvom du har korte vipper. Mascaraen er derudover smudgeproof, og er derfor resistent mod udtværing. Den fjernes meget nemt med en mild øjenmakeupfjerner.

Du kan også få den i andre farver end sort, hvis du ønsker det.

Sådan lægger du mascara med et perfekt resultat

Hvordan du lægger den perfekte mascara, er afhængigt af, hvilket look du gerne vil have. Vil du f.eks. gerne have fyldige vipper, skal den påføres i zig-zag, mens det er nok med et lige strøg, hvis du gerne vil have længere vipper. Der er dog mere, du kan gøre for at få de optimale vipper:

  • Buk vipperne med en øjenvippebukker før du påfører mascara. Det er vigtigt, du ikke gør det efter, da du ellers risikerer, at vipperne knækker. Med en bukker får du længere vipper.
  • Børst gerne vipperne med en mascarabørste, da du dermed adskiller dem fra hinanden. Det minimerer risikoen for, at vipperne klumper sammen. Læg derefter mascara på de nederste vipper først.
  • Læg herefter mascara på de øverste vipper i zig-zag eller lige strøg. Kig gerne nedad imens. Gentag gerne nogle gange, hvis du gerne vil have tydelige øjenvipper.

Hvis du har mod på det, kan du sagtens bruge to forskellige mascaraer for både at få godt med længde og volumen på vipperne. Det er især ideelt, hvis du gerne vil have mere markante vipper.

 

Sådan plejer du dine vipper bedst muligt

Det er hårdt for vipperne at få påført mascara hver eneste dag. Det kan derfor gøre det svært for dem at vokse sig lange. Er det tilfældet, eller knækker de også meget, kan det være et tegn på, at de godt kunne bruge noget ekstra pleje.

For at pleje dem bedst muligt kan du med fordel bruge vippeserum. Det hjælper nemlig med at forlænge vippernes naturlige livscyklus og gør dem langt mere modstandsdygtige.

Det er vigtigt at pleje dem godt, hvis du gerne vil have flotte og pæne vipper både nu, men også flere år ud i fremtiden. Brug derfor også helst gerne kun vand til at fjerne mascaraen igen, hvis det er muligt, da det slider mindst muligt på vipperne.

Hvordan vælger du den bedste mascara?

Du er med garanti havnet her, fordi du godt ved, at der er et helt hav af forskellige mascaraer at vælge imellem. Det gør det ikke nemt at vælge den rette. Vi vil selvfølgelig genre hjælpe dig og giver dig derfor herunder nogle tips, som du med fordel kan bruge til at vælge din nye mascara.

Vil du have volumen eller længde?

Først skal du gøre op med dig selv, om du ønsker en mascara, der giver dine vipper længde eller volumen. For det er ikke alle mascaraer, der kan give dig begge dele. Kan du bedst lide et fint look med lange vipper, skal du gå efter en mascara med et aflangt og smalt børstehoved. For dette kan arbejde med dine vipper i længden og fange selv de mindste vipper.

Ønsker du i stedet mere markante vipper, skal du gå efter en tykkere børste. Den kan nemlig følge vippernes form og give dem mere fylde. Du kan selvfølgelig også købe to forskellige slags, så du får lidt af begge dele.

Men gør op med dig selv, hvad du kan lide, da det afgør, hvilken type mascara du skal have.

Sort, brun eller…?

Farven har også betydning for, hvilken mascara du ender med i sidste ende. For selvom langt de fleste bruger sort mascara, er det ikke ensbetydende med, at det også er det, der passer bedst til dig. Prøv derfor gerne begge dele af, så du kan finde ud af, hvad der går bedst til dig.

Alternativt kan du også få en mascara i blå, hvis du godt kan lide spræl og masser af farver.

Plejende egenskaber

For at dine vipper holder længst muligt, er den bedste mascara en mascara med plejende ingredienser. For det slider på vipperne, hvis du bruger mascara og makeupfjerner hver eneste dag.

For at komme knækkede vipper i forkøbet, kan du derfor med fordel investere i en mascara, der både tilføjer vitaminer og mineraler til dine øjenvipper. Særligt vitamin E er godt at gå efter, da det tilfører både fugt og styrker vipperne. Men du kan selvfølgelig også gå efter en mascara uden kemi eller parfume, da det sikrer dig en mere skånsom mascara.

Er en billig mascara lige så god som en dyr mascara?

Der er ret stor forskel på, hvordan en mascara opfører sig, og hvordan den lægger sig på vipperne. Som regel er mascaraer i den højere ende af prisskalaen noget mere holdbare og sidder også bedre fast end de helt billige. Dog er det ikke altid sådan, da Max Factor Calorie 2000 er et godt eksempel på, at en billigere mascara sagtens kan være rigtig god.

Du skal dog se dig godt for, hvis du overvejer at købe en billig mascara, da det ikke er alle billige mascaraer, der er lige gode. Vi har dog forsøgt at have lidt fra begge prisklasser med i vores mascara test, så der er noget for enhver pengepung. Støder du derfor på en mascara her i testen, som du synes er billig, kan du være sikker på, at den er rigtig god og en af de bedste mascaraer på markedet lige nu, da de alle er udvalgt med meget stor omhu.

Når du køber en dyrere mascara, får du som regel også noget mere for prisen såsom plejende egenskaber. Der kan derfor være tilført vitaminer og mineraler, hvilket der ikke nødvendigvis er i en af de billige mascaraer. Du skal derfor gøre op med dig selv, hvad der er vigtigst, og hvad du prioriterer højest, når du køber en mascara.

Køb en mascara i dag og få flotte vipper igen

Elsker du at bruge mascara? Så er der heller ikke noget værre, end når den er ved at være tom, og det er svært at få vipperne til at være så markante, som man gerne vil have det. Det kan du undgå ved at købe en eller flere mascaraer fra testen her med jævne mellemrum. Du bliver bestemt ikke skuffet, da vi har fundet de absolut bedste mascaraer frem til dig.

Mascaraerne er som sagt fundet ved at gennemgå diverse tests for testvindere. Dem har vi sammenlignet på kryds og på tværs og herfra sorteret ud i dem, der markerer sig lidt mere og lidt bedre end andre testvindere. Du har derfor fået de absolut bedste mascaraer præsenteret her på siden.

Det gode er, at du dermed ikke behøver læse en masse tests eller brugeranmeldelser, da vi har gjort arbejdet for dig i forvejen. Du behøver derfor kun læse denne ene test og herudfra vælge den eller de mascaraer, som du synes allermest om, og som du mener passer til din måde at bruge en mascara på.

Finder du nogle, du gerne vil se nærmere på eller købe med det samme, kan du blot klikke dig direkte videre til forhandleren. Vi har linket til danske forhandlere med god kundeservice og fantastisk leveringstid, så du får en god oplevelse hele vejen rundt. Du kan derfor ganske trygt og sikkert finde og købe en mascara gennem vores test her.

Tilbage er der ikke andet at sige end rigtig god jagt på den bedste mascara – vi håber, du finder en, der giver dig de flotteste og skønneste vipper!