Krøllecreme Test 2024 → Se De 7 Bedste Krøllecremer

Krøllecreme

BedstTest.dk Anbefaler

2024

bedsttest badge 5a
Velegnet til alle former for krøller
Godkendt til Curly Girl metoden
Produceret i Danmark
Certificeret økologisk
Lavet af genbrugsplast
Certificeret vegansk
Krøllecreme

Er du træt af kruset hår eller uregerlige krøller? Og vil du nemt og hurtigt kunne skabe elegant volumen i frisuren om morgenen? 

Krøllecreme er et særligt hårprodukt, der er udviklet til dig, der elsker at kunne style dit krøllede hår og sørge for, at frisuren sidder perfekt hver dag. Der findes forskellige udgaver og varianter af krøllecreme. De adskiller sig blandt andet i forhold til hårlængder, ingredienser og type af krøller.

Hvilket produkt du skal vælge, afhænger blandt andet af dine ønsker for pleje af hår og dine krav til kvalitet.

Herunder får du et stort overblik over de bedste cremer til at style krøllet hår.

Curl Activator – Bedste krøllecreme til dig med travl hverdag

Curl Activator Cream kroellecreme

Skal den daglige pleje af håret gå effektivt og ubesværet, er Curl Activaor et perfekt valg. Cremen er en praktisk 3-i-1 creme, der plejer, styler og beskytter dit hår, så du ikke behøver at bruge flere hårplejeprodukter om morgenen.

Om

For dig med en travl hverdag skal der findes en velfungerende krøllecreme, der ikke fedter, og som er simpel at bruge. Curl Activator er en såkaldt “booster creme”, der er lavet til at skabe krøl og liv i håret samt tilføre fugt og næring. Du behøver med andre ord ikke bruge flere produkter til håret, da du kan nøjes med dette professionelle produkt.

Cremen sørger for at holde frisuren på plads, så der ikke er krøller, der stikker af i løbet af dagen. Det særlige ved den næringsrige creme til krøllet hår er den høje forekomst af antioxidanter. Vitaminerne er med til at styrke dit hår og gøre det mindre sårbart overfor slid fra UV-stråler og vind.

Curl Activator kan bruges til alle former for krøller. Hårplejeproduktet er fremstillet uden brug af kemikalier, parabener og sulfater, og det er produceret herhjemme.

Produktet er særligt velegnet til dig, der vægter at købe økologiske varer, som gavner både dig selv og vores miljø. Curl Activator er certificeret økologisk, så du kan bruge dit stylingsprodukt hver morgen med god samvittighed.

Specifikationer

 • Danskproduceret
 • Velegnet til alle former for krøller
 • Fedter ikke
 • Højt indhold af nærende antioxidanter
 • Certificeret økologisk
 • Leave-in produkt

Paul Mitchell Curls Twirl Around – Eksklusiv krøllecreme på tilbud

Paul Mitchell Curls Twirl Around kroellecreme

Vil du have en af de bedste krøllecremer på markedet til en skarp pris, skal du overveje Paul Mitchell Curls Twirl Around. Cremen er et 2-i-1 produkt, der både holder din frisure på plads, og som samtidig tilfører dit hår næring og fugt dagen igennem.

Om

Paul Mitchell Curls Twirl Around er krøllecremen for dig, der elsker dine krøller, og som ønsker, at de fremstår smukke fra morgen til aften. Cremen er fremstillet som en gel, der er skabt til at give næring og adskille krøllerne, så frisuren ikke bliver kruset.

Gelen giver en smuk finish til hår i form af en let, skinnende effekt, der er med til at få dit hår til at fremstå velplejet.

Du behøver ikke bruge flere minutter på at style og pleje håret om morgenen, når du anvender en eksklusiv creme. Fordel en lille mængde Paul Mitchell Curls Twirl Around i hænder og kram dit hår op med den ønskede volumen.

Krøllecremer bliver mere og mere populære, og der kommer hele tiden nye varianter til på markedet. Cremen fra Paul Mitchell befinder sig i den høje ende af prisskalaen, hvilket afspejler kvaliteten.

Ved at købe produktet på tilbud sparer du penge, og du får anledning til at anvende én af de bedste krøllecremer på det internationale marked.

Specifikationer

 • Nem at anvende
 • Efterlader dit hår med let glans
 • Beskytter og nærer
 • 2-i-1 creme
 • Modvirker krus
 • Kan bruges til alle hårtyper
 • Har en blødgørende effekt på langt og mellemlangt hår

Maria Nila Curlicue Cream – Vegansk krøllecreme til kort hår

Maria Nila Curlicue Cream 100 ml

Et af de vigtigste parametre du skal være opmærksom på, når du køber creme til krøllet hår, er anbefalinger til hårlængder. Maria Nila Curlicue Cream er udviklet specielt til dig, der har kort hår.

Om

Maria Nila Curlicue Cream er cremen til dig, der har kort til mellemlangt hår, og som ønsker et sundt og naturligt produkt. Cremen er fremstillet på vegansk vis og er ikke blevet testet på dyr. Den indeholder naturlige ingredienser, så du ikke skal bekymre dig om risiko for udvikling af allergiske reaktioner efter brug.

Den bedste og mest effektfulde virkning opnås, når du anvender Maria Nila Curlicue Cream efter bad, hvor du krammer cremen ind i dit fugtige hår. Cremen sørger for at holde dine krøller på plads, og den er med til at tilføre nærig og fugt i håret, så spidserne ikke flosser eller spalter.

Den fugtighedsgivende creme efterlader dit hår med en mild og forfriskende duft. Du kan lade parfumen stå, da duften fra dit hår vil fungere som en naturlig essen omkring dig.

Maria Nila Curlicue Cream hører til de eksklusive cremer til krøllet hår og er perfekt for dig, der fast gør brug af styling, der fremhæver dit smukke, bølgede hår.

Som følge af den høje kvalitet skal der ikke bruges en stor mængde creme for at få hold og fremhævede krøller. I ét produkt af Maria Nila Curlicue Cream er der krøllecreme nok til 2 måneder.

Specifikationer

 • 100% vegansk
 • Eksklusivt produkt
 • Mild duft
 • Medium hold
 • Skal anvendes i fugtigt hår
 • Drøj i brug

MOROCCANOIL® Curl Defining Cream – God krøllecreme til glat hår

MOROCCANOIL® Curl Defining Cream 250 ml

Hører du til den store gruppe af mænd og kvinder, der generes af mat og træt hår i vinterperioden? MOROCCANOIL® Curl Defining Cream er skabt for dig, der vil have intens pleje af håret samt en nærende creme, som holder styr på lokkerne.

Om

Det særlige ved MOROCCANOIL® Curl Defining Cream er, at hårplejeproduktet kan anvendes både i krøllet og glat hår. Cremen er udviklet med en særlig “memory effekt”, der komplementerer din naturlige frisure. Det betyder, at har du glat hår, kan du forvente blank og harmonisk frisure hele dagen uden “løse” totter. Er du beriget med krøllet hår, vil olien komplementere din bølgede frisure.

MOROCCANOIL® Curl Defining Cream er fremstillet i en praktisk beholder med pumpe, der gør produktet nemt og effektivt at anvende. Den høje kvalitet skaber et drøjt produkt, så du kun skal pumpe én gang for at få nok olie ud til hele håret.

Du kan bruge olien til både kort, mellemlang og lang hår. Arganolie er blevet populær hos mænd og kvinder igennem de seneste år som følge af det naturlige ophav og den intense næring. Du får en funktionel og sund hårolie, der skaber en elegant frisure med optimal hold dagen igennem.

Specifikationer

 • Henvender sig til både mænd og kvinder
 • Kan bruges til alle hårlængder
 • Naturlig hårolie
 • Medium hold
 • Let at rede ud
 • Drøj i anvendelse
 • Praktisk emballage med pumpefunktion

Kevin Murphy Killer Curls – budgetvenligt valg

KEVIN MURPHY Killer Curls 200ml

Bruger du krøllecreme hver dag, er det værd at vælge et produkt af høj kvalitet, som fremstilles i en stor beholder. Med Kevin Murphy Killer Curls får du en god og nærende creme til det krøllede hår, som kan købes i en praktisk 200ml-beholder.

Om

På den lange bane kan der være mange penge at spare, når du er omhyggelig med at vælge produkter til personlig pleje i større mængder á gangen. Kevin Murphy Killer Curls er en god og klassisk krøllecreme, der er særlig velegnet for dig med relativt store krøller.

Cremen er fremstillet på 6 naturlige ingredienser, der stammer fra australske frugtekstrakter. Kevin Murphy Killer Curls er med til at give fugt og næring til dit hår, og cremen kan anvendes hele året rundt. Den bedste effekt af cremen opnås, når du bruger den regelmæssigt. Med tiden vil dit hår få et stærkere forsvar mod kulde, UV-stråler og vind, så det tager sig mindre træt og tørt ud.

Krøllecremen fra Kevin Murphy fremstilles i en stilfuld, hvid beholder, så den uden problemer kan stå fremme på badeværelset uden at tiltrække opmærksomhed. Det særlige ved cremen er, at den ikke kun skal fordeles i selve håret men også skal massere ind i hovedbunden.

Generes du af meget tørt hår, kan du pumpe ekstra creme ud i hænderne og fordele i håret som en hårmaske.

Hos Cocopanda.dk bliver cremen anmeldt med 5/5 stjerner af kunderne.

Specifikationer

 • Kan bruges til tørt hår
 • Henvender sig til både mænd og kvinder
 • God pris i forhold til kvalitet og mængde
 • Fremstillet på 6 frugtekstrakter
 • Skal masseres i hår og hovedbund for optimal virkning
 • Kan kombineres med andre produkter fra Kevin Murphy
 • Særlig egnet til store krøller

Davines LOVE Curl Cream – God krøllecreme til mænd

Davines LOVE Curl Cream 150 ml

Det er langt fra kun den kvindelige del af befolkningen, der går op i hårpleje og styling. Igennem de seneste år har hårmoden hos mænd udviklet sig til, at det blevet populært med langt hår. Davines LOVE Curl Cream er en krøllecreme, som er skabt i neutralt design og med neutral duft.

Om

Som mand har du brug for en neutral og maskulin creme til håret, der ikke fedter, og som ikke efterlader et skinnende look. Davines LOVE Curl Cream er for dig, der har brug for en praktisk og funktionel hårcreme, som ikke har en tyngende effekt på frisuren.

Du kan med fordel bruge din neutrale hårcreme efter badet, hvor håret er fugtigt. Du styrer, hvor meget glans der skal efterlades i frisuren. Des mere creme du anvender, des stærkere hold får du, og des mere blankt vil dit hår blive.

Den alsidige creme er skabt med nærende ingredienser, som giver fugt til dit hår dagen igennem. Har du mellemlangt hår, hjælper cremen dig med at frisering. Det anbefales, at du masserer Davines LOVE Curl Cream ind i håret, før du reder det igennem med kam eller børste eller kam. Cremen mindsker forekomsten af knækkede hår, og den gør det lettere at sætte frisuren.

Krøllecremen fra Davines er fremstillet uden parabener og sulfater, hvilket har betydning for dig, der lider af allergi samt dig, som vil undgå allergiske reaktioner i fremtiden.

Specifikationer

 • Neutral duft
 • Giver fugt til håret
 • Gør det lettere at frisere dit hår
 • Fremstillet uden parabener
 • Kan købes på tilbud
 • Praktisk til styling om morgenen
 • Blødgør hår efter kort tids brug

ghd Curly Ever After Curl Hold Spray – Praktisk krøllespray til kunstige krøller

ghd Curly Ever After Curl Hold Spray

Laver du selv krøller i håret, skal du bruge et produkt, som giver glans og god holdbarhed. I løbet af dagen eller aftenen vil dine kunstige krøller blive flade, når de påvirkes af vind og vejr. Med ghd Curly Ever After Curl Hold Spray kan du forlænge krøllernes holdbarhed samtidig med, at frisuren fremhæves via glans.

Om

Du kan forvente op til 24 timers holdbarhed af din frisure med bølget hår eller lange krøller, når du bruger den professionelle spray. Du bestemmer, hvor meget hold der skal være i frisuren alt efter, hvor meget stylingspray du anvender.

En anden fordel ved sprayen fra ghd er beskyttelsen. Sprayen er med til at skåne dit hår mod varmepåvirkningen fra dit krøllejern, hvilket har stor betydning for dig, der ofte laver krøller selv. Den praktiske spray kan let tages med på weekendopholdet eller ferien. Emballagen beskyttes med et låg, så der ikke kan trænge væske ud fra den.

Sammenlignet med cremer til krøller befinder ghd Curly Ever After Curl Hold Spray sig i den lave ende af prisskalaen. Produktet kan være et godt førstevalg, hvis du vil i gang med at skabe erfaring med, hvordan dine krøller kan fremhæves hele dagen, uden du skal til at sætte hår igen om eftermiddagen eller aftenen.

Specifikationer

 • Op til 24 timers holdbarhed
 • Nem at bruge
 • Budgetvenlig pris
 • Efterlader håret med glans
 • Kan bruges til alle hårtyper
 • Beskytter hår mod påvirkning fra varme
 • Skal anvendes i spidser og lokker

Hvordan bruger man krøllecreme?

Krøllecreme bruges på samme måde som en klassisk hårolie. Cremen skal fordeles i hænderne og masseres ind i håret. Stort set alle cremer til krøller skal anvendes efter bad, mens dit hår er fugtigt.

Cremerne skal ikke skylles ud men efterlades i håret, så dine lokker får hold og glans. Mange højkvalitetscremer er fremstillet med næringsrige ingredienser, der styrker hvert et hårstrå og får din frisure til at se elegant og velplejet ud.

Laver du kunstige krøller, skal du overveje at bruge en spray, der både tilfører glans, og som samtidig giver holdbarhed. Krøller, der er lavet med krøllejern, er mere sårbare overfor vind og fugt, og derfor har de brug for ekstra holdbarhed i form af en stylingspray.

Leder du efter mere inspiration til hud- og hår produkter, kan du altid tjekke Skønhedsmagasinet.dk ud.

Hvad er forskellen på krøllecreme til glat og krøllet hår?

Den største forskel mellem cremer til hhv. krøllet og glat hår handler om anvendelse og styling. Krøllecremer er skabt til at give det mest stabile hold af din frisure dagen igennem. Cremerne samler dine krøller, så dit hår ikke ser tørt og kruset ud. Mens cremer til krøllet hår skal “krammes” ind, skal plejeprodukter til glat hår smøres ind.

Hårplejeprodukter til glat hår vil ofte være fremstillet som olier, der skal masseres ind i de yderste spidser. Mange cremer til krøllet hår er lavet til at give næring til både hår og hovedbund. Den bedste måde at fordele krøllecreme på er ved at fordele en lille mængde i begge håndflader og knytte hænderne i håret.

Funktionen af krøllecreme er påvirket af kvalitet. Du får mest værdi og udbytte for pengene, når du vælger hårplejeprodukter af professionel kvalitet.

❗❗ Udgåede modeller ❗❗

Nedenfor finder du en oversigt over tidligere anmeldte produkter, som ikke længere er tilgængelige på markedet. Vi har valgt at medtage dem i denne artikel, fordi vi mener, at oplysningerne om disse produkter stadig kan være værdifulde for dig som læser, når du skal træffe en informeret beslutning.

IdHAIR Mé Curl Cream 150 ml

Er det første gang, du vil prøve at bruge krøllecreme, kan det være en god idé at starte med en budgetvenlig udgave. IdHAIR Mé Curl Cream hører til i den lave ende af prisskalaen for højkvalitetscremer til krøllet hår.

Om

IdHAIR Mé Curl Cream er en klassisk og velfungerende creme, som er skabt med en mild duft. Du slipper for tørt og kruset hår, da cremen fra IdHAIR giver glans og samler dine smukke krøller. Du får en elegant og stilfuld frisure, som du kan sætte på kort tid.

Det er ikke kun den lave pris og den simple anvendelse, du kan få glæde af, når du bruger IdHAIR Mé Curl Cream. Hårcremen er lavet i en praktisk tube, du let kan have med dig i tasken. Har du brug for at friske håret op og sætte frisuren efter job eller træning, kan du have din creme med dig i toilettasken eller i din hverdagstaske.

Du kan gøre cremen fra IdHAIR til din egen variant ved at blande produktet med olier. Det kan f.eks. være en argan-hårolie, der giver dit hår ekstra næring.

IdHAIR Mé Curl Cream giver et let hold på dit hår, og cremen fedter ikke. Cremen er ideel for dig med langt eller mellemlangt hår.

Specifikationer

 • God til langt hår
 • Mild duft
 • Praktisk emballage
 • Kan nemt tages med i tasken
 • Fedter ikke