Blodtryksmåler Test 2024 → Se De 4 Bedste Blodtryksmålere

bedste-blodtryksmaler-1000x675

En blodtryksmåler er som regel noget, man forbinder med et lægebesøg, når blodtrykket skal tjekkes af den ene eller anden årsag. Men faktisk er en blodstryksmåler ikke kun forbeholdt lægen. Du kan nemlig også sagtens selv købe og have en blodtryksmåler stående, hvis du oplever, at du har fået behov for løbende at holde øje med dit blodtryk. 

Forhøjet blodtryk er et stigende problem blandt danskere over 50 år, fordi vi bevæger os mindre og spiser mere fedtholdigt og sukkerholdigt mad. Men, det betyder ikke, at en blodtryksmåler kun er forbeholdt det modne publikum, da også yngre mennesker kan blive ramt af forhøjet blodtryk eller blot har brug for at holde øje med det, fordi de træner på højt plan og derfor presser kroppen til det yderste i længere perioder.

Blodtrykket giver et meget godt billede af, hvordan kroppen har det. Derfor er det også vigtigt at investere i en blodtryksmåler, der måler korrekt, og som er nem at bruge. For at sikre dette har vi udført en blodtryksmåler bedst i test. Her har vi fundet og sorteret i de bedste blodtryksmålere, der er på markedet lige nu, så du nemt og hurtigt kan danne dig et overblik og købe den rette hjem til dig.

Beurer Selective Range BM2 blodtryksmåler test (blodtryksmåler bedst i test)

Beurer fuldautomatisk blodtryksmåler

 

I vores blodtryksmåler test har vi fundet frem til, at Beurer Selective Range BM2 er den bedste, der er på markedet lige nu. Det er den, da det er en blodtryksmåler, der både er til at betale sig fra, men som også leverer for langt mere, end hvad den koster. Den har både gode og letanvendelige funktioner, hvilket er vigtigt, når en måling af blodtrykket er nødvendig.

Modellen her har en ret blød og behagelig manchet, som er nem at placere direkte og korrekt på armen. Men det smarte er også, at den er fuldautomatisk. Den puster sig derfor selv op til det rette tryk og en optimal måling. Hvad bedre er, at den har et letlæseligt display, som er nemt at anvende.

Den kan huske helt op til 60 målinger. Skulle du komme til at anvende den forkert, giver den dig et signal, så du har mulighed for at placere den korrekt.

Det er alt i alt en rigtig god blodtryksmåler.

Rossmax X5 blodtryksmåler test

Rossmax blodtryksmåler X5

Har du brug for en god blodtryksmåler, får du det med Rossmax X5, som tidligt kan registrere risikoen for blodprop i hjernen og hjerneblødninger. Har du derfor før været ramt, eller er du i risikozonen for det, er denne blodtryksmåler rigtig god. Den er naturligvis klinisk godkendt.

Meget brugervenlig

For at bruge blodtryksmåleren kræver det ikke mere end et enkelt tryk på en knap. Med bare et tryk registrerer den nemlig uregelmæssig hjerterytme, atrial fibrillering og for tidlige sammentrækninger i hjertet. Netop dette er grunden til, at den tidligt kan registrere risikoen for et slagtilfælde.

Det smarte ved den er, at du ikke kan bruge den forkert. Den giver dig nemlig en advarsel, hvis manchetten sider forkert. Displayet giver dig også beskeder ved hjælp af symboler. Målingerne er præcise og sikre hver eneste gang, da der benyttes PARR-teknologi. Den har desuden hukommelse til 120 målinger med dato og klokkeslæt fordelt på to brugere.

Microlife BP A6 PC blodtryksmåler test

Microlife BP A6 PC

 

Microlife BP A6 er en ny version af bestselleren PBA 100 Plus. Som ekstra features kan den nye model gemme på data for 2 brugere, anvende Gentle+ teknologi og kan tilknyttes en PC. Man får derfor meget mere med denne model.

Fordi den kan benyttes til 2 brugere, betyder det også, at den har 2 separate hukommelser. Men den har også det smarte AFIB teknologi, som kan detektere og opdage atrieflimmer. Skulle der derfor være nogle uregelmæssigheder i forbindelse med din måling, vil du straks få det at vide.

Når du foretager en måling med modellen her, kan du ikke gøre det forkert, da den har en indikator, der fortæller dig, om manchetten sidder korrekt. Skulle du komme til at bevæge armen, er det også noget, den vil fortælle dig.

Med tilslutning til PC

Som nævnt før har den også mulighed for at blive tilsluttet til en PC. Det gøres med det medfølgende USB kabel, som kan overføre alle målinger fra blodtryksmåleren til PC’en. Vil du gerne vise lægen en udvikling i dit blodtryk, har du mulighed for at udskrive en rapport. Det er både nyttigt for dig og for lægen, hvis det er nødvendigt at holde øje med dit blodtryk over en længere periode.

Beurer BM95 Blodtryksmåler test (Med EKG måling)

Beurer Blodtryksmåler BM95

 

Dette er en noget dyrere blodtryksmåler fra Beurer. Men det er den også kun, fordi den er udstyret med ekstra smart teknologi. Den er fuldautomatisk og har en hukommelse på 60 målinger fordelt på 2 personer. Der følger selvfølgelig en manchet med. Denne er en hård universal manchet, der måler 22-42 centimeter.

Blodtryksmåleren her har avanceret arytmi detektor inklusive atrial fibrillation og ekstrasystoler. Ikke nok med det kan apparatet måle dit EKG. Det er en forkortelse af elektrokardiografi og måler således hjertets elektriske aktivitet. Når den er færdig med at måle, viser den dig detaljerede beregninger af den gennemsnitlige værdi af alle målinger.

Med Bluetooth Smart

Som noget ekstra smart har måleren også Bluetooth Smart. Det er en trådløs teknologi, der tillader overførsel af målingerne til din smartphone eller tablet. For at kunne det skal du også downloade Beurer CardioExpert appen. Den gør det nemlig muligt at overføre data fra måleren til smartphone eller tablet.

 

Søg læge ved forhøjet blodtryk

Vores blodtryk fortæller os meget konkret, hvordan vores krop har det. Viser målingerne derfor, at dit blodtryk er for højt, bør du straks aftale en tid med din læge. Lægen er den, der kan give dig den bedste rådgivning, stille den rette diagnose og give dig den behandling, der skal til. For nogle gange skal der heldigvis ikke mere til, end at du skal ændre dine kostvaner.

Men du vil nok også blive bedt om at holde øje med dit blodtryk gennem en blodtryksmåler, så lægen og du kan følge med i udviklingen over dit blodtryk. Er du i tvivl om, hvordan du skal gøre det, eller om du gør det korrekt, bør du kontakte lægen igen.

Forhøjet blodtryk kan føre til mange komplikationer og kan i værste fald føre til en blodprop i hjertet. Det er derfor meget vigtigt, at du tager det alvorligt, så det ikke kommer dertil, hvor du en dag falder om, eller får det rigtig skidt uden mulighed for at hjælpe dig selv.

Vælg en blodtryksmåler, der passer til dig

Når du skal vælge en blodtryksmåler, skal du ikke gå efter den, du tænker virker smartest. Du skal i stedet vælge en, som du tænker, du kan blive gode venner med, og som er nem at bruge. Har du derfor ikke behov for at få vist resultaterne i en app eller på computeren, er det ikke nødvendigt at købe en af de modeller, der kan det. Så er det nok at købe en af dem fra testen her, der blot viser resultaterne på displayet.

Som du kan se i testen, er der stor forskel på blodtryksmålerne. Læs derfor gerne beskrivelserne grundigt og klik dig eventuelt videre for at læse nærmere om specifikationerne. Så får du et bedre indblik i, hvordan de virker, og hvad du helt præcist kan forvente af funktionerne.

Køb en blodtryksmåler i dag

Det er bestemt ikke alle og enhver, der har en blodtryksmåler til at stå derhjemme. Men, det kan være en nødvendighed, hvis lægen har bedt dig om det, eller du bare gerne vil være sikker på, at kroppen har det godt. Derfor har vi også sørget for, at alle blodtryksmålere i testen her er klinisk godkendte. Du kan derfor trygt og sikkert købe en blodtryksmåler her på siden.

For at købe en af de blodtryksmålere vi har nævnt i vores blodtryksmåler test, skal du klikke dig videre til forhandleren. Vi har sørget for at placere et direkte link, så du bare skal lægge den i kurven og betale den som det næste (og som det eneste). Det er derfor ret nemt at købe en blodtryksmåler gennem vores test her.

Har du ikke prøvet at foretage måling af blodtrykket før, bør du se nogle videoer og eventuelt læse nogle guides (eller spørge lægen), så du gør det korrekt. For det kan hurtigt give et misvisende billede af dit blodtryk – der skal ikke mere til, at manchetten sidder for stramt. Så er du sikker på, at du ikke bliver unødigt nervøs over dine målinger.

Vi håber, du finder den rette blodtryksmåler.

❗❗ Udgåede modeller ❗❗

Nedenfor finder du en oversigt over tidligere anmeldte produkter, som ikke længere er tilgængelige på markedet. Vi har valgt at medtage dem i denne artikel, fordi vi mener, at oplysningerne om disse produkter stadig kan være værdifulde for dig som læser, når du skal træffe en informeret beslutning.

Beurer blodtryksmåler BM54

 

Beurer BM54 er en fuldautomatisk blodtryksmåler, der gør det nemt for enhver at tage vare på sit helbred. For med en blodtryks- og pulsmåler til overarmen og et letlæseligt display, er det nemt at foretage en måling.

Blodtryksmåleren fortæller dig ikke kun dit blodtryk og din puls, men viser også med en rød-gul-grøn-indikator, om målingen er forbundet med sundhedsmæssige risici. Registrerer den også unormal hjerterytme, giver den også besked. På displayet kan du se alle gemte målinger fra morgen- og aftenblodtrykket de sidste syv dage. Desuden vises der også dato og tid.

Kan tilsluttes smartphone

Hvad der får denne til at skille sig ud, og som også har gjort, at den er med i vores blodtryksmåler bedst i test er, at den kan tilsluttes smartphone. Med hjælp fra den gratis Beurer HealtManager app kan du holde styr på alle dine målinger. Dataene overføres og gemmes via Bluetooth.

Beurer blodtryksmåler BC85

Modellen her er ikke til at komme udenom i vores blodtryksmåler test, da den skiller sig ud ved at være til håndleddet. Men det er ikke det hele, da dataene også kan overføres via Bluetooth eller USB-kabel til smartphone og computer. Det sker gennem den gratis app, HealtManager.

Der er ikke gået på kompromis med teknologien, da den har Inflation Technology og arytmi detektor. Førstnævnte sikrer en nøjagtig og hurtig måling, mens sidstnævnte advarer, hvis der er uregelmæssig hjerterytme.

Modellen her er også i stand til at gemme de seneste 60 målinger for 2 brugere i alt. Ved målingerne bliver der gemt tid og data, ligesom der også bliver vist en gennemsnitlig værdi af alle målingerne.

Det er nemt at aflæse målingerne på displayet, da den har et XXL-display med lys. Den har også positionsindikationer for en korrekt måling.

Omron Blodtryksapparat MIT5 Connect

Producenten Omron er også værd at lægge mærke til og tage med i vores blodtryksmåler test, da den benyttes af både private, professionelle og lægeklinikker. Den er derfor klinisk godkendt og laver så præcise og gode målinger, at den ikke er til at komme udenom i vores test.

Det er den nyeste model inden for Omron Blodtryksmålere og har derfor også de nyeste teknologier. Det er blandt andet Bluetooth, som man via en app kan bruge til at overføre oplysninger fra blodtryksmåleren med til platformen ”Bi-Link”.

Den er meget brugervenlig opbygget og er også så pålidelig, at den anbefales i brug til både hospitaler, læger og private, der har brug for at holde øje med blodtrykket derhjemme. Du kan derfor trygt gøre brug af denne blodtryksmåler.