Bedste Kreditkort i Danmark i marts 2024

bedste kreditkort

Bedste Kreditkort? Vi har alle sammen overvejet, hvad det aller bedste kreditkort er. Og er det også det bedste kreditkort i Danmark?

Skal man have et American Express eller fra sin egen bank?
Skal man have Visa eller Mastercard?

Hvor meget kan man få i kreditramme?

Ovenstående er bare nogle af, de mange spørgsmål der kommer op, når man leder efter det bedste kreditkort. Men en ting er sikkert, der er ikke et præcist svar herpå.

For det bedste kreditkort for dig, er ikke nødvendigvis det bedste for din søster.

Vi har i denne artikel gennemgået nogle af de bedste kreditkort i Danmark, og hvad man skal overveje inden man bestiller et kreditkort.

 • Kreditgrænse på 75.000 kr.
 • Rejseforsikringnår du betaler min. 50% af rejsen med kortet
 • Kontanthævning koster 0 kr. også i udlandet
 • Intet gebyr for at veksle valuta 
 • Kreditgrænse på 75.000 kr.
 • Rejseforsikringnår du betaler min. 50% af rejsen med kortet
 • Kontanthævning koster 1%, min. 35 kr
 • Gebyr for at veksle valuta: 1,97%
 • Kreditgrænse: op til 100.000 kr.
 • Optjen point på hver handel og få rejse- og afbestillingsforsikring
 • Hævning i Danmark koster 0 kr.
 • 1,75% valutatillæg når du bruger og hæver med kortet i udlandet
Re:member Kreditkort
 • Kreditgrænse op til 100.000 kr.
 • Rabat i over 125 netbutikker
 • Gratis afbestillingsforsikring samt bagage- og flyforsinkelsesforsikring
 • Kontanthævning koster 2%, min. 50 kr. | Kurstillæg på 1,5% i udlandet

Med internettets udbredelse er det blevet endnu lettere og sammenligne kreditkort og andre varer inden du bestiller.

Vi har været markedet igennem og fundet de bedste kreditkort i Danmark, og samlet dem på denne side, så du let kan sammenligne dem, inden du bestiller dit nye kreditkort.

Ved og sammenligne kreditkortene i ovenstående oversigt, kan du let se, hvilke der passer netop dine behov bedst.
Du kan se de max kredit du kan modtage, hvad du kan bruge dine optjente point til, hvad den forventede rente vil være, og hvor lang tids rentefrihed du har.

Sammenlign kreditkortene nu og bestil med det samme, så du kan komme i gang med og optjene point.

Hvad er et kreditkort?

Et kreditkort er det samme som et debitkort eller et almindeligt hævekort, forskellen er bare, at du kan trække over på dit kreditkort.

Hvert kreditkort kommer med en max kreditramme, som du kan trække over, hvorefter du har 30-90 dages rentefrihed på overtrækket, inden de begynder og trække renter.

Sammenligner du et kreditkort med et banklån eller en kassekredit, ser du en noget højere rente på kreditkortene, og disse afregnes månedligt.

Men hvad får du udover muligheden for en kreditramme til en højere rente end normalt, tænker du nok? Men der er faktisk mange fordele ved et kreditkort, som mange ikke kender til.
Men alle kreditkort kommer oftest med rejseforsikring, og nogle også med andre forsikringer og sikkerhed.
Derudover kan du optjene point, når du bruger dit kreditkort, som du kan bruge på forskellige ting, dette er helt afhængig af, hvilket kreditkort du bruger.

Men nogen kan du få omdannet de optjente point til kroner ført tilbage på dit kort, og andre kort kan man optjene Miles til sin flyrejser, så man kan opgradere “helt gratis”.

Så der er bestemt mange fordele med et kreditkort. Men husk selvom du har et kreditkort, skal du ikke trække mere over end du kan betale tilbage inden for rentefrihedens udløb, ellers vil det ikke være en god forretning.

Supreme Card World – Et af de bedste kreditkort

Årsafgift

295 kr.

Rente

13,97-17,97%

Rentefri periode

Op til 60 dage

Supreme Card World er et af de bedste kreditkort på markedet pt.

Det kommer med en international rejseforsikring (så længe du betaler mindst 50% af rejsen med kortet), det giver dig op til 75.000 kroner i kreditramme, og helt op til 60 dages rentefrit.

Derudover kan du hæve både indlands og udlands helt gratis.

Supreme Card Gold

Årsafgift

195 kr.

Rente

13,97-17,97%

Rentefri periode

Op til 60 dage

Supreme Card Gold er udbudt af Resurs Bank, og giver dig hele 60 dages rentefri, og op til 75.000 kroner i kreditgrænse.

Samtidig får du en rejseforsikring, der dækker dig i hele Europa, så længe, du betaler mindst halvdelen, med kortet.

Norwegian Kreditkort

Årsafgift

0 kr.

Rente

21,93%

Rentefri periode

Op til 45 dage

Norwegian er et af de mere populære kreditkort i Danmark, som tilbyder dig en kreditramme helt op til 100.000 kroner. Derudover koster kontanthævninger ikke noget, og du optjener point, hver gang kortet svinges, som kan bruges på dine flybilletter eller opgradering heraf.

Derudover kommer den med en rejse- og afbestillingsoforsikring.

Re:member Kreditkort

Re:member Kreditkort

Årsafgift

0 kr.

Rente

21,88%

Rentefri periode

Op til 52 dage

Re:member er et mindre kendt kreditkort i Danmark, men de er ret store i resten af Norden.

De har flere gode fordele hos Re:member, såsom:

 • Kreditgrænse op til 100.000 kroner
 • Rabat i over 125 butikker
 • Gratis afbestillingsforsikring
 • Gratis bagage- og flyforsinkelsesforsikring.

Få et kreditkort hos din egen bank

Ovenstående er selvstændige kreditkort udbydere, men du kan også være heldig og kunne bestille et kreditkort gennem din egen bank. Bl.a. ved vi det er muligt gennem Nordea og Danske Bank, og vi har nedenfor listet, hvad man kan forvente ved, at bestille et kreditkort hos, hver af de 2 banker.

Bestil et kreditkort hos Nordea

Hos Nordea har de et samarbejde med Mastercard, hvor de tilbyder kreditkort herigennem.

Nordea tilbyder 2 typer af kreditkort fra mastercard:

Nordea Credit

Med Nordea Credit får du en lang række fordele, du kan sætte din egen daglige beløbsgrænse i din mobilbank, men som standard er den sat til 6.000 kr pr dag.

Derudover kan du opnå en kreditgrænse op til 30.000 kroner.

Derudover kommer kortet med både en udvidet købsforsikring, samt en afbestillingsforsikring i forbindelse med koncerter og teaterforestillinger. Så længe billetterne er købt med dit kort, kan du få pengene retur, såfremt du bliver akut syg eller andet forhindre jer i og komme.

Nordea Gold Mastercard

Med Nordea Gold Mastercard har du et af verdens mest accepterede kreditkort, der samtidig kommer med store fordele.
Med kreditkortet følger en verdensrejseforsikring, der dækker dig på alle dine rejser.
Derudover får du en udvidet købsforsikring, så længe du bare betaler med kortet.

Derudover kan du også let logge på din netbank eller mobilbank og bestemme, hvor dit kort skal kunne bruges, og dermed sørge for, at kortet kun kan bruges i det land du befinder dig i.

Bestil et kreditkort hos Danske Bank

Hos Danske Bank har de ligeledes teamet op med Mastercard og tilbyder hele 3 kreditkort med en kreditramme op til 50.000 kroner

Mastercard Basis giver dig en kreditramme på mindst 15.000 kr, men dog ingen rejseforsikring med dette kort.

Mastercard Guld giver dig en kreditramme på mindst 50.000 kr, samtidig med får du også en rejseforsikring, som dækker dig i hele Europa.

Mastercard Platin giver dig ligeledes en minimums kredit på 50.000 kr, samt en rejseforsikring, som dækker dig i hele verden.

Kreditkort med kredit

Ansøg allerede i dag om et kreditkort med kredit, hvad end du har brug for en kreditramme på 15.000 kroner eller 50.000 kr, kan vi helt sikkert hjælpe dig i ovenstående tabel.

Er du træt af og stå sidst på måneden og vil købe noget, der er lige lidt over, hvad du har på kontoen, så du må traske hjem igen, så er et kreditkort med kredit på en god løsning.

Vi har ovenfor givet dig et let overblik over nogle af de bedste kreditkort og med fornuftige fordele og forsikringer, så tøv ikke meget, ansøg om et kreditkort i dag,

Ansøg om kreditkort

Det er super simpelt og ansøge om et kreditkort, alt du skal gøre, er reelt set og udfylde en formular på deres hjemmeside.

Når du først har fundet det kreditkort du føler passer til dig, klikker du ind på det, oplyser dine personlige detaljer, og banken gennemgår så ret hurtigt din ansøgning, og finder et passende kreditloft.

Ansøg hurtigt om et kreditkort allerede i dag, og vær klar til og handel mere sikkert, da kreditkort har bedre fordele end almindelige debetkort.

De fleste kreditkort kommer med en større sikkerhedsdannelse ved misbrug, samtidig medfølger der ofte flere forskellige forsikringer, med dit kreditkort, såsom: rejseforsikring, afbestillingsforsikring og udvidet købsforsikring.

Så hold dig ikke tilbage og ansøg om et kreditkort allerede i dag.

Mastercard kreditkort

Mastercard er et amerikansk selskab, der blev stiftet i 1967 – oprindeligt under navnet “United California Bank”, men over årene har de fusioneret med flere partnere og udbydere, herunder også det velkendte Eurocard.

Mastercard kommer både i en kreditkort form og som debetkort. Og de fleste danske pengeinstitutter samarbejder i dag med Mastercard.
På verdensbasis er der faktisk over 25.000 finansielle institutter, som kan udstede dig et Mastercard.

Et godt eksempel på et godt Mastercard, er Supreme Card World, fra Resurs Bank.
Dette kort giver dig 60 dages rentefri kredit, 0 kr i valutavekslingsgebyr, ingen ekstra regning for og have penge, og samtidig kommer den med en verdensomspændende rejseforsikring.
Dette er blot nogle af de fordele, Supreme Card World kommer med, du kan læse mere om dette Mastercard her og ansøge samtidig.

Visa kreditkort

De fleste kender visakortet, som er et af de mest gængse kort i verden, du kan betale med visa-kort i mere end 200 lande.

Visa kortet er et kreditkort, hvorimod visas debitkort (i Danmark) er Dankortet.
Det mest udbredte betalingskort i Danmark, er dog det kombinerede Visa Dankort.

Du har nok også hørt om et Visa Electron, som i Danmark, er meget udbredt hos unge mennesker, da man ikke kan trække over på dette kort.

Andre velkendte kreditkort

Vi har allerede været om kring Supreme Cardene, Norwegians kreditkort samt Re:member og American Express. Men du har sikkert også hørt om disse kreditkort:

 • American Express
 • AcceptCard
 • Diners Club
 • Eurocard

Hvornår kan man få et kreditkort?

Dette spørgsmål kan besvares helt simpelt og dog. Det simple svar er, når du fylder 18 år, kan du ansøge om et kreditkort.

Men når du ansøger, kan du f.eks. Ikke stå i RKI eller andet.

Ligeledes vurderes din kreditramme på dit kreditkort, ud fra din privatkonto, så har du en stor opsparing eller andet, kan du lettere opnå en højere kreditramme, end hvis du bruger alle dine penge hver måned.