Ring Light Test 2024 → Se De 10 bedste Ring Lights

Ring Light

Er du stødt på en video på eksempelvis TikTok, Instagram eller Facebook, hvor lys, opløsning og kvalitet ser så godt ud, at det kan være svært at tro? Eller søger du selv materialer til hvordan din video eller dit billede skiller sig ud fra alt det andet indhold på sociale medier? Så skal du have fat i et ring light. 

Ring light er majoritetens go-to og bliver brugt af rigtig mange til vlogging, TikTok videoer, Instagram Reels, billeder og meget mere. De er en perfekt løsning, som kan give dig de helt rigtige lyssætninger og mimere naturligt lys, kunstigt lys eller andre lystyper, der kan passe til lige netop det indhold, du skaber.

Man ser rigtig mange bruge ring lights i forbindelse med TikTok videoer og Instagram Reels, men i dets udvikling er ring lights også begyndt at blive ganske populære i tattooverden og andre kreative brancher, hvor lyset og billeder kan have stor betydning.

I denne artikel har vi fundet de 15 bedste ring lights. Vi har valgt disse produkter ud fra kundetilfredshed, produktets specifikationer, anmeldelser, mærke og kvalitet. Gennemgå listen og find lige netop den selfielampe, der passer til dine behov og kom i gang med at lave helt fantastiske videoer eller skyd nogle af de bedste billeder med den helt rigtige lyssætning.

Elgato Ring Light – Bedste premium ring light

Elgato Ring Light

 

Med Elgato Ring Light er du sikret en høj kvalitet og fantastiske billeder. Lyssætningen bliver af dette ring light optimereret til at minimere og fjerne skygger fra ansigtet. Samtidig bliver din hud mere smigrende, og sørme om ikke også lyset er med til at give dine øjne det glimt, som kan gøre ethvert portræt det bedre.

Uanset om du bare gerne vil have gode selfies, lave flotte TikTok-videoer eller om du er streamer eller vlogger, så er der ingen tvivl om, at det her er noget nær det bedste ring light. Men det er også lidt dyrere end de øvrige modeller på listen, så du skal være klar på at lave investeringen.

Opgradér standarden af dine billeder og videoer:

Dette ring light med stativ fra Elgato giver dig alle muligheder for at kunne justere lysopsætningen til perfektion. Med en masse funktioner såsom trådløs forbindelse til din Mac, PC, Android-telefon og iPhone og nem justering af både farve og lysstyrke, er der ingen tvivl om, at du her får den oplagte lampe til at gøre dit content endnu bedre.

Dette bliver også fremhævet af flere af de eksperter, der har anmeldt den. Eksempelvis skriver britiske KitGuru, at det her er et ideelt ring light til alle typer af forskellige content creators. Det er den blandt andet fordi detn har en meget kraftig lysstyrke, rig mulighed for at justere farvetemperaturen og en virkelig god byggekvalitet.

Værd at fremhæve

 • LED-lys
 • 45 W
 • Trådløs forbindelse til Mac, PC og smartphones
 • Justérbar
 • Farvetemperaturstyring

MAP By Gillian Jones Table Ring Light – Bedste billige ring light med fjernbetjening

MAP by Gillian Jones Table With Remote Shutter Ring Light

 

Hvis du er på udkig efter det bedste billige ring light med fjernbetjening, så tag et kig på denne model fra Gillian Jones. Det er et fantastisk table ring light, som giver dig muligheden for at maksimere kvaliteten af både billeder og videoer. Du kan forvente et dejligt lys, der nemt kan kontrolleres med en medfølgende fjernbetjening.

Håndterbar, nem og pragtfuld

Udover et fantastisk lys kan du forvente, at MAP By Gillian Jones er et meget brugervenligt og praktisk ring light. Det har naturligvis en indbygget holder til telefonen i midten, så du ikke skal bøvle med selv at holde telefonen eller komme til at sætte den på en ustabil måde.

MAP by Gillian Jones kommer som en lille tripod og kan justeres i højden. Dette passer godt til dig, der ønsker et ring light til bord. Det kan være en oplagt måde at komme i gang med at bruge en ring light til at få dejlig belysning, samt stabile og billeder og videoer.

Værd at fremhæve

 • Indbygget holder til telefonen
 • Naturligt lys
 • Bluetooth-fjernbetjening
 • Justerbar tripod til bord

MAP by Gillian Jones Smartphone Ring Light – Bedste billige ring light

Gillian Jones for smartphones

Gillian Jones Ring Light til Smartphones er et must have, hvis du som mange andre bruger din telefon til at optage videoer eller tage billeder. Med dette smarte Ring Light kan du forvente en øget kvalitet af belysningen på billeder og videoer.

Mobilt og funktionelt

Dette ring light giver dig muligheden for at indstille lyset på 3 forskellige niveauer. Det er skabt til at blive brugt med din smartphone, og påsættes med en kraftig klemme. Dette er ikke alene praktisk, men også ganske nemt at håndtere. Desuden medfølger der opladerkabel til produktet.

Denne løsning er ideel for en dig, der regelmæssigt har behov for at lave content, når du er på farten. Her følger dit ring light nemlig med dig og telefonen, og du kan derfor bevæge dig rundt uden at miste det gode lys. Gillian Jones Ring Light til Smartphones er udstyret med kraftige LED lys. Med de 3 lysfunktioner kan du selv vælge hvilket lys du har behov for på ethvert givent tidspunkt.

Værd at fremhæve

 • 3 forskellige lysniveauer
 • Medfølgende USB-opladerkabel
 • Nem, praktisk og håndterbar

Streamplify SPIR-LZ14222.11 – Bedste ring light til streaming

Streamplify 14 - 36cm - Black

Streamplify Ring Light er et perfekt valg for dig, som ønsker at streame, optage video eller tage billeder, hvor du er relativt tæt på kameraet. Dette ring light giver dig masser af muligheder med et 2-i-1 stativ, hvor du kan skifte mellem en selfiestang og et stativ.

Smarte features og god kvalitet

Streamplify Ring Light stativ kan justeres mellem 4 farvetemperaturer og 10 lysstyrke-niveauer, hvilket giver dig en meget høj fleksibilitet og mulighed for at finde det, der passer dig bedst. Dette Streamplify ring light er af rigtig god kvalitet og overraskende nok, er prisen særdeles konkurrencedygtig. Hele vejen rundt er det et godt ring light, der især er et oplagt valg for dig, der streamer gaming eller lignende.

Værd at fremhæve

 • 2-i-1-stativ
 • LED-lys
 • Nem at håndtere
 • Kan skilles ad i flere dele
 • Bærepose til alle delene

Streamplify SPIR-LZ10112.11 – Bedste alsidige ring light

Streamplify 10 - 25.4cm - Black

 

Dette Streamplify Ring Light leverer et super lækkert lys, der kan bruges til alverdens video- og billedeformål, der trænger til en optimeret lyssætning. Derfor bliver det også det bedste alsidige ring light, som ovenikøbet er prissat særdeles attraktivt.

Letvægtig og justerbar

Lampen er udstyret med en tripod, som gør det ganske nemt at få det perfekte setup – uanset om det så er til streaming, en fotosession eller noget helt tredje. Tripodden er populær fordi den både giver mulighed for at placere sin ring light på overflader og for at holde den i hånden.

Du får også muligheden for at vælge hvilken belysning, der passer bedst til dit projekt. Der er 3 forskellige temperaturer at vælge imellem og 10 forskellige lysstyrker. Du kan lege med forskellige temperaturer og lysniveauer for at ramme den perfekte indstilling.

Værd at fremhæve

 • Letvægt (nem at have med sig)
 • 3 forskellige temperaturer
 • 10 forskellige lysstyrker
 • Tripod funktion
 • Elegant sort design

InnovaGoods Instahoop Selfie Ring Light – Bedste ring light til montering på mobilen

InnovaGoods Instahoop Selfie Ring Light

Skal du bruge et super godt ring light lyshoved til din smartphone, så er InnovaGoods Instahoop Selfie Ring Light et oplagt bud på den bedste løsning.

Altid perfekt lys lige ved hånden

Dette smarte ring light egner sig til smartphones, og giver det perfekte lys til dine selfies. Det er både meget nemt og ligetil at montere og bruge. Størrelsen sikrer også, at du nemt kan tage det med dig overalt, hvilket gør det til det perfekte valg, hvis du altid er på farten og fortsat har behovet for at kunne tage billeder med den helt rigtige lyssætning.

InnovaGoods Instahoop Selfie Ring Light er også et godt valg, hvis du bruger din smartphone til fotografering af forskellige genstande. Det kan også bruges på computeren, hvis du ønsker at fremme lyset og få et mere klart billede frem under for eksempel møder.

Værd at fremhæve

 • 28 lysdioder
 • Fylder minimalt i tasken
 • Nemt og ligetil
 • Oplader medfølger

Trust Maku Ring Light Vlogging Kit – Bedste ring light til vlogging

Trust Maku Vlogging Kit

 

Trust Maku Ring Light Vlogging kit er et fantastisk valg for dig, der ønsker at opgradere din kvaliteten af dine vlogs. Produktet består af en 10-tommer stor ring light på et lille stativ, der er lavet til at stå på et bord. Det gør den til en oplagt kandidat som det bedste ring light til vlogging.

Samtidig er det et ring light, der giver et smukt lys på ansigtet og den helt rigtige glød. Du kan nemt betjene lampen ved hjælp af in-line-fjernbetjeningen, som gør det muligt at justere lysstyrke og farvetemperatur.

Der er desuden både en indbygget holder til telefon og en tilhørende Bluetooth fjernbetjening. Dette vil ikke kun gøre hele videooptageprocessen nemmere, men også mere professionel og give bedre resultater.

Mange Youtubere, vloggere, og influencere vælger denne model til at forbedre kvaliteten af lyset i deres videoer. Den er både nem at anvende samt have med sig, hvilket er et kæmpe plus, hvis man elsker at rejse og tage på farten.

Værd at fremhæve

 • In-line remote til justering af lysstyrke samt farvetemperatur
 • 10 tommers LED-ringlys
 • Tripod
 • Bluetooth remote
 • Kraftig og fleksibel telefonklemme

Razer Ring Light – Bedste ring light til webcam

Razer 12

 

Razer Ring Light på fod leverer, med dets lækre LED lys, en dejlig belysning, så du kan få mere ud af dine billeder og videoer. Det er uden tvivl det bedste ring light til webcam og dermed også til streaming på Twitch eller andre platforme, hvor du kan dele dine eskapader i Counter-Strike, Minecraft, League of Legends og hvad du ellers spiller.

Lavet til streaming med webcam

Du får en 12-tommers ring light på fod, med mulighed for en masse smarte indstillinger så den passer alle typer af setups. Razer Ring Light er blandt andet udstyret med tripod og står derfor meget stabilt. Samtidig er det super nemt at håndtere.

Du kan rolig regne med et lækkert lys, der naturligvis kan justeres i forhold til toner og lysstyrke. Samtidig er der naturligvis mulighed for at fastgøre dit webcam på en stabil måde, så du er helt klart til streaming.

Værd at fremhæve

 • Justerbar lysstyrke (3 forskellige lysstyrker/toner)
 • Fleksible monteringsmuligheder for PC og mobil-streaming
 • Tripod
 • Kan oplades igennem USB 2.0 via din PC eller en power-bank

KSIX Studio Live RGB Ring Light & Tripod – Bedste RGB ring light

KSIX Studio Live RGB & Tripod - Ø20cm

 

KSIX Studio Live RGB Ring Light & Tripod er det bedste RGB ring light, og dermed oplagt til dig, som elsker at lave farverige billeder og videoer. Modellen her kan nemlig ikke bare lave lækkert hvidt lys, som de ovenstående ring lights – den kan også lyse med farvet lys.

Smarte features og muligheder

Med dette produkt kan du lave farverige videoer og eksperimentere med lyssætningen på dine billeder. Du kan nemlig vælge mellem 15 forskellige RGB-funktioner, og hele 9 forskellige lysintensiteter.

Produktet er ganske ligetil at benytte, og den lille tripod er oplagt til at have stående på dit bord. Der er naturligvis en holder til din telefon, så du kan få et stabilt og velpositioneret udgangspunkt for dine billeder og videoer.

 Værd at fremhæve

 • 20 cm diameter
 • Smartphone-holder
 • Mulighed for farvet lys

Rio Makeup Perfector LED Ring Light – Bedste makeup ring light

Rio Makeup Perfector LED

 

Rio Makeup Perfector LED Ring Light er, som navnet antyder, det bedste makeup ring light. Kunne du tænke dig et perfekt lys når du lægger make-up, så er der ingen tvivl om, at det her er lampen for dig.

Fantastisk produkt fantastiske anmeldelser

Selvom Rio naturligvis ikke kunne vide det, da de gav lampen navnet “Perfector LED Ring Light”, så er det meget passende. Den har nemlig fået meget gode – ja nærmest perfekte – anmeldelser.

Derudover er det her et ring light, der har en del forskellige indstillinger. De mange indstillinger vil sikre, at du kan opnå den rette belysning – herunder kan du selv vælge, om lampen skal mimere indendørs eller udendørs belysning. Dette giver dig muligheden for at se, hvordan din makeup kommer til at se ud ude i den virkelige verden.

Den er derudover også udstyret med 360 grader funktion, så du kan rykke den til hver en vinkel. Den kan justeres i højden og max højde er målt op til 50 cm. Til gengæld har den ikke en telefonholder.

Værd at fremhæve

 • Letvægt (nem at have med sig)
 • 15 cm i diameter
 • Kolde og varme toner
 • God holdbarhed på LED lamperne
 • USB opladerstik
 • Tripod
 • Ring Light på bord

Sådan finder vi de bedste ring lights

Det var vores bedst i test liste over ring lights. Lige om lidt er der en masse spændende informationer om ring lights, gode råd til at købe af dem på tilbud og meget mere. Først skal vi dog kort tale om, hvordan vi har fundet frem til, at det lige netop er de ovenstående, der er de bedste.

Hvis du læser med her på siden fra tid til anden, vil du sandsynligvis vide, at vi ikke tester produkter selv. Det har vi simpelthen hverken ressourcer eller kompetencer til, og derfor lader vi være. Det er der heldigvis andre, der er bedre til end os.

I stedet baserer vi vores bedst i test lister på data. Derfor har vi indsamlet informationer om ring lights fra en masse forskellige danske forhandlere. Der er information såsom tekniske specifikationer, funktioner, priser og, når det er muligt, anmeldelser fra forbrugere og eksperter.

Sidstnævnte har der ikke været mange af, når det kommer til ring lights – desværre. De har naturligvis spillet en rolle, når de har været tilgængelige. Derudover har det i overvejende grad været de tekniske specifikationer og mængden af funktioner set i forhold til pris, der har været afgørende for hver ring lights plads på listen ovenfor.

Køb et ring light på tilbud

Der er af og til mulighed for at købe et ring light på tilbud, og det vil vi naturligvis vældig gerne slå et slag for at du gør, hvis muligheden byder sig. Vi er nemlig altid all-in på mest værdi for pengene, og her er der ingen tvivl om, at et tilbud hjælper på situationen.

Der er jo bare lige det med udsalg, at man aldrig rigtig kan forudsige dem. Så det er naturligvis nemmere sagt end gjort, når vi opfordrer til, at du køber et ring light på tilbud. Heldigvis er der også mange ring lights, der altid er prissat rimelige attraktivt, og derfor vil de typisk ikke ødelægge budgettet, hvis man køber dem til fuld pris.

Når det så er sagt, så er de forhandlere, som vi linker ind til via bedst i test listen ovenfor, gode til at holde udsalg. Det betyder også, at de fra tid til anden har et ring light på tilbud. Derfor er det også et oplagt sted at starte med at kigge, hvis du er på udkig efter sådan en lampe til nedsat pris.

Ofte stillede spørgsmål

Ring lights er et relativt nyt koncept, og derfor er der rigtig mange spørgsmål til og om det. Vi forsøger at komme rundt om nogle af de oftest stillede her i de nedenstående afsnit. Forhåbentligt kan du lære noget nyt undervejs, og dermed blive lidt klogere på, om et ring light er det rigtige valg for dig.

Hvad er et ring light?

Den direkte oversættelse af et ring light er ringlys, og det er faktisk ret præcis det, der er tale om. Det er nemlig det engelske begreb for en rund lampe med et hul i midten, så den bliver til en ring.

Hullet i midten gør plads til, at man kan placere en telefon, et kamera eller et webkamera. Dermed sikrer man, at kameraet eller telefonen altid vil pege mod en person eller en genstand, der er godt oplyst.

Fordi lyssætning er noget nær det vigtigste for billeder og videoer, så er et ring light en god måde at sikre content i højere kvalitet. Det kan dog også bruges til andre formål, hvor man har brug for godt lys.

Er det kompliceret at bruge et ring light?

Nej. Det er ikke mere kompliceret at bruge et ring light, end det er at bruge en helt almindelig lampe. Det skal bare sættes til en stikkontakt, hvorefter det begynder at lyse. Herefter vil man typisk have muligheden for at justere på lysstyrken og eventuelt også farvetemperaturen via knapper på lampen eller dens ledning.

Ovenstående er det mest almindelige, men der er også ring lights, der kører på batterier. Disse skal naturligvis ikke tilsluttes en stikkontakt, når du ønsker at bruge dem. I stedet skal du sørge for, at de er ladet op eller har fået nye batterier inden brug.

Nogle ring lights har fjernbetjeninger, der kan forbinde med Bluetooth til din telefon, og dermed fungere som fjernudløser. Disse kan naturligvis være lidt mere komplicerede at benytte, men i langt de fleste tilfælde vil opsætningen være lige til og nem at gennemskue.

Hvorfor købe et ring light?

Et ring light kan, som tidligere nævnt, være et stærkt værktøj til relativt nemt at sikre videoer og billeder, der ser bedre ud. Lyset gør en kæmpe forskel for den opfattede kvalitet af indhold, der bliver lavet med et kamera.

Med et ring light har det vitterligt aldrig været nemmere eller billigere at få ordentligt lys til sit indhold, og det er en kæmpe fordel for de mange mennesker, der laver indhold til sociale medier.

Men selvom du ikke er influencer, kan du fortsat bruge et ring light til at pifte dine selfies op, til at lave godt oplyste stories, TikToks, Instagram Reels og så videre. Derudover kan et ring light også bruges, når man lægger makeup, laver en tatovering eller andet, hvor der er behov for godt lys.

Hvad koster et ring light?

Et ring light kan koste mellem 50 kroner og 2.000 kroner. De billigste modeller vil typisk ikke være af ret god kvalitet, og vil derfor gå i stykker efter noget tid. De dyreste modeller er til gengæld af meget høj kvalitet, og ofte målrettet professionelle.

Du vil typisk gøre dig et godt køb, hvis du bruger mellem 200 kroner og 800 kroner på et ring light. Er du lidt mere professionel (eksempelvis streamer eller andet), kan du få det bedste ring light til dit behov for mellem 1.000 kroner og 1.800 kroner.

Hvor skal jeg købe et ring light henne?

Der er masser af steder, hvor du kan købe et ring light. Det bedste valg vil typisk være at gøre det online, hvilket vi går lidt mere i dybden med senere i artiklen. Du kan dog også vælge at købe en i fysisk butik.

Du kan med fordele overveje at købe et ring light i en af følgende butikker:

 • Proshop
 • Plusshop
 • Lookfantastic
 • Billigvoks
 • Nicehair
 • BilligParfume
 • Bilka
 • Power
 • Elgiganten
 • Bauhaus
 • Biltema

Hvor langt væk skal jeg stå fra mit ring light?

Der er ikke noget rigtigt eller forkert svar på, hvor langt væk du skal stå fra dit ring light. Det afhænger alt sammen af, hvilken effekt du er på udkig efter, samt hvilket ring light du har investeret i.

Nogle ring lights er lavet til at lyse dig bedst op, hvis du er tæt på, andre fungerer bedst, hvis du kommer længere væk. Samtidig er der de ring lights, hvor du kan justere lysstyrken, og dermed give dig mere fleksibilitet i forhold til, hvor langt væk eller tæt på, du kan stå.

Vores bedste anbefaling er derfor, at du afprøver forskellige positioner, og finder den afstand, som giver det bedste resultat.

Hvorfor er ring lights så populære?

Ring lights er blevet så populære som de er, fordi det er en billig og nem måde for alle at få godt lys til deres videoer og billeder. Tidligere har det krævet store investeringer og masser af udstyr, hvis man ville have en ordentlig lyssætning

Samtidig er det blevet meget mere almindeligt at filme videoer og tage billeder i takt med at smartphones har fået bedre kameraer og apps som TikTok og Instagram har bredt sig.

Hvor lang tid holder et ring light?

Hvor lang tid et ring light holde afhænger rigtig meget af, hvilket du køber. De fleste vil dog være udstyret med LED-dioder, som typisk kan lyse i op mod 50.000 timer, før de skal udskiftes.

Det vil altså sige, at hvis du køber et ring light, hvor byggekvaliteten er i orden, så kan du i teorien leve med det resten af livet. Køber du derimod et billigt ring light, hvor man ikke har prioriteret kvalitet af hverken materialer eller sammensætninger, må du forvente, at det ikke holder for evigt.

Fordele og ulemper

Der er naturligvis både fordele og ulemper forbundet med ring lights. Sådan er det trods alt med de fleste ting i livet. Nedenfor har vi forsøgt at give dig et overblik over begge. Brug oversigten til at vurdere om fordelene opvejer for ulemperne i forhold til det, som du skal bruge dit ring light til.

I langt de fleste tilfælde, vil det være oplagt at købe et ring light, men der er nogle situationer, hvor det måske ikke er det rigtige valg. Det kan dog være svært for os at vurdere på dine vegne, da du bedst ved, hvad det er, at lige netop du har behov for.

Derfor er nedenstående liste over fordele og ulemper det bedste vi kan gøre i forhold til at lede dig på rette vej omkring din købsbeslutning.

Fordele

Det her er listen over fordele ved ring lights. Der er op til flere ting, som du sandsynligvis vil sætte pris på. Det er nok især tilfældet, hvis du ikke er en professionel fotograf, men er på udkig efter en løsning, der kan gøre lyset bedre i dine videoer.

 • Et ring light er en billig løsning set i forhold til andre former for lamper, der er lavet til at kontrollere lys i forbindelse med videoer og billeder.
 • Et ring light er typisk relativt let. Det gør det nemt at have med sig og betjene, når du tager selfies og lignende.
 • Et ring light er ofte nemt at bruge. Det kræver ikke den store kendskab eller tekniske kunnen for at tage det i brug.
 • Et ring light kan fås i mange forskellige størrelser, og dermed til ethvert behov.
 • Et ring light fjerner hårde skygger. De mange dioder i lampen sikrer en jævn belysning, og samtidig undgår man hårde skygger, der kan ses af kameraet.
 • Et ring light kan give lysglimt i øjnene på personen foran kameraet, hvilket giver billedet eller videoen liv, der kan være svært at skabe på andre måder.
 • Et ring light er en nem måde at skabe knivskarpe billeder, fordi lyssætningen altid er noget nær perfekt med relativt lidt arbejde.

Ulemper

Selvom fordelene i den grad er værd at tage med, så er et ring light heller ikke helt uden ulemper. Disse har vi forsøgt at opsummere på nedenstående liste:

 • Det kan være svært at undgå lysglimt i øjnene, hvis ikke man ønsker disse.
 • Lysstyrken er typisk ikke så kraftfuld. Det betyder, at det ikke er den rigtige løsning til mere seriøse produktioner.
 • Bedst til smartphones eller små kameraer. Det er ikke sikkert, at du kan få plads til eller montere et stort kamera i midten af et ring light.
 • Meget lidt kontrol over lysets retning. Et ring light lyser som udgangspunkt lige frem og spreder sig ret hurtigt.
 • Det kan være ubehageligt at kigge lige ind i lampen – og det er man nødt til. For kameraet er lige midt i lyskilden, og skal man kigge på kameraet, kommer man også til at kigge direkte ind i sit ring light.

Hvilket ring light passer til dig?

Som du muligvis bemærkede på vores bedst i test liste øverst på siden, er der flere forskellige typer af ring lights. Nogle er små, andre er store. Nogle er lavet til at holde en smartphone, andre kan bruges med et professionelt kamera. Nogle er på stand, andre er ikke – og så videre.

Nedenfor beskriver vi nogle af formål, som de forskellige ring light typer er mest oplagte til. Det står dig naturligvis frit for at bruge ethvert ring light præcis som du har lyst til, men se nedenstående som en anbefaling til, hvordan du får de bedste resultater.

Ring light til smartphones

Ring light til smartphones er nok den mest populære type af ring light. Det er naturligvis ikke helt uden grund; stadig flere og flere laver indhold på deres telefoner. Denne popularitet kommer både som en følge af, at vores telefoner hele tiden får og bedre kameraer, og af, at man i dag går mere op i godt indhold på sociale medier end nogensinde før.

Derfor er et ring light til smartphone et oplagt valg for dig, der gerne vil have god belysning på dine Instagram billeder, TikTok videoer og det øvrige content, som du laver med din telefons kamera.

Et ring light til mobil kan se ud på to måder. Enten kan det være et ring light, der monteres direkte på telefonen med en klemme eller lignende, eller også kan det være et ring light med stativ, som har en indbygget mobilholder.

Ring light til studie

Hvis du laver lidt mere professionelt content, så kan du overveje at investere i et ring light til studie. Det vil eksempelvis være til YouTube videoer, i et fotostudie eller lignende.

Her vil vi generelt anbefale, at du køber et ring light til kamera. Det vil altså sige en model, der har en indbygget holder, hvorpå dit kamera kan monteres. Bruger du ikke et spejlrefleks eller spejlløst kamera til at lave dette indhold, men blot din telefon, er det dog ikke nødvendigt.

I så fald kan du dog overveje at købe et ring light med flere indbyggede mobilholdere. På den måde kan du få flere forskellige vinkler af det samme indhold, hvis ellers du har telefonerne til at optage. Det kunne eksempelvis være en model som Gillian Jones Mega Ring Light, som blev fremhævet tidligere i artiklen.

Ring light til webcam

Streamer du meget på eksempelvis Twitch, vil du kunne løfte kvaliteten af din stream ved at købe et ring light til webcam. Der findes enkelte modeller, der er lavet specifikt til brug med webcam, og det sikrer bare et knivskarpt og veloplyst billede.

De vil typisk kunne monteres bag på skærmen, så de er nemme at bruge og positionere i dit setup. Alternativt vil de have en lille tripod, som gør det til et ring light til bord, hvilket også burde være okay, når du streamer.

Fordelen ved denne model er naturligvis, at du kan flytte lidt mere rundt på både ring light og webcam for at få de rigtige vinkler. Du er derfor ikke begrænset af, at kameraet altid skal filme dig fra toppen af en af dine computerskærme.

Endelig er der den afledte fordel, at du ved at have et ring light til bord heller ikke kigger lige så meget ind i lyset, som du ville gøre, hvis det var monteret på skærmen.

Køb dit nye ring light online og spar penge

Som vi nævnte kort tidligere i artiklen, så anbefaler vi på det kraftigste, at du køber dit ring light online. I mange tilfælde vil det nemlig føre til en besparelse i forhold til, hvis du købte samme produkt i en fysisk butik.

Mange webshops sælger nemlig deres produkter billigere end deres fysisk pendanter. Det skyldes simpelthen, at de er i højere konkurrence med konkurrenterne, fordi kunderne nemt kan skifte fra den ene webshop til den anden uden problemer.

For at holde på kunderne er de derfor nødt til at tilbyde attraktive priser, gode leveringsforhold, loyalitetsprogrammer og lignende. Alt sammen noget, der kan spare dig penge eller tid – begge dele er en fordel.

Samtidig har du også adgang til et langt større udvalg af ring lights, hvis du vælger at købe online. Der findes et hav af webshops, og endda nogle, der udelukkende specialiserer sig i online salg af ring lights. Det kan man ikke sige om de fysiske butikker, hvor du ofte vil have relativt få valgmuligheder.

Som du muligvis bemærkede først i artiklen, så har vi tilføjet et link til mindst en online forhandler af hver af de bedste ring lights. Det er et oplagt sted at starte, hvis du ønsker at købe et af de ring lights, som vi har anbefalet. Her kan du nemlig være sikker på, at du lægger din ordre hos en god og troværdig butik med fornuftige priser.

Ring light bedst i test: Hvilket ring light skal jeg vælge?

Det var vores ring light bedst i test artikel. Vi håber, at du er blevet lidt klogere på, hvad ring lights er, og hvilket ring light du skal vælge. Inden, at du går, vil vi anbefale, at du læser nedenstående liste. Her har vi nemlig opsummeret listen over de bedste ring lights, så du har den frisk i hukommelsen inden, at du fortsætter din dag:

 • Bedste ring light: Gillian Jones Ring Light Stand
 • Bedste premium ring light: Elgato Ring Light
 • Bedste ring light med fjernbetjening: MAP By Gillian Jones Table Ring Light
 • Bedste billige ring light: MAP By Gillian Jones Smartphone Ring Light
 • Bedste ring light til streaming: Streamplify SPIR-LZ14222.11
 • Bedste ring light med stativ: Gillian Jones Mega Ring Light
 • Bedste ring light til vlogging: Trust Maku Ring Light Vlogging Kit
 • Bedste ring light til webcam: Razer Ring Light
 • Bedste alsidige ring light: Streamplify SPIR-LZ10112.11
 • Bedste makeup ring light: Rio Makeup Perfector LED Ring Light
 • Bedste foldbare ring light: Rio Foldable LED Ring Light
 • Bedste ring light til to telefoner: KSIX Studio Live Remote Ring Light & Tripod
 • Bedste RGB ring light: KSIX Studio Live RGB Ring Light & Tripod
 • Bedste ring light til montering på mobilen: InnovaGoods Instahoop Selfie Ring Light
 • Bedste ring light til SoMe: Beauty Ring Light Live Light F360

Der er mange anbefalinger, og det er efterhånden et stykke tid siden, at du blev præsenteret for dem. Derfor kan du med fordel scrolle op øverst i artiklen og læse, hvorfor vi har udvalgt hver af disse ring lights. Det er også her, at du kan klikke dig videre til forhandlere, der sælger dem hver især.

Tak fordi du læste med!

❗❗ Udgåede modeller ❗❗

Nedenfor finder du en oversigt over tidligere anmeldte produkter, som ikke længere er tilgængelige på markedet. Vi har valgt at medtage dem i denne artikel, fordi vi mener, at oplysningerne om disse produkter stadig kan være værdifulde for dig som læser, når du skal træffe en informeret beslutning.

Gillian Jones Ring Light Stand

Dette smarte ring light med stativ er det perfekte produkt til dig, der ønsker at tage dine billeder og videoer til nye højder. Med denne lampe får du et super godt og naturligt lys der sikrer dig tydeligere og klarere.

Smarte features

Ring Light Stand fra Gillian Jones kommer med mange smarte funktioner. Du kan blandt andet justere på stativet, så det får den ønskede højde. Der medfølger desuden en in-line fjernbetjening, så du nemt kan skrue op og ned for lysstyrken. For at gøre det hele meget nemmere får du dertil en Bluetooth fjernbetjening, som kan bruges til at tage billeder og optage video i stedet for, at du skal hen og klikke på telefonen.

På det populære ring light stativ fra Gillian Jones er der indbygget en holder til din telefon. Dette gør det meget nemmere for dig at optage og tage billeder fra telefonen, da den automatisk bliver placeret perfekt i forhold til lyset. Derudover kan du nyde godt af det naturlige lys i professionel kvalitet, som dette ring light leverer.

Tag dine videoer og billeder til nye højder

Dette ring light bliver især brugt af influencere og virksomheder, der beskæftiger sig med skønhed og tatoveringer, men kan også bruges af alle andre, som vil have det bedste ring light. Uanset om det så er for at få det perfekte selfie, TikTok video eller andet, er du uden tvivl godt stillet med modellen her fra Gillian Jones.

Værd at fremhæve

 • God og professionel belysning
 • Justerbart stativ
 • Holder til telefon
 • Bluetooth remote til at tage billede/video
 • In-line remote til at justere lyssætning

Gillian Jones Mega

Gillian Jones Mega Ring Light er perfekt til influenceren, vloggeren eller lignende – og i øvrigt det bedste ring light med stativ på listen her. Det kan nemlig have hele 3 smartphones forbundet; derfor navnet ‘’Mega Ring Light’’.

Derudover medfølger der en multifunktions-fjernbetjening, hvor du kan indstille lys og farvetemperatur, så det passer perfekt til din næste video. I købet følger der stativ med, så det er hurtigt og nemt at opsætte.

Smarte features og god kvalitet

Gillian Jones er et mærke, der er meget langt fremme indenfor ring lights, men er også kendt for produkter såsom tasker, make-up spejle og lignende. Fælles for alle disse er, at kvaliteten er helt i top – det er ikke anderledes for dette Mega Ring Light.

Det medfølgende stativ er justerbart på op til 1,7 meter, så der er masser af muligheder for at få de helt rigtige vinkler i dine videoer og billeder. Muligheden for at forbinde flere telefoner er oplagt, hvis du laver make-up tutorials, madlavningsvideoer eller andet, hvor forskellige vinkler kan være en god ting at have med.

Værd at fremhæve

 • Justerbart op til 1,7 meter
 • Kan forbinde 3 smartphones
 • Kæmpe stort og klart lys
 • LED
 • Fjernbetjening medfølger

BEAUTY - LIVE LIGHT F360 Ring Light

Dette ring light stativ med mobilholder i midten, som er justerbar, er perfekt til dig, der skal bruge et naturligt og klart lys til eksempelvis videoer eller billeder. Der er ingen tvivl om, at det gør det nemmere at lave knivskarpt og lækkert indhold til sociale medier.

God kvalitet og justerbar

Dette ring light kommer med en fod, som kan justeres efter højde. Kombinerer man det med den justerbare mobilholder, kan du være helt rolig ved, at du altid kan få den helt rigtige kameravinkel på dine billeder og videoer.

Værd at fremhæve

 • LED-lys
 • Justerbart
 • Medfølgende stander
 • Høj kvalitet

KSIX Studio Live Remote & Tripod - 30,5cm

KSIX Studio Live Remote Ring Light & Tripod er her kåret som det bedste ring light til to telefoner. Med det skarpe lys og de gode indstillingsmuligheder er det ikke underligt, at så mange er vilde med denne lampe.

Perfekt til studiet

Dette ring light på stativ er hele 1,6 meter i højden, hvilket giver dig muligheden for at kunne tage billeder i fri bevægelse og stående. Samtidig bliver det nemt at tage både billeder og video med den medfølgende Bluetooth fjernbetjening. Herfra kan du nemlig både stoppe og starte videooptagelser og tage billeder.

Selve produktets diameter er på 30,5 cm og leverer derfor et enormt, godt og jævnt lys. Samtidig er der naturligvis plads til to telefoner med de to medfølgende telefonholdere, hvilket gør det oplagt til dig, der skal have flere vinkler på din video.

Ring light lampens store omkreds og justerbare højde op til 160 centimeter er ligeledes med til at gøre det til et godt valg for fotografer, videostudier, samt skønheds- og tatovørsaloner.

Værd at fremhæve

 • Ring light stativ og tripod (justerbar op til 1,6 m)
 • LED lys
 • 30,5 cm i diameter
 • Bluetooth fjernbetjening

Rio Foldable LED

Hvis du leder efter et LED Ring Light der kan slås sammen, og ikke går ned på kvalitet burde du tage et kig på Rio Foldable LED Ring Light. Det er nemlig det bedste foldbare ring light.

Oplagt til at rejse med

Muligheden for at slå sit ring light sammen er dejligt, når man skal have den med sig og så er denne model ovenikøbet let. Der er ingen tvivl om, at dette er en lampe, der er udviklet for at give dig masser af muligheder.

Det skarpe lys fra Rio Foldable LED Ring Light sikrer en professionel lyssætning i alle dine videoer og på alle dine billeder. Du kan indstille LED Ring Light lampen efter behov. Der har nemlig 3 forskellige farvetemperaturer: Varm tone, kold tone og dæmpet lys.

Lampen er udstyret med en 360 grader kugleled, som kan rotere og justeres helt efter eget behov.

Værd at fremhæve

 • 26,5 cm diameter
 • Smartphone-holder (plus andre enheder)
 • Kan forlænges i højden fra 50 cm til 168 cm