SodaStream Test 2024 → Se De 1 Bedste Sodastreams

sodastream

På en varm sommerdag eller efter en lang dag på job, er der intet bedre end at smide benene op og nyde en forfriskende kold og boblende drink. Det er dog både dyrt og skadeligt for miljøet at købe dåse- og plastiksodavand i tide og utide. Som et alternativ kan du derfor anskaffe dig en SodaStream, der både er god for miljøet og sørger for selvforkælelse, når du trænger.

SodaStream er et mærke, der laver sodavandsmaskiner. På denne måde kan du skabe boblende og forfriskende danskvand og sodavand lavet af dit eget postevand fra din vandhane, hvorefter du selv kan tilføje lige netop de smage du ønsker. Du kan dog også bare nyde et forfriskende koldt glas danskvand, hvis det er mere din smag.

Der findes et utal af SodaStream maskiner på markedet og det kan derfor nogle gange være svært at overskue, hvor man skal begynde at lede, hvad man skal vælge og hvad man skal være opmærksom på. Frygt ej, vi har samlet en overskuelig guide til at pege på de absolut bedste SodaStreams på markedet, samt en masse nyttig information for et let og overskueligt overblik over diverse SodaStreams inden køb.

Vi håber du sætter pris på det og får noget ud af denne guide, hvad enten det er køb af et specifikt produkt eller blot lidt viden, der hjælper dig med at beslutte, hvorvidt du ønsker en SodaStream i dit liv eller ej.

Disse SodaStreams klarer sig bedst i test

Er du blevet mere nysgerrig på SodaStream-maskinen og hvor nemt det er at skabe din helt egen sodavand i dit eget hjem? Men ved du ikke, hvilken model du skal vælge? Vi har gjort forarbejdet for dig og fundet de maskiner på markedet, der er allermest vellidte blandt eksperter og hos forbrugerne.

Især forbrugernes anmeldelser har vægtet meget højt i søgningen efter de allerbedste maskiner, da vi mener, at forbrugerne har de rigtige forudsætninger for at vurdere maskinerne på et neutralt grundlag og ud fra det faktum, at de selv har skullet betale for deres SodaStream-maskine fra egen lomme. På denne måde er anmeldelserne af disse produkter og baggrunden for udvælgelsen og vurderingen af produkterne nævnt på denne side gjort på et neutralt og objektivt grundlag.

Du kan derfor roligt og trygt læne dig tilbage og høre om de bedste SodaStreams på markedet samt information om SodaStream-produkter i trygheden af dit eget hjem. Vi har samlet noget i alle prisklasser og du kan altså finde noget her til ethvert behov samt pengepung. God fornøjelse.

Crystal SodaStream – mest luksuriøse og elegante SodaStream på markedet

SodaStream Crystal Metal sodavandsmaskine

 

 

En SodaStream behøver ikke være et kedeligt og trist stykke plastik at se på. Leder du efter en smuk og stilren sodavandsmaskine i et flot, enkelt og luksuriøst design? Og er du villig til at give et par ekstra håndøre for et produkt, der har særlig fokus på kvalitetsrig design? Så tilbyder SodaStream også en flot og elegant danskvandmaskine i form af modellen Crystal, der ikke kun giver lækker forfriskende boblende drikke, men også opgraderer dit køkken med et fint og elegant udseende.

Crystal SodaStream laver lækre sprudlende og forfriskende bobler i en smuk og eksklusiv glasflaske, der samtidig, i modsætning til de andre modeller nævnt i denne guide, kan vaskes i opvaskemaskinen. Herudover er det ekstra flot at servere dine bobler i denne model.

Modellen her fås i hvid og sort i et unikt design. Den er som med de andre modeller utroligt nem at betjene og kræver ikke elektricitet eller batterier, hvilket gør den fleksibel til at medbringe på turen i sommerhus eller lignende. Med en kulsyrepatron får du her hele 60 liter danskvand.

To eksperter har gjort udførlige test af denne model, hvoraf begge har belønnet produktet med høje karakterer og flotte kommentarer, der særligt roser det imponerende design. Særligt har denne model også en smart funktion, der gør det nemt at justere styrken af bobler, hvad enten du foretrækker en stærk brusende fornemmelse eller en let prikkende boblen.

En forbruger kalder denne model for et rigtig godt køb, mens en anden roser de flotte glasflasker og den nemme betjening.

Hvordan har vi fundet de bedste SodaStreams på markedet?

SodaStream er tydeligvis professionelle indenfor deres felt og de bedste i verden til at lave sodavandsmaskiner, så du kan spare miljøet og din pengepung samtidig med at spare tid og kræfter på at slæbe sodavand hjem og tage en masse unødvendig plads i dit hjem.

Vi har både kigget på ekspertvurderinger af produkterne samt for at finde ud af, hvilke priser, der er blevet tildelt diverse produkter nævnt på denne side, men især har vi dog lagt vægt og energi i at undersøge, hvad forbrugerne siger om produkterne, for at finde et mere neutralt og realistisk billede på, hvilke produkter, der kan noget helt særligt i henhold til prisen samt hvilke produkter forbrugerne synes er de flotteste. Forbrugerne er nemlig dem, der lægger pengene og dermed også dem, der er bedst rustet til at give en oprigtig og neutral vurdering.

Men eksperternes undersøgelser er selvfølgelig også vigtige, da der er gjort grundigt forarbejde og tests af produktet før en anmeldelse er skrevet. Du kan dermed trygt overveje produkterne nævnt på denne side. Det hele handler bare om, hvilket produkt der passer bedst til dig og dine behov til en SodaStream maskine.

Hvordan fungerer en SodaStream?

En SodaStream fungerer ved, at du hælder frisk postevand fra din vandhane ned i de medfølgende flasker, hvorefter du let monterer den på maskinen. Forsøg ikke at hælde vand i helt op til toppen, da kulsyren vil udvide vandet og den derfor kan løbe over. Herefter trykker du typisk på en knap, hvis du har tilføjet patronerne med kulsyre, hvorefter kulsyren vil skydes ned i dit vand og forvandle det til en lækker, læskende og boblende danskvand.

Er du mere til sodavand med smag, så sælger diverse SodaStreams også forskellige smage med, hvad enten du er til colasmag, appelsinsmag eller noget helt tredje. Her findes mange muligheder og også sukkerfrie alternativer, for et sundere alternativ. De fleste kulsyrepatroner kan lave mere end 50 liter sodavand, men når produktet er tomt, så tager du patronen med til din lokale SodaStream forhandler, hvor du får den byttet til en fantastisk pris.

Det er super nemt og de fleste SodaStreams kræver hverken batterier eller elektricitet, hvilket gør maskinen meget fleksibel og nem at håndtere. Herudover er det super godt for din økonomi, miljøet og så er det helt vildt sjovt at skabe sin helt egen sodavand.

Hvordan fungerer SodaStream kulsyrepatroner?

Produkterne i denne guide kommer med en kulsyrepatron, der producerer mange liter lækkert boblende sodavand. På et tidspunkt, er det dog tid til at udskifte din patron. Via guiden til dit specifikke produkt fjerner du nemt patronen, hvorefter du medbringer den til din lokale SodaStream forhandler.

Her kan du nemt bytte patronen for en ny, som samtidig står til en yderst skarp pris i forhold til at det giver dig mere end 60 liter ny sodavand. Dette er en miljøvenlig, nem og smart løsning, da forhandleren sørger for den korrekte genbrug af det tomme produkt. Du kan dog også altid have en reservecylinder stående, så du aldrig behøver at løbe tør for sodavand. Det er dog vigtigt at du opbevarer cylinderen et sikkert sted, da den indeholder CO2 og altså komprimeret gas, der kan være brandfarlig. Det anbefales derfor at de opbevares et tørt og køligt sted og altså ikke direkte i solens stråler.

Dog er alle SodaStreams patroner forsynet med en sikkerhedsventil, der på sikker vis frigiver gassen, hvis trykket i patronen pludseligt skulle stige og derfor er denne anbefaling blot en ekstra sikkerhedsforanstaltning, da det ellers er sikkert at opbevare kulsyrepatroner i dit hjem.

Find listen af forhandlere på Sodastreams hjemmeside. Alle Sodastreams flasker har en holdbarhed på 3 år efter produktion og der er altså mange gode år i en patron. Har du hørt rygter om at kulsyre er skadeligt for kroppen?

Så kan vi fortælle, at det ikke er selve kulsyren, der er skadelig for hverken tænder eller krop og derfor kan du med god samvittighed nyde et lækkert glas boblende danskvand. Følg guiden i dit produkt for at se, hvordan du skifter en kulsyrepatron. Vi kan dog love dig, at det er en meget nem og let proces.

Køb en SodaStream på tilbud

Pris og kvalitet følges oftest ad, men ikke altid. Det er derfor vigtigt, at du sætter dig ind i, det produkt, som du overvejer at købe og sammenligner det med andre produkter samt læser forbrugernes anmeldelser inden køb, så du ikke står tilbage med et uholdbart produkt, fordi produktet er for billigt, men samtidig kan de dyre produkter også nogle gange have svært ved at leve op til de ting de lover.

Har du dog fundet et produkt du ønsker dig, som har gode anmeldelser, så kan tålmodighed også nogle gange være en dyd. Det er nemlig muligt at finde lige netop det produkt du søger på tilbud et sted på nettet eller afvente og se om produktet kommer på tilbud. Du kan også bruge hjemmesiden PriceRunner for at finde det bedst mulige tilbud på markedet.

Der er mange penge at spare på denne måde, hvis du venter og leder efter et godt SodaStream tilbud, men vi forstår dog også godt, hvis du ikke kan vente med at komme i gang med at kreere dine egne læskende og forfriskende drikke fra dit eget hjem.

SodaStream smage på markedet

Foretrækker du sodavand over danskvand eller danskvand med tilsat smag i stedet for bare normal danskvand? Så har SodaStream sit helt eget mærke af sirup. For et godt glas sodavand kan du vælge mellem cola, sukkerfri cola, orange og lemon/lime smag.

Hvis du leder efter et særligt luksuriøst alternativ til dette og ønsker sodavand lavet af økologiske kvalitetsingredienser, så kan du også købe Soda Press Co, der laver sirup med mindre sukker i lækre smagsvarianter. Blandt andet Old Fashioned Lemonade, Classic Indian Tonic, Raspberry & Mint, Blueberry & Lime eller en lækker Original Ginger Ale. Perfekt til både at nyde på egen hånd eller servere i en lækker drink eller cocktail en fredag aften efter arbejde.

Ønsker du blot en blid undersmag til din danskvand, så tilbyder SodaStream også fruit drops for en mild frugtsmag og for et sundere alternativ til sodavand, da det ikke indeholder nogle kalorier, kun naturlige ingredienser og er uden kunstige sødestoffer, farve- og smagstoffer og uden tilsat sukker.

Her kan du få disse smagsdråber:

  • Raspberry drops
  • Lemon/Lime drops
  • Peach drops
  • Lemin/Strawberry drops

Foretrækker du et glas kold Pepsi Max eller en 7UP over andre mærker, hvilket er grunden til at du ikke endnu har anskaffet dig en SodaStream?

Så kan vi fortælle at SodaStream har et samarbejde med Pepsi, der blandt andet er producenten bag Pepsi, 7UP og Mirinda. Du kan altså finde Mountain Dew sirup samt Schip Schwap og alle fås både i en sukkerholdig version samt en sukkerfri version. Hvert af disse Pepsi sirupflasker giver hver især hele 8 liter læskende og lækker sodavand.

Er en SodaStream pengene værd?

Det er måske svært overhovedet at vide om købet af en SodaStream er pengene værd. Det kommer selvfølgelig også an på, hvor meget man bruger sin maskine og hvor godt den specifikke model udnytter gassen i patronerne.

Forbrugerrådet TÆNK har du lavet en beregning på SodaStream Genesis modellen, der også ligger i midterfeltet af prisklassen, hvilket gør det til et godt udgangspunkt for en beregning. Her fandt de frem til, at man efter 5 ombytninger af patroner, har tjent sin SodaStream Genesis hjem. Du kan læse hele testen lige her.

Herudover er det også en bedre og mere værdig løsning for miljøet og sparer dig samtidig for ture til supermarkederne for at pante, hvilket i sig selv også kan koste dig flere penge og være ødelæggende for miljøet, hvis du transporterer dig rundt i bil.

SodaStream er kompakte modeller og siruppen fylder heller ikke meget, hvilket også frigiver den plads du tidligere har brugt på rammer sodavand samt store og klodsede flasker med sodavand og danskvand. Derfor er SodaStreams i vores optik alle pengene værd, især hvis du elsker boblende vand lige så meget som vi gør.

Hvorfor vælge en SodaStream?

Der er mange gode grunde til at vælge en SodaStream, men for at gøre det helt enkelt har vi lavet en lille liste herunder med de allerbedste grunde til at anskaffe sig en sodavandsmaskine fra SodaStream:

  • Miljøvenlig løsning – Det er vores fælles pligt at beskytte vores jord og naturen, så hvorfor ikke tage et skridt i den rigtige retning i anskaffelsen af en sodavandsmaskine
  • Billigere i længden – Det kan synes dyrt, men faktisk tjener du cirka din SodaStream hjem på omkring 5 ombytninger af glasflasken
  • Mange smage – Med en SodaStream behøver du ikke gå på kompromis med dine yndlingssmage. Vælg din favorit SodaStream smag
  • Genanvendelige SodaStream flasker i alle størrelser – hos SodaStream kan du få genanvendelige BPA-frie flasker med i alle størrelser, så der altid er plads til en kølig drik i køleskabet
  • Nemt og effektivt – Det har aldrig været nemmere at servere et glas dejligt frisk boblende sodavand eller danskvand

Du skal derfor aldrig mere komme hjem til en flad sodavand eller danskvand. Altid kun friske bobler. Glemmer du din danskvand og brusen stilner af, kan du nemlig også altid friske den op med nye bobler. Der er altså ingen grund til at tøve. Det er bare at komme i gang med dit SodaStream eventyr og forkæl dig selv med lækre brusende og boblende forfriskninger. Det føles særlig godt at komme hjem til friske bobler efter en lang dag på arbejdet.

SodaStream – den miljøvenlige løsning

Du slipper samtidig for besværet med at skulle slæbe store mængder pant ned i butikken for at få dine penge igen samt for at skåne miljøet mest muligt. En SodaStream er nemlig en endnu mere miljøvenlig løsning, da du til alle disse maskiner også får genanvendelige SodaStream flasker.

Disse er desuden BPA-frie, hvilket også sparer din krop for unødvendige farlige stoffer, men også naturen. Genbrugen bliver gjort for dig, når du ombytter din SodaStream patron og får købt en ny en med, dette sparer naturen for unødvendig belastning og de genanvendelige flasker sparer sodavandsproducenterne for at fremstille store mængder flasker og dåser, der potentielt set kan være meget skadeligt for naturen.

Dette sammen med ”aflevér og genbrug-systemet” med SodaStreams kulsyrepatron, gør SodaStream til en miljøvenlig løsning og reducerer i meget høj grad brugen af plastikaffald. Herudover skaber SodaStream holdbare løsninger, der altså kan bruges i mange år frem og dermed sparer du ikke kun naturen i det lange løb, men også din egen pengepung, da det i længden er langt billigere end at købe sodavand i tide og utide.

❗❗ Udgåede modeller ❗❗

Nedenfor finder du en oversigt over tidligere anmeldte produkter, som ikke længere er tilgængelige på markedet. Vi har valgt at medtage dem i denne artikel, fordi vi mener, at oplysningerne om disse produkter stadig kan være værdifulde for dig som læser, når du skal træffe en informeret beslutning.

SodaStream Genesis Megapack

Lige efter den prisvindende Spirit design, har vi valgt at placere SodaStream Genesis modellen, der med et smukt slank design og et tryk på en enkelt knap forvandler kedeligt postevand til boblende og sprudlende danskvand på få sekunder.

Denne model er samtidig særligt miljøvenlig og god for dit budget, da en enkelt patron giver hele 66 liter danskvand.  Denne Genesis SodaStream er ekstremt kompakt og kræver heller ingen batterier eller elektricitet. Dette gør også modellen fleksibel at medbringe i dit mobile hjem eller på lange køre- eller sejlture.

SodaStream Genesis er blevet bedømt i tre forskellige tests og har både vundet titlen som testvinder, topscorer og stemplet med vurderingen ”godt køb”, du går altså ikke glat i byen med denne flotte model som samtidig står til en super flot pris. En forbruger kalder også den et rigtig godt køb og beskriver, hvordan hun bruger den på daglig basis.

SodaStream Jet sodavandsmaskine

 

Ønsker du en prisvenlig Sodastream løsning, som ikke går på kompromis med kvalitet? Så har SodaStream Jet lige det du har brug for. Her finder du også en elektricitetsfri løsning, hvor du får frisk og lækker danskvand ved nemt at skrue en flaske med postevand på maskinen, hvorefter vand og kulsyre blandes sammen ved tryk på en enkelt knap.

En forbruger kalder denne model for nem at bruge og skriver, hvordan den levede fuldt op til hendes forventninger. Denne model er samtidig en smule billigere end de andre, men lover samme fantastiske kvalitet og lette håndtering som de andre modeller, hvorfor denne model er særligt god, hvis du ønsker at spare nogle penge.

Modellens kulsyrepatron giver mellem 50-60 liter lækker boblende dansk- og sodavand Så ønsker du at spare nogle penge, men samtidig få et funktionelt produkt og et bæredygtigt alternativ til de almindelige sodavandsflasker og -dåser. Følg linket til vores udvalgte forhandler, og få SodaStream Jet til en pris, hvor alle kan være med.

Sodastream sodavandsmaskine

Vægter du et enkelt og stilrent design højt? Så er SodaStream power et godt bud på en sodavandsmaskine til din smag. Denne helt unikke model er designet af Yves Béhar, der er en schweizisk anerkendt designer.

Det flotte og stilrene design passer ind i alle hjem, hvad enten du generelt er til de rene linjer eller du er til et mere pyntet hjem, så vil modellen passe ind, da den i det ene scenarie falder i samme stil som omgivelserne og da den i det andet scenarier balancerer dynamikken i hjemmet på smuk og æstetisk vis. Herudover har denne model en super smart LED belysning, så du kan få lækker sodavand uden at vække resten af hjemmet, hvis du skulle få trangen i de senere timer.

På samme måde som med de andre modeller, fungerer den uden strømkilde og du kan dermed tage den med dig eller lade den stå og pynte på dit køkkenbord i dit hjem. Denne har tre forskellige niveauer i forhold til dine præferencer til hvor intens boblerne i din danskvand skal være.

En forbruger kalder denne model et suverænt produkt og en anden beskriver også hvor praktisk det er, at man selv kan vælge, hvor meget brus man vil have i sit vand. Lyder dette produkt som noget for dig? Så kan du finde denne modellen til er særdeles god pris. Følg blot linket til vores udvalgte forhandler af SodaStream Power.

SodaStream Source med gas S1219511778

 

Denne model er slank, simpel, enkel. Både i design og i funktionalitet. Den flotte børstede aluminum giver også et flot look. Systemet i denne model er samtidig super enkelt og nemt med et enkelt snap-n-lock system, skal du derfor ikke engang skrue flasken med postevand på, da den faktisk sætter sig selv fast på selve maskinen, når du fører den hen til maskinen og du behøver dermed ikke bruge tid på at få flasken skruet rigtigt på maskinen.

Denne flotte model står til en skarp pris i midten af skalaen over SodaStreams nævnt på denne side. Med Denne model kan du også nemt kontrollere, hvor meget kulsyre du ønsker i din drik. En forbruger peger netop også på denne maskines enkelhed både i det flotte design og i at betjene. Herudover peger denne person på, at enheden var nem at holde ren og nyder at kunne få friske og farverige sodavand fra eget hjem. Har du også lyst til at kunne lave det med en enkel og flot maskine? Så køb SodaStream Source den allerede i dag.

SodaStream Spirit sodavandsmaskine Megapack

Den prisvindende SodaStream Spirit er ikke kun et hit hos forbrugerne. Som vinderen af PriceRunners bedst-i-test-pris 2020 vandt SodaStream Spirit prisen, for altså at være det SodaStream produkt, der klarede sig allerbedst i test. Herudover har den vundet i test af TV2 Norge samt vundet for sit design af Red Dot Design Awards 2017.

Du behøver altså ikke tage vores ord for gode varer, men kan stole på professionelle eksperttests af produktet, der har vurderet det som kvalitet i topklassen. Forbrugerne er lige så begejstrede. En forbruger skriver på PriceRunner, at hun ikke har noget dårligt at sige om produktet, at den er let at håndtere og er nem at opbevare, da den ikke tager særlig meget plads. Herudover peger hun på mange smagsvarianter. En anden peger på at den er nem t installere og at det er praktisk, at modellen fungerer uden elektricitet eller batterier.

Det gode ved Spirit-modellen er også, at karboneringsflaskerne der medfølger, er BPA-frie, hvilket gør at du ikke skal bekymre dig om farlige stoffer. Samtidig er den ekstremt let at bruge, da den virker ved tryk på en enkelt knap efter, at du let har monteret flasken fast på maskinen ved hjælp af den smarte snap-lås. Herudover er denne model særligt lydsvag takket være en ny teknik og inkluderer alt, hvad du behøver for at komme i gang med at lave din helt egen sodavand, inklusiv en gascylinder, der kan lave op til hele 60 liter sodavand. SodaStream Spirit kan købes i enten en sort eller hvid variant, så den passer ind i ethvert hjem.

Populære Tests