Loungesæt Test 2024 → De 15 Bedste Loungesæt Til Terrassen

Loungesæt

Sommermånederne er for mange lig med at trække stikket og gå ned i gear, og hvem vil ikke gerne nyde solen og det varme vejr i bløde og behagelige omgivelser. Med et lækkert loungesæt kan du bringe stuens hygge med dig ud på terrassen eller i haven og få det meste ud af sommeren.

Et loungesæt indbyder til afslapning, og ordet “lounge” betyder da også et sted, hvor du kan smække benene op og slænge dig. Der findes loungemøbelsæt i utallige designs, størrelser, farver og i alle prisklasser.

Læs guiden herunder og find det perfekte loungesæt til dig og din familie.

Cobana Lounge Sofa – 3 pers. m. sidebord inkl. puder – høj kvalitet og minimal vedligeholdelse

Cobana Lounge Sofa - 3 pers. m. sidebord inkl. puder

Leder du efter et loungesæt, der kan specialtilpasses din terrasse, dit udeareal og dine behov, er Cobana Lounge Sofaen fra SACKit det perfekte valg.

Cobana Lounge Sofaen er modulopbygget, hvilket gør, at du selv bestemmer sofaens form, og hvor stor den skal være, alt efter hvor du ønsker at placere den. Har dit udeareal begrænset med plads, kan du altså sagtens stadig finde et sted til Cobana Sofaen. Da sættet som nævnt kan udvides med flere moduler, vil du kunne tilføje flere, hvis du i fremtiden får mere plads at boltre dig på.

En ting, der er særlig vigtig at fremhæve ved sofaen, er det formstabile design. Du får herved den rigtige dybde og højde, når du sidder eller ligger i sofaen. Ud over at pryde haven, giver den en enorm god komfort.

Selvom Cobana Sofaen lægger vægt på komfort og design, går den absolut ikke på kompromis med funktionaliteten. Du kan trygt lade sættet stå ude året rundt, også hvis du placerer det i det hårde vejr på vestkysten, da materialerne er både vand- og smudsafvisende og desuden ikke kan ruste. Sættet er altså særdeles slidstærkt og modstandsdygtig overfor vind og vejr, hvilket gør, at du slipper for at stille møblet ind, hver gang vejret skifter.

Stoffet er lavet i 100 % Olefin-materiale, som sikrer, at sofaen ikke bliver jordslået, og sofaens Quick dry foam gør, at den hurtigt tørrer. Som en ekstra bonus vil sofaen altid stå som ny, for farven kan nemlig ikke falme i solen.

Cobana loungesættets lave sidebord i teaktræ fuldender sofaen. Det er perfekt at stille en drink på, og du kan let montere bordet i forlængelse af sofaen og lade det stå ude hele året.

Du får 2 siddesektioner, 1 armlæn, 1 sidebord og 2 puder, og du kan vælge mellem 4 klassiske farver.

Fordele

 • Modulær
 • Formstabil
 • Hårdføre og vejrbestandige materialer
 • Vand- og smudsafvisende

Ulemper

 • Teaktræsbordet kræver jævnlig oliebehandling
 • I den dyre ende

Cobana Lounge Sofa – Hjørnesofa inkl. puder – den mest ekslusive

Cobana Lounge Sofa - Hjørnesofa inkl. puder

GÅ TIL BUTIK

Endnu et lækkert og modulært loungesæt i SACKits Cobana serie, der kan samle familie og venner til hyggelige udendørs stunder.

Ønsker du en stor udendørs hjørnesofa, som du kan slænge dig i og nyde en god bog eller en drink, behøver du ikke lede længere. Med en længde på knap 3 meter og en siddedybde på 76 cm er Cobana hjørnesofaen en rigtig flydersofa.

Som Cobana Sofaen til 3 personer ovenover er sofaen her i formstabilt design og lavet af de samme slidstærke og stort set vedligeholdelsesfri materialer: vandafvisende og lysægte Olefin, Quick dry foam og rustfri aluminium. Du kan derved trygt lade hjørnesofaen her stå ude hele året uden at bekymre dig om falmet stof eller fugtskader, da der ikke kan leve organismer i stoffet.

Dertil er det let at skille modulerne ad og lade dem stå enkeltvist i haven eller på terrassen. Da modulerne ikke vejer særlig meget, kan du og dine gæster let rykke rundt på dem, hvis der skulle blive behov for det.

Sofaen fås i 4 forskellige farver, og pakken indeholder 4 siddesektioner, 1 hjørnesektion og 5 puder. Derudover kan du vælge at tilkøbe armlæn for ekstra komfort.

Fordele:

 • Modulær
 • Formstabil
 • Hårdføre og vejrbestandige materialer
 • Vand- og smudsafvisende

Ulemper:

 • Pakken kræver meget plads
 • I den dyre ende

Bambus loungesæt til haven i 7 dele med crème hvide hynder – mest for pengene

Loungesæt til haven 7 dele med cremehvide hynder bambus

GÅ TIL BUTIK

Her får du et sæt, du virkelig har lyst til at slænge dig i. Med bambus loungesættet fra VidaXL kan du skabe et loungeområde, der både er super smukt og har et meget let udseende.

Det, der gør sættet så luftigt i sit udtryk, er konstruktion af bambus og de lyse, cremehvide hynder. Bambus er et yderst robust materiale, der desuden er super nemt for dig at rengøre med en mild sæbeopløsning.

Har du ofte behov for at omrokere og lave om i din indretning, er loungesættet her særligt velegnet til dig. Den lette bambuskonstruktion gør den nem at flytte rundt med, så du kan få netop det look, du går efter.

Ligesom Cobana sættene fra SACKit, er loungesættet her også modulært, og du kan let sammensætte og placere sættet, som du har lyst til alt efter din have eller terrasses størrelse.

Selve hynderne giver en ekstra god komfort, når du sidder og hviler dig, da de er tyktpolstrede. Hyndebetrækkene er lavet af 100 % polyester og har lynlåse, så de let kan tages af og vaskes.

Overvejer du at investere i det smukke og lyse loungesæt her, skal du have gjort dig tanker om, hvor du kan opbevare det køligt og tørt, da det ikke kan stå i alt slags vejr. Er det ikke muligt for dig at stille produktet indenfor, kan du i stedet beskytte det med et vandtæt overtræk. Har det regnet eller sneet møblerne, så tør overskydende vand eller sne af og sørg for en god luftcirkulation, så der ikke kommer fugtskader. Produktet egner sig altså bedst på en overdækket terrasse eller andre steder beskyttet mod regn og sne.

Pakken indeholder 3 hjørnesofaer, 2 midtersofaer, 1 stol, 1 bord, 6 sædehynder og 9 ryghynder.

Fordele

 • Modulær
 • Let, men robust bambus konstruktion
 • Nem at rengøre
 • Aftagelige hyndebetræk

Ulemper

 • Kræver opbevaring indenfor eller under vandtæt overtræk
 • Pletter og andet ses let på de lyse hynder

Molini Loungehavesæt – den miljøvenlige

Molini Loungehavesæt

GÅ TIL BUTIK

Er du på udkig efter et flot og enkelt loungesæt i en tidløs stil, er Molini loungesættet fra Ilva et rigtig godt bud. Produktet består af 1 hjørnesofa, 1 stol og 1 bord. Sættets sædehynder er syet i en klassisk mørkegrå polyester, og siddemøblernes og bordets stel er lavet af gråtonet, olieret FSC®-certificeret akacietræ.

Til forskel fra de tidligere omtalte loungesæt, er produktet her ikke modulært, men er det ikke nødvendigt for dig, kan du med god samvittighed kaste et blik på sættet her. FSC gør nemlig en indsats for at udbrede og stille krav til social, miljømæssig og økonomisk bæredygtig skovdrift over hele verden og passer på de mennesker og dyr, der lever i dem. Vælger du Molini loungesættet, bidrager du altså til at beskytte klodens skove både for din egen og fremtidige generationer.

Akacietræ er desuden en meget hårdfør træsort, der har en god holdbarhed i både tørt og vådt vejr. Dog hører der vedligeholdelse til ved valg af akacietræ. Det anbefales nemlig at rengøre oliebehandlet akacietræ med trærens for at minimere risikoen for mørke pletter fra pollen- og svampesporeangreb.

Akacietræ kræver desuden opbevaring i et tørt og ventileret rum uden for sæson, f.eks. i et uopvarmet kælderrum eller en garage. Har du tid til og mulighed for både vedligeholdelse og opbevaring, er Molini sættet et fantastisk og tidløst valg, der bidrager til et bedre miljø og kan bruges i mange år.

Fordele:

 • Miljøvenligt FSC®-certificeret akacietræ
 • Klassisk og tidløst udtryk
 • Særdeles god holdbarhed

Ulemper:

 • Træet kræver jævnlig vedligeholdelse

Coop Anastacia loungesæt inkl. hynder i natur – kundernes favorit

Køb Coop Anastacia loungesæt inkl. hynder - Natur her _ Coop.dk

Med sin kombination af polyrattan og akacietræ henfører Anastacia loungesættet fra Coop dig til en sommerdag på stranden under sydens sol. Du får en 2 pers. sofa, 2 lænestole, 1 sofabord og matchende grå hynder i polyester, og med den ekstra dybde i sæderne, får du og dine gæster den bedste komfort.

Som med Molini sættet får du også her trædele af akacietræ, så du med god samvittighed kan slænge dig i møblerne. Træet kræver som nævnt vedligeholdelse for at holde sig så flot som muligt. Til gengæld er polyrattan et plastmateriale, der er vejr- og UV-bestandigt og ikke kræver mere end en simpel rengøring i sæbevand for at holde sig pænt i mange år. Du skal altså ikke tænke på andet vedligehold end at tørre møblerne af en gang imellem. Desuden tåler materialet meget høje temperaturudsving og skiftende vejr.

Heller ikke her skal du bekymre dig om falmede hynder. De er nemlig Solution Dyed, hvilket er en teknik, der gennemfarver fibrene. Materialet bliver mere farvefast, hvormed hyndernes farve holder langt bedre i solens stråler. Dog bør de tages ind i regnvejr for at forlænge deres levetid.

Kunderne er særdeles tilfredse med Anastacia sættet og lægger stor vægt på den gode kvalitet og komfort samt det lækre udseende.

Fordele:

 • Miljøvenligt FSC®-certificeret akacietræ
 • Hårdføre og vejrbestandige materialer
 • Solution Dyed hynder
 • God komfort

Ulemper:

 • Akacietræet kræver jævnlig vedligeholdelse
 • Kun én farvemulighed

Adela loungesæt inkl. hynder i flintgrå/natur – den fine og bløde

Adela loungesæt inkl. hynder - Flintgrånatur

GÅ TIL BUTIK

Byd familie eller venner på afslapning og hygge i det bløde og lyse Adela loungesæt fra Coop. Den 3 personers sofa, de 2 lænestole og bordet er holdt i en super moderne stil, og den er et fremragende valg, hvis du ønsker at tilføre lidt modernitet på din terrasse eller i din have.

Sofasættet er fremstillet af aluminium, polyrattan og glas, hvilket gør møblerne særdeles hårdføre overfor vind og vejr. Hyndebetrækkende er syet i flot, lyst polyester.

Med loungesættet her får du altså mulighed for at slænge dig i fine og bløde omgivelser i høj kvalitet på terrassen eller i haven. Er du Coop-medlem kan du desuden købe den til en ganske billig pris.

Fordele:

 • Hårdføre og vejrbestandige materialer
 • Minimum vedligeholdelse
 • Moderne design
 • Prisvenlig

Ulemper:

 • Kun én farvemulighed
 • Pletter og andet ses let på de lyse hynder.

Flaviina loungesæt i akacietræ og polyethylen i natur – det lækreste design

Flaviina loungesæt i akacietræ og polyethylene 230 x 230 cm - Natur

Det super smukke Flaviina loungesæt i et design fra LaForma består af en sofa holdt i jordnære nuancer samt et flot bord. Desuden er der små sideborde i forlængelse af sofaen, som du kan lægge en bog eller stille en drink på. Møblet har altså både fokus på design og funktionalitet.

Sofaens konstruktion og de tilhørende borde er lavet af lakeret akacietræ i farven natur. Derudover består materialerne af polyethylen og skum. Det anbefales, at du opbevarer hynderne et tørt sted, når du ikke bruger dem.

Sættet er holdt i et helt enkelt design, der er rigtig rart og afslappende for øjet, og ønsker du et loungesæt, der helt naturligt blender ind på din træterrasse eller i haven, er Flaviina modellen perfekt.

Fordele:

 • Lækkert design
 • Hårdføre og vejrbestandige materialer
 • Funktionelle sideborde

Ulemper:

 • Lav siddehøjde
 • Akacietræet kræver vedligeholdelse

Loungesæt i mørkebrun syntetisk rattan –  den iøjnefaldende

Loungesæt i syntetisk rattan - Mørkebrun

GÅ TIL BUTIK

Ønsker du at skabe blikfang med et iøjnespringende element i din have eller på terrassen, er modellen her fra Lepong et oplagt bud. Med sin interessante ovale form står loungesættet nemlig som et opmærksomhedskrævende kunstværk i sig selv.

Designet er udført i et stærkt aluminiumsstel, en flot mørkebrun syntetisk rattan og hynder i naturfarvet polyesterbetræk, der kan tages af siddehynderne. Møblet består af 2 stole, der kan stå hver for sig eller sættes sammen, så du har mulighed for at sidde overfor en anden.

Pga. det slidstærke rattan kan sættet stå ude i regn, men det anbefales at tage hynder og puder ind, når produktet ikke bruges.

Sat mod hinanden måler sættets totale dybde 230 cm, og halvdelen hvis stolene står hver for sig. Udover et dekorativt element får du et super behageligt møbel at hvile i. Den runde form skærmer dig desuden bedre mod solens stråler.

Fordele:

 • Flot og dekorativt design
 • Hårdføre og vejrbestandige materialer
 • Minimum vedligeholdelse
 • God komfort

Ulemper:

 • I den dyre ende
 • Forholdsvis lang leveringstid

Tingeling udendørs 2-personers sofa i akacietræ – simplicitet og dynamiske former

TINGELING, UDENDØRS 2-PERSONERS SOFA, AKACIETRÆ

GÅ TIL BUTIK

Den lille 2-personers loungesofa fra serien Tingeling er perfekt til dig, der foretrækker simplicitet og dynamiske former i din indretning. Med sin sædebredde på 118 cm fylder den ikke meget og kan dermed stå på stort set alle terrasser.

Sofaen er i et super moderne design, og med sine bløde og kurvede former passer den flot ind på terrassen, både som et praktisk møbel og som et dekorativt element.

Sofaen er lavet af spundne, sorte polyesterreb, der er lette at rengøre med en gang vand og sæbe. Dertil er rebet komfortabelt at sidde i, og sofaens bløde form giver en meget behagelig siddestilling, så du kan slappe af.

Ligesom mange andre af de nævnte loungemøbler består sofaens ben af hårdfør akacietræ, der som sagt kræver jævnlig vedligeholdelse for altid at fremstå pænt.

Sofaen er med sine 20 kg forholdsvis let at flytte rundt på, og du kan sammensætte et helt loungehavesæt af møbler fra samme serie eller blot lade sofaen her stå som et flot element i sig selv.

Fordele:

 • Lækkert moderne design
 • Hårdføre og vejrbestandige materialer
 • Nem at rengøre
 • God komfort

Ulemper:

 • Kun én farvemulighed
 • Ekstra møbler fra samme serie skal tilkøbes, hvilket kan løbe op i pris.

Foldbart loungesæt til haven, 3 dele i massivt teaktræ – til dig, der elsker at slikke sol

Foldbart loungesæt til haven 3 dele massivt teaktræ

GÅ TIL BUTIK

Elsker du at slikke sol i sommervarmen, kan det foldbare loungesæt fra VidaXL være lige noget for dig. Det består af 2 liggestole og 1 bord af slidstærkt, massivt teaktræ.

Sættet er i et flot og enkelt design, og stolenes kurver er behagelige for din krop, så du kan slappe af og solbade på en varm sommerdag.

Selve træet er ovntørret, fintslebet og påført en vandbaseret finish for at give den et meget glat udseende. Teaktræ er kendetegnet ved at være langt mere velegnet til fremstilling af langtidsholdbare havemøbler end mange andre træsorter, da det har en fantastisk vejrbestandighed og styrke.

Bordpladen er i et robust lameldesign.

Stolene måler 175 cm, når de er udslået, så de fleste kan nyde godt af dem. Det særdeles smarte ved sættet er, at du kan spare plads ved at folde både stolene og bordet sammen, når du ikke bruger dem.

Fordele:

 • Simpelt og moderne design
 • Hårdført og vejrbestandigt materiale
 • Foldbare
 • Prisvenlig

Ulemper:

 • Kan blive hårde at ligge i i længere perioder ad gangen.

Loungesæt til haven i 2 dele med hynder i beige polyrattan – det sikre og budgetvenlige valg

Loungesæt til haven 2 dele med hynder polyrattan beige

GÅ TIL BUTIK

Er du på udkig efter et helt enkelt loungesæt, du måske kan have stående for altid, så bør du tjekke dette sæt ud.

Det simple og tidløse design gør, at VidaXL modellen passer ind på alle terrasser og i alle haver. Stellet er fremstillet af pulverlakeret stål og beklædt med polyrattan. Sættet er dermed stærkt og vejrbestandigt samt særdeles let at rengøre med vand og sæbe. Derudover er benene lavet af eukalyptus med en flot og eksklusiv teaktræsfinish.

Sofaens rygpuder er tyktpolstrede, og sæderne er ekstra dybe, hvilket sikrer en super behagelig oplevelse, når du sidder i møblet.

Selve sofabordet er lavet af de samme materialer: beige polyrattan og eukalyptus med teaktræsfinish, så det matcher sofaen og kræver minimum vedligeholdelse.

For en længere og flottere levetid bliver det anbefalet, at du dækker møblerne til i regn-, sne-, og frostvejr.

Du får 1 trepersoners sofa, 1 sofabord, 2 sædehynder og 6 ryghynder.

Fordele:

 • Flot og tidløst design
 • Hårdføre og vejrbestandige materialer
 • Minimum vedligeholdelse
 • God komfort
 • Super prisvenlig

Ulemper:

 • Kun én farvemulighed

Marguerit loungesæt i teak og grøn aluminium – det ikoniske sæt

Mandalay Marguerit loungesæt - Teakgrøn

Marguerit loungesættet her er en klassiker, du vil nyde at stille frem på din terrasse år efter år. Det originale Margueritsæt designet af den fynske møbeldesigner Ankjær Andreasen blev tilbage i 50’erne og 60’erne et symbol på den danske ånd, der tronede i de danske haver og kolonihaver.

Produktionen af sættet blev egentlig indstillet i 70’erne, men for over 15 år siden pustede møbeldesigner Mogens Tolling hos Mandalay nyt liv i klassikeren i en opdateret version.

Det er altså noget af et ikonisk sæt, vi har med at gøre her.

Du får 1 bord, 2 loungestole og 2 skamler, så der er rig mulighed for at smide benene op og nyde en god bog i solen.

I dag bliver loungemøblerne produceret i grøn pulverlakeret aluminium og smukt ubehandlet teaktræ. Teaktræet er FLEGT-licenseret træ fra Indonesien, hvilket er din garanti for, at det ikke stammer fra illegal skovhugst.

Aluminium og teaktræ er fantastiske materialer til udendørs brug, og behandler du træet godt, vil møblerne være en fryd at have stående ude sommer efter sommer.

Den almindelige rengøring kræver ikke andet end en fugtig klud opvredet i mildt opvaskemiddel, og opdager du mindre fedtpletter på træet, kan du fjerne dem med sæbespåner. Mere genstridige fedtpletter kan du slibe let med fint sandpapir. Teaktræet tager ikke skade og får hurtigt sin pæne og naturlige patina igen.

Opbevar sættet et tørt og ventileret sted om vinteren, f.eks. en carport eller en overdækket terrasse. Så forlænger du møblernes levetid.

Sættes kan ligeledes købes i en kombination af teak og antracit samt teak og hvid.

Fordele:

 • Ikonisk design
 • Hårdføre og vejrbestandige materialer
 • Ansvarsbevidst produktion
 • Let at rengøre
 • Nem at opbevare

Ulemper:

 • Ingen ulemper

Wisconsin 7-personers loungesæt i sort – bring stuens hygge ud på terrassen

WISCONSIN LOUNGESÆT (7 PERS), SORT

GÅ TIL BUTIK

Går du efter et modulært loungesæt i en ren og stilet sort, hvor du kan tage stuens hygge med dig ud på terrassen eller i haven, kan sættet her fra My Home være valget for dig.

Du får sættet leveret samlet, hvorefter du kan skille modulerne ad og tilpasse dem din terrasse samt ændre møblets udtryk, som du lyster. Det er altså muligt for dig at skabe en skøn oase, som du og din familie ikke har lyst til at forlade, og med det tilhørende bord har du altid mad og drikke inden for rækkevidde.

Som mange andre loungesæt nævnt her, er Wisconsin-sættet lavet af flettet polyrattan, hvilket som udgangspunkt gør den helt vedligeholdelsesfri. Det kan desuden tåle at stå i direkte sollys, da materialet er UV-bestandigt.

Bekymrer du dig ofte om våde hynder, er det endnu en grund til at overveje møblet her. Hyndernes stof er vandafvisende og kan tages af og vaskes. Dog bliver det anbefalet at dække sættet med et overtræk.

Sort er desuden en meget praktisk farve, da du får sværere ved at se spor på slid eller pletter. Du vil nemlig ikke kunne undgå, at møblerne bliver lidt beskidte, når de står udenfor.

Fordele:

 • Sættet leveres samlet
 • Modulær
 • Hårdføre og vejrbestandige materialer
 • Minimum vedligeholdelse
 • Prisvenlig

Ulemper:

 • Kan kun bestilles online
 • Lang leveringstid

ScanCom Catarine loungesæt inkl. hynder i grå/natur – moderne og nordisk design

ScanCom Catarina loungesæt inkl. hynder

ScanComs Catarina sæt er holdt i en moderne og nordisk stil, der giver din terrasse et strejf af simpel luksus. Sættet er super fleksibelt, da modulerne kan skilles ad og sættes sammen på kryds og tværs til f.eks. en meget lang sofa, en hjørnesofa eller en solseng – det er helt op til dig og din fantasi. Du får desuden to sideborde i forlængelse af sofaen til at lægge en bog eller dine solbriller på.

Modulerne fastsættes med medfølgende velcrobånd, der gør det super let for dig at flytte rundt og omrokere. Du kan dermed uden problemer tilpasse den din terrasse og dine behov. Dertil kan ryglænene flyttes rundt, så du aldrig bliver begrænset.

Møblerne består af stærke aluminiumsrammer, og lamellerne er lavet af Duraboard, som er et super godt materiale mod vind og vejr. Duraboard er en blanding af eucalyptus savsmuld og ekstruderet polyethelenharpisk, der er super modstandsdygtig og UV-beskyttende. Udseendemæssigt minder det en smule om vasket teak.

Derudover er hynderne lavet af det farvefaste Olefin ligesom Cobana loungesættene fra SACKit. De kan altså sagtens tåle direkte sollys.

Pga. de standhaftige og vedligeholdelsesfri materialer holder sættet her sig pænt år efter år, hvis blot du bruger et overtræk til at dække det om vinteren. Opstår behovet for rengøring, er det bare at tørre møblerne over med en opvredet klud.

Loungesættet består af 2 sofaer, 1 lænestol og 1 bord.

Fordele:

 • Moderne og nordisk design
 • Modulær
 • Hårdføre og vejrbestandige materialer
 • Minimum vedligeholdelse

Ulemper:

 • I den dyre ende for ikke-medlemmer

Solseng med parasol – den ergonomiske

Solseng med parasol brun polyrattan

Er dit formål med at investere i et loungesæt at slikke sol og slappe af, bør du vælge VidaXL modellen her. Sættet gør sig bemærket ved at være en komplet løsning med en rund solseng og parasol i ét møbel. Det er desuden et alsidigt produkt, da du let kan omdanne sengen til en bænk med en behagelig fodskammel.

Den runde seng er produceret i håndvævet polyrattan og har bløde, cremehvide hynder, hvis stof kan tages af og vaskes. Materialerne er modstandsdygtige overfor al slags vejr, UV-beskyttet og pletafvisende. Rengøringen er nem, og du får et møbel, der holder sig flot hele året.

Kombinationen af brun og hvid skaber desuden et tidløst og minimalistisk udtryk, hvilket gør den velegnet til langt de fleste terrasser og haver.

Det største gode ved sengen er dog det ergonomiske og æstetiske design, så du er sikret en fantastisk komfort.

Møblets parasol er lavet af UV-beskyttende polyester. Du kan defor trygt slappe af eller tage en lur under den. Er der tidspunkter, hvor du ikke ønsker at bruge parasollen, kan den nemt tages af og opbevares.

Vælg mellem en kombination af brun og hvid, sort og hvid eller en helt sort og fang dine gæsters blikke med dette loungesæt.

Fordele:

 • En komplet løsning
 • Ergonomisk design
 • Hårdføre og vejrbestandige materialer
 • UV-beskyttelse
 • Prisvenlig

Ulemper:

 • Pletter og andet ses let på de lyse hynder

Det skal du have i tankerne, når du køber loungemøbler

At købe et loungesæt kan være en investering for livet, og derfor er der nogle tanker, du bør gøre dig, inden du køber.

Formål og plads

Det vigtigste at tænke på, når du skal vælge loungemøbler, er, hvilket formål sættet skal tjene, og hvor meget plads du har.

Nyder du at sidde med kop iskaffe og en bog i en hyggekrog under havens træer, kan det være en god idé at vælge en blød og behagelig loungelænestol, som du kan sidde i i timevis. Du kan også sætte en dejlig skammel til, som du kan hvile benene på, mens du suger D-vitamin til dig.

Skal loungesættet bruges som samlingspunkt for venner og familie, bør du vælge et stort sæt, evt. en rummelig hjørnesofa med et stort antal siddepladser. Det kan også være en god idé at investere i et fleksibelt modulopbygget sæt, så du kan placere møblerne, lige som du har lyst til.

Valg af materialer

Da et loungesæt ofte er stort og pladstagende, er det ikke alle, der har et rum, der er stort nok til at opbevare dem i om vinteren. Derfor bør materialevalg være på toppen af dine overvejelser, så du er sikret, at møblerne kan stå udendørs året rundt.
Er du i tvivl om hvilket materiale du skal gå efter, kan du altid kontakte den møbelforretning, og få deres faglige vurdering, hvad vil være bedst for dig.

Polyrattan, aluminium og textelin er hårdføre og solide materialer, der kan holde til lidt af hvert og er stort set vedligeholdelsesfri. De er altså at foretrække, hvis du ikke har mulighed for at stille møblerne et tørt sted i de kolde måneder.

Det er også værd at anskaffe et regnslag, du let kan lægge på og tage af, så sættet beskyttes mod vind og vejr og holder sig pænt så længe som muligt.

Gå desuden efter vandafvisende og UV-behandlede hynder og puder. På den måde slipper du for at tage dem ind i det uforudsigelige danske vejr og undgår bekymringer om fugtskader og falmet stof.

Så kan du altid have dit loungesæt til at stå ude, også selvom vejret bliver hårdt.

❗❗ Udgåede modeller ❗❗

Nedenfor finder du en oversigt over tidligere anmeldte produkter, som ikke længere er tilgængelige på markedet. Vi har valgt at medtage dem i denne artikel, fordi vi mener, at oplysningerne om disse produkter stadig kan være værdifulde for dig som læser, når du skal træffe en informeret beslutning.

TUDERA LOUNGESÆT M. OPBEVARING, SORT M. HVIDE HYNDER

Ligesom med Nickita loungesættet får du her et særdeles funktionelt møbel. Tudera sættet fra My Home består af en u-formet sofa i klassisk stil med et lille havebord til. Sofaen har store, indbyggede skuffer, der kan trækkes ud, og du får defor rige opbevaringsmuligheder med sættet.

Den sorte konstruktion og de hvide hynder giver et fint og enkelt udtryk og er til dig, der holder af en minimalistisk indretning på terrassen eller i udestuen.

Med nakkepuderne og de tykke hynder er du sikret en god komfort, så du kan sidde i sofaen i mange timer ad gangen. Har du planer om at invitere en masse gæster til en hyggelig stund, kan du roligt gøre det. Sofaen er nemlig ganske robust og kan holde til en maks vægt på 840 kg.

Fordele:

 • Meget funktionel
 • Indbyggede opbevaringsmuligheder
 • Særdeles prisvenlig

Ulemper:

 • Et lille bord ift. sofaens størrelse.
 • Pletter og andet ses tydeligt på de hvide hynder.
 • Kan kun bestilles online

TARRUZA LOUNGESÆT, NATUR M. SORT STEL OG GRÅ HYNDER

Med de firkantede former, høje armlæn og det aflange bord minder Tarruza sættet fra My Home om Adela sættet. Det er et meget stilfuldt og elegant sæt, der består af 1 loungebord, 2 lænestole og 1 havesofa med flotte grå hynder.

Stellet er fremstillet af let, sort aluminium, og armlænene og bordpladen består af lamel-design i træ i en varm naturfarve, der gør den velegnet til de fleste terrasser og haver. Kombinationen af metal og træ giver associationer til den industrielle New-Yorker stil, der lægger stor vægt på disse materialer.

Sofaen og lænestolene har en sædedybde på 70 cm, ryghynderne måler 23 cm i tykkelse og sædehynderne 10 cm, hvilket gør møblerne super behagelige at slappe af og slænge sig i.

Fordele:

 • Smukt og stilfuldt design
 • Let at omrokere
 • Forholdsvis prisvenlig

Ulemper:

 • Meget lav siddehøjde
 • Lang leveringstid
 • Kan kun bestilles online

Kalino Loungehavesæt

Her har du igen et loungehavesæt i klassisk og tidløs stil, men med et flot og moderne twist. Sofaen og stolene er holdt helt enkle og klassiske med et stel af aluminium og hynder i mørkegrå polyester.

Det spændende og dekorative element består af møblernes sider. De er nemlig beklædt med grå textelin, der er et stærkt, aldeles holdbart og vejrbestandigt materiale. Dertil skaber det luft både i bogstavelig forstand ved at give ventilation til kroppen og i mere figurativ betydning, da det bløder lidt op for sættets mere klassiske udtryk.

Aluminiumsstellet gør møblerne utrolig lette at flytte rundt på, da materialet ikke vejer særlig meget. Du kan derfor let omrokere Kalino sættet, så det passer til dit behov. Dertil er stellets kurver med til at give et blødere og mere dynamisk look på din terrasse.

Fordele:

 • Klassisk og tidløst udtryk med et twist
 • Hårdføre og vejrbestandige materialer
 • Forholdsvis prisvenlig

Ulemper:

 • Loungebord medfølger ikke
 • Kun én farvemulighed

BAHAMAS LOUNGESÆT (HJØRNESOFA, LÆNESTOL OG BORD), HVID

Loungesættet her er holdt i hvide og grå nuancer, hvilket gør det perfekt til dig, der elsker en lys indretning. Bahamas-modellen fra My Home består af en hjørnesofa, en lænestol og et bord fremstillet i det standhaftige polyrattan, der gør den optimal til at have stående udenfor.

Selvom sættet er forholdsvis stort og kantet, gør den ikke din indretning tung. Derimod får du lyst til at slænge dig i de dybe, hyggelige sæder og bløde, lysegrå hynder en lun sommerdag.

Bahamas sættet er af høj kvalitet og kræver minimal vedligeholdelse. Du kan derfor sagtens have det til at stå ude hele året.

Ønsker du at flytte rundt på møblerne, bør du dog have en til at hjælpe dig, da sættet tilsammen vejer 103 kg.

Fordele:

 • Hårdføre og vejrbestandige materialer
 • Minimal vedligeholdelse
 • Prisvenlig

Ulemper:

 • Pletter og andet ses let på de lyse hynder.
 • Kræver meget plads
 • Kan kun bestilles online

BAHAMAS LOUNGESÆT (5 PERS), GRÅ M. SORTE HYNDER

Som Bahamas loungesættet i hvid ovenover er det mørke sæt her også fremstillet af det holdbare polyrattan, så du kan have den stående udendørs. Dog egner den sig mindst lige så godt til udestuen. Er du til meget mørke møbler, kan sættet her være noget for dig

Du får 2 lænestole, 1 sofa og 1 sofabord med siddepladser til i alt 5 personer. Puderne er helt mørkegrå, og ryghynderne har en tykkelse på 19 cm, der gør loungemøblerne meget rare og behagelige at slappe af i.

Pga. de hårdføre materialer behøver du ikke besvære dig med at sætte møblerne ind i dårligt vejr. Du kan sagtens have sættet til at stå ude året rundt.

Fordele:

 • Hårdføre og vejrbestandige materialer
 • Minimal vedligeholdelse
 • God komfort

Ulemper:

 • Kræver god plads

Nickita Loungesofa m. opbevarin

Den enkle Nickita loungesofa med grå hynder fra My Home er en perfekt løsning til dig, der har et lille udendørsareal og ønsker et loungesæt med opbevaring, som ikke optager særlig meget af din plads.

Sofaen er udstyret med en fodskammel og to små borde i forlængelse af siddepladserne. Du kan løfte bordpladerne samt toppen af fodskamlen for at få mere opbevaringsplads til hynderne, når du ikke bruger sofaen, eller til andre småting.

Med sine indbyggede opbevaringsmuligheder har sofaen her funktionalitet i højsædet, og udover det er den fremstillet af polyrattan, der som nævnt er et enormt slidstærkt og stort set vedligeholdelsesfrit materiale. Derfor kan du sagtens have møblet stående ude året rundt. Du får altså en super funktionel loungesofa til en billig pris.

Fordele:

 • Høj funktionalitet
 • Indbyggede opbevaringsmuligheder
 • Hårdføre og vejrbestandige materialer
 • Kan stå ude året rundt
 • Prisvenlig

Ulemper:

 • Funktionalitet over komfort
 • Kun én farvemulighed
 • Kan kun bestilles online