Betakaroten → Bestil i april 2024 & Spar 50%

Betakaroten

Vil du gerne have en smukkere og mørkere kulør – uden at undgå solskoldning? Så er Betakaroten en både nem og helt naturlig løsning. Betacaroten findes både naturligt i en lang række frugter og grøntsager, men det er også muligt at sikre et fornuftigt indtag af denne antioxidant gennem diverse kosttilskud, som for eksempel et af de nyeste på markedet: Betakaroten.

Her på BedstTest.dk vil vi gennemgå nogle af de mange fordele der er ved at spise netop betacaroten, og kigger også lidt nærmere på firmaet Norisma, som blandt andet forhandler kosttilskuddet Betakaroten.

BESTIL NU OG SPAR 40%

Betacaroten – din ven i solen

Betacaroten er, lidt populært sagt, et farvestof, der hører til familien af karotenoider, som er et af naturens vigtigste og mest udbredte pigmentstoffer. Det omdannes til A-vitamin i kroppen og opbevares i hudens celler, hvor det kan hjælpe til at give en gylden tone. Derudover har betacaroten den fantastiske fordel, at det kan absorbere en del af de skadelige ultra-violette stråler fra solen. Dermed kan det være med til at minimere solskader og udsætte hudens ældningsprocesser med linjer og rynker.

Ved at indtage betacaroten – enten i form af fødevarer eller som et tilskud – får du dermed ikke alene en gylden hud og desuden nemmere ved at blive smukt solbrun. Samtidig med at du beskyttes mod solbrændthed.

Spis dig sund i betacaroten

Betacaroten findes i en lang række frugter og grøntsager. Dog særligt de røde og gule af slagsen, hvilket kan være en fin guide, når der skal vælges blandt de mange muligheder i grøntsagsafdelingen. Vil du have maksimalt udbytte, så vælg gerne en eller flere af disse:

 • Gulerod
 • Græskar
 • Abrikos
 • Peberfrugt
 • Mango
 • Tomater
 • Rød grapefrugt
 • Sød kartoffel

Det er dog ikke nemt at klarlægge præcist hvor meget betacaroten du kan få fra de enkelte af disse fødevarer. Så har du – lige som mange andre af os – svært ved at spise de mængder af gulerødder, peberfrugter og tomater som der skal til? Så kan du i stedet vælge at supplere med et kosttilskud, der indeholder den gode betacaroten.

Betakaroten i to varianter: Vælg mellem Original og Premium

Et af de mest populære kosttilskud med betacaroten på markedet lige nu, er Betakaroten fra Norisma. De har udviklet to forskellige produkter – der dog begge indeholder masser af det gode betacaroten. Nemlig Betakaroten Original og Betakaroten Premium, der indeholder henholdsvis 6 og 30 mg af det effektive stof.

Betakaroten Originals indhold og ingredienser

Ingredienser:

Tablethjælpestof (mikrokrystallinsk cellulose, dicalsiumhydrogenfosfat), naturlig betacaroten 20%, gurkemeje (curcuma longa) 95%, tablethjælpestof (silikonedioxid, magnesiumsalte af fedtsyrer), kobbersulfat.

Indhold, daglig dosis:

 • Betacaroten (vitamin A) 6 mg    **
 • Gurkemeje 20 mg  **
 • Kobber 0,5 mg * 50%

*) % referenceværdi
**) ingen referenceværdi fastsat

Betakaroten Premiums indhold og ingredienser

Ingredienser:

Tablethjælpestof (mikrokrystallinsk cellulose, dicalsiumhydrogenfosfat), L-ascorbinsyre, naturlig betacaroten, antiklumpemiddel (magnesiumsalte af fedtsyrer, siliciumdioxid), D-biotin.

Indhold, daglig dosis:

 • Betacaroten (vitamin A): 12 mg  **
 • Vitamin C: 80 mg * 100%
 • Kobber: 0,5 mg * 50%
 • Biotin: 0,05 mg * 100%

*) % referenceværdi
**) ingen referenceværdi fastsat

Hvordan og hvor meget Betakaroten skal du tage?

For begge produkter gælder en daglig dosis på 1 tablet, der ikke bør overskrides. Det anbefales at tage tabletterne sammen med et stort glas vand, men du bestemmer selv hvornår på dagen du gør det. Som udgangspunkt kan det dog være en god idé at tage tabletterne samme tid hver dag. Så undgår man lidt lettere at glemme dem. Fælles for begge tablettyper er, at de også kan tages af både vegetarer og veganere, da de ikke indeholder animalske ingredienser.

Norisma – en erfaren forhandler af forhandler betacaroten

Det er det norske firma, Norisma, der står bag udviklingen af de to Betakaroten produkter. Her er tale om et ungt og særdeles innovativt firma, der har specialiseret sig indenfor sundhed og skønhed ved hjælp af en række livsstilsprodukter. Bag hvert eneste af deres produkter ligger 10 års erfaring med kosttilskud. Derfor kan du også være sikker på, at netop disse produkter ikke blot indeholder hvad de lover, men også at du får et særdeles effektivt tilskud af betacaroten, både hvis du vælger Betakaroten Original og Betakaroten Premium.

Få syn for sagen – læs hvad andre siger om Betakaroten

Er du i tvivl? Så tag et kig på nogle af de mange positive tilkendegivelser på produktets egen hjemmeside. Her er der flere brugere der omtaler det i positive vendinger. Mange oplever at de bliver hurtigere brune og ikke længere bliver solskoldede som inden de begyndte på Betakaroten. Der er også brugere der har fået bugt med tidligere soleksem, ligesom ingen oplever ubehagelige bivirkninger ved brug.

Direkte adspurgt om hvorfor valget er faldet på netop produkterne fra Norisma, svarer to ud af tre at det er for at blive hurtigere brun i solen. 60% svarer at de ønsker at holde farven ved lige, og over 50% ønsker en bedre beskyttelse mod solen og soleksem. Endelig er der også knap halvdelen af de adspurgte, der tager Betakaroten for at undgå solskoldning og forbrændinger af huden. Fordelene er altså mange:

 • Hurtigere brun
 • Bedre holdbarhed af farven
 • Beskyttelse mod solskoldning

Du kan også se, hvorledes forbrugerne anmelder såvel Betakaroten som Norisma der står bag både dette og en række andre populære kosttilskud, på sider som Trustpilot, for at få et yderligere indblik i hvilke erfaringer andre har med produktet.

Få 50% på din første pakke Betakaroten

Drømmer du om en hud, der ikke enten er helt hvid eller solskoldet? Og vil du gerne have en smukkere glød og en sundere hud? Så er Betakaroten måske også løsningen for dig. Lige nu kan du tilmed prøve det til en særdeles attraktiv pris: Bestiller du gennem BedstTest.dk får du nemlig 50% på din første pakke med Betakaroten.

Og det er ikke den eneste grund til at vælge at prøve enten Betakaroten Original eller Betakaroten Premium. For der er mange andre gode grunde til netop at vælge Betakaroten fra Norisma:

 • Gratis forsendelse
 • Ingen bindingsperiode med hurtig opsigelse af abonnement
 • Hurtig levering i løbet af 1-3 dage
 • Garanti for produkter af høj kvalitet

BESTIL NU OG SPAR 40%