Føntørrer Test 2024 → De 4 Bedste Føntørrere

Føntørrer

Det er alfa omega at have en god føntørrer, hvis man er bare det mindste langhåret. Har man den rette model, kan man få håret tørt på ingen tid, så det straks kan styles eller så man kan komme ud ad døren uden, at skulle bekymre sig om at blive syg af at rende rundt med vådt hår.

Men hvilken skal man vælge? De fleste af os har prøvet vores andel af ringe føntørrere, der ikke kan bruges til ret meget – og da slet ikke til at tørre vådt hår. Står du med sådan en, og har besluttet dig for, at det er tid til at skifte ud, så er det lige præcis i denne føntørrer test, at du skal læse med.

Nedenfor vil du nemlig blive præsenteret for 4 af de bedste føntørrere, som du kan vælge i mellem lige nu. Disse modeller er alle blevet særligt udvalgt, fordi de klarer sig ekstra godt på forskellige parametre. Fordi der er forskel på, hvor deres styrker ligger, så har vi delt nedenstående liste op i forskellige kategorier; på den måde kan du hurtigt og nemt finde lige præcis den bedste føntørrer, der passer til det, du er på udkig efter.

Remington Keratin Protect AC8820 – Bedste føntørrer til krøller

Remington Keratin Protect hårtørrer AC8820

Har du krøllet hår, så er der ingen tvivl om, at du skal have fat i en Remington Keratin Protect AC8820, som den bedste føntørrer til krøller. Modellen her er først og fremmest en forrygende føntørrer, og så kommer den naturligvis også med de helt rigtige funktioner og det rette udstyr til at tørre håret og bevare de flotte krøller.

AC-motor og fleksibel indstilling

På trods af en ganske attraktiv prissætning, så har Remington Keratin Protect AC8820 mange karakteristika, som stammer fra de professionelle føntørrere. Det vil sige, at du her får en AC-motor, som ikke bare holder sig kørende i evigheder, men også leverer en luftstrøm, som de færreste ”almindelige” føntørrermotorer kan konkurrere med.

Derudover har du også flere indstillingsmuligheder, så du kan få luftstrømmen til at passe til de betingelser, som dit hår og din frisure har brug for. Det vil altså sige, at du kan justere på temperaturen og hastigheden, så det ikke er det, der er afgørende for hårtørringens succes.

Medfølgende diffuser passer på krøllerne

Når du køber Remington Keratin Protect AC8820, får du både koncentratorer og en diffuser med i handlen. Det er særligt sidstnævnte, der er interessant, fordi den ikke bare er med til ta passe på dine flotte krøller, men også kan gøre dem både tydeligere og flottere.

Det er blandt andet en af årsagerne til, at det i denne føntørrer test er Remington Keratin Protect AC8820, der får titlen som den bedste føntørrer til krøller. Den er naturligvis velegnet til brug af dig, der allerede har krøller, men kan også hjælpe dig uden med at få lidt krøl i håret.

4,6 ud af 5 stjerner

Kigger man på Elgigantens webshop, vil man i skrivende stund kunne se, at deres kunder i gennemsnit har vurderet Remington Keratin Protect AC8820 til 4,6 ud af 5 stjerner. Det er en utrolig pæn vurdering, der også understreger, at der i den grad er tale om en velfungerende og anbefalelsesværdig føntørrer.

Amika: Hair Blow Dryer Brush 2.0 – Bedste føntørrer med børste

amika: Hair Blow Dryer Brush 2.0

Er du specifikt på udkig efter den bedste føntørrer med børste? Så er det Amika: Hair Blow Dryer Brush 2.0, du skal have fat i. Det er nemlig en, som navnet antyder, kombination af en børste og en føntørrer i én.

Det er ikke en type føntørrere, som man ser ret mange modeller af på markedet. Der kommer dog løbende flere til, og der er ingen tvivl om, at det er smart løsning, som du vil kunne læse mere om nedenfor.

Nem styling og mindre filtring

Amika: Hair Blow Dryer Brush 2.0 fungerer sådan, at der blæses varm luft ud gennem de bølgede åbninger, der er i børsten mellem børstehårene. Dermed kan man både børste og tørre hår samtidig.

Fordelen ved at vælge en føntørrer med børste, som Amika: Hair Blow Dryer Brush 2.0, er, at man får meget nemmere ved at style håret. For her behøver du ikke at stå med en børste i den ene hånd og en føntørrer i den anden, eller vente med at style håret til efter, at det er tørt.

I stedet kan du klare stylingen samtidig med, at du tørrer håret. Det er ikke bare nemmere, men giver i mange tilfælde også bedre resultater. Det skyldes blandt andet, at håret lettere kan styles, mens det tørres, end det kan, når først det er tørt.

Derudover oplever de fleste, at deres hår bliver filtret, når de tørrer det med en traditionel føntørrer. Derfor kræver det ofte en børstning efterfølgende, som til tider kan være smertefuld. Men den undgår man også med en kombineret føntørrer og børste som denne, fordi man netop klarer børstningen under tørringen og dermed også undgår det filtrede hår.

Revlon Harmony 2000 Style & Dry – Bedste billige føntørrer

Revlon Harmony 2000 Style & Dry hårtørrer RVDR5823E Føntørrer

Hvis din føntørrer skal være god og effektiv til at tørre håret, men samtidig ikke må sprænge budgettet, så er det Revlon Harmony 2000 Style & Dry du skal have fat i. Den får nemlig her titlen som den bedste billige føntørrer.

Det gør den fordi det vitterligt er en billig føntørrer, som samtidig kan prale af en god byggekvalitet, en fornuftig garanti, de nødvendige funktioner og ikke mindst en utrolig effektiv motor.

Professional AC-motor i en billig føntørrer

Det kan være svært at forstå, at man med en billig føntørrer som Revlon Harmony 2000 Style & Dry kan få en professionel AC-motor, men den er god nok. Som vi tidligere har været inde på her i vores bedst i test guide til føntørrere, så er AC-motorer gode, fordi de sikrer lang levetid og en kraftfuld luftstrøm.

Det betyder også, at du kan forvente effektive resultater, når du tørrer håret med Revlon Harmony 2000 Style & Dry. Det hjælpes også på vej af det ioniske keramiske gitter, som medvirker til både at tilføje glans til håret, og holde det glat.

Skulle der vise sig at dukke problemer op med din billige føntørrer, så er der ingen grund til bekymringer – i hvert fald ikke i de første 3 år. Det er nemlig varigheden af den garanti, som Revlon Harmony 2000 Style & Dry er dækket under. Det kan vist kun ses som en bonus, taget føntørrerens pris i betragtning.

4,7 ud af 5 stjerner

Revlon Harmony 2000 Style & Dry kan blandt andet købes hos Elgiganten, hvor den i skrivende stund har fået en gennemsnitlig vurdering på 4,7 ud af 5 stjerner. Dette baserer sig på 17 anmeldelser skrevet af kunder hos Elgiganten, som har købt og anmeldt den billige føntørrer.

Remington Colour Protect AC8605 – Bedste føntørrer

Remington Colour Protect hårtørrer AC8605

Først på listen har vi Remington Colour Protect AC8605, der her får titlen som den bedste føntørrer. Det gør den først og fremmest på grund af dens gode tørreevner, dernæst på grund af den gode byggekvaltiet, den nemme betjening, de gode kundeanmeldelser og ikke mindst den høje værdi for pengene.

Effektv tørring og skånsom mod håret

Når man skal vælge en føntørrer, så handler det tit om at finde en model, der kan balancere mellem at være effektiv til at tørre håret, og samtidig ikke beskadiger det. For de høje temperaturer, som en føntørrer typisk arbejder ved, er ingenlunde sunde for håret.

Med Remington Colour Protect AC8605 får du en føntørrer, der har ramt plet på denne balance. Det kommer sig blandt andet af, at den er udviklet særligt til at være en føntørrer til farvet hår, hvilket betyder, at varmen justeres med henblik på ikke at skade håret, uden, at det påvirker selve tørringen synderligt.

Uanset om du har farvet hår eller ej, så kan du nyde godt af denne funktionalitet, for det betyder nemlig, at du ikke bare får lækkert og tørt hår. Du kan også regne med, at din hår ikke mister sit sunde udtryk.

Dette hjælpes også på vej af tørreringen på føntørreren, der er gennemsyret med såkaldt Shea-olie. Kombineret med maskinens UV-ringe, er det ikke bare med til at give ekstra beskyttelse, med også ekstra glans i håret.

Effektiv AC-motor

Hvis man skal have fingrene i en af de bedste føntørrere, så skal det naturligvis være en model med AC-motor. Det er nemlig en helt særlig form for motor, der bruges i professionelle føntørrere, og som giver en god og stærk luftstrøm.

Det betyder effektiv tørring og et professionelt resultat hver evigt eneste gang, at du bruger din Remington Colour Protect AC8605 til at tørre håret efter et bad eller lignende. Skulle det begynde at give problemer, så er du dækket ind med intet mindre end 5 års garanti.

5 ud af 5 stjerner

Vi står ikke alene med holdningen om, at Remington Colour Protect AC8605 er en anbefalelsesværdig føntørrer. Det er der også kunder hos Elgiganten, der er villige til at bakke op. I hvert fald har de i skrivende stund vurderet denne bedste føntørrer til 5 ud af 5 stjerner.