De Bedste Strømudbydere i Danmark

De bedste strømudbydere i Danmark

Denne artikel er sponsoreret

Du kan spare mange penge hvert år ved at vælge det rette strømselskab. Der er mange danskere, som sparer penge ved at skifte strømselskab, og du kan gøre det samme. Hvis du overvejer at skifte strømselskab, kan du finde de bedste strømudbydere nedenfor.

Indholdsfortegnelse

NRGi

NRGi er en af de største koncerner med strøm i Danmark. Det er et andelsselskab, som går helt tilbage til 1915, og i dag har de 215.000 andelshavere. Det er et miljøvenligt energiselskab, som går op i at levere dig den bedste strøm. Koncernen arbejder for en renere planet, og dermed også et mere velfungerende samfund. Det handler om at beskytte planeten for de nuværende indbyggere samt de fremtidige generationer.

Vi er ikke de eneste, der roser NRGi som generelt en af de bedste strømudbydere i Danmark, hvor du kan forvente billig og miljøvenlig strøm. På Trustpilot får strømudbyderen næsten topkarakter med tæt på fem ud af fem stjerner. Her bliver koncernen blandt andet rost til skyerne for billig elektricitet, god kundeservice og venlig betjening i forbindelse med oprettelse som ny kunde.

Skift til NRGI i dag

Modstrøm

ModstrømEn anden miljøvenlig strømudbyder er Modstrøm. Her kan du forvente en af markedets billigste priser, da dette selskab køber el på markedet ved navn Nord Pool. Deres prisstrategi er altid at følge markedets priser, og at sørge for at deres kunder altid kan nyde de bedst mulige priser.

Du har endda en del at sige, når det kommer til din elpris hos Modstrøm. Du kan med fordel bruge strøm, når markedsprisen er lav. Det vil sige at bruge mest strøm om natten, i weekenderne og om sommeren. Du kan fx nyde ekstra gode elpriser, hvis du sørger for at bruge vaskemaskinen og tørretumbleren i weekenden.

Generelt er Modstrøm kendt som et af Danmarks billigste elselskaber, og derfor er det også en af de bedste strømudbydere i landet. Det er flere brugere enige i, hvis du læser bedømmelser af Modstrøm på Trustpilot. Her bliver selskabet blandt andet rost for sin gode kundeservice, samt de gode priser, som hver måned bliver leveret i et overskuelig format, som er til at forstå.

Start din GRØNNE OMSTILLING – Skift til Modstrøm i dag

OK

OK-MobilDu kender sikkert allerede OK-tankstationerne, men vidste du, at du også kan få strøm fra OK? Du kan nyde billig el hos OK, som er en af de bedste strømudbydere i Danmark. Strømudbyderen tilbyder konkurrencedygtige priser på el, glimrende kundeservice, bonus til Coop-koncernen og du kan også være med til at støtte op om lokalsporten.

En enorm fordel ved OK er, at du ikke betaler for abonnement eller gebyrer. Hos dette elselskab betaler du kun for den el, som du bruger.

OK får ikke kun glimrende karakter af os. Koncernen får topkarakter af brugerne på Trustpilot. Her bliver de blandt andet rost for den gode kundeservice, samt en god fastprisaftale på el. Der er kunder, som siger, at de har sparet op til 500 kr. om året ved at skifte over til OK, og derfor kan det være en god ide at overveje denne strømudbyder ud af alle de muligheder, der er.