Vil du gerne beskytte dit hjem bedre mod uvedkommende? Så har Nexsmart en bred vifte af produkter, der kan hjælpe dig. Virksomheden, der har hovedkontor i Sorø, leverer nemlig overvågningskameraer, alarmer, trackingprodukter og meget mere til rimelige priser.

Læs med her i vores Nexsmart anmeldelse for at blive klogere på hvilke produkter, der er særligt værd at bide mærke i. Her fokuserer vi særligt på Nexsmart-kameraer, men berører også kort nogle af de andre produkttyper. Afslutningsvis vil du kunne læse mere om, hvordan Nexsmart klarer sig på Trustpilot, samt hvordan du kommer i kontakt med virksomheden.

Nexsmart Air2

NEXSMART AIR2 BATTERIDREVET OVERVÅGNINGSKAMERA

Nexsmart Air2 er efterfølgeren til Nexsmart Air; et vældigt populært overvågningskamera. Årsagen til populariteten skal blandt andet findes i kameraets størrelse. Med en længde på 95 millimeter, en bredde på 50 millimeter og en højde på 52 millimeter tiltrækker det nemlig ikke megen opmærksomhed.

Samtidig sikrer vægten på blot 190 gram, at det let kan hænges op, hvor som helst og de i de fleste vinkler uden, at det påføre en belastning. Selvom det kan være svært at tro, at et så let og kompakt et kamera, kan være meget værd, så er den god nok. Nexsmart Air2 er nemlig både hærværkssikret, vandtæt (med en IP65-certificering) og fungerer ved temperaturer på mellem -20 grader og 50 grader.

Nexsmart Air2 er et batteridrevet overvågningskamera, der er 100 % trådløst og i øvrigt forbinder til den tilhørende Nexsmart app ved hjælp af WiFi. Batteriets 6.700 mAh er genopladelige og holder til 3 måneders brug, hvis kameraet aktiveres 10 gange i døgnet. Har du behov for at filme uafbrudt, vil en kablet løsning typisk være bedre for dig.

Fuld HD-optagelse og bevægelsessensor

Selve kameraet optager i Fuld HD ved 1080p og er udstyret med en sensor på 2 MP. Det er mere en rigeligt til at opfylde husbehov til kvaliteten af video fra et overvågningskamera. Optagelserne kan gemmes på et micro-SD-kort på op til 128 GB, der kan holde op til 200 timers video svarende til knap 1,6 GB per times lagret video.

Kameraet er udstyret med nattesyn og kan se op til 30 meter i mørket. Med den rigtige placering betyder det, at du med et Nexsmart Air2 har pålidelig overvågning døgnet rundt. Derudover er modellen udstyret med en bevægelsessensor, der giver mulighed for at justere følsomheden.

Nexsmart Vision3

NEXSMART VISION3 OVERVÅGNINGSKAMERA

Et bud på et kablet overvågningskamera fra Nexsmart, kunne være deres Vision3-model. Denne kan købes i både hvid og sort, og dermed kan du få den farve, der passer bedst til den facade eller væg, hvor kameraet skal monteres. Ligesom med de øvrige Nexsmart kameraer, kan du tilgå optagelserne via den tilhørende app uanset, hvor du er i verden.

Kameraet her er lidt større end Air2-modellen med sine 62 x 634 x 133 millimeter, men til gengæld vejer det 20 gram mindre. Takket være kablingen, kan du ubekymret sætte Vision3 til at optage døgnet rundt. Når det isatte micro-SD-kort er fyldt op, vil de ældste optagelser automatisk bliver overskrevet.

Kameraet der lader dig lytte, se og snakke

Nexsmart Vision3 er ikke bare udstyret med et objektiv, der optager video i fuld HD både dag og nat, men også med en mikrofon, der optager lyden i nærheden af kameraet. Men det bliver bedre endnu; der er også en indbygget højtaler, som giver dig mulighed for at snakke gennem kameraet via app’en på din telefon.

Det er ligeledes værd at bemærke, at kameraet er motoriseret, hvilket betyder, at det også kan bevæges via telefonen. Kombineret med muligheden for at opsætte detektionszoner, automatiseringer og for at skemalægge optagelsesperioder, er der her tale om et Nexsmart-kamera, der kan dække hvert et behov.

Det er i øvrigt værd at bemærke, at det også er muligt at købe en mere avanceret udgave af Vision-serien; Nexsmart Vision4 Plus, der optager i 2K og har en række mere avancerede funktioner. Det er dog også prissat derefter.

Nexsmart View

NEXSMART™ VIEW OVERVÅGNINGSKAMERA

Som du kan se på billedet, er Nexsmart View et kamera, der er lavet til at blive monteret på hjørner, gangarealer eller lignende steder, hvor det kan være gavnligt at kunne se i flere retninger. Kameraet kan nemlig dreje næsten hele vejen rundt om sig selv (0 – 355°) og i øvrigt også vinkles fra -10° til 75°.

Modellen får sin strøm via et kable, men skal være forbundet til internettet for at fungere. For at give dig mere fleksibilitet i forhold til opsætningsstedet, har Nexsmart udstyret deres View-kamera med en ekstern antenne, der sikrer, at det kan opfange WiFi-signaler på længere distancer.

Fuld HD og bevægelsessensor

Du kan naturligvis bruge Nexsmart app’en (Smart Life) til at styre kameraet og se livevisning af det, kameraet ser. Derudover kan du også opsætte skemaer for, hvornår og hvor længe Nexsmart View skal optage og meget mere.

Selve optagelserne sker i Fuld HD gennem kameraet 2 MP-sensor, og de kan lagres på et micro-SD-kort op til 128 GB; præcis ligesom de øvrige kameraer. Ønsker du ikke at filme hele tiden eller i bestemte tidsrum, men bare, når der er noget at filme, kan du benytte dig af kameraets bevægelsessensor.

Nexsmart producerer også et Look-kamera, der umiddelbart ligner View-kameraet. Det filmer dog i højere opkøsning og har flere funktioner. Det kan være værd at overveje at investere i, hvis du har behov for lidt udover det sædvanlige.

Nexsmart Patrol

NEXSMART™ PATROL INTELLIGENT MOTORISERET OVERVÅGNINGSKAMERA

Hvis du er til kameraer lidt udover det sædvanlige, så er Nexsmart Patrol også værd at kigge nærmere på. Modellen her har mange af de samme funktioner som Vision3, men kan dreje hele 350° om sig selv og vinkles fra -90° op til 30°. Kombineret med en velfungerende bevægelsessensor og automatisk motorisering betyder det, at kameraet helt selv kan følge bevægelse, der sker inden for dens synsfelt.

Vil du selv se, hvad der er los, er det også en mulighed at åbne den tilhørende app, hvorfra du selv kan panorere kameraet. Kombineret med den indbyggede mikrofon og højtaler, kan du føre en samtale med personerne – uanset hvor i verden du er. Det kræver blot, at du og dit kamera begge er koblet på internettet.

Resistent mod vind, vejr og hærværk

Som med de fleste kameraer fra Nexsmart, er Patrol-modellen IP-certificeret i tilstrækkelig grad til, at den kan holde til stort set al slags vind og vejr. Samtidig fortæller de selv, at den er beskyttet mod hærværk og vandalisme.

Det betyder, at du helt roligt kan hænge det op udendørs og dermed altid have overblik over indkørslen, haven eller hvad der ellers måtte være behov for at overvåge i hjemmet. Bemærk at Nexsmart Patrol er et kablet overvågningskamera. Ønsker du en batteridreven model, bør du i stedet tage et kig på Nexsmart Patrol Plus.

Øvrigt produktudvalg

Som det kort blev nævnt først her i vores Nexsmart anmeldelse, er det ikke kun kameraer, der kan købes hos virksomheden med base i Sorø. De leverer nemlig også en række andre produkter; herunder omfattende alarmsystemer, en ringeklokke, trackers og meget mere.

Nedenfor vil vi kort kigge nærmere på nogle af disse produkter.

Nexsmart Bell

NEXSMART™ BELL SMART BATTERIDREVET OVERVÅGNINGSKAMERA OG RINGEKLOKKE

Nexsmart Bell er en ringeklokke, der har et indbygget kamera. Selvom den er lidt større end en almindelig ringeklokke, så er det en noget mere diskret overvågningsløsning end et traditionelt overvågningskamera i stil med dem, du blev præsenteret for tidligere i anmeldelsen.

Modellen her er batteridreven og er udstyret med en bevægelsessensor. Opsætter du kameraet til kun at filme, når den opdager bevægelse, vil den kunne holde i op til 3 måneder ved 10 aktiveringer om dagen. Når den løber tør for strøm, er det bare at klikke den hurtigt af beslaget, hvorefter du kan oplade den igen.

Du kan se ringeklokkens kamera via din Nexsmart app på mobilen og i øvrigt også den vej igennem kommunikere med eksempelvis postbuddet takket være den indbyggede højtaler og mikrofon i Nexsmart Bell.

Hvis du specifikt er på udkig efter produkter som Nexsmart Bell, kan du også læse vores artikel om de bedste trådløse ringeklokker.

Nexsmart Alarmsystem

NEXSMART™ MINI SMART ALARM PAKKE

Overvågningskameraer er et stærkt værktøj, hvis man vil følge med i, hvad der sker på matriklen. Men vil du have den fulde pakke i forhold til at afskrække folk fra at begå indbrud, kan det være en udmærket idé også at investere i et alarmsystem.

Her kan Nexsmart også være leveringsdygtig med deres Guardian-systemer. De kommer i flere forskellige varianter med forskellige komponenter og funktionaliteter. Er du interesseret i en komplet pakke, kan du købe både kameraer, sensorer, alarmer og meget mere med en klækkelig rabat.

Helt grundlæggende kan et Nexsmart alarmsystem bestå af følgende enheder:

 • Nexsmart Guardian
 • Nexsmart Dør- og Vinduessensor
 • Nexsmart Bevægelsessensor
 • Nexsmart Fjernbetjening
 • Nexsmart Sirene
 • Nexsmart Gassensor
 • Nexsmart Oversvømmelsessensor
 • Nexsmart keypad
 • Nexsmart RFID-læser og -brik

Du behøver ikke nødvendigvis at købe en pakke, der har det hele. I stedet kan du vælge en sammensætning af ovenstående alarmprodukter, der passer til dine behov. Bor du eksempelvis i lejlighed, er der næppe grund til at investere i en oversvømmelsessensor, ligesom en gassensor også giver bedst mening i hjem med gaskomfur.

Men hele udvalget er der altså, så du kan sammensætte en pakke af Nexsmart alarmprodukter, der ikke bare kan sørge for, at dit hjem er beskyttet mod ubudne gæster, men også sikre, at du bliver advaret i tilfælde af, at enten du selv eller dit indbo er i fare.

Nexsmart Guardian

NEXSMART GUARDIAN 2

Mens de øvrige dele af et alarmsystem fra Nexsmart er rimelig selvforklarende, er det ikke umiddelbart indlysende, hvilken rolle Nexsmart Guardian spiller. Kort sagt er det en lille enhed, der sættes i stikkontakten og som herefter forbindes til din din Nexsmart app på telefonen.

Når det er gjort, kan du trådløst forbinde samtlige sensorer fra Nexsmart direkte til din Nexsmart Guardian og så er alarmsystemet opsat. Det er ikke bare nemmere, men også mange gange billigere end andre alarmsystemer, der kræver, at der bliver trukket kabler på kryds og tværs i hele hjemmet.

Fordelen ved app’en er også, at du kan til- og frakoble sensorer efter behov. Det vil sige, at hvis du gerne vil have alarmen slået til, mens du er hjemme, vil du kunne frakoble sensorer, der er placeret i eksempelvis gangarealer eller andre steder, hvor du eller husets øvrige beboere kan finde på at færdes henover natten.

Udover at sende dig notifikationer på mobilen i tilfælde af problemer, er Nexsmart Guardian også udstyret med en sirene. Den går naturligvis i gang, når alarmen aktiveres, hvilket forhåbentligt har en afskrækkende virkning på indbrudstyvene. Samtidig sikrer det, at alle personer i hjemmet er blevet gjort opmærksom på, at der er noget galt.

Nexsmart på Trustpilot

En af de helt store fordele ved Nexsmart er, at samtlige løsninger er uden abonnement. Jovist, man kan købe et cloud-abonnement til opbevaring af optagelser, men det er ikke en nødvendighed. Dermed bliver det hurtigt en god forretning at købe hos dem, fremfor de traditionelle alarmselskaber.

Som altid vil vi dog anbefale, at du først slår Nexsmart op på Trustpilot for at se, hvad andre synes om dem. Heldigvis gemmer der sig ikke andet end positive overraskelser, for den populære forhandler af overvågningskameraer og alarmer har nemlig scoret 4,6 ud af 5 stjerner i skrivende stund.

Denne gennemsnitlige vurdering baserer sig på 907 anmeldelser, hvoraf de 83 % er 5-stjerende. De resterende 17 % fordeler sig således:

 • 4 stjerner: 10 %
 • 3 stjerner: 3 %
 • 2 stjerner: 1 %
 • 1 stjerne: 3 %

Du kan med andre ord roligt regne med en god købsoplevelse, hvis du vælger at investere i nogle af produkterne fra Nexsmart. Og for lige at understrege pointen, så kan vi oplyse, at forhandleren klarer sig næsten lige så godt i Sverige, Norge og Holland, hvor de har fået henholdsvis 4,4, 4,4 og 4,5 stjerner på Trustpilot.

Bedre score end førende alarmselskaber i Danmark

Sammenligner vi med mere traditionelle udbydere af alarmsystemer og andet sikkerhedsudstyr, ser vi, at Nexsmart ligger rigtig flot:

 • Falck Alarm scorer 4,1 ud af 5 stjerner
 • G4S Danmark scorer 4,2 ud af 5 stjerner
 • Verisure scorer 4,4 ud af 5 stjerner

Kontakt Nexsmart

Firmanavn: Nexsmart ApS
Adresse: Energivej 3
Postnummer: 4180
By: Sorø
CVR: 35140700