20 GB

Plads

Ubegrænset GB

Månedlig trafik

18,75,-

Pris pr. måned

10 GB

Plads

Ubegrænset GB

Månedlig trafik

9,50,-

Pris pr. måned

5 GB

Plads

50 GB

Månedlig trafik

22,00,-

Pris pr. måned

25 GB

Plads

Ubegrænset GB

Månedlig trafik

9,90,-

Pris pr. måned

10 GB

Plads

Ubegrænset GB

Månedlig trafik

29,00,-

Pris pr. måned

20 GB

Plads

Ubegrænset GB

Månedlig trafik

24,87,-

Pris pr. måned

Et godt webhotel er essentielt, hvis du skal bygge en hjemmeside. Men hvilket webhotel er det bedste? Det kigger vi nærmere på her i artiklen, hvor du bliver præsenteret for 6 forskellige webhosts, som er bedst i hver deres kategori.

Det er de samme webhost og deres bedste tilbud på webhoteller, som du kan få et overblik over i oversigten ovenfor. Nogle af udbyderne kender du givetvis allerede, mens andre måske er fremmede for dig. Uanset bliver du nedenfor meget klogere på, hvad de hver især kan tilbyde.

God fornøjelse!

Simply – Bedste webhotel

Webhotel

BESTIL NU

Først på listen har vi Simply, der løber med titlen som det bedste webhotel. Det gør det fordi, du her får rigtig meget for dine penge, ligesom du også får adgang til en godkundeservice og ikke mindst en utrolig brugervenlig platform.

Brugervenlighed og gratis DNS

Denne brugervenlighed er særligt vigtig, fordi det hjælper til, at man ikke bruger for meget tid på alt det tekniske. I stedet kan man gå direkte til at bygge sin hjemmeside, hvad end det så er via WordPress, egen programmering eller en anden løsning.

Simply har formået at gøre det nemt at forstå, hvad man skal klikke på for at opnå forskellige resultater. Det betyder, at de fleste også kan finde ud af, at lave domæneopsætning og så videre på platformen. I øvrigt kommer alle domæner købt på Simply med gratis DNS Service. Det er ellers noget, man ofte ender med at betale ekstra for.

Avancerede funktioner

Selvom Simply gør det brugervenligt at have webhotel hos dem, er det ikke ensbetydende med, at det hele er for simpelt. Der er nemlig et væld af avancerede funktioner, som du naturligvis også har adgang til. Eksempelvis kan du benytte dig af avancerede logs og >_ SSH. Særligt sidstnævnte er interessant for de mere teknisk anlagte, da det åbner op for at benytte webhotellet, som var det ens egen server.

Når det så er sagt, så er alle Simplys webhoteller det, som man kalder for shared. Det vi altså sige, at du ikke har dit eget dedikerede webhotel, men deler serverplads med andre. Det er der som sådan ikke noget i vejen med, men er man virkelig professionel, kan man i nogle situationer have et behov eller et ønske om, at være ene og alene om en server. I så fald skal man kigge andre steder hen end mod Simply. For langt de fleste, er det dog aldrig noget, som de kommer til at mangle.

Stærk udvalg af webhoteller

De fleste af disse avancerede funktioner er tilgængelige for alle; uanset hvilken type af webhotel du vælger. Det er sådan, at man i skrivende stund kan vælge mellem følgende 4 pakker:

  1. Basic Suite
  2. Standard Suite
  3. Pro Suite
  4. Enterprise Suite

Navnene er rimelig sigende i forhold til, hvem de enkelte webhoteller er målrettet. Fælles for dem alle er dog, at du kan forvente det samme udvalg af funktioner og understøttelser. Den eneste reelle forskel er, i skrivende stund, at Basic Suite (det billigste webhotel) ikke er kompatibelt med Umbraco™, ligesom det ej heller understøtter MS SQL databaser.

Derudover ligger forskellene i, hvor meget man har til rådighed på forskellige parametre. Det kan være kapaciteten på e-mail-konti, antallet af databaser, serverplads, antallet af CPU-kerner, størrelsen af hukommelsen og så videre.

4,9 ud af 5 stjerner

Når det kommer til webhosting i Danmark, er der ingen, der slår Simply – i hvert fald ikke, hvis man spørger kunderne. På Trustpilot scorer virksomheden nemlig 4,9 ud af 5 stjerner baseret på mere end 6.600 anmeldelser. Det er mere end nogen anden webhost inden for landets grænser, og det er da også en af de primære årsager til, at Simply får titlen som det bedste webhotel her i artiklen.

Hvis vi lige skal dykke lidt mere ned i anmeldelserne på Trustpilot, så kan vi afsløre, at der 87 %, der har vurderet Simply som fremragende. De resterende 13 % fordeles med 10 % gode anmeldelser, 1 % middel anmeldelser, 1 % under middel anmeldelser og 1 % dårlige anmeldelser.

Det er nærmest uhørt, at 97 % af kunderne hos en virksomhed er enige om, at de har haft en god eller decideret fremragende oplevelse. Men du husker måske, at vi ovenfor nævnte Simplys gode kundeservice og deres brugervenlige platform. Det er lige netop disse elementer, der er med til at hive de gode anmeldelser i hus.

Nærlæser man anmeldelserne støder man gang på gang på fraser som ”super oplevelse og service”, ”hatten af for god kundeservice”, ”kompetent og hurtig”, ”gode priser og stabilt system” … ja listen, kan bogstaveligt talt fortsætte i noget nær en evighed.

Nordicway – Bedste webhotel til WordPress

BESTIL NU

Praktisk talt hver eneste af de webhosts, som vi anbefaler her i artiklen, tilbyder, at du med ét klik kan installere WordPress på dit webhotel. Men hvis du er på udkig efter det decideret bedste webhotel til WordPress, vil vi anbefale Nordicway. Det er en dansk webhost, der har gjort det både nemt og billigt at stable en WordPress-hjemmeside på benene.

Hurtig og nem installation af WordPress

For at komme i gang hos Nordicway kræver det ikke andet end, at du bestiller dit første webhotel og kobler det op på et domæne – noget som du i øvrigt kan tilkøbe direkte hos webhosten, hvis du ønsker det. Herefter åbner du op for kontrolpanelet (cPanel) og navigerer dig hen til 1-click-installation.

Når du har gjort det, er der mulighed for at vælge WordPress, hvorefter du skal angive nogle grundlæggende oplysninger og igangsætte installationen ved et klik på en knap. Så har du et webhotel med WordPress; lige klar til at installere dit yndlingstema, begynde at skrive indlæg eller lignende.

Det bliver altså ikke meget nemmere, men som sagt er det faktisk noget, som de fleste webhoteller tilbyder i dag. Så hvad er det, der gør Nordicway særligt attraktiv, som det bedste webhotel til WordPress?

Staging-miljø og andre værktøjer

Svaret finder vi i deres ekstra udbud. Hos Nordicway får du nemlig ikke bare en traditionel 1-click-installation af det populære CMS. Du får også stillet diverse værktøjer til rådighed, og ikke mindst mulighed for at etablere et WordPress Staging-miljø.

Det betyder, at du kan have to versioner af din WordPress-hjemmeside;

  1. Staging-version – En testudgave, hvor du kan se ændringer, før de bliver offentligt tilgængelige.
  2. Deployment-version – En liveudgave, som er den dine besøgende kan se.

Fordelen ved dette er naturligvis, at du kan rode lige så meget med siden i staging-miljøet uden, at det påvirker brugernes oplevelse. Det er utroligt vigtigt, hvis man har hjemmesider med lidt mere trafik, eller hvis man fra tid til anden laver større ændringer på sit website.

Blandt de andre værktøjer finder du blandt andet også muligheden for centralt at styre flere WordPress-hjemmesider på dit webhotel. Her vil du fra ét kontrolpanel blandt andet kunne gennemføre opdateringer på samtlige af dine WordPress-sider på én gang.

4,8 ud af 5 stjerner

Nordicway får samme gennemsnitlige Trustpilot-score som ScanNet på 4,8 ud af 5 stjerner, men det er måske i virkeligheden lidt misvisende. For hvor de 4- og 5-stjernede anmeldelser udgjorde 81 % af det samlede antal anmeldelser hos ScanNet, ser billedet endnu bedre ud hos Nordicway.

I skrivende stund er det nemlig 97 % af anmeldelserne, der er 5-stjernede. De sidste 3 % er fordelt på 4-stjernede og én enkelt 2-stjernet anmeldelse. Du kan med andre ord roligt forvente at få en fremragende oplevelse, hvis du vælger at bestille dit webhotel hos Nordicway – uanset om det så er til WordPress eller et andet formål.

cHosting – Bedste webhotel til professionelle

Webhotel

BESTIL NU

Nu løb Simply med titlen som det bedste webhotel, fordi de har en bred appel og et væld af tilfredse kunder. Er du i stedet på udkig efter det bedste webhotel til professionelle eller teknisk anlagte personer, men vil fortsat gerne have en god kundeoplevelse, så kig mod cHosting.

Få din egen server med VPS

Her kan du nemlig købe dig til en Virtual Private Server (VPS), som altså er din mulighed for et dedikeret webhotel, som ikke bliver brugt af andre. Det du reelt set køber er en cloudserver, som får nogle bestemte ressourcer allokeret, som ikke vil være tilgængelige for andre.

Dermed ved du altid, hvad du har til rådighed, og det er utroligt vigtigt, hvis man skal opnå optimal performance. Samtidig får du en dedikeret IP-adresser, som kun tilhører din VPS. Det vil sige, at du ikke deler IP-adresse med andre hjemmesider, end dem du selv har liggende på din server hos cHosting.

Endnu engang betyder det højere ydeevne og bedre kontrol over, hvordan dine hjemmesider bliver set – ikke kun af kunder og besøgende, men også af søgemaskiner som eksempelvis Google.

Konfigurér serveren til dine behov

cHosting får naturligvis ikke titlen som det bedste webhotel til professionelle uden at tilbyde de rette konfigurationsmuligheder. Derfor kan du ved bestillingen vælge, hvor mange ressourcer, der skal tildeles din dedikerede cloud server. I skrivende stund kan du vælge mellem følgende 4 konfigurationer:

CPU-kernerRAMDiskpladsTrafik
22 GB24 GBUbegrænset
24 GB48 GBUbegrænset
48 GB96 GBUbegrænset
612 GB192 GBUbegrænset

Selve teknikken opgraderes naturligvis løbende, men ved denne artikels udgivelse, vil serveren som minimum blive drevet af en Intel Xeon E5 2620v3 2.4 GHz og SAS 10K RAID5 Performance. Som udgangspunkt er det en unmanaged opsætning, så du kan præge serveren lige som du vil.

Alternativt kan du købe dig til, at den bliver man managed, ligesom du også kan tilkøbe ekstra IP-adresser, udvidet Service Level Agreements, LiteSpeed webserverteknologi og cPanel kontrolpanel. Der er altså rig mulighed for at sammensætte lige netop det dedikerede webhotel, som passer til dine behov.

Shared Webhosting er også en mulighed

Nu har vi fokuseret på cHostings VPS, fordi det i den grad er, hvad der gør dem attraktive for professionelle. Men de har også almindelige shared webhosting, som naturligvis er billligere, men fortsat et rigtig godt valg for mange, når de skal bruge et webhotel.

Disse webhoteller fås i varierende prisklasser og med varierende tekniske specifikationer. Faktisk er der noget til både hobbyisten og dem med mere krævende hjemmesider og behov. Her kan man forvente en brugervenlig oplevelse, backups, LiteSpeed webserver-teknologi, DDoS-beskyttelse og meget mere.

4,9 ud af 5 stjerner

Lige i hælene på Simply finder vi cHosting. De har nemlig også fået 4,9 ud af 5 stjerner i gennemsnit på Trustpilot, men det baserer sig på cirka en tiendedel af anmeldelserne. Kunderne er dog fortsat vældig begejstrede, og også her har 87 % vurderet deres oplevelse som fremragende, mens 9 % vurderer den som god.

Det er særligt kundeservicen, der bliver rost for at være hurtig, venlig og ikke mindst meget kompetent. Kompetence er utrolig vigtigt, når man bevæger sig over i de mere tekniske opsætninger, som eksempelvis en VPS er. Her skal kundeservicemedarbejderne gerne kunne være med rent teknisk, og det formår de altså hos cHosting.

ScanNet – Bedste webhotel til virksomheder

Webhotel

BESTIL NU

Hvis du er på udkig efter det bedste webhotel til virksomheder, vil vi anbefale, at du tager et nærmere kig på ScanNet. Det er en dansk webhost, der har udbudt webhosting siden 1995. I alle årene har de haft særligt fokus på at levere en god kundeoplevelse til deres B2B-kunder.

1-til-1-sparring og telefonsupport

Det gør de blandt andet ved at tilbyde gratis sparring om, hvilke webhoteller der er bedst for din virksomhed. Det sker typisk gennem et onlinemøde på Zoom, Microsoft Teams eller lignende – og her kan du få rådgivning og vejledning i 1 time.

Derudover har ScanNet også dansk telefonssupport, som sidder klar til at assistere alle hverdage mellem 07:00 og 19:00. Det gør de i øvrigt også på live caht, og så tilbyder de også fjernsupport, hvis der er noget teknisk på computeren, der driller i forhold til de produkter, som I måtte have købt hos webhosten.

Certificeret datacenter

ScanNets datacenter, hvor deres servere står, har et ISO27001-certifikat, hvilket er en garanti for, at tingene er i orden, når du bestiller webhotel til din virksomhed. Generelt er sikkerheden på plads, med mulighed for at få sin hjemmeside SSL-certificeret, tilføje et spamfilter på dine e-mails, daglige backups og meget mere.

Du kan også regne med en 99,9 % oppetid, noget som ScanNet blandt andet kan garantere, fordi dit webhotel ligger på servere i deres datacenter, der er sikret mod eksempelvis brand, oversvømmelse og indbrud. Samtidig har de også foranstaltninger, der sikrer, at din hjemmeside ikke nødvendigvis går ned grundet brud på strømmen.

Webhotel til alle behov

Der er mange punkter, hvor ScanNet lige giver den en ekstra skalle. Samtidig er det absolut en host, der er værd at overveje, hvis du vægter, at dine data bliver opbevaret i Danmark hos et dansk firma. Det kan være særligt interessant for virksomhedskunder, og det er da også derfor, at de blandt andet får titlen som det bedste webhotel til virksomheder.

Det gør de dog også, fordi de har et enkelt, men fyldestgørende udvalg af webhoteller. Her er vitterligt noget til ethvert behov og i enhver prisklasse. Det betyder, at u anset om du har brug for en mindre hjemmeside med begrænsede behov, eller om du har brug for 150 GB serverplads, SSH og cron jobs, så kan ScanNet levere.

4,8 ud af 5 stjerner

Selvom ScanNet ikke klarer sig lige så godt på Trustpilot, som Simply og cHosting, så er de fortsat vældig populære blandt deres kunder. De scorer nemlig i gennemsnit 4,8 ud af 5 stjerner baseret på 175 anmeldelser i skrivende stund.

Ud af disse er der 81 %, der har vurderet ScanNet som enten en god eller fremragende udbyder af webhoteller. De får særligt ros for deres kundeservice, som er både hjælpsom og tålmodig. Samtidig ser man gang på gang anmeldelser fra virksomhedsejere, IT-ansvarlige og andre, der sætter pris på, at ScanNet leverer en pålidelig løsning og god rådgivning.

Duelhost – Bedste billige webhotel

BESTIL NU

Skal dit webhotel ikke koste det hvide ud af øjnene? Så tag et kig på Duelhost, som er det bedste billige webhotel. Her kan du nemlig ikke bare se frem til en god brugeroplevelse og en velanmeldt kundeservice, men også særdeles attraktive priser.

Billigt webhotel uden at gå på kompromis

Ser man bort fra midlertidige velkomsttilbud og lignende, leverer Duelhost i skrivende stund det billigste webhotel på listen her. Priserne er gennemskuelige og du får utroligt meget for pengene – uanset hvilket webhotel du så vælger.

Jovist, det er ikke hos Duelhost, at du får den helt professionelle opsætning med dedikerede virtuelle servere eller døgnåben telefonisk support. Men til gengæld kan du glæde dig over attraktive priser på webhoteller, der er fuldt ud konkurrencedygtige med flere af konkurrenternes shared servers.

Samtidig er der ikke så meget kompliceret i valget af webhotel. Du får som udgangspunkt den samme ydelse, de samme ubegrænsede domæner, databaser og mail-konti. Den primære forskel er at finde i lagerpladsen, som i skrivende stund går fra 10 GB til 200 GB. Det handler således blot om at finde ud af, hvor meget plads du har behov for på dit webhotel.

Lynhurtigt setup med LiteSpeed Enterprise

Duelhost benytter sig af en LiteSpeed Enterprise server, som i øjeblikket er den hurtigste på markedet. Som vi alle ved, er det utroligt vigtgt, at en hjemmeside er hurtig – og det stiller naturligvis krav til webhotellet. Derfor er det en enorm fordel, når en webhost benytter sig af markedsledende teknologi som eksempelvis LiteSpeed.

Derudover tilbyder DuelHost også Redis caching, som også er med til at øge hastigheden på din hjemmeside. Kombinerer man dette med en række smarte funktioner, høj sikkerhed og en brugervenlig i top, tegner der sig et billede af et attraktivt webhotel, som ovenikøbet er billigt.

Forrygende kundeservice

DuelHost har i skrivende stund ikke fået mange anmeldelser på Trustpilot; faktisk er der kun 6 af slagsen. Til gengæld er de alle 5-stjernede, og det er naturligvis utroligt sigende for, hvad du kan forvente. Samtlige af anmeldelserne sætter fokus på den gode kundeservice, som bliver kaldt for både venlig, professionel og dygtig.

Dandomain – Bedste webhotel til begyndere

BESTIL NU

Vi har af flere omgange rost ovenstående webhoteller for at være brugervenlige og lige til at gå til. Men mange af dem kræver alligevel, at man har en eller anden teknisk forståelse som udgangspunkt. Hvis du er fuldstændig på bar bund, så tag et kig mod Dandomain, der leverer det bedste webhotel for begyndere.

Lige til at gå til

Hvor de fleste af de øvrige webhoteller i artiklen her kræver, at man kan bruge cPanel til at installere eksempelvis WordPress eller lignende, så har Dandomain gjort det nemmere at komme i gang. De har nemlig udviklet et hjemmesideprogram, som kan bruges til at opsætte en hjemmeside på dit webhotel – bare sådan lige.

Det fungerer via en nem drag-and-drop-løsning, hvor du kan designe hjemmesiden lidt ligesom du ville lave et PowerPoint-slide. Det helt lige til at gå til, og dermed utroligt oplagt, hvis ikke du har tiden, lysten eller evnerne til at sætte dig ind i andre løsninger.

Godt udvalg af webhoteller

Selvom Dandomain er oplagt til begyndere, så har de også et godt udvalg af webhoteller, som du kan bruge til at køre eksempelvis WordPress, Drupal, Joomla og Umbraco. Udvalget svarer faktisk i store træk til ScanNets, da det er den samme virksomhed, der står bag de to webhosts.

Priserne er lidt i den højere ende af skalaen, men til gengæld har du også adgang til kundeservice via både e-mail, telefon og sågar live chat. Det kan være et rigtig godt sted at starte for dig, der sætter pris på at have webhotel et sted, hvor man bliver taget lidt mere i hånden og hjulpet på vej.

4,2 ud af 5 stjerner

Dandomain er en populær webhost, og har derfor også fået mange anmeldelser på Trustpilot, hvoraf de fleste er gode. I gennemsnit scorer de i skrivende stund 4,2 ud af 5 stjerner, og det baserer sig på lige knap 1.500 anmeldelser.

Ud af disse er der i alt 85 %, der har givet enten 4 eller 5 stjerner, hvilket må siges at være ganske pænt. Det er særligt de søde kundeservicemedarbejdere, der får ros for deres venlighed, hjælpsomhed og evne til at komme med løsninger på de fleste problemer.