Den Bedste Fyringsolie i Danmark

Den bedste fyringsolie

Denne artikel er sponsoreret

Mangler du fyringsolie til hjemmet? Så kan du passende læse denne artikel, hvor vi anbefaler tre forskellige leverandører med den bedste fyringsolie i Danmark. Vi kaster et blik på NEMFyringsolie, OK og Super Olie, som hver især har styrker, der placerer dem blandt de bedste i landet.

NEMFyringsolie

nemfyringsolieSom navnet antyder er NEMFyringsolie muligvis den nemmeste fyringsolie i Danmark. Her bestiller du fyringsolie direkte fra deres hjemmeside, og den direkte betjening fører til at du kan nyde en god pris.

Derudover er der også tale om en glimrende fyringsolie, da levering er gratis og produktet bliver leveret inden for fire hverdage. Priserne er altid inklusive afgifter, moms, fragt, osv. og derfor kan du altid stole på at den pris, som du ser.

Du kan som sagt nyde en god pris, men der er ikke skåret ned på kvalitet. Der er tale om en frostsikret fyringsolie, som du kan nyde hele året rundt. NEMFyringsolie får top karakter på Trustpilot hvor mere end firs procent af brugerne giver fem ud af fem stjerner. Her bliver de især rost for at være nemt, og billigt.

OK

OK-MobilOK er blandt de mest populære leverandører af fyringsolie i Danmark. Her er der en leveringstid på blot tre hverdage. OK er en enorm koncern i Danmark, og de har over 100 trofaste chauffører, som kører landet tyndt. Det giver mulighed for sikker levering af fyringsolie til hele Danmark og dette er inklusive brofaste øer

Du kender måske OK fra tankstationerne, og netop dette er også en fordel ved denne virksomhed. Her er der tale om en virksomhed som leverer olie, el og meget mere, og det betyder at du kan simplificere dine abonnementer ved at bestille flere ting gennem OK. Ud over fyringsolie og el, byder OK også sine medlemmer på en 75 kroner ekstra bonus per 1000 liter til medlemmer af Coop.

Hvis du er i tvivl om din bestilling kan du endda ringe til den venlige kundeservice, som er åben hele døgnet rundt alle årets 365 dage. Generelt får OK masser af ros på Trustpilot, og de får især en del positiv feedback for den venlige kundeservice.

Super Olie

super olieSuper Olie er muligvis den billigste Fyringsolie i Danmark. Dog skal det nævnes at mens der er tale om en god pris, halter det lidt bagefter med hjemmesidens design. De to førnævnte leverandører af fyringsolie kommer med et langt bedre web design.

I forbindelse med levering lover Super Olie at levere inden for fire hverdag, hvilket er normalt og acceptabelt. Du kan bestille helt ned til 700 liter olie, og stadigvæk få det til en god pris, når du køber fyringsolie hos Super Olie.

Super Olie får også top karakter hos Trustpilot, hvor mere end 85 procent af bedømmelserne er til fem ud af fem stjerner. Her bliver de især rost for den venlige kundeservice samt den gode levering. Når du kombinerer det med den gode pris, er der i sidste ende ingen tvivl om at dette er en af de bedste valgmuligheder for fyringsolie i Danmark.