Sexbutik → 7 Populære Sexshops Til Alle Lyster

Sexbutik

Mange af os når til et punkt i livet, hvor vi får brug for og lyst til at peppe vores sexliv op. Det gælder både for dig, der er i et parforhold, og dig der er single, men også dig der er i alle mulige andre former for konstellationer. Sex skal være sjovt, og her er sexlegetøj ofte en fantastisk måde at udfordre sig selv, udforske og eksperimentere med lyst og nydelse. Der findes et utal af sexlegetøj, der egner sig til mænd, kvinder og unisex. Det kan være svært at skabe et overblik med den overflod af produkter, der findes på markedet. Heldigvis findes der nogle fantastiske sexbutikker online med stort udvalg af alverdens sexlegetøj.

Og så melder det store spørgsmål sig: Hvilken sexbutik skal jeg vælge?

Der findes utroligt mange, og de har hver især et forskelligt udvalg. For at gøre valget meget nemmere for dig, har vi samlet en oversigt over de 8 mest populære sexbutikker online. Nogle af sexbutikkerne har også en fysisk forretning, men hvis du ikke befinder dig lige i nærheden, har alle de 8 bud også skønne webshops med fuldt udvalg af produkter.

Tjek gerne hele listen igennem. Måske er der én eller flere sexbutikker, der tiltrækker dig mere end andre.

Alle butikkerne har fokus på forskellige elementer, og det handler blot om at finde den med det bedste udvalg til dine lyster. Nogle sexbutikker satser på et stort udvalg af diverse ting og sager. Om du så blot leder efter en simpel glidecreme, vil du kunne vælge mellem en masse. Derimod satser andre på et lidt mindre udvalg, hvor du til gengæld ved, at produkterne er udvalgt med kærlighed. Uanset hvad vil du altid kunne finde noget til både nybegyndere og erfarne.

Lad jagten begynde!

Mshop.dk

Mshop-Rabatkode Sexbutik

Mshop.dk har spredt sig godt ud over store dele af Europa. Med base i Göteborg og Ullared i Sverige er Mshop startet op med mere end 35 års erfaring på bagen. Det populære koncept har heldigvis også spredt sig til Danmark, og Mshop tilbyder derfor også et erotisk online univers til danskernes lyster. I Mshops univers får du inspiration og vejledning. Her skal du aldrig holde dig tilbage med at kontakte det kompetente kundeserviceteam, der altid er klar til at guide dig til det rigtige valg for dig.

Velkendte mærker i lange baner

Mshop har et stort udvalg af de største og mest velkendte mærker. Du kender helt sikkert Womanizer, Fifty Shades of Grey, Satisfyer og Fleshlight. Og dette er altså bare en brøkdel af de mange brands, du finder hos Mshop. Her er der plads til nybegynderen lige så vel som den mere erfarne. Du finder brands og produkter, der egner sig til både penis, vulva og begge i én.

Hurtig levering, 100% diskretion og returret

Hos Mshop kan du få leveret din ordre på blot 1-2 leveringsdage, så du skal ikke vente længe, når lysten er opstået. Hertil kommer, at Mshop står inde for 100% diskretion i din forsendelse, og du har endvidere 30 dages returret på ubrudt emballage.

TIL BUTIK

Sinful.dk

Sinful Sexbutik

Sinful er nok en af de mest populære sexbutikker på listen. Hvis folk bliver spurgt ind til en sexshop online, vil de fleste nok have et kendskab til Sinful. Og det er med god grund, for Sinful har et kæmpemæssigt udvalg af de største brands på markedet, når de kommer til erotiske produkter. Dertil kommer, at Sinful faktisk er Skandinaviens største forhandler af sexlegetøj, og netop derfor er der nok så mange, der kender til denne sexbutik.

Stort udvalg i alle prisklasser

Sinful har et stort udvalg af de førende brands. Du er derfor altid sikret, at du får leveret et produkt i allerbedste kvalitet. Sinful har mere end 6000 forskellige produkter på deres webshop, så du kan næsten med garanti finde noget, der passer til dig og dine lyster. Hertil kommer, at alle produkter har været under kvalitetskontrol, så ligegyldigt om du vælger et dyrere eller billigere produkt, er du sikker på, at kvaliteten er i top.

Sinful guider og inspirerer

Sinful har opbygget et dejligt erotisk univers, hvor der er plads til et legende og eksperimenterende sexliv. Sinful har dertil skabt en blog, hvor danskerne kan få inspiration. Her får du leveret nyheder, anmeldelser af produkter og interessante guides om erotiske emner, der måske kan være svære at snakke med andre om. Derudover har Sinful også sit helt eget mærke, der både inkluderer glidecreme, udstyr til bondage, buttplugs, bækkenbundskugler, osv.

TIL BUTIK

Altertystys.dk

Altertystys.dk

Med hele 50 års erfaring kan Alt Er Tys Tys beliggende i Århus C bryste sig af at være Danmarks ældste sexshop. Derfor kan du være sikker på at få kyndig hjælp, vejledning og rådgivning hos Altertystys.dk.

Ikke den største, men den bedste

Alt Er Tys Tys bestræber sig ikke på at blive den største forhandler, ligesom andre sexbutikker på listen, men i stedet bestræber butikken sig på at være den bedste. Selvfølgelig kan disse to ting sagtens gå op, og det gør ikke de andre på listen dårligere. Men dermed sagt har Alt Er Tys Tys stort fokus på at have det bedste udvalg til gode priser. Hos Altertystys.dk får du også prismatch, så du aldrig køber noget dyrere end hos andre steder. Her får du ikke det største udvalg, men du får til gengæld et udvalg, der er udvalgt med meget kærlighed.

Prøv grænser af med fetich legetøj

Alt Er Tys Tys har gjort sit for at have et stort og godt udvalg af fetich legetøj. Du finder eksempelvis fetich udstyr fra Bad Kitty og Lingeri By Mandy Mystery. Kom meget tættere på din partner med kyndig vejledning fra Alt Er Tys Tys. På deres blog finder du en masse artikler om blandt andet sexstillinger, oralsex og sexlegetøj.

TIL BUTIK

Nautii.dk

Nautii

Nautii er en dansk sexbutik, der altid er med på de nyeste trends inden for den erotiske verden. Nautii har fokus på, at det skal være muligt at finde noget til alle sexlivets dejlige facetter. Nautii vil skabe lyst og inspiration til at gå mere legende og fantasifuldt til værks for at styrke, forkæle og inspirere parforhold.

Derfor finder du både nogle af de mest kendte mærker på Nautiis webshop, mens du også kan finde mindre kendte, hvis du vil prøve noget helt nyt og spændende. Du finder også en Top10 over det mest populære sexlegetøj, så du kan få inspiration til dit eget sexliv ud fra, hvad andre køber mest på webshoppen. Alle produkter kan du få leveret på blot 1-3 hverdage.

Produkter i alle prisklasser og med prisgaranti

Nautii har sørget for at have et stort udvalg i forskellige prisklasser, så du nemt kan finde en pris, der passer til dit budget uden at gå på kompromis med kvalitet. Dertil kommer, at Nautii har store ambitioner om at være de billigste forhandlere af deres brands i Danmark. Af den grund er du sikret prisgaranti hos Nautii. Det betyder, at Nautii altid matcher prisen, hvis du nu skulle finde produktet billigere et andet sted til normalpris.

TIL BUTIK

Winkwink.dk

Winkwink.dk

Hos Winkwink er kvalitet, holdbarhed, funktion og design i top. Winkwink er klar over, at sexlegetøj kan være en ny ting for mange, og det erotiske univers derfor kan forekomme forvirrende. Derfor fokuserer sexbutikken på intimitet mellem dig og din partner. Intimitet og nærhed kan være meget andet end sex i almen forstand.

Winkwink disker op med glidecreme, massageolier og andre ting, der kan hjælpe dig og din partner med at komme tættere på hinanden, uden at det skal være helt vildt og voldsomt. Men er du til det mere vilde, kan du også sagtens finde det.

Anmeldelser sikrer tilfredshed

Winkwink koncentrerer sig om den helt almindelige danskers lyster. Derfor tager sexbutikken udgangspunkt i andres anmeldelser. Det betyder, at du kan læse anmeldelser, som andre har lavet uden at være farvet af at skulle sælge noget som helst. Anmeldelserne er ærlige og helt sikkert brugbare. Derudover har Winkwink også prisgaranti på sine produkter. Og med hele 100 dages returret har du rigeligt med tid til at fortryde, men mon dog du gør det.

Legetøj til nybegyndere og erfarne

Hos Winkwink finder du som allerede nævnt lidt af hvert. Der er alverdens cremer, olier og udstyr til forspillet, men du finder ligeledes et stort udvalg af fetich legetøj. Winkwink har især bestræbt sig på at have utallige kvalitetsprodukter til par fra eksempelvis We-vibe, der har specialiseret sig i dette.

TIL BUTIK

Sexshop.dk

SexshopDK

Sexshop.dk er både i 2014 og i 2016 blevet kåret som Danmarks billigste sexshop. Sexshops store mission er at levere markedets bedste priser på sexlegetøj. Det betyder ikke, at forretningen går på kompromis med kvalitet, men de ønsker at levere de bedste produkter til de billigste priser.

Derfor har Sexshop.dk også altid en masse frække tilbud til dig. Tjek gerne deres ’3 for 200 kr.’-tilbud ud. Her kan du virkelig få noget for pengene.

Rådgivning og kundeservice i fokus

For Sexshop.dk er det vigtigt, at danskerne får gode og brugbare råd til et bedre sexliv. Billigt sexlegetøj er en måde at gøre eksperimenterende lyst mere tilgængeligt for nybegyndere såvel som erfarne, men Sexshop.dk mener også, at der skal mere til. Derfor har de valgt at have stort fokus på ekspertvejledning til kunderne. Du er altid velkommen til at kontakte kundeservice for råd, hjælp og vejledning til dit køb.

Deltag i konkurrencer og vær den første til at få nyheder

Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet hos Sexshop.dk. Så er du sikret, at du altid ved, hvornår der kommer nye spændende sager på hylderne. Desuden får du også besked om alle de gode tilbud. Du kan endvidere deltage i en masse sjove konkurrencer på deres sociale medier.

TIL BUTIK

Orion.dk

Orion love

Orion har base i Tyskland, og de findes derfor kun som dansk webshop og ikke fysisk butik. Til gengæld er webshoppen spækket med alverdens sexlegetøj, lingeri, udstyr, osv. Hvis du ikke kan finde, hvad du leder efter her, må der være noget helt galt. For det her udvalg er STORT.

Oplev temauniverser

Hos Orion.dk finder du en masse såkaldte temauniverser, hvor du kan udforske det tema, som passer til netop dig. Det kan være alt lige fra solosex og onani til tips, tricks og produkter til analsex. Kort sagt, du finder alt du skal bruge til den type sex, som du er i gang med at udforske og eksperimentere med. Hvis du er på jagt efter noget helt nyt og spændende, kan du med fordel tage et kig på Orions temaunivers NYsgerrig.

Her kan du hente rigtig meget information om, hvordan du kan opnå orgasme og nydelse på en lidt anderledes måde end hidtil. Orion har erfarne sexeksperter, der anbefaler sjove, frække og interessante vibratorer, masturbatorer, elskovskugler og lignende.

Lad dig overraske af de mange spændende produkter, som Orion har på webshoppen. Der skal nok være noget til dig og din eventuelle partner.

TIL BUTIK

Har du fundet din yndlingsshop?

Når du er nået hertil, har du forhåbentligt fået et godt overblik over de 8 mest populære sexshops med dertilhørende webshops. Vi håber selvfølgelig også, at du har fundet én eller flere sexbutikker, der har tiltalt dig i særlig grad. Alle sexbutikker har noget forskelligt at byde på, men du vil sikkert finde noget spændende og interessant hvor som helst.

Hvorfor købe sexlegetøj online?

På webshops kan du hurtigt skabe dig et overblik over de mange produkter. Langt de fleste online sexbutikker tilbyder også prisgaranti. Så er du sikker på, at du får dit legetøj til den billigste og bedste pris på markedet. Du har altid returret, hvis du skulle fortryde. Nogle sexbutikker har længere returret end andre. Husk at kigge efter, så din returret ikke når at udløbe.

Selvom sex og lyst ikke bør være tabubelagt, er det alligevel desværre et svært emne for mange. Det kan være utroligt grænseoverskridende at bevæge sig ind i en fysisk sexbutik. Hvis du ikke er så vild med ideen om den fysiske butik, er du så heldig, at udvalget er mindst lige så stort online.

Husk at alle sexbutikker tilbyder 100% diskretion. Du skal derfor ikke være bange for, at det lokale posthus kan gennemskue, hvad der er i din pakke. Det vil heller ikke kunne ses på dit kontoudtog, at du har udført en betaling hos en sexbutik. Husk dog endelig på, at der intet er galt med at udforske sine lyster. Det er sundt både som single og for et parforhold. Men alle behøver selvfølgelig ikke vide, hvad du bruger dine penge på, og hvad der er i dine pakker.

Populære Tests